دوربین مخفیه یا جدی هستی؟
مصاحبه کننده اول به Uncharted اشاره میکنه که "شخصیت اصلی این سری (نیتن) در پایان قسمت چهارم هم نمرد و گویا یه جورایی سری آنچارتد بیشتر یه ماجراجویی جذاب و فان هست تا یه داستان جدی" و بعد مصاحبه سری Uncharted رو مقایسه میکنه به TLOU و میگه Opening قسمت اول TLOU با مرگ یه شخصیت شروع شد( مرگ سارا). بعد مصاحبه کننده میگه چون اول بازی با مرگ یه شخصیت مهم شروع شد و همیشه این ترس برام وجود داشت که نکنه الان فلان شخصیت بمیره. بعد این سوال رو میپرسه که شما همیشه از همون اول به پایان غم انگیز فکر میکنین؟" و بعد دراکمن درباره نیتن توضیح میده. و بعد استرلی میگه: "در حال حاضر مرگ شخصیت اصلی تو هر مدیایی (چه گیم یا سینما) حرکت خیلی چیپی هستش" مصاحبه کننده به هردو بازی ناتی داگ اشاره کرد و استرلی هم گفت در هر مدیایی. مصاحبه رو کامل بخونی متوجه میشی . منظورش دقیقا برعکس کاری که اکثرا راکستار انجام میده که آخر بازی Protagonist میمیره. دقت کن بحث سر این نیست که مردن شخصیت اصلی خوبه یا بده،( من اصلا تا حالا انتقادی به داستان پارت 2 نکردم
) بحث سر این بود که شما گفتی استرلی اگه بود هم توفیقی در داستان نداشت، منم با اول از تاثیر استرلی گفتم که اگه دراکمن و استرلی هرکدومشون مخالف موضوعی بودن با هم یه نتیجه نهایی میرسیدن که باز اگه مصاحبه 2013 EDGE رو بخونی میفهمی که بیشتر اوقات این استرلی بوده که دراکمن رو راهنمایی میکرده. حتی خود دراکمن تو مصاحبه سال 2016 میگه در طی این سالها من چیزهای زیادی از استرلی یاد گرفتم، اگه میخوای برات Quote کنم
بعد نظر استرلی درباره مرگ شخصیت اصلی رو گذاشتم که متوجه بشین اگه رو پروژه بود احتمال متفاوت بودن داستان بیشتره میبود. وجود استرلی باعث شده کل پلات قسمت اول تغیر کنه بالاتر در این باره گفتم.
من درباره داستان پارت 2 بحثی نکردم، نمیدونم چرا میخوای بحث رو بکشی به اون سمت.
من نگفتم وجود استرلی باعث میشد شاهد شخصیت های فرعی ماندگار تری باشیم. صددرصد یه سری موارد میتونست متفاوت باشه، اگه دقت کنی اکثر مصاحبه ها قبل از جدا شدن استرلی به صورت دو نفری مصاحبه کردن این نشون میده استرلی چقدر هم اندازه دراکمن مهم بوده. این نقل قول بروس هم بیشتر مخاطبش خود شمایی، چون استرلی داره باز میگه "من و نیل" برخلاف شما که استرلی رو شلغم میدونین .
دوما این پست رو استرلی بخاطر هشتمین سالگرد TLOU گذاشته و حالا فهمیدی شخصی به اسم استرلی وجود خارجی داره یه نگاه هم به بنر تویتترش بنداز: Co-Creator "
باور کن اگه مصاحبه هارو بخونی داستان شفاف میشه برات، و این همه نوشتن لازم نیست، البته اگه واقعا به واقعیت علاقه داشته باشی.
ما باید بیایم پیش شما درباره تقدس گرایی بهمون آموزش بدین بزرگوار، قدیس بودن فقط مختص کوجیماست و بس. lol
یا بحث رو از صفحات قبل دنبال نکردین یا بهتون فقط لینک همین پست رو فرستادن، چون من اصلا درباره موافق یا مخالف بودنم درباره داستان پارت 2 حرفی نزدم.( احتمالات چرا) فقط ثابت کردم ادعای بعضی دوستان اشتباهه.