The Last of Us | PSN

به نظرم این شیو کردن کار ناجوانمردانه ایه (منظورم این چرخیدن دور طرف هست) ولی باز جزو بازیه و نمیشه کاریش کرد...

اتفاقا محمد جان حرکت خیلی حرفه ایه .اگه دستت راه بیوفته تو این زمینه دیگه ول کردنش کار سختیه چون فوق العاده لذت میبری.طرف با کلی ارمورو تجهیزات با یک مثلث مقلوب میشه ،باحاله نه:d

اتفاقا محمد جان حرکت خیلی حرفه ایه .اگه دستت راه بیوفته تو این زمینه دیگه ول کردنش کار سختیه چون فوق العاده لذت میبری.طرف با کلی ارمورو تجهیزات با یک مثلث مقلوب میشه ،باحاله نه:d
حال میدهb-)ولی تو واقعیت همچین چیزی خیلی مسخرس:|
اصل شیو همونیه که با مخفی کاری (اسمی که بد در رفته camp:d) طرفو شیو کنی البته چون کاور ترینینگ داره مسخره میشه ولی اگه r2 وجود نداشت خیلی حال میداد
اصلا به نظرم r2 را بردارن هیجان بازی بیشتر میشد ولی اصلا تو مخم نمیره
yahoo_17.gif
چون من دم به دیقه r2 میزنم تا از جیکو پوک طرف خبر نداشته باشم ول کن نیستم
ولی اونجوریم زمینو نگاه میکردی همه دارن هم دیگرو شیو میکنن
اصلا ولش کن:d
بازیمونو میکنیم
الان به احتمال زیاد این دوتا جمله رو میگین
طرف خود درگیری داره
yahoo_71.gif
چه قدر حرف میزنه
yahoo_76.gif

ببخشید اگه سرتونو درد اوردم:">

مارو چه به نظر دادن به naughty dog:x

تعریف از خود نباشه اما شاخه TLOU ام !

رنک ۱۶۷ با این که ۸ ماهه بازی نکردم و RATIO هم ۳.۴۶

کسی خواست بگه قرار بزاریم

ما هم شاخه tlou دسته کپی خورهای گناهکار هستیم:d
خیلی هم عالی
clap.gif

بفرمایید در خدمت باشیم :bighug:

id تونم زیر اواتارتون بزارین لطفا
وایسا ببینم rate 3.46 خدا رحم کنه[-o<
no.gif
:-ss
praying.gif

این عکسه اواتارتون تبلیغه ساعته:thinking:

آخرین ویرایش:
تعریف از خود نباشه اما شاخه TLOU ام !

رنک ۱۶۷ با این که ۸ ماهه بازی نکردم و RATIO هم ۳.۴۶

کسی خواست بگه قرار بزاریم

بفرما ادد کنید : الان نیستم فقط بعد امتحانا میام تسخیر :d

اینم اکانت ali_ghaderi6

من خیلی وقته نیومدم الان هم فقط RATIO دوستاتو نشون میده یا واسه همه ؟؟

اگه حال ندارید ادد کنین بگین من ادد کنم :d

یه مسابقاتی قبلا بود تورنومنت TLOU بازم هست ؟؟

اون موقع سرگروه تیم بودم

Last edited by a moderator:
آره مشکلی نداره
من که نتم تریکیده یه مدتی بود نمیتونستم بازی کنم پیدا هم که میکرد ( بعد 4 ساعت لگ ) اولای بازی از بس لگ و تاخیر میگرفت که اخر بازی میفهمیدم من اصلا وجود خارجی تو این بازی نداشتم:|
البته امروز صبح یه چند ساعتی بازی کردم بدون مشکل ولی باز الان اخرین بازی لگ گرفت و بعد فریز کرد مشکل این پینگ بی صحابه که هی نوسان داره

من که نتم تریکیده یه مدتی بود نمیتونستم بازی کنم پیدا هم که میکرد ( بعد 4 ساعت لگ ) اولای بازی از بس لگ و تاخیر میگرفت که اخر بازی میفهمیدم من اصلا وجود خارجی تو این بازی نداشتم:|
البته امروز صبح یه چند ساعتی بازی کردم بدون مشکل ولی باز الان اخرین بازی لگ گرفت و بعد فریز کرد مشکل این پینگ بی صحابه که هی نوسان داره

محمد جان تایم بازی ما معمولا شباست خواستی اون موقع بیا .البته ببین پینگ خودت چه موقع خوب میشه بهم بگو تا باهم بزنیم،باشه:d

خوب دوستان منم هستم:bighug:
امروز چند دست بازی کردم با رضا تو 1تیم بودیم خیلی خوب بود تو 2دست اول که فقط منو میزدن منم که نه نمیگفتم میمردم:d
دیگه بعدا دستم امده بود تونستم 1کی 2تا بزنم:d 1بارم زدم به خط مقدم دشمن یارو با چوب نفله کردم رضا هم از دستشون نجات دادام:pته رامبو بازی بود:d
احسان بیا با هم بزنیم یکم از فوت و فن کارم به ما یاد بده فقط قول بده خیلی به بازی من نخندی چون رضا فکر کنم دل و روده هاش به هم تاب خورده بودن:d
دوستان دیگه پایه باشن با هم بازی کنیم خوشحال میشم فقط بگم اصلا روی بازی من حساب باز نکنین چون کرکر خنده است=))

امروز چند دست بازی کردم با رضا تو 1تیم بودیم خیلی خوب بود تو 2دست اول که فقط منو میزدن منم که نه نمیگفتم میمردم:d
دیگه بعدا دستم امده بود تونستم 1کی 2تا بزنم:d 1بارم زدم به خط مقدم دشمن یارو با چوب نفله کردم رضا هم از دستشون نجات دادام:pته رامبو بازی بود:d
احسان بیا با هم بزنیم یکم از فوت و فن کارم به ما یاد بده فقط قول بده خیلی به بازی من نخندی چون رضا فکر کنم دل و روده هاش به هم تاب خورده بودن:d
دوستان دیگه پایه باشن با هم بازی کنیم خوشحال میشم فقط بگم اصلا روی بازی من حساب باز نکنین چون کرکر خنده است=))
خیلی هم عالی بود برای بار اول

رضا جون استاد بنده رضاست با اون بازی کن تمام فوتو فنا رو بهت میگه .میام از بازیت لذت میبرم واسه چی بخندم

محمد جان تایم بازی ما معمولا شباست خواستی اون موقع بیا .البته ببین پینگ خودت چه موقع خوب میشه بهم بگو تا باهم بزنیم،باشه:d
فقط همون یه شب باهم بازی کردیم که اونم مارو گ.... از بس کیک میشدم:|
کلی هم شما رو علاف کردم اعصابم ندارم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or