اتفاقا باهات هم نظرم .. واقعا خسته کننده شده ...
چند ساله که خسته کننده شده ... تاریخچه رو باز نمیکنم ....
طرف تو psn به من مسیج داده برو این عکس ها رو بزار تو بازی سنتر تا همه ببینن ... بازی چقدر داونگرید شده ... من وسط بازی بودم بعدشم یادم رفت ،، دو روز به من پیام داده ... یادم رفته بود تو هم یکی از فن بوی های کاسه لیس نیل دراکمنی ....
یارو تو اینستا پیام میده ۹۰ درصد مردم میگم بازی اشغاله (بازی نکرده) ... میگم اوکی داستان اشغاله، ولی خوب نمیشه گیم پلی و هوش مصنوعی و لول دیزاین و گرافیک بازی رو که دیگه نمیشه نادیده گرفت ... جواب میده گیم پلی که همون نسخه قبله ، هوش مصنوعیشم از قارچ خورم ضعیف تره ، خودم تو یوتیوب دیدم ... تا میگی اینطوری ، اینطوری ،، جواب میشنوی شما فن بوی ها دارید برای دراکمن ماله میکشید ...
همین جا احسان
@benjohn بعد بازی کردن بازی اومد نظرش رویداد و احساسش رو راجع به بازی گفت ... سه چهار نفر همزمان ریختن اینجا مسخرش کردن ... که فلان یوتیبر سر فلان صحنه داشته میخندیده ، این اینجا میگه احساساتی شدم ..
............
والا ما اینجا مصداق بارز
رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي
وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي
وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِي
يَفْقَهُوا قَوْلِي
هستیم ... ولی آدم تا یه جایی تحمل میکنه ، گفتیم بازی منتشر میشه ملت خودشون بازی میکنن نیک یا بد ، خودشون متوجه میشن، یهو دیدم جاش رو واکترو و یوتیوبر و این شر و ور ها گرفته ... جالب اینه یکی از دوستان ما
@The End Of Ps چند ماه پیش از روی واکترو قضاوت کرد ، اینجا قیامت به پا کردن ...
گفتیم نمرات میاد این بحثها تموم میشه ، یهو دیدیم ملت دارن از کول یوزر اسکور بالا میرن و کل ساختار ارزش یابی بازی ها رو هم زیر سوال میبرن که خودشون سال ها بهش استناد میکردن ...
حالا منتظر ماه های آینده ایم ببینیم چی با چی جایگزین میشه ...
.............
مخالفای بازی دو دسته تقسیم میشن
۱- اونایی که کلا از اول چشم دیدن ناتی داگ رو نداشتن که خوب فن های سایر کنسول ها هستن
۲- کسایی که یا مخالفت اعتقادی دارن یا خوششون نمیاد از طرز فکر دراکمن و محتوایی که وارد اثرش میکنه ... الان یه عده کاملا از این ناراحتن که نمیتونن بازی تو لول و کیفیت tlou p2 رو به خاطر محتوایی که آزار دهنده است براشون بازی کنن ....
وگرنه آقا داستان افتضاح ، اصلا سرطان ، منم تایید میکنم ،، بدترین داستان تاریخ ویدئو گیم ،،، تموم شد رفت ،، آقا بازی کن از یکی از بهترین و هیجان انگیز ترین بازی های تاریخ لذتش رو ببر ، فوقش داستان بده و کاریش نمیشه کرد واقعا مانع از لذت بردن از گیم پلی بازی نمیشه ...
به هیچ وجه این همه داستان و جنجال به خاطر یه داستان بد نیست ...
وقتی کسی با همین نمتونه کنار بیاد و براش باور پذیر باشه
View attachment 150863
دیگه انتخاب داستانی و نمیدونم پایان بندی خوب و اینها هم هیچ کمکی نمیکنه ،، کلا بازی باید از اول ساخته بشه ...
خداوکیلی نیاید انکار کنید به خاطر اینها نیست ، چون منم نمیتونم باور کنم به خاطر یه داستان بد اینطوری ریج زدید ...