من برعکس خیلی دوست دارم یه بازی فانتزی و آبرنگی از ناتی داگ ببینم.
منظورم یه پلتفرمر ساده و بدون داستان و اینا نیست. یه چیزی تو مایههای Jak & Daxter (فقط نسخه اول) میخوام ولی خب خیلی پیچیدهتر و عظیمتر. یه بازی اپن ورلد با محیطهای متنوع و رنگارنگ و جک جونورهای فانتزی جالب. مثلاً یه سری موجودات دایناسور مانند باشن که به جای وسیله نقلیه ازشون استفاده کنیم و یه جا با محیط آتشفشانی روبرو بشیم و یه جای دیگه جنگل سرسبز و... حتی تصورش هم برام لذتبخشه که ناتی داگ توی اون فضاها چه کارهای خفنی میتونه انجام بده! یعنی وقتی توی یه بازی واقعگرایانه مثل TLoU2 یه کاری میکنن که آدم دوست داره بره چمنهای محیط رو بخوره از شدت قشنگی، دیگه توی یه بازی فانتزی و تخیلی که دستشون بازتر هست چه محیطهای عجیبی میتونن طراحی کنن!
همچین بازیای هم لزوماً نباید بیش از حد شاد باشه با مثلاً درجه سنی ۳+ سال.
میتونه از نظر ظاهری خوش آب و رنگ باشه، ولی داستان نسبتاً جدیای هم داشته باشه و اتفاقات مختلفی برای شخصیتهای بازی بیفته و...
در حالت اول همچین چیزی میخوام و در حالت بعدی یه بازی علمی تخیلی فضایی! یه چیزی تو مایههای Mass Effect، ولی به سبک ناتی داگ. یه بازی فضایی با نژادهای مختلف و سیارههای متنوع و...
از استیل طراحی و توضیحات اون کارتهای داخل TLoU2 هم زیاد خوشم نیومد و بازی اون مدلی نمیخوام و یه چیز متفاوتتر و عجیبتر دوست دارم با یه استیل طراحی دیگه.
-------------------------------
ولی کلاً بازی بعدیشون هرچی که باشه، از الآن توی لیست بازیهای مورد انتظار اکثر ماها هست و واقعاً صبر و تحمل براش ساخته! Uncharted که خیلی بعیده بسازن. TLoU هم به شدت احتمالش پایینه که به این زودی سراغش برن. پس یا IP جدید هست یا مثلاً Jak جدید (که این رو هم بعید میدونم) و در مجموع بعد از سالها که Uncharted و TLoU ساختن، میتونیم منتظر یه پروژه کاملاً متفاوت از ناتی داگ باشیم.
این وسط امیدوارم مشکلات کرانچ و مرانچ و اینا هم برطرف بشه یا حداقل کاهش پیدا کنه و از اون طرف هم بروبچ اصلی استودیو ازش خارج نشن. از نیل دراکمن و هلی گروس (نویسنده بازی در کنار دراکمن) تا آنتونی نیومن و کرت مارگنائو (کارگردانهای بازی در کنار دراکمن) که این دو تا از نونهالی(!) توی ناتی داگ بودن و به تدریج اومدن جلو و رسیدن به اینجا. هر دو به شدت پتانسیل این رو دارن که تبدیل به دراکمن و بروس استریلی بعدی بشن، ولی از اون طرف انقدر توی این سالها اتفاقات مختلف افتاده که میترسم این دو تا هم دو روز دیگه جدا بشن و برن یه جای دیگه.
مثل شان اسکیگ (یا هرچی که تلفظ Escayg هست! لامصبا عجب فامیلهایی دارن اینا!
) که یکی از دو کارگردان The Lost Legacy در کنار مارگنائو بود و بعدش جدا شد رفت روی پروژه درخشان Avengers کار کرد. آخه مرد مومن ناتی داگ رو ول کردی رفتی سراغ اون بازی؟
(حالا خوبه دو روز دیگه مشخص بشه بهترین بازی کمیکی تاریخ هست!
)
از اون طرف بانو امی هنیگ که دیگه خیلی خیلی بعیده هیچوقت به ناتی داگ برگرده، ولی یه امید نصفه نیمهای دارم که عمو بروس یه روزی برگرده. هرچند احتمالش ضعیفه، ولی به هر حال آرزو کردن که گناه نیست.