The Last of Us | PSN

من که هر وقت بازی می کنم از شانس بد هر چی لول بالاست گیرم میوفته منم که با این لولم باید جلوشون بوق بزنم:|
یه بار دیگه هم داشتم بازی می کردن که لول دوستمون احسانو دیدم که اصلا نمی دونم چند رقمی بود:dبازم خدا رحم کرد هم گروهی بود:d
در کل مولتی بازی عالیه بجز سرچ اول که باید 1000تومن تخمه بگیری بشینی پاش تا بازی کن های دیگه رو پیدا کنه.
والا معلوم نیست اون سرچ قضیه اش چیه!!!
در حالت عادی اگه پینگ با سرور امریکا از 250 به پایین باشه معمولا راحت پیدا میشه
حالا این مدت که مخابرات ریده:d اوضاع فرق داره یعنی پینگ 150 هم باشه امکان پیدا کردنش 1% هست:|
البته بعضی دوستان هستند راحت پیدا میکنن و بازی میکنند

والا معلوم نیست اون سرچ قضیه اش چیه!!!
در حالت عادی اگه پینگ با سرور امریکا از 250 به پایین باشه معمولا راحت پیدا میشه
حالا این مدت که مخابرات ریده:d اوضاع فرق داره یعنی پینگ 150 هم باشه امکان پیدا کردنش 1% هست:|
البته بعضی دوستان هستند راحت پیدا میکنن و بازی میکنند
اره والا این سرچه واسه خودش داستانه
بعضی وقتی که زود به بازی وصل می شه ادم احساس غرور می کنه:d

من که هر وقت بازی می کنم از شانس بد هر چی لول بالاست گیرم میوفته منم که با این لولم باید جلوشون بوق بزنم:|
یه بار دیگه هم داشتم بازی می کردن که لول دوستمون احسانو دیدم که اصلا نمی دونم چند رقمی بود:dبازم خدا رحم کرد هم گروهی بود:d
در کل مولتی بازی عالیه بجز سرچ اول که باید 1000تومن تخمه بگیری بشینی پاش تا بازی کن های دیگه رو پیدا کنه.
عرفان جون داداش اگه تک نفره سرچ میزنی اون گزینه دومی مود رو انتخاب کن(اسمش یادم نیست)اولی find مچه(شما دومی رو بزن).اون باعث میشه در حد و سطح لول خودت پیدا کنه.بعدشم چند رقمی بودن لول من اصلا مهم نیست مهم اینه که منم با سه تا تیر شما دان میشم .فقط دستم فرزتره.نکته مهم تویه این مولتی اینه که باید با تمرکز خاصی بازی کنی

- - -ویرایش - - -

دوستان منم هستم البته یه چند وقتیه tlou بازی نکردم;)
psn id ~> rahavard

اشکال نداره راه میوفتی.فقط اگه محمد رو دیدی جلوش تی بگ برو کاری باهات نداره:d

اشکال نداره راه میوفتی.فقط اگه محمد رو دیدی جلوش تی بگ برو کاری باهات نداره
این تی بگ چیه باو:d
بدجور حریف رو تحقیر میکنه خوشم نمیاد هر موقع میبینم شما دارید این حرکت ناشایست رو انجام میدید به فکر فرو میرم:d

این تی بگ چیه باو:d
بدجور حریف رو تحقیر میکنه خوشم نمیاد هر موقع میبینم شما دارید این حرکت ناشایست رو انجام میدید به فکر فرو میرم:d

تی بگ خیلی معنی ها داره:d
البته بستگی به شرایط و موقعیتی داره که اونو انجام میدی.مثلا اگه آخر بازی ،بازی رو میبری بالا سر طرف تی بگ میری یعنی از برد خوشحال هستی.وقتی که یه نفر زرنگ بازی در میاره و میخواد آشغال بازی کنه بعد از کشتنش بالا سرش تی بگ میری و مسخرش میکنی(که دیگه تکرار نکنه)وقتی با رفقا بازی میکنی،مثلا داری منو میزنی منم تی بگ میرم (2 هدف دارم یکی اینکه یا میخوام حواست رو پرت کنم که منو نزنی یا اینکه یارم از پشت شیوت کنه:d)کلا خیلی موقعیت داره اگه بخوام بنویسیم تاپیک جوابگو نیست :dباید در حین بازی کردن دستت بیاد.
بیشترین کاربردش اینه که اعصاب طرف رو بهم میریزه

عرفان جون داداش اگه تک نفره سرچ میزنی اون گزینه دومی مود رو انتخاب کن(اسمش یادم نیست)اولی find مچه(شما دومی رو بزن).اون باعث میشه در حد و سطح لول خودت پیدا کنه
البته گزینه دومی یا همون نو پارتی تنها کاری که انجام می ده اینه که شمارو با کسایی میندازه که هیچ کدوم پارتی و تیم تشکیل ندادن و همه یه نفری اومدن توی بازی و تیم ندارن . ربطی به پیدا کردن بازیکن هم سطح خودت نداره .

در مورد لول هم دوستان متاسفانه دقت نمی کنن عددی که در کنار ایدی هر کسی نوشته شده اصلا لول نیست . فقط تعداد هفته هایی هست که شما گذروندی و اگه توی 500 هفته 2 نفر هم نکشی باز اون عدد می شه 501 و اصلا چیز مهمی نیست . نشون دهنده لول در این بازی همون نماد و علامتی هست که کنار ایدی هر بازیکن نقش بسته . که با هر 12 هفته زنده نگه داشتن کلن پیشرفت می کنه . بعد از اون هم ریت هر بازیکن هست که ارزش بازیش رو مشخص می کنه . یعنی اخرین گزینه در قسمت لیدبورد ، که هر چی ریت یه بازیکن بالاتر باشه مشخصا از توانایی بیشتری برخورداره . همین دو تا فقط مهمه . البته 100 درصد اون هفته های گذشته شده خودش نشون دهنده تجربه بیشتر بازیکن هم هست . ولی اصلا به اون توجه نکنید . ما داریم بازیکن با 300 هفته در حد زیر موزاییک هم نمی تونه بازی کنه . از اون طرف هستن افرادی که با 20 هفته شیو چرخشی یاد گرفتن !

فقط به ریت و علامت نکاه کنید و بس !

از اون طرف هستن افرادی که با 20 هفته شیو چرخشی یاد گرفتن
این خیلی رو اعصاب ـه لعنتی :| این نوع شیو یعنی وقتی در پشت طرف نیستی باز شیو کنی که خیلی برای ماها که لاگ داریم بده !

این خیلی رو اعصاب ـه لعنتی :| این نوع شیو یعنی وقتی در پشت طرف نیستی باز شیو کنی که خیلی برای ماها که لاگ داریم بده !
نه اتفاقا پشت طرف می ری و شیو می کنی . منتهی به علت اینکه سرعت زیاده متوجه نمی شی و فکر می کنی پشتت نیومده . برای این کار باید سرعت زاویه دوربینت رو تو تنظیمات بالا ببری تا وقتی نزدیک طرف شدی بتونی سریعتر بچرخی و شیوش کنی . از اون طرف باید تند تند مثلث رو هم بزنی و صبر نکنی تا ایکون پشت طرف ظاهر بشه و بعد بزنی ! ولی لگ و ... هم توی این مورد بی تاثیر نیست . خیلی از مواقع شما انیمیشن شیو کردن طرف رو می بینی ولی طرف شیو نمی شه و شما داون می شی ! در کل همه اینا با تکرار و تمرین درست میشه . منتهی ایراد قضیه اینه که خیلی هم بری تو فاز این مدل شیو کردن و دست کاری تو تنظیمات و ... از اون طرف شوتینگت و بقیه موارد بازیت ضعیف می شه .

نشون دهنده لول در این بازی همون نماد و علامتی هست که کنار ایدی هر بازیکن نقش بسته . که با هر 12 هفته زنده نگه داشتن کلن پیشرفت می کنه . بعد از اون هم ریت هر بازیکن هست که ارزش بازیش رو مشخص می کنه .

فقط به ریت و علامت نکاه کنید و بس !
به نظرم ریت خیلی اهمیتش بیشتره

به نظرم این شیو کردن کار ناجوانمردانه ایه (منظورم این چرخیدن دور طرف هست) ولی باز جزو بازیه و نمیشفه کاریش کرد...

اسم این نوع مودلش شیو چرخشی ـه .
آره منم دقیقا همین رو میگم , وقتی طرف دیگر پشتمون نیست , دیگه چه دلیلی داره که بیاد ما رو بگیره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or