The Last of Us | PSN

آقا 3بار پشت سر هم گرفتم اول 94 بود بعد 203 بعد هم 74!

با کجاست، لینکش رو برام بزار مثل این همین الان گرفتم Speedtest.net by Ookla - My Results
موقعی ای که تستش تموم شد اون بالاش میزنه share آدرس،اونو که بزنه یه لینک بهت میده کپیش کن بزارش اینجا یا تویه این تاپیک تست سرعت وصل شدن به PlayStation Network

وقتتم گرفتم عزیز جان خیلی شرمندم , من اشتباه کردم الان که چند بار با لندن گرفتم همون دور وور 280تا 300 هست:

Speedtest.net by Ookla - My Results
فکر کنم بالا باشه , راهی نداره اینو آورد پایین؟!
رفیق این نت خیلی اذیتت میکنه با این نت فقط میتونی با رفقایه ایرانی بازی کنی.
پیشنهاد میکنم عوضش کنی از 512 پایینتر نگیر.

رفیق این نت خیلی اذیتت میکنه با این نت فقط میتونی با رفقایه ایرانی بازی کنی.
پیشنهاد میکنم عوضش کنی از 512 پایینتر نگیر.
نتش احتمالا با سرورای امریکا خوب باشه!
میخوای با سرورای امریکا یه تستی بگیر ببین چجوره!
پینگم ربطی به پهنای باند نداره بستگی به ISP داره یعنی منی که از یه شرکت اینترنت میگیرم پینگ 128 با 2 مگ یکی هست! فرقش فقط تو سرعت دانلود هست
البته باز دست خودشونو خیلی دستکاری میکنن
منم امروز پینگم خوب بود ولی فقط تونستم جوین یه بازی شم اونم بعد کلی سرچ!
نکنه دیگ بازیکنا کم شدن؟!!/:)

نتش احتمالا با سرورای امریکا خوب باشه!
میخوای با سرورای امریکا یه تستی بگیر ببین چجوره!
پینگم ربطی به پهنای باند نداره بستگی به ISP داره یعنی منی که از یه شرکت اینترنت میگیرم پینگ 128 با 2 مگ یکی هست! فرقش فقط تو سرعت دانلود هست
البته باز دست خودشونو خیلی دستکاری میکنن
منم امروز پینگم خوب بود ولی فقط تونستم جوین یه بازی شم اونم بعد کلی سرچ!
نکنه دیگ بازیکنا کم شدن؟!!/:)
نه محمد جان بازیکنا کم نشده این نت ذغالی ماست که عمرمونو تلف کرده .با رفقای ایتالیایی و کالیفورنیایی که جوین میشم سه ثانیه نشده مچ رو پیدا میکنه و علی یارت 5 ثانیه بعد مپ ها و 10 ثانیه بعدش توی لودینگه.کلا 1 دقیقه تویه مچ داری جعبه اولو باز میکنی.ولی ما چی چشامون باید سیاه بشه تا یه مچ پیدا کنه تازه اونم با کلی لگ.
در مورد پینگم آره حرفت درسته ولی معلوم نیست نتش از کجاست خیلی ظعیفه.وقتی تا لندن اینه تا آمریکا که فاصلش بیشتر فکر کنم تا 500 بکشه

نه محمد جان بازیکنا کم نشده این نت ذغالی ماست که عمرمونو تلف کرده .با رفقای ایتالیایی و کالیفورنیایی که جوین میشم سه ثانیه نشده مچ رو پیدا میکنه و علی یارت 5 ثانیه بعد مپ ها و 10 ثانیه بعدش توی لودینگه.کلا 1 دقیقه تویه مچ داری جعبه اولو باز میکنی.ولی ما چی چشامون باید سیاه بشه تا یه مچ پیدا کنه تازه اونم با کلی لگ.
در مورد پینگم آره حرفت درسته ولی معلوم نیست نتش از کجاست خیلی ظعیفه.وقتی تا لندن اینه تا آمریکا که فاصلش بیشتر فکر کنم تا 500 بکشه
چه میدونم این احمقا هم هر بار یه گندی میزنن به این نت نه اینکه خیلی نت خفنی داره ایران/:)

من شاتلم!

دوستان این قضیش چیه؟
سرویس ویژه بازی آنلاین - کاهش پینگ تایم - مرحله اول

بدرد پلی استیشن میخوره؟

آقا پیشنهاد من رو میخوای برو مخابرات بگو یه مگ نامحدود رو میخوام هم حالشو میبری هم آنلاین میزنی که در هر صورت حالشو میبری.:d
ولی بی شوخی پینگ این شرکت خصوصی ها خیلی آشغاله.(این شاتل هم 50 تا از رفقام دارن هر 51 شون دارن مینالن:d).

کسی می تونه درست بازی بکنه ؟! چقدر طول می کشه تا وارد بازی بشه , وضع بهتر شده یا بدتر یا مثل همیشه ـست ؟!

من عصری یک تلاش کردم وصل بشم اما نشد.البته چند روز پیش همه چیز درست بود اما نمی دونم باز این مخابرات چه گندی زده به این نت لعنتی.

من عصری یک تلاش کردم وصل بشم اما نشد.البته چند روز پیش همه چیز درست بود اما نمی دونم باز این مخابرات چه گندی زده به این نت لعنتی.

آقا فربد ،مشکلی نداره.البته برای همه ما تویه کانکتینگ گیر کرده.ولی بعد از اون مشکل نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or