اتفاقا مصاحبه رو کامل خوندم که تونستم مچت رو بگیرم.
ببین من اصلا کاری ندارم بروس با ایدهی مرگ جول اوکی بوده یا نه (بگذریم از اینکه طبق چیزایی که خودشون گفتن، ایدهی مرگ جول از همون اولا ریخته شده بود (و بعد از پایان ساخت پارت اول، یعنی سال ۲۰۱۴، یعنی همون موقع که بروس هم تو ناتی داگ بود نوشته شده بود))، دارم صرفا به رویکرد مغلطهگرایانهت برای بحث کردن اشاره میکنم. یا میری یه قسمت به خصوص از حرفای بروس رو میاری که بگی بروس اگر میبود جول نمیمرد، که وقتی میری مصاحبه رو میخونی میبینی داره راجع به پایان لست آو آس و آنچارتد ۴ حرف میزنه و دلیل اینکه چرا این دوتا بازی با مرگ شخصیت اصلی «تموم» نمیشن، یا هی میگی بروس از نظر من شلغمه. این یعنی این که اصلا نمیخونی چی میگم، فقط میخوای جواب بدی!
آره بروس از نظر من شلغمه، بعد رفتم مصاحبهش رو ترجمه کردم:
PlayStation | E3 2018 Press Conference
یا مثلا از نظرم شلغمه که همچین پستی براش دادم:
--
نخیر. طبق معمول حرف تو دهن آدم میذاری.
من نگفتم بودن بروس توفیقی تو داستان نمیذاشت. کجا همچین چیزی گفتم؟ اینم مثل همون «شلغم بودن بروس از نظر من» توی ذهن خودت خلق شده؟
من گفتم اینکه شما انقدر مطمئنید که تاثیراتش قرار بوده همونجوری باشه که به مزاج شما خوش بیاد کاملا احساسی و بیاساسه. گفتم شخصیتهای فرعی به اندازهی پارت اول ماندگار نیستن، چون تعدادشون کمتر بوده. این حداقل یه دلیل منطقیتره تا اینکه بگم «بروس نبود شخصیتای فرعی بد شدن»!
اون کوت بروس که آوردم هم دقیقا وسط اون بحثای تکراری زده شده بود که ملت میگفتن «بروس رفت نیل رید» یا «پارت یک هم بخاطر بروس خفن بود و حالا که نیست این قضیه ثابت شد» و از این قبیل حرفها. حالا اینکه مخاطبش کی بوده دیگه با خودت!