mohamada
کاربر سایت
خودت ادد کن:dدوستان من بندهی حقیر هم رو هم اگر میشه برا THE LAST ادد کنید :
NIMA_LETO
خودت ادد کن:dدوستان من بندهی حقیر هم رو هم اگر میشه برا THE LAST ادد کنید :
NIMA_LETO
دوستان من بندهی حقیر هم رو هم اگر میشه برا THE LAST ادد کنید :
NIMA_LETO
که این طور پس باشه خودم ادد میکنم. مشکلی نیستبچه های اینجا تنبل هستند :d خودت باید اددشون بکنی :d:d
که این طور پس باشه خودم ادد میکنم. مشکلی نیست
داداش شما با همین نام میایی (salar_dariush) ؟داداش من شما رو اد کردم ولی ارور میداد شما ادد کن من اکسپت میکنم:d
استاد allunfinished هستن. استاد The last of us :dداداش شما با همین نام میایی (salar_dariush) ؟
آقا چرا این جوریه اخه؟!
تو قسمت FIND MATCH یه ساعت صبر کردم خبری از پیدا کردن بازی نشد؟! قضیه چیه؟ راهی نداره بازی پیدا کنه؟
آقا چرا این جوریه اخه؟!
تو قسمت FIND MATCH یه ساعت صبر کردم خبری از پیدا کردن بازی نشد؟! قضیه چیه؟ راهی نداره بازی پیدا کنه؟
استاد allunfinished هستن. استاد The last of us :d
ما که کلا قسمت نشد tlou بازی کنیم چه برسه به لذت بازی با حاجی.:d
اره دقیقا امروز برای منم همین طوریه پینگمم رو 40 !!!
درود بر سالار عزیزقبل از اینکه وارد مولیته این بازی بشین پیشنهاد میکنم یه بار مودمو خاموش روشن کنید بعد تست کانکشن بزنید(اون nat tayp خیلی مهمه که تایپ 2 رو بزنه) بعد ساین این بشین(این کار 2 تا مزیت داره یکی اینکه پینگ رو تا حدودی بحبود میده 2 اینکه به راحتی میتونید به رفقا جوین بشین،اگه هم جوین نشدین ایراد از اوناست) حالا برو تو بازی لذت ببر
تست پینگ نگرفتی تا حالا؟؟ شما که نتت از ما بهتره.تست پینگ تا حالا با جایی گرفتی ؟؟درود بر سالار عزیز سالار جان ممنون از کمکت, آقا من همین کارارو کردم منتهی بازم بازیکن پیدا نمیکنه! سالار جان اون nat tayp رو واسه من میزنه تایپ 1 ! چکار کنم بزنه تایپ2!
با این سایت Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test تا تهران تا لندن یه تست بگیر ببین چه جوریه.نه عزیز چطور تست پینگ بگیرم؟