آقا فربد ،مشکلی نداره.البته برای همه ما تویه کانکتینگ گیر کرده.ولی بعد از اون مشکل نبوده
یعنی الان وضع نسبت به آن موقع که بازیکن پیدا نمی کرد , بهتر شده یا اصلا برای شما فرقی نکرده ؟!
آقا فربد ،مشکلی نداره.البته برای همه ما تویه کانکتینگ گیر کرده.ولی بعد از اون مشکل نبوده
یعنی الان وضع نسبت به آن موقع که بازیکن پیدا نمی کرد , بهتر شده یا اصلا برای شما فرقی نکرده ؟!
دارم میام تو جمتون بدبخت شدین رفتb-):d
libra_month
خودم شیو خوردتم:d
من که اصلا مدت زیادیه نمیتونم بازی کنم از دست این نت!جدا از همه دوستانی که Invite می فرستند و جوابی نمی گیرند یا دیدند من خارج شدم , عذر خواهی می کنم , چون با توجه به این که وضع نت من اصلا مناسب , از دلم نمیاد که شما هم بخاطر من معطل بشید و یا از بازی بمونید , Join نمیشم , عذر می خوام .
-----------
راستی کسی می تونه در مورد تفاوت نقشه ها در DLC با نقشه های معمولی بگه , شاید رفتم بگیرم .
جدا از همه دوستانی که Invite می فرستند و جوابی نمی گیرند یا دیدند من خارج شدم , عذر خواهی می کنم , چون با توجه به این که وضع نت من اصلا مناسب , از دلم نمیاد که شما هم بخاطر من معطل بشید و یا از بازی بمونید , Join نمیشم , عذر می خوام .
-----------
راستی کسی می تونه در مورد تفاوت نقشه ها در DLC با نقشه های معمولی بگه , شاید رفتم بگیرم .
ولی به نظر من بازیکنای مپای اصلی بیشترنمپهای dlc واقعا حرفه ای طراحی شدن.یه خوبی دیگه هم که داره ،بعضی مواقع تویه سرچ dlc مپ های قدیمی رو هم میزاره .
ولی محمد اکثرا dlc سرچ میکننا مخصوصا اون لول بالاها (اونایی که هفته های بیشتری رو بازی کردن منظورمه)
خیلی تعریفتو شنیدم پس هم تیمیت میشم حریفت نمیشم:d
بیا خودتم فدات میشم:dمنظورم اینه تو بازی قربانی میشم شما بزن، باشه:dآقا من بازی tlou رو دارم ولی بازیش نکردم میخواستم ببینم آنلاینش چجوریاست؟احتمال زیاد منم بیام ولی هیچی بلد نیستم
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
:welcome:آقا من بازی tlou رو دارم ولی بازیش نکردم میخواستم ببینم آنلاینش چجوریاست؟احتمال زیاد منم بیام ولی هیچی بلد نیستم
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk