PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
واقعا فوق العاده بود.مخصوصا انیمیشنها.
ولی جول جاش خالیه واقعا.به نظرم یک تایم مختصری جول قابل بازی باشه مثل الی تو قسمت اول.شایدم داستان رو طوری تو نسخه 2 ببندن که جول دوباره تو نسخه سوم شخصیت اصلی باشه.البته اگر ادامه ای داشته باشه.

چهره الی تو گیم پلی مثل چیزی بود که e3 پارسال نشونش دادن
ولی تو صحنه مهمونی و رقص چهره اش به نظر جوون تر و خام تر می اومد . شاید هم همه اینا مال نورپردازی باشه و زمان هر دو ( صحنه مهمونی و گیم پلی ) مال یک زمان باشه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

حس میکنم بین این دو تصویر تفاوت سن و سال وجود داره
یعنی ممکنه یک فلش بک تو خاطرات الی بوده تو تریلر دیشب E3

View attachment 89155
عالی بود پستت واقعا هر دو چهره پردازی عالین و آدم نمیتونه بگه افت داشته یا پیشرفت البته در تریلر سوم چهره الی طبیعی تر شده.

مشکلات اخلاقی =))
ببین جالبه که تو خود آمریکا دید خوبی به homosexuality و lesbian ها ندارن و به دید مشکل اخلاقی نگاش میکنن چون انحرافی هست که پیش میاد اونوقت شما با یه پست شکلک اومدی نظر من رو زیر سوال میبری و فکت میدی! دوست ندارم بحث رو ادامه بدم ...جالبه که چند تا مثل خودت هم میاد تشکر میده بهت زیر کامنتت... اگه میخوای مسخره بازی در بیاری بحثش جداس اگر میخوای حرف بزنی درست با دلیل بزن. کسانی مثل نیل دوست دارن عقاید خودشون رو نشون بدن تو کارهوشون که خوب یاد یه بازی افتادم که اسمشو نمیگم تاپیک منحرف نزنه ولی تو اون بازی باس بلا میاوردی سر خودت از این دست کارا کم نیست یا عقاید بازی beyound...مثلا تو همین جا یه کاربر برگشت گفت تا قبد از این حالش بهم میخورده از صحنه های اینجوری الان فرق کرده دیدش نمیخوام بگم نیل میخواد همرو مثل الی میکنه با این کارش ... که اگه اینو بگم خنده دار میشه...بگذریم بحث last of usمثل اینا نیست و واقعا بازی شاهکاریه کاری هم به اخلاقیات الی ندارم مثلا اگه الی مثل همه عاشق پسری میشد که عشق و عاشقی میشد داستان خیلی ضایع بود اینطوری نیل خواسته کارشو متفاوت کنه که در نسخه ۱ هم موفق بوده و عالی...
در اینکه بازی مثل ۱ خوف میشه شکی نیست ولی اکثریت از این دست چیزا و انحرافات خوششون نمیاد.

در مورد گرافیک last of us 1 هم بگم هنوز که هنوزه واقعا گرافیک توپی داره ۲ چه شود ...این بازی فقط تو ps4pro ۴کی میشه فهمید چه گرافیکی داره.!

• Like
Reactions: Ehsan of War
فلش بک بود دیگه
من فک میکنم الی با این دینا هه یه کاری میکنه دینا خیانت میکنه و الی وحشی میشه
مگه شبکه ی جم هست :D
یعنی مثلا دختره دوست پسر داره؟:D:D
این داستانا خیلی چیپن اصلا ب ناتی داگ نمیخوره مطمعنا داستان خیلی خفن تر از این چیزاست
شاید دختره رو میکشن الی میخواد انتقام بگیره
اینکه کلیت داستان چی باشه مهمه ولی قدرت ناتی توی روایت داستانه
tlou قبلی هم داستان خیلی خفنی نداشت ولی روایت فوق العاده ای داشت

واقعا فوق العاده بود.مخصوصا انیمیشنها.
ولی جول جاش خالیه واقعا.به نظرم یک تایم مختصری جول قابل بازی باشه مثل الی تو قسمت اول.شایدم داستان رو طوری تو نسخه 2 ببندن که جول دوباره تو نسخه سوم شخصیت اصلی باشه.البته اگر ادامه ای داشته باشه.

مطمئن باش جوئل کاراکتر خیلی مهمی خواهد بود
قابل بازی اگه باشه زیاد نیس تایمش ولی تو داستان مهمه
اینا عمدا نشونش نمیدن مث راکستار که جان مارستون رو اصن نشون نمیده تو تریلراش ...

گرافیک که فوق العاده بود شکی درش نیست و چشمات رو بشور دوباره ببین D:

ولی بیشتر از گرافیک انیمیشنای بازی شاهکار به تمام معنا بودن

برو یه نگاه به روون بودن انیمیشنا و نحوه chain شدنشون بنداز حس میکنی CG داری میبینی و گیم پلی ریل تایم نیست اصلا

همین یه مورد خودش تو جذابیت بصری خیلی تاثیر داره
اره شب باید دوباره عجله داشتم کنفرانس رو سرکار با مانیتور تخیلی دیدم انشالا که اشتباه کردم :D
انیمیشن ها که عالی بودن و فوق العاده روون ولی بحثم چیز دیگه
میگم با این که مدل پرو هم اومده ولی ناگتی با انچارتد 4 تقریبا کل قدرت گرافیک رو بیرون کشید الان فقط شسته رفته تر شده و مثل شماره یک نبود که با دیدن گرافیک بگیم وااو :D
ولی در مورد انیمیشن و داستان غیره باید جامه دران سر به جنگل بزاریم که تو اون موارد ایرادی بش وارد نمیبینم :D

اره شب باید دوباره عجله داشتم کنفرانس رو سرکار با مانیتور تخیلی دیدم انشالا که اشتباه کردم :D
انیمیشن ها که عالی بودن و فوق العاده روون ولی بحثم چیز دیگه
میگم با این که مدل پرو هم اومده ولی ناگتی با انچارتد 4 تقریبا کل قدرت گرافیک رو بیرون کشید الان فقط شسته رفته تر شده و مثل شماره یک نبود که با دیدن گرافیک بگیم وااو :D
ولی در مورد انیمیشن و داستان غیره باید جامه دران سر به جنگل بزاریم که تو اون موارد ایرادی بش وارد نمیبینم :D
کلا برگرد یک بار دیگه از اول تریلر رو با کیفیت بالا دانلود کن رو TV اجرا کن:D
گرافیکش از انچارتد حداقل 10 پله بالاتره. کل ملت ایران و جهان هنگ کردن با دیدن این گرافیک، انچارتد چیه:D گاو هم گرافیکش از انچارتد بالاتر بود چه برسه این. مطمئن باش تریلر بی کیفیت دیدی.

اون سكانس romance اول تريلر Part II يه هنر خالص بود از ديالوگا بگير تا رنگ بندي و ...
از نظر من واقعا خيلي بايد فرد به زيبايي بي علاقه باشه :Dكه به جاي تمجيد از اون قسمت بزنه نابودش كنه. كارگرداني واقعا دل ادمو ميبرد.

:D
Xm1v7Z

مگه شبکه ی جم هست :D
یعنی مثلا دختره دوست پسر داره؟:D:D
این داستانا خیلی چیپن اصلا ب ناتی داگ نمیخوره مطمعنا داستان خیلی خفن تر از این چیزاست
شاید دختره رو میکشن الی میخواد انتقام بگیره
اینکه کلیت داستان چی باشه مهمه ولی قدرت ناتی توی روایت داستانه
tlou قبلی هم داستان خیلی خفنی نداشت ولی روایت فوق العاده ای داشت
خیانت منظورم سواستفاده از الی ه نه دوس پسر داشتن :))
مثلا بخوان نفوذ کنن به چک پوینتشون اینا

• Like
Reactions: MEHRAN ARBABI
نمایش سطح ناتی رو نشون میده که چقد فوق العاده ان جز سه استدیو برتر بازی سازی دنیان چقد این انیمیشنا نرم بودن لحظه اول تو جنگل گرافیک خود CG انگار پیکسار زده ساخته جزئیات نورپردازی تو شب عالیه حس ترس و بقا رو کاملا القا میکنه.چقد الی bad ass شده لعنتی یاد اون مرحله برفی میفتم که جوئل داشت تو تب میسوخت و الی همه رو لت و پار میکرد.جدا از اون گیم پلی حساب شده گیرا هیجانی و فوق العاده روونه جزئیات به شدت بالاست حتی خطای روی لب الی هم معلومه وقتی تیر رو از دستش در میاره علاوه بر خون، لباسش کاملا جا به جا میشه یا زمانی که زه کمان رو میکشه تیر بزنه اگه فریم رو اهسته کنید در زمانی که رها میشه اخراش یه لرزش داره عین واقعیت.
بی نظیر چیزی نمیشه گفت فقط نکته ناراحت کننده واسم این بود که بروس توییت میزنه میگه چقد سخته ببینی بازیت و بچت رشد کرده و ازش دور باشی ایشالا که برگرده ای پی خودشو بسازه.
ناتی داگ = ناتی گاد

امیدوارم کاریی مثل رفتن زیر ماشین تو مولتی نباشه اینجوری بیشتر به ضرر ما و کمپرا سودش میبرن همون شبیه 1 باشه بهتره یه رنک و یه survival اضافه کنن تا 5 نسل دیگه هم بازی میکنم8->

امیدوارم کاریی مثل رفتن زیر ماشین تو مولتی نباشه اینجوری بیشتر به ضرر ما و کمپرا سودش میبرن همون شبیه 1 باشه بهتره یه رنک و یه survival اضافه کنن تا 5 نسل دیگه هم بازی میکنم8->

سروراشون درست كنن لامصبا
U4 هف هشت تا مود داشت فقط دث مچ ميشد بازى كرد بس كه آشغال بودن سرورا
ناتى داگ مياد مالتى خدا در حد esports ميزنه بعد بخاطر سرور قابل بازى نيست :|||

اون سكانس romance اول تريلر Part II يه هنر خالص بود از ديالوگا بگير تا رنگ بندي و ...
از نظر من واقعا خيلي بايد فرد به زيبايي بي علاقه باشه :Dكه به جاي تمجيد از اون قسمت بزنه نابودش كنه. كارگرداني واقعا دل ادمو ميبرد.

:D
Xm1v7Z

چقدر خوب شد همچین پستی رو دیدم توی تاپیک :D
یعنی از صبح منتظر بودم یکی اینو بگه من ببینم. اون سکانس یه هنر خالص بود از کارگردانی و اکتینگ ! دیالوگای دوست عزیزمون و هربار نزدیکتر شدن به الی مو به تن آدم سیخ میکرد، در مقابلش بی حرکتی الی و واکنش نشون ندادنش حس عجیبی میداد به آدم. واقعا هنر و زیبایی رو توی دنیای گیم وارد مرحله جدیدی کردن با این سکانس. کات و کات‌بک تاریخی بود :D
صورت دختره برای این سکانس به نظرم بهترین چیزی بود که میشد طراحی کرد. تمام حس‌هایی که نیاز داشتن به مخاطب منتقل شه رو به بهترین شکل منتقل میکرد ! بعد موسیقی که پخش میشد و در نهایت لبخند الی
بی نظیر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or