The Last of Us | PSN

ریمنو دوست دارم :dبیا کو آپ اونو بزنیم یه حالی میده اونجا دیگه باب خودته مورتالیتو واقعی:d
شیو خوردتم :-s
کلا این چند وقته اتفاقاته مسخره ای داره برام تو psn میفته اون هفته بود 1کی 2بار ساین شدم لیست فرندام صفر بود:-o
محمد عزیز(mohamada)وقتی انه برای من تو لیست فرندام اف میزنه ولی زیر اسمش زمان افش نمی زنه و میبرتش انتهای لیست:| منم وقتی ان هستم برای اون اف نشون میده:|
الانم که راحت تو سرچ همه راحت و سریع پیدا می کنم ولی به کسی نمی تونم جوین شم8-|
حالا بعدیاش خدا رحم کنه مثلا شاید وقتی از تو فیفا inv میدم از تو تلو جوین بشی=))
تو ریمن غولم بیا شاختو بشکنم>:):d

کلا این چند وقته اتفاقاته مسخره ای داره برام تو psn میفته اون هفته بود 1کی 2بار ساین شدم لیست فرندام صفر بود:-o
محمد عزیز(mohamada)وقتی انه برای من تو لیست فرندام اف میزنه ولی زیر اسمش زمان افش نمی زنه و میبرتش انتهای لیست:| منم وقتی ان هستم برای اون اف نشون میده:|
الانم که راحت تو سرچ همه راحت و سریع پیدا می کنم ولی به کسی نمی تونم جوین شم8-|
حالا بعدیاش خدا رحم کنه مثلا شاید وقتی از تو فیفا inv میدم از تو تلو جوین بشی=))
تو ریمن غولم بیا شاختو بشکنم>:):d
اون لیست فرندا به سرورای سونی به کنسول یا به نت ما برمیگرده.
در مورد اون قضیه که محمد رو انتهایه دوستات نشون میده یعنی با ps ویتا یا psp آنلاین بوده ولی اونو آنلاین نمیزنه و میوفته اون ته.

رضا حالا میکشی که من چی میکشیدم وقتی اینطوری میشدم:d.به قول احسان مچ نیستی مچ باش مثل ما:pحالا احسان هی بگه مچ نمیشی:d

تو لابی بودم محسن یهو جوین شد ،pm میده عجیبه مچ شدیم:d:))=))
بعضی مواقع هم خودمون اینجوری میشیم ولی یا اینکه بر میگردیم تویه منو درست میشه یا اینکه باید از بازی بریم بیرون درست شه یا اینکه باید مودمو ری استارت کنیمو تست بزنیم یا اینکه خیلی شدیدتر میشه باید کنسولو شات دان کنی تا حل بشه خلاصه باید تست کنی:d
البته پیشنهاد میکنم یه راست مرحله آخرو انجام بدین:p

تو لابی بودم محسن یهو جوین شد ،pm میده عجیبه مچ شدیم:d:))=))
بعضی مواقع هم خودمون اینجوری میشیم ولی یا اینکه بر میگردیم تویه منو درست میشه یا اینکه باید از بازی بریم بیرون درست شه یا اینکه باید مودمو ری استارت کنیمو تست بزنیم یا اینکه خیلی شدیدتر میشه باید کنسولو شات دان کنی تا حل بشه خلاصه باید تست کنی:d
البته پیشنهاد میکنم یه راست مرحله آخرو انجام بدین:p

دقت داشته باشید که اینو نرید تاپیکش کنید به اسم خودتون با زکر منبع از احسان:dبیچاره اونی که 2ساعت تا خاموشش کنه 2 ساعتم تا روشن بشه2 ساعتم تا مودم خاموشو روشن بشه 6 ساعتم تا تست بزنه 6ساعتم وارد شدن psn 2ساعتم وارد مولتیمن بشه و دیگه نگم فک کنم پشیمون بشین=))
یارو اومد باهام فیفا بازی کنه لگ داشت بازی گفت داداش لگه بهش گفتم مچ نیستی باهام مچ باش داداش=))
احسان چی انداختی رو زبونمون:d

الی در حال درست کردن شیو در واقعیت میخواد جلوییشو شیو کنه:))

1389650456951.jpg

http://www.up2www.com/uploads/1389650456951.jpg

آخرین ویرایش:
اقایون من وقتی به کسی invite for party میدم یا کسی بهم میده وقتی join میشم بعد از چند ثانیه خود به خود کیک میشم یا طرفی که میاد تو پارتی من خود به خود کیک میشه .کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل کجاست؟

اقایون من وقتی به کسی invite for party میدم یا کسی بهم میده وقتی join میشم بعد از چند ثانیه خود به خود کیک میشم یا طرفی که میاد تو پارتی من خود به خود کیک میشه .کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل کجاست؟
چندتا راه حل به ترتیب:bighug:
1-از تو مولتی بیا تو منو دوباره کانکت شو
2-اگه نشد تست کانکشن بزن بعد برو تو بازی
3-اگه نشد مودم اف و ان کن بعد کار 2 انجام بده
4-اگه بازم نشد PS3 اف و ان کن بعد همه کارای بالا(برای محکم کاری)انجام بده به احتمال 99% مشکلت حل میشه;)
اون 1درصدم برای اینه که رفیقت باهات مچ نیست:d
99%احسان:dو1درصدم محسن:p

چندتا راه حل به ترتیب:bighug:
1-از تو مولتی بیا تو منو دوباره کانکت شو
2-اگه نشد تست کانکشن بزن بعد برو تو بازی
3-اگه نشد مودم اف و ان کن بعد کار 2 انجام بده
4-اگه بازم نشد PS3 اف و ان کن بعد همه کارای بالا(برای محکم کاری)انجام بده به احتمال 99% مشکلت حل میشه;)
اون 1درصدم برای اینه که رفیقت باهات مچ نیست:d
99%احسان:dو1درصدم محسن:p

خدا بگم چی کارت نکنه رضا دارم از خنده میمیرم=))
loooooooooooooooooooooooooooooooooool

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or