از نظر گرافیک و موسیقی که حرفی نیس
از نظر گیم پلی و لول دیزاین درسته بنظرم یکم اوایل بازی طولانی شده (اون قسمتایی که با دینا میچرخی) ولی در کل از شماره 1 کاملا سرتر بود و بخصوص تو زمینه هوش دشمنا و مبارزات و ....بازی رشد فوق العاده ای کرده بود
بحث برانگیزترین بخش بازی بخش داستانه بازیه که برای من انتخاب بین شماره1 و 2 خیلی سخت بود ولی با اختلاف خیلی کمی شماره 2 رو انتخاب میکنم به دلایل زیر:
1-داستان شماره 1 و روایتش خیلی خوب بود ولی یه داستان با محوریت نقش 2 نفر بود و کرکترای فرعی کمی تو بازی بود(مارلین و بیل و و سم و تامی و زنش تقریبا که اکثرشون هم نقش کوتاهی داشتن)، ولی این شماره واقعا بازی تو این زمینه پیشرفت خوبی کرد علاوه بر افزایش قابل توجه کرکترا و پیچیده تر شدن روابط بینشون اتفاقات خیلی جالبی ما بینشون افتاد که پیشرفت خوبی محسوب میشد.
2-داستان شماره 1 از اواسط تقریبا قابل پیش بینی بود، با اینکه تو روند بازی اتفاقات غیر قابل منتظره ای می افتاد ولی عشقی که جویل به الی پیدا کرده بود اینکه نخواهد گذاشت اتفاقی براش بیفته مشخص بود و همین خیال مخاطب رو تا حدی راحت میکرد ، ولی این شماره با شروع مرگ جویل و تو ادامه بازی تو نقش ابی و اون دویل نهایی بینشون برای من بشخصه داستان جذابتری روایت میشد(شاید روایت مثه شماره 1 یکدست نبود ولی داستان کلی بهتر بود)
3-از بازی تو نقش ابی خوشم اومد...برای اولین بار بود که تو نقش قاتل قهرمانمون بازی میکردیم و این زوایه دید خیلی خوب بود....من از شخصیت پردازیش و رفقاش و کلا داستان زندگیش خوشم اومد
4-با پایان شماره 2 بیش از پیش عاشق جویل شدم، کسی که میگه باز هم اگر خدا شانسی بهش بده باز هم اینکارو میکنه خیلی مرده
و نشون میده چقدر خسته شده
در کل شماره 2 تجربه نابی برای من بود، اینکه کاملا مطابق انتظار طرفدارا پیش نرفت (انتظار ادامه داستان الی و جویل رو داشتیم) در عوض یه داستان متفاوت رو تحویلمون داد که یکی دو هفته قشنگ درگیر میکنه مخاطب رود، برا همین من هم به 2 رای دادم