The Last of Us | PSN

حالا کی میگه این الیه؟!:d

من الن پیجو از 100 کیلومتری ببینم میشناسمش خود خودشه داداش:d

- - -ویرایش - - -

چندتا راه حل به ترتیب:bighug:
1-از تو مولتی بیا تو منو دوباره کانکت شو
2-اگه نشد تست کانکشن بزن بعد برو تو بازی
3-اگه نشد مودم اف و ان کن بعد کار 2 انجام بده
4-اگه بازم نشد PS3 اف و ان کن بعد همه کارای بالا(برای محکم کاری)انجام بده به احتمال 99% مشکلت حل میشه;)
اون 1درصدم برای اینه که رفیقت باهات مچ نیست:d
99%احسان:dو1درصدم محسن:p

looooooooooool
الان میمیرم از خنده رضاااااااا=))
=))(همون قضیه نوخود سیاهستا=)))
nat typo ذکر نکردی:d

- - -ویرایش - - -

خدا بگم چی کارت نکنه رضا دارم از خنده میمیرم=))
loooooooooooooooooooooooooooooooooool

احسان بریم تو کاره هک ps4:))

بچه ها در مورد فایند میگین چه خبره ؟؟

چون امتحانام یه چند روز دیگه تمومه می خوام بیام تلو یه موفع ضایع نشیم فایند نکنه :|

من تو تابستون یادمه حتی با پینگ ۳۵۰ تکی هلو فایند میکرد وقط تو پارتی یکی بااید سرعتش خیلی خوب بود

الانم همینه ؟؟

مچ بودن هم تاریخچه ای داره واسه خودش واسه انواع غیر مستقیم : برو گمشو از پاتیم الان حال ندارم باهات بازی کنم حالا وقتمو میگیری یه ربع باید وایسم جوین شی اه چقدر نتت داغونه وووو .... بکار میره :d

بچه ها در مورد فایند میگین چه خبره ؟؟

چون امتحانام یه چند روز دیگه تمومه می خوام بیام تلو یه موفع ضایع نشیم فایند نکنه :|

من تو تابستون یادمه حتی با پینگ ۳۵۰ تکی هلو فایند میکرد وقط تو پارتی یکی بااید سرعتش خیلی خوب بود

الانم همینه ؟؟

مچ بودن هم تاریخچه ای داره واسه خودش واسه انواع غیر مستقیم : برو گمشو از پاتیم الان حال ندارم باهات بازی کنم حالا وقتمو میگیری یه ربع باید وایسم جوین شی اه چقدر نتت داغونه وووو .... بکار میره :d

ببین بازی نکنی عمرت به فناس .تو فایند باید صبر کنی تا پلیرا بیان بعضی وقتا صبر ایوب میخواد ولی همین که منتظر باشییم خودش لذت بخشه:dدرسو مشق به چه دردت میخوره ما به کجا رسیدیم اخر بت میگن دیپلم با پارتی>:):d بیا حد اقل میتونی یاد بگیری چطور با چسبو قیچیو اینچیزا چطور شیو یا بمب درست میکنن بدردت میخوره:d
.بیا خودمون رات میندازیم غمیت نباشه;)

بچه ها اين امتحانائ ماهم همين شنبه تمومه ميايم سر كارو زندگيمون :d
فقط يه سوال من توئ بخش فاير فلايز تا ١٢هفته و سه روز رفتم بعدش ديگه دووم نيووردم تروفئ هم نگرفتم مشكل چيه ؟؟؟
بنظرتون بهترين skill ها چيا هستن ؟؟

ببین بازی نکنی عمرت به فناس .تو فایند باید صبر کنی تا پلیرا بیان بعضی وقتا صبر ایوب میخواد ولی همین که منتظر باشییم خودش لذت بخشه:dدرسو مشق به چه دردت میخوره ما به کجا رسیدیم اخر بت میگن دیپلم با پارتی>:):d بیا حد اقل میتونی یاد بگیری چطور با چسبو قیچیو اینچیزا چطور شیو یا بمب درست میکنن بدردت میخوره:d
.بیا خودمون رات میندازیم غمیت نباشه;)

حاجی خودم رنک ۱۶۵ هستم چون ۵-۶ ماهی بود بازی نکردم پرسیدم سرعت فایندو :چشمک :d

فقط يه سوال من توئ بخش فاير فلايز تا ١٢هفته و سه روز رفتم بعدش ديگه دووم نيووردم تروفئ هم نگرفتم مشكل چيه ؟؟؟

الکی الکی که تروفی نمیده باید یه حرکت باحال تو بازی بکنی که تروفی بده حتما انجام ندادی.
skillam بستگی به سبک بازیت داره مثلا اگه تو کار بمب ساختنو اینچیزایی تو week 12.crafterو باید داشته باشی سرعت عملتو بالاتر میبره collectoro که بزاری بهتره بدیش اینه 11تا loadut point داری که زیاد نیست purchasableto فعلا تو این week چیزی نزار که بیشتر skill بزاری2 3 بار بازی کنی دستت میاد.ولی از غول مرحله اخر این بازی کمک بگیر(احسان):d

- - -ویرایش - - -

حاجی خودم رنک ۱۶۵ هستم چون ۵-۶ ماهی بود بازی نکردم پرسیدم سرعت فایندو :چشمک :d

خدا بخت مارم توش باز کنه واسه من که 1 weekesh اندازه ی 1 هفته ی واقعی طول میکشه لامصب:d.شما 1شبه 12 هفته میرید جلو:d

سلام به همه ی دوستان...
چن وقتی بود نبودم...تا 6 ماه دیگه هم نیستم...
خونه مونو که عوض کردیم دیگه منم نت نگرفتم الانم از کافی نت دارم تایپ میکنم...
گفتم که مارو پاک نکنید از فرند لیستاتون...میام...مخصوصا محمد که تا دو ساعت آنلاین نمیشی پاک میکنه...:d
احسان نمیدونی چقد دلم برا شیو کردن تنگ شده...ایشالا دعا کنید بعد کنکور با روحیه ای مضاعف خدمت برسم...تا 6 ماه دیگه خدا حافظ همگی

خدا قوت ، 4 ماهی نبودی درسته؟؟:d
از تعطیلات برگشتی؟؟:d

سلام
امير حسين انقدر انلاين نشدي فكر كردم دستگارو فروختي پاكت كردم :d. بيا به ياد تابستون چند دست بزنيم:)

سلام
بابا دمتون گرم
من که گفتم زیاد نیستم اما وقتی باشم 10 روز کامل هستم :D
الان چند روزه برگشتم خونه اما هیچکس تو لیست دوستام نبود
بابا حداقل به حرمت نون و Shiv ـای که با هم خوریم و درست کردیم و همدیگرو کشتیم پاکم نکنید ...
من غلط بکنم دستگاهو بفروشم
همون بار که PSP - Ps2 - Ps1 رو فروختم برا هفت پستم بسه و کلی پشیمونم هنوز
ویتا و Ps3 و Ps4 و ... تا ابد میمونن ... البته 4 رو 1 ماه دیگه میگیرم :D
راستی دوستان از 27 اسفند تا 15 فروردین هم هستم ( برا اونایی که فقط به عشق من زنده اند :D )
اما خداییش خیلی دلم تنگ شده بود ... خصوصا برا احسان - محمد - مسعود - بیژن اعصاب خورد - و.... سینای بدقول )x

I Miss All Of You
I Miss Playing
حال کردید ؟ تافل دارما :D
جدی دارم

اگر این شب ها تا شنبه هم هستید بگید
بتلفیلد و NFS R و TLOU و ...

چاکر همه بچه های باحال و بامرام
کاش حداقل شماره های همدیگرو داشتیم ( ناسلامتی 3-4 ماه باهم زندگی کردیما )

باید ۱۲ هفته رو تا آخر حفظ کنی
بستگی به اصلحه ای داره که انتخاب میکنی ولی در کل اینا خوبه :کاور تراینینگ ُفیرست اد تراینینگ ُریوایو ُ کرفترُ

باید ۱۲ هفته رو تا آخر حفظ کنی
بستگی به اصلحه ای داره که انتخاب میکنی ولی در کل اینا خوبه :کاور تراینینگ ُفیرست اد تراینینگ ُریوایو ُ کرفترُ

sawman جان من معذرت میخوام بابت صحبت کردن احسان به زبان الف ها :D
چند روزی هست تازه از دنیای هابیت بیرون اومده و فقط به این زبون میحرفه :

کاور تراینینگ ُفیرست اد تراینینگ ُریوایو ُ کرفترُ :d

بچه ها من امتحانام توم شد !

الان آپدیت میکنم میام TLOU

شما هم کی میان ؟؟

همه PLZ ادد کنین : ali_ghaderi6
بچه ها اینجا با نوب جماعت بازی نمی کنن>:)
حیف چندروزی نیستم نمی تونم بیام وگرنه خودم شاختو می شکستم>:)
امدم 1V1 باهم میزنیم 19-1 می برمت اون 1دستم اوانس بهت میدم تو روحیت اثر بد نذاره>:)
شخصیت 2وم من:twisted:
احسان در غیاب من جواب کامنت بده:-":d

سلام به همه ی دوستان...
چن وقتی بود نبودم...تا 6 ماه دیگه هم نیستم...
خونه مونو که عوض کردیم دیگه منم نت نگرفتم الانم از کافی نت دارم تایپ میکنم...
گفتم که مارو پاک نکنید از فرند لیستاتون...میام...مخصوصا محمد که تا دو ساعت آنلاین نمیشی پاک میکنه...:d
احسان نمیدونی چقد دلم برا شیو کردن تنگ شده...ایشالا دعا کنید بعد کنکور با روحیه ای مضاعف خدمت برسم...تا 6 ماه دیگه خدا حافظ همگی
خخخخخخ:d حسين من وايستادم تا ١٧-٢٠ روز انلاين نشدي پاك مردم اونم مجبور شدم :(:lol: ولي خدا رو شكر الان ميشه تا ٢٠٠٠ تا شخص هم داشته باشي برگشتي حتماً اد كنيا!!!!!!
انشالله پرچم جوانان تلو باز را در عرضه هاي ديگر(كنكور) بر فراز قله هاي موفقيت بالا ببري:d:|

- - -ویرایش - - -

سلام
بابا دمتون گرم
من که گفتم زیاد نیستم اما وقتی باشم 10 روز کامل هستم :D
الان چند روزه برگشتم خونه اما هیچکس تو لیست دوستام نبود
بابا حداقل به حرمت نون و Shiv ـای که با هم خوریم و درست کردیم و همدیگرو کشتیم پاکم نکنید ...
من غلط بکنم دستگاهو بفروشم
همون بار که PSP - Ps2 - Ps1 رو فروختم برا هفت پستم بسه و کلی پشیمونم هنوز
ویتا و Ps3 و Ps4 و ... تا ابد میمونن ... البته 4 رو 1 ماه دیگه میگیرم :D
راستی دوستان از 27 اسفند تا 15 فروردین هم هستم ( برا اونایی که فقط به عشق من زنده اند :D )
اما خداییش خیلی دلم تنگ شده بود ... خصوصا برا احسان - محمد - مسعود - بیژن اعصاب خورد - و.... سینای بدقول )x

I Miss All Of You
I Miss Playing
حال کردید ؟ تافل دارما :D
جدی دارم

اگر این شب ها تا شنبه هم هستید بگید
بتلفیلد و NFS R و TLOU و ...

چاکر همه بچه های باحال و بامرام
کاش حداقل شماره های همدیگرو داشتیم ( ناسلامتی 3-4 ماه باهم زندگی کردیما )
امير حسين انقد تعداد افراد ايراني زياده ادم مجبور ميشه اه ليستيارو پاك كنه و ...
الان بچه ها زيادن اد كن كه دلي از عذا در اريم:d

الکی الکی که تروفی نمیده باید یه حرکت باحال تو بازی بکنی که تروفی بده حتما انجام ندادی.
skillam بستگی به سبک بازیت داره مثلا اگه تو کار بمب ساختنو اینچیزایی تو week 12.crafterو باید داشته باشی سرعت عملتو بالاتر میبره collectoro که بزاری بهتره بدیش اینه 11تا loadut point داری که زیاد نیست purchasableto فعلا تو این week چیزی نزار که بیشتر skill بزاری2 3 بار بازی کنی دستت میاد.ولی از غول مرحله اخر این بازی کمک بگیر(احسان):d
غول مرحله آخر کیه باووو:dمن انگشت کوچیکه رضا هم نیستم:d

- - -ویرایش - - -

بچه ها من امتحانام توم شد !

الان آپدیت میکنم میام TLOU

شما هم کی میان ؟؟

همه PLZ ادد کنین : ali_ghaderi6

رفقا معمولا از 9 شب به بعد هستن که تا 1 الی 2 بازی میکنیم خیلی هم حال میده(البته پرایوت 8 نفره )

- - -ویرایش - - -

بچه ها اینجا با نوب جماعت بازی نمی کنن>:)
حیف چندروزی نیستم نمی تونم بیام وگرنه خودم شاختو می شکستم>:)
امدم 1V1 باهم میزنیم 19-1 می برمت اون 1دستم اوانس بهت میدم تو روحیت اثر بد نذاره>:)
شخصیت 2وم من:twisted:
احسان در غیاب من جواب کامنت بده:-":d
بعد محسن میگه من غول آخرم .میگم که من انگشت کوچیکه رضا هم نیستم
رضا یعنی دستم به دستت برسه خفت میکنم:p:d

خخخخخخ:d حسين من وايستادم تا ١٧-٢٠ روز انلاين نشدي پاك مردم اونم مجبور شدم :(:lol: ولي خدا رو شكر الان ميشه تا ٢٠٠٠ تا شخص هم داشته باشي برگشتي حتماً اد كنيا!!!!!!
انشالله پرچم جوانان تلو باز را در عرضه هاي ديگر(كنكور) بر فراز قله هاي موفقيت بالا ببري:d:|

- - -ویرایش - - -

امير حسين انقد تعداد افراد ايراني زياده ادم مجبور ميشه اه ليستيارو پاك كنه و ...
الان بچه ها زيادن اد كن كه دلي از عذا در اريم:d

باید دوباره بریزم بازیو رو پی سی از اونجا بریزم رو کنسول ... امشب میام ... حداقل شماره هم داشته باشیم نامردا ...

با ویتا اگه شد بیا تو پارتی بحرفیم اکه من هدست ندارم ...

بعدشم دیگه نبینم بگی اد کن ها )x بزرگتری گفتن کوچیگتری :D
ادد کن شما لطفا
بتلفیلد4 هم دارما ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or