PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نمایش همه ی بازیا عالی بود دیشب. هم ساکر پانچ بازیش خیلی خوب بود هم رمدی هم کوجیما و هم ناتی داگ. جزئیات بازیا دیوانه کنندست. من یه سوالی که داشتم اینه که اینا همه روی پلی استیشن استاندارد کپچر شده بود یا پرو؟ چون من استاندارد دارم و دوست ندارم موقعی که اومدن ضدحال بخورم.
بعید میدونم استاندارد بوده باشن! :دی خیلی خفن بودن!!!!
اون GOT رو من فکر میکنم یه دانگرید خفنی بخوره:-" بندگان خدا اهلش نبودن تا حالا و I:SS که تحویل دادن خودش هنوزم شاخه! اما با این حال زیادی شاخ بود اون:|

• Like
Reactions: James Bond
جدا از شوخی دیسک TLoU 2 رو از تو مغازه ها حمع نکنن صلوات :|:|:|
اگر دوستان لطف کنن و برای این موارد پیش پا افتاده پشت سر هم پست نزنن نه حساسیتی ایجاد میشه نه فردا مشکلی پیش میاد .
پس کلا سعی کنید زیاد حول اون موارد بحث نکنید و بذارید زیر لحاف بمونه !
سر DLC بازی قبلی هم این قسمت از شخصیت الی برای هممون مشخص بود. پس کلا ولش کنیم به امون خودش تا پرهام اینجا سبز نشده و همه رو بن نکرده.

بعید میدونم استاندارد بوده باشن! :D خیلی خفن بودن!!!!
اون GOT رو من فکر میکنم یه دانگرید خفنی بخوره:-" بندگان خدا اهلش نبودن تا حالا و I:SS که تحویل دادن خودش هنوزم شاخه! اما با این حال زیادی شاخ بود اون:|
خیلی نامردیه اینجوری. کاشکی اول نمایش می نوشتن که با چه کیفیتی و روی چه کنسولی ضبظ شده تصاویر بازی. مشکل اینه کناز اینکه باید پول کنسول رو بدی باید پول مانیتور یا تلویزیون 4K هم بدی. از لحاظ گرافیکی برام مهم نیست چون تا 10 سال دیگه کلی بازی با گرافیک خفن تر میان ولی از لحاظ اجرا شدن بازی و اینکه افت فریم داره یا نداره بیشتر نگرانم. چون همین الآنش هم تو خیلی از بازیا افت فریم دیده میشه. اگر این مورد رو بتونن رفع کنن بازم به نظرم خیلی خوبه.

خیلی نامردیه اینجوری. کاشکی اول نمایش می نوشتن که با چه کیفیتی و روی چه کنسولی ضبظ شده تصاویر بازی. مشکل اینه کناز اینکه باید پول کنسول رو بدی باید پول مانیتور یا تلویزیون 4K هم بدی. از لحاظ گرافیکی برام مهم نیست چون تا 10 سال دیگه کلی بازی با گرافیک خفن تر میان ولی از لحاظ اجرا شدن بازی و اینکه افت فریم داره یا نداره بیشتر نگرانم. چون همین الآنش هم تو خیلی از بازیا افت فریم دیده میشه. اگر این مورد رو بتونن رفع کنن بازم به نظرم خیلی خوبه.
البته GOW هم خیلی خفن بود نمایشش، ولی رو استاندارد بود!
بچه ها که دارن پنل ها و ... رو میبینند اطلاعاتشون بیشتره:دی من صرفا حدس خودم رو گفتم:-"

• Like
Reactions: James Bond
عالی بود ۱۰ از ۱۰

گرافیک بازی بطرز عجیبی فوق العاده بود حالا بازی رو روی هر دستگاهی هم اجرا کرده باشن اما باز هم تفاوت pro با معمولی اونقدر نیست امیدوارم بازی نهایی هم همین کیفیتو داشته باشه.

هوش مصنوعی بازی مو به بدن آدم سیخ میکنه (اونجایی که زیر ماشین قایم شدی و طرف کامل میار و میشینه خم بشه تا زیر ماشین رو چک کنه)

....
.

یه چیزی رو نمیخواستم بگم چون فکر میکنم ارزششو نداره و میدونم دیگه برای همه عادیه ام
در رابطه با حاشیه های احتمالی (شاید اصلا کمتر از یک دهم درصد بازی هم موضوعات عاطف باشه و شید اصلا سر هم رفته این موضوعات یکی دو دقیقه باشه اما بعضی ها هستن تو کشور که منتظر یه صدم ثانیه هستن....)این بازی اگه خود گیمرهای ایرانی بشینن قشنگ لذتشو ببرن و بازیش کنن و یه سری مسائل فرعی کوچیک رو بزرگش نکنن و اون رو توی بوق و کرنا نکنن توی این مملکت کسی حساس نمیشه و راحت میشه توی هر فروشگاهی بازی رو خرید...و گر نه همین یدونه موضوع ( موضوع مهمی نیست اما ۱- متولیان امر عزیز ما این چیزا براشون یه چیز خیلی عجیب و تعریف نشده ایه۲-همونا با سوسک ماده ی توی جوب تحریک میشن ۳- تئوری توطعه خوراک این افراده یادمون نره انیمیشن Frozen رو توی ایران متهم کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که میخواد بچه های مارو چیکار کنه و...) رو مث صحنه ی کشتار فرودگاه Call of Duty میکنن پیراهن عثمان برای اینکه غرب ارزشهای ما رو هدف گرفته و اساسا ناتی داگ و راکستار و یوبیسافت و اکتیویژن و.... تاسیس شدن تا جوونای متدین ایران رو منحرف کنن تا چند سال تلویزیون ایران هروقت میخواست بازی کامپیوتری تشون بده سریع میرفت صحنه کشتار مردم تو فرودگاه رو میذاشت و شاید همین الانم بذاره

میخوام بگم شاید قصد بعضی ها شوخی باشه ولی الکی گندش نکنید و بذارید آروم مث بازیهایی مث gta و... بدون هیچ حساسیتی تو کشور بفروش برسن

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
مگه دیسک ویچر و Gta رو جمع کردن که اینو جمع کنن؟
نمیدونم والا از اینا هیچی بعید نیست! اون دوتا فقط مگس و نودیتی داشت امیدوارم رو گی بودن حساسیت نشون ندن و زیر سیبییلی رد کنن :D
یهو دیدی فتوا دادن بازی ضد اسلامه :|
تو این مملکت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!

آخرین ویرایش:
به تغيير حالت بيني الي توي اين ٣ تا عكس توجه كنيد.:D
توي psx هم گفته بودن از پيشرفته ترين تكنولوژي موشن كپچر استفاده ميكنن. باور نكردنيه واقعا...
Rs93Hg

x6V5Td

r1YPs3
يه كم قبلشم Dina كه يه مقدار عرق كرده بدنش وقتي با صورتش صورت الي رو لمس ميكنه باعث ميشه گونه ي اليم يه مقدار مرطوب بشن جالب بود برام.
در كل نميشه هضم كردش هنوز... بالاتر از همه اينا توي گيم پلي واقعا گل كاشتن.
قبل اين نمايش برام باورش سخت بود Part II واقعا ميتونه توي E3 يه نمايشي به بزرگي شماره قبل توي E3 2012 داشته باشه يا نه ؟ اما به جرات از پسش بر اومدن به بهترين شكلم بر اومدن.

پ.ن: فك كنم يكي دوساعت ديگم پنل Part II شروع ميشه اطلاعات خوبي اونجا بدست مياد به نظرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or