من بعد از کنفرانس گرفتم خوابیدم و بی نهایت از نمایش بازی متحیر بودم
الان اومدم و میبینم 6-7 صفحه جفنگیات گفته شده فقط!
نکته ی اول اینکه نمایش داخل
کلیسا برگذار شد و همون اوایل با یه صحنه
فرنچ کیس همه رو متحیر کرد
این حرکت یه پیغام بزرگ داره!
بازی Last of Us همونطور که نیل بعد از نسخه ی اول هم گفت یک بازی
کاملا سیا.سی- اجتماعی هست و خیلی واضح این نمایش مذهب و تفکرات سک.سیستی رو هدف گرفته
پس اگه از دیدن این صحنه آفندد شدید و به جلز ولز افتادین نشون میده نیل دراکم خوب جایی رو هدف گرفته و خوب روی مغذ هوموفوبیک و ضد فمینیست دوستان رژه رفته!

صحنه ی فرنچ کیس یه زوج همجنس گرا رو تو کلیسا پخش کردن فقط از یه استودیو و یه نفر بر میاد نیل فا*&#گ دراکمن دمش گرم

خدایی آدم خندش میگیره جوری از معصومیت و این چرندیات حرف میزنن انگار مریم مقدس بوده الی
انگار نه انگار 20 ساله داره توی این دنیای آخر الزمانی زندگی میکنه
انگار نه انگار همین دختر 14تو سالگی زد قیمه قیمه کرد دیوید رو
انگار نه انگار همین دختر تو 14 سالگی دوستِ دخترشو بوسید...
------------------------------------------------------------
در مورد نمایش بازی:
بنظر من این دیگه نهایت نسل 8 هست و واقعا فک نمیکنم نسل 8 دیگه چه از لحاظ انیمیشن و چه از لحاظ پرفورمنس بیشتر از این بتونه پیشرفت کنه
لحظه لحظه ی تریلر اثر هنری چه اکتینگ ها در کات سین ابتدایی و چه گیم پلی
یمقدار از این انیمیشن های خارق العاده رو توی انچارتد 4 دیده بودیم ولی الان تکمیلش کرده ناتی داگ و کاملا فرقی نداره گیم پلی وا کات سین(سالها ارزو داشتیم یسری کات سین هارو میتونستم خودمون بازی کنیم که ناتی داگ ایندفعه این کار رو کرده! فیزیک و ریکت اجسام خارق العاده و باور نکردنیه! هوش مصنوعی ماورایی هستش! فقط توجه کنید به لحظه ای که الی تیر میخوره بادی فیزیک مانندش تا به حال نبوده. یا اون تیری که به شیشه ماشین برخورد میکنه.
چندتا مکانیک جدید گیم پلی هم دیدیم که خیلی دوست داشتم من
1-امکان قایم شدن زیر ماشین بود(ولی خوبیش اینه که اونجام جاتون امن نیست و دشمنا با هئش مصنوعی خارق العادشون دنبالت میگردن)
2- مکانیزم سوت زدن. اگه توجه کنین اول اول آرنا دو نفر میبینیم که دارن گشت میزنن تو جنگل یکیشون داره سوت میزنه. جلوتر که میریم به نظر میاد این فرد جسد اون کسیو که اول تریلر کشتیم پیدا میکنه و یه سوت بلند میزنه و همه رو خبر میکنه!
بنظرم توی هر آرنایی چندتا از این افراد وجود دارن و برای اینکه بتونیم مخفی بمونیم اول باید اونارو شناسایی کنیم و بکشیم
3-غافلگیر کردن حین کامبت توی اواخر تریلر که شناسایی میشیم یه لحظه الی از لای قفسه رد میشه و اون خانومی که تیر و کمون دستشه رو غافلگیر میکنه.
4- جاخالی دادن
این مکانیزمم به نظرم مبارزات تن به تنو خیلی خیلی زیباتر و پویاتر میکنه!
براحتی گِیم آف د شو شد برای من با اختلاف
یسریم که از همین الان شروع کردن میگن ناتی نمی تونه به این نمایش برسه وداون گرید میشه و ال و بل
اولا که چه نمایش Psx و چه نمایش E3 آنچارتد 4 رو میتونید عینا توی بازی انجام بدید. دوما بعد از اینهمه وقت واقعا متنبه نشدین بعد از هر نمایش ناتی این انگارو میچسبونین به این استودیو!؟ برید توبه کنین...