PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
@Akiba
سلام برای صاحب تاپیک یه پیشنهادی دارم اگه بشه
تو پست اول با قرمز و بزرگ بنویسید بحث درباره مسایل همجنسگرایی و... ممنوع .
چون عملا تاپیک میشه راجب اون مسایل و مایی که مشترک هستیم و میخوایم راجب گیمپلی و داستان حرف بزنیم باید شاهد حجم زیادی از پست های نامربوط باشیم

@Akiba
سلام برای صاحب تاپیک یه پیشنهادی دارم اگه بشه
تو پست اول با قرمز و بزرگ بنویسید بحث درباره مسایل همجنسگرایی و... ممنوع .
چون عملا تاپیک میشه راجب اون مسایل و مایی که مشترک هستیم و میخوایم راجب گیمپلی و داستان حرف بزنیم باید شاهد حجم زیادی از پست های نامربوط باشیم
خود کارگردان این موضوع رو تو تریلر bold کرده بعدش شما می خوایین سان*سور کنین؟!
معلومه که می خواد در موردش حرف زده بشه

• Like
Reactions: Nameless King
فلش بک بود دیگه
من فک میکنم الی با این دینا هه یه کاری میکنه دینا خیانت میکنه و الی وحشی میشه
شما همیشه اولین چیزی که مغزتون خطور میکنه رو بدون تفکر بیان میکنین ؟
شما اگه داستان پردازی نکنی یکی از مشکلات کل فروم رفع میشه

دوستان من الان دیدم کنفرانس
این قضیه چیه دل و روده طرف رو وسط گیمپلی ریختن ؟ تو نمایش اول هم زنه چاقو رو میزاره رو شکم الی ؟ داستان خاصی داره ؟
ب این که گیم پلی بشدت خفن شده ولی بران من شخصا اون شوک که سر لست یک داشتم و نمیتونستم باور کنم رو 3 داره اجرا میشه نبود نمیدونم شما چطور دیدید گرافیک رو در واقع انچارتد بود برام با تم لست :|
قصدم کوبیدن نیست ها اتفاقا دوستان که منو میشناسن میدونن فن این استدیو هستم ولی برام جای سواله کاری که سر لست یک کردن و اختلاف با انچارتد 3 به قدری باور نکردنی بود ولی این با این که عالی هست ولی مثل اون اون اختلاف رو نداره
شاید تاثیر گاد هستش نمیدونم :D

من فکر میکنم قسمتی از اعتراض هایی که به رابطه الی و دوست دخترش میشه به خاطر همج*سگرایی نیست؛ نمیدونم به خاطر حس تملک مردونه هست یا چی ولی منم دوست داشتم همون بچه بمونه و بزرگ نشه :D که خب غیر منطقیه
صورت الی یه مقداری ساده به نظر من رسید تو اون سکانس اول و آخر

• Like
Reactions: AminMoradiX
تریلر بازی رو دیدم. با اینکه PS4 ندارم و محرومم از این نعمت، باز به خودم افتخار میکنم بابت گیمر بودنم. درسته تا بازی نکنم متوجه لذتش نمیشم، ولی باید به سونی و عوامل ناتی داگ بابت این حجم از درک کردن مشتری تشکر کرد. حتی تماشای تریلر هم برام لذت بخش بود. حرکات طبیعی، نورپردازی سیاه و تیره. به جرئت کارگردانی همین چند دقیقه از تعداد انبوهی از فیلم و سریال های فعلی بهتر بود. پخته بودن کارگردان کاملاً مشخص بود. نشون داد که چقدر یه کنسول پتانسیل بالایی داره و چقدر مهارت و کاربلد بودن میطلبه که از نهایت پتانسیل این کنسول بشه استفاده کرد. تبریک میگم بابت این نمایش باشکوه. خدا قسمت کنه منم بازی کنم اینارو. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :D

وسط این بحثاتون درمورد گرایش جنسی الی اصلا به ریل بودن گیم پلی لست دقت کردید؟ زمانی که الی تیره تیرکمون میخوره تو دستش یک گزینه اضافه میشه به نام R1 که میگه تیر رو بکن حالا چرا؟ چون از جونش کم میکرد اگه تیره رو نمیکند و دقیقا همون چند لحظه ای که درگیر مبارزه بود و نتونست تیر رو بکنه حدود 5 درصد از جونش کم شد و زمانی که تیر رو کند تو صفحه نمایش هم یه تغییراتی ایجاد شد فوق العادس اصلا:|
ولی اینجا یه مساله ایجاد میشه که تو مخیل من نمیگنجه اونم اینه که چطوری یه همچین چیزی امکان داره؟ اگه تیر به پشتش میخورد چی اونوقت چی میشد؟ یعنی اگه طرف تو سرمون تیر رو بزنه حتی اگه دمیجمون پر باشه میمیریم؟

چه گرافیکی داشت:| خیلی خوب بود
بذار همجن س گرای باشه به درک من کاری ندارم این صحنه ها توش باشه نباشه یا الی گرایش ب هم جنس داشته باشه(از همون نسخه اول خوشم نمیومد ازش)
هر کاری میکنند جویل تو بازی باشه و بشه باهاش بازی کرد .گند نزنند تو خاطراتم .جویل ابهتی خاصی داشت اصلا کیف میکردی باهاش

این قضیه چیه دل و روده طرف رو وسط گیمپلی ریختن ؟ تو نمایش اول هم زنه چاقو رو میزاره رو شکم الی ؟ داستان خاصی داره ؟
ب این که گیم پلی بشدت خفن شده ولی بران من شخصا اون شوک که سر لست یک داشتم و نمیتونستم باور کنم رو 3 داره اجرا میشه نبود نمیدونم شما چطور دیدید گرافیک رو در واقع انچارتد بود برام با تم لست :|
قصدم کوبیدن نیست ها اتفاقا دوستان که منو میشناسن میدونن فن این استدیو هستم ولی برام جای سواله کاری که سر لست یک کردن و اختلاف با انچارتد 3 به قدری باور نکردنی بود ولی این با این که عالی هست ولی مثل اون اون اختلاف رو نداره

گرافیک که فوق العاده بود شکی درش نیست و چشمات رو بشور دوباره ببین D:

ولی بیشتر از گرافیک انیمیشنای بازی شاهکار به تمام معنا بودن

برو یه نگاه به روون بودن انیمیشنا و نحوه chain شدنشون بنداز حس میکنی CG داری میبینی و گیم پلی ریل تایم نیست اصلا

همین یه مورد خودش تو جذابیت بصری خیلی تاثیر داره

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
حتما که گاد تاثیر میزاره ولی بنظرم تریلر رو چندبار ببین
درسته شاید اونقدر اختلاف نباشه ولی شاید دیگه جایی برای خلق اختلاف زیاد نمونده باشه

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
والا من یه 1080 دارم دانلود میکنم از گیمرساید 1.2 گیگ هست
دیگه 4k همیدونم باشه یا نه ، چون فک کنم بازی تو 1080 داشت اجرا میشد
اونی که تو پست dualshockers بود کیفیت 4k داشت. چطوری کیفیت 1080 شده 1.2 گیگ؟ مستقیم از یوتوب ببینش!

ولی بیشتر از گرافیک انیمیشنای بازی شاهکار به تمام معنا بودن

برو یه نگاه به روون بودن انیمیشنا و نحوه chain شدنشون بنداز

دقیقا برجسته ترین چیز تو این نمایش همین انیمیشن هاش بود
این بازی تو بعد فنی انقلاب به تمام معناست جدا از Chain انیمیشن ها تنوعشون چقد خوب بود ، زیر ماشین لای ماشین بالای ماشین رو پیش خون جا خالی واااای دیوانه شدم رفت \m/\m/\m/
یعنی بحدی این قضیه انیمیشنا بولد بود که اصن کسی دیگه راجب تکسچرا و نورپردازی عالی و صورت کاراکتر حرف نمیزنه دیگه ، تو این بازی فقط بری از در و دیوار بپری خودش تفریحه قشنگ حس پارکوری که میده Ac رو میذاره تو جیبش ( تو Multi چه شووووود :-SS:-SS :ar!)

• Like
Reactions: NoctisSasuke

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or