PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
می دونستین قرار بوده
این خیلی بدتر بود که :D
تو این حالت اصلی که تو بازی هست نشون دهنده خشم لحظه ایه اون فرد و هر انسانی شاید خشم لحظه ای انتقام فرا بگیرتش
ولی اینطوری که هر کاری خواستی بکنی بعدم بسته بندی کنی بذاری فقط از یه تیم سلاخی برمیاد:D

اتفاقا نیل میگفت تو مصاحبش که خواستیم اینجوری کنیم ولی صداپیشه کرکتر گفته بود که یهویی اتفاق بیفته بهتر

.

اتفاقا نیل میگفت تو مصاحبش که خواستیم اینجوری کنیم
دراکمن به شدید ترین شکل ممکن با این کارکتر پدرکشتگی داشته:|
کلا اینطوریه که دراکمن بخواد یکیو حذف کنه اصلا دلش نمیاد به خوبی و خوشی حذفش کنه قشنگ میاد هرچی بلا ممکنه سرش بیاد رو میاره به بدترین شکل ممکن بعد حذفش میکنه:))
فکر کنم تو انچارتد 4 هم بروس جلوش رو گرفت گفت نکن اینکار:D

• Like
Reactions: HalfLife G
دراکمن به شدید ترین شکل ممکن با این کارکتر پدرکشتگی داشته:|
کلا اینطوریه که دراکمن بخواد یکیو حذف کنه اصلا دلش نمیاد به خوبی و خوشی حذفش کنه قشنگ میاد هرچی بلا ممکنه سرش بیاد رو میاره به بدترین شکل ممکن بعد حذفش میکنه:))
فکر کنم تو انچارتد 4 هم بروس جلوش رو گرفت گفت نکن اینکار:D
ذهن دراکمن خیلی تاریکه و دقیقا همین ذهنیتش ناتی داگ رو به استدیو بزرگ تر تبدیل کرده . قبل این که دراکمن کارگردان بشه تو استدیو همه ناتی داگ رو با این عنوان میشناختن که با این که شاهکار میسازه ولی بازی هاش همه فان هستن و میگفتن بازی بزرگ سالانه نمیتونه بسازه ولی بعد مخصوصا لست 2 به بقیه استدیو ها نشون داد بازی بزرگ سالانه رو چجوری باید ساخت .

گوتی که چیزی نیست ما تو فکر بازپس گیری جایگاه اولمون هستیم (پرافتخارترین بازی تاریخ بشریت :D)

View attachment 155744View attachment 155745
حالات چهرهView attachment 155746View attachment 155747View attachment 155748
وای من اینو میخواستم ... این تیکه که الی ، بر میگرده می‌خنده ، اصلا جوری جا خوردم که هول شدم اسکرین شات بگیرم ... اصلا انیمیشن صورت بی نظیر بود اون لحظه...

هیلی گراس:

پایانی که در نظر داشتیم خیلی شبیه به نسخه‌ی رونمایی شده بود با این تفاوت که در صحنه آخر الی از کشتن ابی نمیگذرد و ابی میمیرد؛ اما در اواسط مراحل ساخت تصمیم گرفتیم بخش کوچکی از انسان دوستی الی که از کودکی او با جول باقی مانده بود را حفظ کنیم و نگذاریم تمام روح او به خاطر انتقام از بین برود.

یعنی اگه این کار رو می‌کردن قشنگ بالا میوردم رو دسته، دیگه واقعا تحمل این همه تباهی رو نداشتم

همون جوری که ابی بالای سر اوون بالا اورد...
کلا اینکه الی تبدیل به شخصیت بد داستان بشه بدترین بخش بازی برای من میتونست باشه ....

خلاصه اگه این اتفاق میفتاد الان من جزو دسته هیترای بازی، داشتم توییت تهدید به مرگ برای هیلی گراس و اشلی جانسون می‌فرستادم ...

آخرین ویرایش:
منم بازیو تموم کردم
در مورد گرافیک، نکات تکنیکی و ... حرف و حدیثی برام نموند و بهترین روی کنسول هست تا به امروز

اما خب مثل خیلی های دیگه از داستان بازی و منطق کارکاتر ها و شخصیتشون که توی چند ثانیه تغییر میکرد زیاد خوشم نیومد
داستان به شکل خیلی زیبایی کارگردانی میشه اما کلش خیلی شکاف و سوتی داره (حد.د 2-3 روز توی ردیت خوندم نظرات بقیه رو )

نسخه اول از همه لحاظ شاهکار بود و این شماره هم قطعا جزو بهترین هاست

این خیلی بدتر بود که :D
تو این حالت اصلی که تو بازی هست نشون دهنده خشم لحظه ایه اون فرد و هر انسانی شاید خشم لحظه ای انتقام فرا بگیرتش
ولی اینطوری که هر کاری خواستی بکنی بعدم بسته بندی کنی بذاری فقط از یه تیم سلاخی برمیاد:D

اتفاقا نیل میگفت تو مصاحبش که خواستیم اینجوری کنیم ولی صداپیشه کرکتر گفته بود که یهویی اتفاق بیفته بهتر

.
بسته بندی نیست کشتنش ولش کردن دیگه :D بعد تو حالت اصلی ابی میخواست بیشتر شکنجه کنه چون الی رسید از ترس اینکه کل جکسون نریز سرشون سریع کشتنش.
ببین به نظر من کل پروسه کشتن جول یه مقدار شتابزده بود. یعنی خیلی سریع پیداش کردن و الی خیلی سریع اینا رو پیدا کرد. برای تأثیرگذاری بیشتر صحنه بیشتر رو شوک و آنی بودن اتفاقات پافشاری کرده بودن که یه مقداری به من نچسبید.
به نظر من باید رو اتفاقات قبل مرگ جول بیشتر تمرکز میکردن و تعلیقش بیشتر میکردن. یعنی همین مثلا میرفتن شهر تا اعتماد جول جلب کنن بعد این ترس از دست رفتن جول رو ذره ذره بیشتر میکردن تا مثلا رسیدن به خونه ای که جول کشته بودن و شکنجه کرده بودن. این که الی از نزدیک ندیده که چی کار با جول کردن حتی میتونست اون ترامای از دست دادنش چند برابر کنه. نمیخوام بگم پلات مشکل داره یا دلیل داستانی نداره ولی به نظرم این که لحظه آخر برسه و اینا کلیشه بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G
بسته بندی نیست کشتنش ولش کردن دیگه :D بعد تو حالت اصلی ابی میخواست بیشتر شکنجه کنه چون الی رسید از ترس اینکه کل جکسون نریز سرشون سریع کشتنش.
ببین به نظر من کل پروسه کشتن جول یه مقدار شتابزده بود. یعنی خیلی سریع پیداش کردن و الی خیلی سریع اینا رو پیدا کرد. برای تأثیرگذاری بیشتر صحنه بیشتر رو شوک و آنی بودن اتفاقات پافشاری کرده بودن که یه مقداری به من نچسبید.
به نظر من باید رو اتفاقات قبل مرگ جول بیشتر تمرکز میکردن و تعلیقش بیشتر میکردن. یعنی همین مثلا میرفتن شهر تا اعتماد جول جلب کنن بعد این ترس از دست رفتن جول رو ذره ذره بیشتر میکردن تا مثلا رسیدن به خونه ای که جول کشته بودن و شکنجه کرده بودن. این که الی از نزدیک ندیده که چی کار با جول کردن حتی میتونست اون ترامای از دست دادنش چند برابر کنه. نمیخوام بگم پلات مشکل داره یا دلیل داستانی نداره ولی به نظرم این که لحظه آخر برسه و اینا کلیشه بود.
دست و پاشو بستن خب......این نشون میده وقتی زیادی داشتن و بسته بندیش کردن با فراغ بال

ببین این که میگی میتونست یه بک استوری طولانیتر بذارن پشت واقعه مردن جویل خوبه...........ولی اینکه مردنش طی شکنجه باشه و .....رو من نمی پسندم علتش هم اینه که وقتی بازی از ما میخواد که ابی رو درک کنیم و یه چهره انسانی خاکستری(نه قاتل بالفطره) بهش بده اینکه جویل رو میگرفتن و نگهشمیداشتن و شکنجش میکردن و جنازشو ولش میکردن دیگه اون حس رو نمیداد و کاملا ابی رو حداقل برای من تنفر انگیز میکرد

در کل بنظرم اینکه کشتن جویل سریع اتفاق افتاد خوب بود چون خشم ابی و تخلیه خشم لحظه ایش برای من قابل درکه ولی اینکه وقت میکرد و میشست جویل رو تیکه پاره میکرد و شکنجه میداد خوب نبود و بنظرم نه به نفع شخصیت پردازی ابی بود و نه برای جویل، کمااینکه بیشتر از اینی که حالا هست ملت ناراحت و عصبانی میشدن

.

کسی نمیدونه؟

تا جایی که من میدونم و تو نت چک کردم و خبراش رو قبل ریلیز دنبال کردم بازی برای کشورهای عربی عربستان و امارات ممنوع هست. کشورهای مثل تایلند و ویتنام و اسیای جنوب شرق اینا مشکلی نداره. کلا تا جایی که من میدونم هیچ ریجنی سانسور نداره. مگر اینکه مثل اون دوتا کشور فروش بازی ممنوع باش . بازم از دوستان دیگه نظرشون رو بپرس

انیمه مورد علاقه آقامون

یعنی اگه بازی بعدی آقامون یه سایبرپانک خطی دارک میبود، کلیه که سهله ، قلب و ریه رو هم می‌فروختم ...
........
در کل امیدوارم بازی بعدی ناتی داگ چیز خیلی متفاوتی باشه ،، از یه بازی تاریخی پر از خیانت و بکش و بکش و قتل و شکنجه و اعدام هم استقبال میشه

سلام
‏در کمتر از 30 روز، رسید به رتبه‌ی چهارم پرفروش‌ترین انحصاری‌های تاریخ پلی‌استیشن
خدانگهدار:D:-h

حقشه . بیشتر از اینا حقشه. میدونی چند نسخه فروخت ؟ امیدوارم فروشش بیش از اندازه خوب باشه تا سونی سریع دستور ساخت نسخه 3 رو بده مثل نسخه 2 دیگه 7 سال طول نکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or