PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
به نظرتون تا اواخر امسال میاد؟؟؟
بنظر من با احتمال خیلی زیاد پاییز سال اینده
خیلی دوستان میگن days gone هم سال دیگه میاد ولی دقت نکردن که اون تو اسفند میاد و کو تا پاییز و مطمئنا دیز گان تا قبل از ریلیز بازی فروش خودش رو میکنه
البته این احتمال هم هست که تاخیر بخوره بره همون اسفند سال دیگه که میشه سال 2020

من که خیلی دوست داشتم تریلر رو بهترین جاشم اون قسمتی بود که رفت زیر ماشین . امیدوارم همه این کارا تو بازی اصلی هم باشه با همین کیفیت. از این به بعد هم رفتم تو بایکوت دیگه تریلر نگاه نمیکنم امیدوارم مثل Witcher3 نشه برام که بعد تریلر اول بازی دیگه نگاه نکردم و موقعی که بازی رو خودم شروع کردم فکر کردم اندازه یک نسل دانگرید شده و خورد تو ذوقم خیلی بد . ( البته ناتی داگ قبلا ثابت کرده از اینجور آبرو ریزی ها نمیکنن )

دوستان من هنگام دیدن تریلر اشک از چشمام سراریز شد به علت فیزیک فوق العاده و گرافیک غیر قابل وصف بازی!
اون قسمت که تیر رو از توی بدن اون مرده درمیاریم که اصلا بحثشو نکنید
رسما من که هنگام دیدم تریلر احساس کردم دارم فیلم سینمایی میبینم
البته تموم صحبت های بالا رو از ناتی داگ انتظار داشتم و دارم، غیر از این نمیشه انتظار داشت.

در مورد این که بعضی از دوستان میگن که هنگام عرضه بازی خیلی ازین قابلیت های تریلر ها از بین میره هم باید بگم، با بقیه آره با ناتی داگم آره ؟! :D

یه تئوری داستانی دارم که فکر کنم تقریبا همه بهش فکر کردن و چیز جدیدی نیست ! این وحشیا که الی باهاشون درگیر شده،! همون شکم پاره کن هایی هستن که مادر الی هم باهاشون درگیره یا بود ! هنوز نمیشه گفت مادر الی حتما تو گذشته است !
دلیل درگیری الی هم اینه که این وحشیا حمله میکنن به مخل زندکی اینا و همه رو میکشن و فقط معدودی که میتونستن خوب بحنگن مثل جوئل و الی و ... زنده میمونن و میرن برای انتقام ! حالا اینکه چطور میخواد با مادر الی ارتباط پیدا کنه رو باید بسپاریم به دستان توانمند نیل دراکمن !
یه ایده دیگه هم اینه که الی مین نیست و داستان و گیم پلی بین سه بخش الی جوئل و مادر الی برش میخوره و هر بخش بازی رو باید با کارکترای متفاوت بریم !

vddb_img_20180612_181304_172.jpg

چقدر ناز شده ! عشقه عشق !

یه تئوری داستانی دارم که فکر کنم تقریبا همه بهش فکر کردن و چیز جدیدی نیست ! این وحشیا که الی باهاشون درگیر شده،! همون شکم پاره کن هایی هستن که مادر الی هم باهاشون درگیره یا بود ! هنوز نمیشه گفت مادر الی حتما تو گذشته است !
دلیل درگیری الی هم اینه که این وحشیا حمله میکنن به مخل زندکی اینا و همه رو میکشن و فقط معدودی که میتونستن خوب بحنگن مثل جوئل و الی و ... زنده میمونن و میرن برای انتقام ! حالا اینکه چطور میخواد با مادر الی ارتباط پیدا کنه رو باید بسپاریم به دستان توانمند نیل دراکمن !
یه ایده دیگه هم اینه که الی مین نیست و داستان و گیم پلی بین سه بخش الی جوئل و مادر الی برش میخوره و هر بخش بازی رو باید با کارکترای متفاوت بریم !

vddb_img_20180612_181304_172.jpg

چقدر ناز شده ! عشقه عشق !
ایده سه کارکتر قابل بازی روانی کننده میشه ولی من احتمالش رو کم میدونم البته همش بستگی داره داستان اصلا چطوری جریانش

دوستان من هنگام دیدن تریلر اشک از چشمام سراریز شد به علت فیزیک فوق العاده و گرافیک غیر قابل وصف بازی!
اون قسمت که تیر رو از توی بدن اون مرده درمیاریم که اصلا بحثشو نکنید
رسما من که هنگام دیدم تریلر احساس کردم دارم فیلم سینمایی میبینم
البته تموم صحبت های بالا رو از ناتی داگ انتظار داشتم و دارم، غیر از این نمیشه انتظار داشت.

در مورد این که بعضی از دوستان میگن که هنگام عرضه بازی خیلی ازین قابلیت های تریلر ها از بین میره هم باید بگم، با بقیه آره با ناتی داگم آره ؟! :D
داداش تیرو که تو یکم در میاورد .

• Like
Reactions: Capitan_shepard
ایده سه کارکتر قابل بازی روانی کننده میشه ولی من احتمالش رو کم میدونم البته همش بستگی داره داستان اصلا چطوری جریانش

یعنی شک نکن که نیل بخواد هم نمیتونه پروتاگونیست ، آنتاگونیست :D@-) نسخه قبل رو یه دفعه بدون هیچ توجیه قابل قبولی بزاره کنار [-(! جوئل یا بدون شک حضور داره حضور پر رنگ ! یا دلیل مناسبی برای در حاشیه قرار دادنش ارائه میدن که منتظریم ببینیم چی میشه ! من که میگم احتمالش زیاده تریل. بعدی از جوئل باشه ! مادر رو نشون داد الی هم نشون داد نوبت جوئله!

من خودم از اینا نیستم که مثلا فرقی نداشته باشه برام شخصیت اصلی مونث باشه. یا مذکر ! اتفاقا شدیدا از مین های مونث استقبال میکنم>:D< ! تو تکن ! اورواچ و و و هم همیشه مین هیرو هام مونث بودن:x:"> ! با این حال کنار گذاشتن جوئل صرفا به خاطر مین شدن الی برای منم غیر قابل توجیه ! باید دلیل خوبی براش داشته باشن>:/:-/

ناتی یکی از بهترین هاست تلو هم برای من جزء ده بازی برتر تمام عمرمه
به موفقیت این بازی قد یه نخود هم شک ندارم و نمایش بازی به معنای واقعی کلمه و البته همونجور که همه از ناتی داگ انتظار داشتیم فک برانداز بود
فقط
مشکل من با مین کاراکتر بودن الی هست امیداورم همونطورکه دوستمون بالا گفت حداقل بازی دو یا سه شخصیت اصلی داشته باشه که جوئل هم به عنوان شخصیت اصلی ببینیم, اصلا به خاطر علاقه ایی که به جوئل داشتم و اینجا میبینم الی شخصیت اصلی شده یه جوری از الی بدم اومده :دی

در مورد هم جنسگرا بودن و نبودن الی هم بیخیال بابا چیکار به سلیقه دختر مردم دارید :دی دوست داره اینطور باشه خیلی هم خوب :دی

بعد از بازی ساکرپانچ که لعنتی همون بازی رویایی تمام عمرم بود نمایش گیم پلی تلو2 بهترین های این E3 بودن برام.

وسط این بحثاتون درمورد گرایش جنسی الی اصلا به ریل بودن گیم پلی لست دقت کردید؟ زمانی که الی تیره تیرکمون میخوره تو دستش یک گزینه اضافه میشه به نام R1 که میگه تیر رو بکن حالا چرا؟ چون از جونش کم میکرد اگه تیره رو نمیکند و دقیقا همون چند لحظه ای که درگیر مبارزه بود و نتونست تیر رو بکنه حدود 5 درصد از جونش کم شد و زمانی که تیر رو کند تو صفحه نمایش هم یه تغییراتی ایجاد شد فوق العادس اصلا:|
ولی اینجا یه مساله ایجاد میشه که تو مخیل من نمیگنجه اونم اینه که چطوری یه همچین چیزی امکان داره؟ اگه تیر به پشتش میخورد چی اونوقت چی میشد؟ یعنی اگه طرف تو سرمون تیر رو بزنه حتی اگه دمیجمون پر باشه میمیریم؟
خیلی چیزا هست که هنوز برامون قابل توجیه نیست مثلا مکانیزم جاخالی که به بازی اضافه شده رو خودمون اختیارش رو دست داریم که از کدوم ور و به کدوم جهت جاخالی بده یا اینکه فقط یه دکمه میزنیم و خود کارکتر. اوتومات جاخالی میده و فقط بستگی به سرعت عمل داره! تا ویدئو از گیم پلی و پریویو ها نیان نمیشه گفت چیزایی که اضافه کردن چور عمل میکنه

ایتم های جدید کرفتینگ رو بگو هیچ کس اشاره نمیکنه

آخرین ویرایش:
نمایش همه ی بازیا عالی بود دیشب. هم ساکر پانچ بازیش خیلی خوب بود هم رمدی هم کوجیما و هم ناتی داگ. جزئیات بازیا دیوانه کنندست. من یه سوالی که داشتم اینه که اینا همه روی پلی استیشن استاندارد کپچر شده بود یا پرو؟ چون من استاندارد دارم و دوست ندارم موقعی که اومدن ضدحال بخورم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or