PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
احتمال ۹۹ درصد لیک به دلیل دور‌ کاری و کار در خانه بوده. مشخصه که محدودیت‌های امنیتی توی استودیو قابل مقایسه نیست به وضع کار تو خونه حالا هرچقدر هم سازنده مراقب باشه باز احتمالش هست یکی راحت کش بره اطلاعاتو.
خود نیل گفته وقتی بازی عرضه شد مفصل در مورد این لیک و نحوه‌ی لو رفتن و افراد خاطی سخن خواهند گفت!

امیدوارم با اسم و مشخصات و عکس به دنیا معرفیش کنن... تا بر و بچ فایر فلای برن شبونه ترتیبش بدن... خلاصه مفت و مجانی قصر در نره... خیلی زندگیمون خوب بود تجربه فضای مجازیمون هم گند خورد توش. با ترس و لرز یه چیز رو باز میکنیم...
من دایرکت رو هم اول میدم یکی دیگه چک کنه بعد بده به من، حالا دیگه چیز مستهجن توش باشه 50/50 ست... ریست ارا تعطیل، یوتیوب تعطیل...، توییتر تعطیل، اونم تو این بلبشو و هیجان نسل جدید... اینستا با طرز و لرز،. کامنت خوندن تعطیل... تمام کامیونیتی های ps تعطیل، گرو های تلگرام تعطیل ... دوست و رفیقم که به لطف کرونا تعطیل، من آخرشم میدونم شده روز آخر، یکی میاد گوپ اسپویل رو میکوبه تو صورتم...

قشنگ باید کره شمالی وار با اون جونور برخورد کنن، بفرستن اردوگاه کار اجباری، زوزه بکشه

احتمال ۹۹ درصد لیک به دلیل دور‌ کاری و کار در خانه بوده. مشخصه که محدودیت‌های امنیتی توی استودیو قابل مقایسه نیست به وضع کار تو خونه حالا هرچقدر هم سازنده مراقب باشه باز احتمالش هست یکی راحت کش بره اطلاعاتو.
خود نیل گفته وقتی بازی عرضه شد مفصل در مورد این لیک و نحوه‌ی لو رفتن و افراد خاطی سخن خواهند گفت!

امیدوارم با اسم و مشخصات و عکس به دنیا معرفیش کنن... تا بر و بچ فایر فلای برن شبونه ترتیبش بدن... خلاصه مفت و مجانی قصر در نره... خیلی زندگیمون خوب بود تجربه فضای مجازیمون هم گند خورد توش. با ترس و لرز یه چیز رو باز میکنیم...
من دایرکت رو هم اول میدم یکی دیگه چک کنه بعد بده به من، حالا دیگه چیز مستهجن توش باشه 50/50 ست... ریست ارا تعطیل، یوتیوب تعطیل...، توییتر تعطیل، اونم تو این بلبشو و هیجان نسل جدید... اینستا با طرز و لرز،. کامنت خوندن تعطیل... تمام کامیونیتی های ps تعطیل، گرو های تلگرام تعطیل ... دوست و رفیقم که به لطف کرونا تعطیل، من آخرشم میدونم شده روز آخر، یکی میاد گوپ اسپویل رو میکوبه تو صورتم...

قشنگ باید کره شمالی وار با اون جونور برخورد کنن، بفرستن اردوگاه کار اجباری، زوزه بکشه

من اصلا کاری به داستان بازیو این بحثای sjw رو اینا ندارم
چیزی که من از سیستم مبارزات تن به تن بازی و گیم پلی بازی و موشن کپچر بدن و صورت تو بازی دارم میبینم فرای این نسله(منظورم تو گیم پلی نه کات سین)
خشونت بازی فوق العاده بالاست.
متاسفانه نتونستم جلو خودمو بگیرم و لیک یک ساعت و نیمی را دیدم
ایناهم گفتم که هایپ تون بره بالا و بالاتر..
در حد نمایش e3 بوده انیمیشن ها.؟؟زاویه دوربین رو این جور چیزها چور بوده.

حالا همه که دی وان بازی رو نمیخرند یا پری اوردر نکردن که 50 روز دیگه مسئله تموم شه. مثلا من بعد از سکیرو واقعا دیگه نتونستم دی وان بازی بخرم. با قیمت های فعلی، Tlou p2 هم می خواستم مثل بقیه ی بازی های بزرگ یه کم صبر کنم که بتونم فیزیکی با قیمت مناسب بگیرم. عجب گندی زدن. والا قبلا بازی منتشر میشد نگران اسپویل نبودم حالا 1-2 ماه مونده به عرضه وضعیت اینجوری شده. قشنگ کمپین اسپویل بازی راه افتاده -_-

امیدوارم تکلیف این قضیه رو درست حسابی روشن کنند. نه که این هیتر ها خوششون بیاد و حتی یاد بگیرند از این راه کسب درامد کنند و سر هر انحصاری سونی این بلا رو سرمون بیارند. به خصوص بازی های سونی که داستان درست حسابی دارند پتانسیل زیادی واسه این اتفاق دارند.

در حد نمایش e3 بوده انیمیشن ها.؟؟زاویه دوربین رو این جور چیزها چور بوده.
من چندتا تیکه رو دیدم (بدون اسپویل). طراحی چهره و انیمیشن‌ها رو تو سال‌های اول نسل بعد توی بازی‌های نسل آینده هم نمیبینی‌. به قدری کیفیت گرافیک و انیمیشن‌ها بالاست که اگر به من میگفتن داره روی PS5 اجرا میشه من ممانعتی نمیکردم!
البته طبیعی هم هست با توجه به سابقه‌ی ناتی داگ و اینکه Part II تنها پروژه این نسلشون بوده که مدت طولانی و بدون حاشیه (منظورم جریان کنسل شدن ساخته‌ی امی از UC4 و ایناست) و با بودجه و تلنت تقریبا بی نهایت ساخته شده.

من چندتا تیکه رو دیدم (بدون اسپویل). طراحی چهره و انیمیشن‌ها رو تو سال‌های اول نسل بعد توی بازی‌های نسل آینده هم نمیبینی‌. به قدری کیفیت گرافیک و انیمیشن‌ها بالاست که اگر به من میگفتن داره روی PS5 اجرا میشه من ممانعتی نمیکردم!
البته طبیعی هم هست با توجه به سابقه‌ی ناتی داگ و اینکه Part II تنها پروژه این نسلشون بوده که مدت طولانی و بدون حاشیه (منظورم جریان کنسل شدن ساخته‌ی امی از UC4 و ایناست) و با بودجه و تلنت تقریبا بی نهایت ساخته شده.
دوست عزیز از نظر گرافیکی شبیه دمو گیم پلی e3 2018 هست؟؟؟ چون نمایش های دیگه که از بازی اومد در اون حد نبود هر چند باز هم کیفیت بالایی داشت ولی نزدیک به اون نسخه از دمو نبود

عزیزاگر ویدیویی بدون اسپولر داری برام بفرست لینکشو

دوست عزیز از نظر گرافیکی شبیه دمو گیم پلی e3 2018 هست؟؟؟ چون نمایش های دیگه که از بازی اومد در اون حد نبود هر چند باز هم کیفیت بالایی داشت ولی نزدیک به اون نسخه از دمو نبود
با اینکه ویدیوهای لیک شده نسخه نهایی نیست ولی گرافیک بهتره. خیلی هم بهتر از اون دمو هست! حالا بعد که خودت تجربه کردی متوجه میشی.

این ویدیوهای لیک شده با اینکه گرافیکشون ماوراییه ولی هنوز تو مراحل ابتدایی پالیش کردن هستند. اون تریلر خودش توی بازی هست و توی اون تریلر داستانی که قدیم نشون دادن هم وجود داره که گرافیکش تفاوتی نداره با اون قسمت. به نظرم خیالتون ازین مسئله راحت. ناتی داگ آپگرید نکنه دانگرید نمیکنه

با اینکه ویدیوهای لیک شده نسخه نهایی نیست ولی گرافیک بهتره. خیلی هم بهتر از اون دمو هست! حالا بعد که خودت تجربه کردی متوجه میشی.
اگه ویدیو گیم پلی بازی که اسپویل خاصی نداشته باشه رو دارید لطفا خصوصی برای من بفرستید. تشکر

آخرین ویرایش:
این ویدیوهای لیک شده با اینکه گرافیکشون ماوراییه ولی هنوز تو مراحل ابتدایی پالیش کردن هستند. اون تریلر خودش توی بازی هست و توی اون تریلر داستانی که قدیم نشون دادن هم وجود داره که گرافیکش تفاوتی نداره با اون قسمت. به نظرم خیالتون ازین مسئله راحت. ناتی داگ آپگرید نکنه دانگرید نمیکنه
شما هم اگه ویدیو گیم پلی بازی که اسپویل خاصی نداشته باشه رو دارید زحمت نمیشه براتون لطفا خصوصی برای من بفرستید. تشکر

• Like
Reactions: last of amir
خوب این دوست عزیزمون
last of amir
برام دو ویدیو از بازی رو فرستاد با اینکه ویدیوها کیفیت انچنانی نداشتن ولی گرافیک بسیار بالای بازی کاملا مشخص هست من که خیالم راحت شد. از نظر گرافیکی نسبت به e3 2018 هیچ افتی نداشته.مطمعن هستم با داستان فوق العاده ای هم روبه رو هستیم واقعا هایپم شدید شده. سال هاست چنین حسی رو نسبت به هیچ بازی نداشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or