The Last of Us | PSN

یعنی الان وضع نسبت به آن موقع که بازیکن پیدا نمی کرد , بهتر شده یا اصلا برای شما فرقی نکرده ؟!

ببینید لابی تلو جوریه که مثلا اگه 3 نفر باهم جوین باشن ولی یه نفر با یکی دیگه مچ نباشه ،باعث میشه تویه سرچ دیر پیدا کنه یا اگه هم بعد از مدت طولانی پیدا کرد حتما لگ داره (اونم خیلی زیاد)مثلا اگه شما لیدر باشی بعد منو آقا فربد به شما جوین شیم.حالا منو فربد به هم مچ نباشیم یعنی اگه من لیدر شم فربد میپره بیرون و بلعکسش.پس حتما باید لیدر شما باشی(این مثاله:d).تویه این جور لابی ها اگه سرچ بزنی یا خیلی دیر پیدا میکنه یا اگه پیدا کنه خیلی لگ وجود داره
ولی راه کار داره اونم اینه که قبل از اینکه واردتلود بشین همیشه یه بار مودمو آفو آن کنی بعد یه تست کانکشن بزنی .اونوقت همه با هم مچ میشن و میتونی تا چندین ساعت بدون دردسر بازی کنی.منو رفقا با این حرکت تا 12 ساعت هم رکورد زدیم(یعنی بازی کردیم):d

جدا از همه دوستانی که Invite می فرستند و جوابی نمی گیرند یا دیدند من خارج شدم , عذر خواهی می کنم , چون با توجه به این که وضع نت من اصلا مناسب , از دلم نمیاد که شما هم بخاطر من معطل بشید و یا از بازی بمونید , Join نمیشم , عذر می خوام .
-----------
راستی کسی می تونه در مورد تفاوت نقشه ها در DLC با نقشه های معمولی بگه , شاید رفتم بگیرم .

جدا از همه دوستانی که Invite می فرستند و جوابی نمی گیرند یا دیدند من خارج شدم , عذر خواهی می کنم , چون با توجه به این که وضع نت من اصلا مناسب , از دلم نمیاد که شما هم بخاطر من معطل بشید و یا از بازی بمونید , Join نمیشم , عذر می خوام .
-----------
راستی کسی می تونه در مورد تفاوت نقشه ها در DLC با نقشه های معمولی بگه , شاید رفتم بگیرم .
من که اصلا مدت زیادیه نمیتونم بازی کنم از دست این نت!
ببین به نظر من نقشه های اصلی بازی بهترین مپای بازی هستند (البته تا الان)
مپ های دی ال سی خیلی درندشتند ولی باز لذت خاص خودشو داره ولی باز مپای اصلی بهترن!
بچه های ایرانی بیشتر دی ال سی بازی میکنن!

-----------

مپهای dlc واقعا حرفه ای طراحی شدن.یه خوبی دیگه هم که داره ،بعضی مواقع تویه سرچ dlc مپ های قدیمی رو هم میزاره .
ولی محمد اکثرا dlc سرچ میکننا مخصوصا اون لول بالاها (اونایی که هفته های بیشتری رو بازی کردن منظورمه)

مپهای dlc واقعا حرفه ای طراحی شدن.یه خوبی دیگه هم که داره ،بعضی مواقع تویه سرچ dlc مپ های قدیمی رو هم میزاره .
ولی محمد اکثرا dlc سرچ میکننا مخصوصا اون لول بالاها (اونایی که هفته های بیشتری رو بازی کردن منظورمه)
ولی به نظر من بازیکنای مپای اصلی بیشترن
این واسه همه ی بازیا صدق میکنه
دلیل اصلیش هم اینه که خیلی ها دی ال سی رو ندارند و نمیخوان بگیرن
ولی این درسته اکثر کسایی که تو بازی حرفه ایند میرن همه دی ال سی ها رو میخرن چون بازی واسشون ارزش داره

آقا من بازی tlou رو دارم ولی بازیش نکردم میخواستم ببینم آنلاینش چجوریاست؟احتمال زیاد منم بیام ولی هیچی بلد نیستم:))

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

آقا من بازی tlou رو دارم ولی بازیش نکردم میخواستم ببینم آنلاینش چجوریاست؟احتمال زیاد منم بیام ولی هیچی بلد نیستم:))

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
بیا خودتم فدات میشم:dمنظورم اینه تو بازی قربانی میشم شما بزن، باشه:d

من که هر وقت بازی می کنم از شانس بد هر چی لول بالاست گیرم میوفته منم که با این لولم باید جلوشون بوق بزنم:|
یه بار دیگه هم داشتم بازی می کردن که لول دوستمون احسانو دیدم که اصلا نمی دونم چند رقمی بود:dبازم خدا رحم کرد هم گروهی بود:d
در کل مولتی بازی عالیه بجز سرچ اول که باید 1000تومن تخمه بگیری بشینی پاش تا بازی کن های دیگه رو پیدا کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or