PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
پس دارن چی کار میکنن، این داره هی برا خودش اسپویل میکنه، چطوریه که نمیتونن پیداش کنن.... البته آدم با شرفیه ها... لوزر فلان فلان شده هم نیست،. یه وقت نگید بالا چشمش ابروئه، که به مدافعین حقوق لوزر های بازیسنتر بر میخوره

من فقط کنجکاوم تو تاپیک اسپویل چی میگن که هر وقت آپدیت میشه، اسامی مایکرو فن ها شناخته شده و افراطی رو میبینی...
اتفاقا بر خلاف حدست تاپیک اونور داره خیلی خوشگل برگزار میشه. بجز یکی دو روزش که یکم ترول آمیز بود خیلی خوب شده بحثا هم منطقی و مودبانه داره پیش میره. راحتیم کلا مدیرم نداریم تا دلت بخواد داریم بازیای دیگه هم اسپویل میکنیم. :D
فقط حواست باشه ماسک بزنی الکلم دم دستت باشه فاصله گذاری اجتماعیم رعایت کنی چون دستت بخوره به گروه چندین ویروس و قارچ رو با هم میگیری:D

من فقط کنجکاوم تو تاپیک اسپویل چی میگن که هر وقت آپدیت میشه، اسامی مایکرو فن ها شناخته شده و افراطی رو میبینی...
از اونجایی که کسایی که PS4 ندارن اسپویل شدن براشون مهم نیست ("It's me. I'm "kasaii) اسپویلر ها رو خوندن و به خاطر همین اکثر پستای اون تاپیک به قول شما خودی نیستن:D بیشتر بحث اون تاپیکم این بود آیا گی ها رو باید قتل عام کرد یا نه، مثل یه قسمتایی از همین تاپیک:))

پس دارن چی کار میکنن، این داره هی برا خودش اسپویل میکنه، چطوریه که نمیتونن پیداش کنن.... البته آدم با شرفیه ها... لوزر فلان فلان شده هم نیست،. یه وقت نگید بالا چشمش ابروئه، که به مدافعین حقوق لوزر های بازیسنتر بر میخوره

چیز خاصی نیست! این بنده خدا احسان benjohn یه تنه سپر بلا شده داره با یه سری افراد نگم هوموفوبیک نما بحث میکنه :D

چقدر احتمالش هست مولتی پلیر رو هم تایید کنن برای بازی؟ یعنی زمان عرضه در دسترس باشه مثلا
زمان عرضه که نیست صد در صد اعلام کردن بازی تماما Single Player منتشر میشه اما خب احتمالش هست تا آخر سال و همراه با لانچ PS5 بخش Faction رو به‌صورت Standalone و Free to Play منتشر کنن.

گویا متهمان اصلی لیک‌ها رو پیدا کردن! این‌طور که اینجا نوشته، اصلاً عضو ND هم نبودن، یعنی کل اون بحث‌ها که یه عده می‌گفتن یکی از اعضای استودیو به خاطر کار سخت و اینا عصبانی شده و بازی رو لو داده، منتفی هست.
البته جیسون شرایر هم اگه اشتباه نکنم دیروز یه چیزی تو این مایه‌ها گفته بود که احتمالاً کار اعضای ND نبوده، ولی یه عده بهش حمله کردن! :D چون خیلی‌ها دوست دارن ماجرا رو کلهم ربط بدن به اوضاع داخلی این استودیو و حتی افرادی رو دیدم که از این شخص یا اشخاص محترم تصویر یه قهرمان شورشی رو ساخته بودن که داره علیه فساد حاکم بر استودیو قیام می‌کنه و این حرفا. :D
هنوز مشخص نیست لیکرهای گرامی سر و کله‌شون از کجا پیدا شده، ولی میشه احتمالات مختلفی داد. از اینکه کار آشناها و فک و فامیل فلان تستر بوده که رفته سر بند و بساط طرف و ویدیوها رو کشیده بیرون و لیک کرده، تا کارمندهای قراردادی خارج از استودیو که مثلاً کارهای ترجمه و این جور چیزا رو انجام میدن و خرابکاری کردن.
هرچی که بوده، این قضیه‌ی لیک شدن اولین بار نیست که در تاریخ بشریت اتفاق می‌افته و قبلاً هم موارد مختلفی داشتیم. از Doom 3 و Half-Life 2 که یادمه بعضی از مراحل‌شون خیلی شیک و قشنگ مدت‌ها قبل از عرضه لو رفت و خودم هم نشستم ۳،۴ مرحله از Doom 3 رو توی حالت خیلی داغون بازی کردم. :دی تا Halo 2 که اگه درست یادمه باشه ۲،۳ هفته قبل از عرضه‌ی رسمی یه نسخه‌ای ازش توی اینترنت پخش شد، تا خیلی چیزهای دیگه از تریلرها و تا برنامه‌های مراسم مختلف که لو میره.
حالا این وسط به خاطر اتفاقات اخیر ND که خیلی سر و صدا کرده و کرانچ‌های ناجور استودیو (که واقعاً امیدوارم فکری به حالشون بشه و یه تغییری توی این ساز و کار بدن) و از اون طرف هم احتمالاً غم و غصه‌ی یه عده بابت کیفیت بالای بازی‌های ND، همه‌چیز دست به دست هم داد تا این قضیه‌ی لیک TLoU2 تبدیل به یه داستان عجیبی بشه و کار به دفاع از لیکرها برسه و یه عده بگن حق ND بوده و بعدش هم که جشن و پایکوبی ملت و دست به دست کردن ویدیوها توی صفحات مختلف، از جاهای مخصوص بازی تا صفحات آموزش پختن میرزاقاسمی!

آخرین ویرایش:
گویا متهمان اصلی لیک‌ها رو پیدا کردن! این‌طور که اینجا نوشته، اصلاً عضو ND هم نبودن، یعنی کل اون بحث‌ها که یه عده می‌گفتن یکی از اعضای استودیو به خاطر کار سخت و اینا عصبانی شده و بازی رو لو داده، منتفی هست.
البته جیسون شرایر هم اگه اشتباه نکنم دیروز یه چیزی تو این مایه‌ها گفته بود که احتمالاً کار اعضای ND نبوده، ولی یه عده بهش حمله کردن! :D چون خیلی‌ها دوست دارن ماجرا رو کلهم ربط بدن به اوضاع داخلی این استودیو و حتی افرادی رو دیدم که از این شخص یا اشخاص محترم تصویر یه قهرمان شورشی رو ساخته بودن که داره علیه فساد حاکم بر استودیو قیام می‌کنه و این حرفا. :D
هنوز مشخص نیست لیکرهای گرامی سر و کله‌شون از کجا پیدا شده، ولی میشه احتمالات مختلفی داد. از اینکه کار آشناها و فک و فامیل فلان تستر بوده که رفته سر بند و بساط طرف و ویدیوها رو کشیده بیرون و لیک کرده، تا کارمندهای قراردادی خارج از استودیو که مثلاً کارهای ترجمه و این جور چیزا رو انجام میدن و خرابکاری کردن.
اون که میگفتن به خاطر حقوق این کار رو کرده بود که جکی بیش نبود... آخه یکی عقلش رو کمی هم به کار ببره میتونه بفهمه هیچ کس برای یک یا چند ماه حقوق نمیاد کل آینده شغلیش رو نابود کنه...

ولی اینکه ناتی داگ هم میگه، عضوی از ناتی داگ و سونی هم نبوده تو کت من نمیره.. آخه مثلا من که نمیتونم برم تو استودیو فایل های بازی رو استخراج کنم و بعدم منتشرشون کنم رو یوتیوب... به طور قطع یکی از خود استودیو و احتمالا اعضای اسبق ناتی داگ بوده...

من اصلا کاری به داستان بازیو این بحثای sjw رو اینا ندارم
چیزی که من از سیستم مبارزات تن به تن بازی و گیم پلی بازی و موشن کپچر بدن و صورت تو بازی دارم میبینم فرای این نسله(منظورم تو گیم پلی نه کات سین)
خشونت بازی فوق العاده بالاست.
متاسفانه نتونستم جلو خودمو بگیرم و لیک یک ساعت و نیمی را دیدم
ایناهم گفتم که هایپ تون بره بالا و بالاتر..

اون که میگفتن به خاطر حقوق این کار رو کرده بود که جکی بیش نبود... آخه یکی عقلش رو کمی هم به کار ببره میتونه بفهمه هیچ کس برای یک یا چند ماه حقوق نمیاد کل آینده شغلیش رو نابود کنه...

ولی اینکه ناتی داگ هم میگه، عضوی از ناتی داگ و سونی هم نبوده تو کت من نمیره.. آخه مثلا من که نمیتونم برم تو استودیو فایل های بازی رو استخراج کنم و بعدم منتشرشون کنم رو یوتیوب... به طور قطع یکی از خود استودیو و احتمالا اعضای اسبق ناتی داگ بوده...
بعضی از بخش‌های تولید بازی هست که ممکنه خارج از استودیو انجام بشه. یعنی طرف رسماً عضوی از خود استودیو محسوب نمیشه و از طریق یه شرکت دیگه توی بخشی از کار سهیم هست و این هم ممکنه همچین چیزی بوده. یعنی در هر حال جزو سازنده‌های بازی محسوب میشه، ولی نه از اعضای سونی و ناتی‌داگ. توی این مدت بین نظرات ملت یه چیزهایی در مورد مترجم برزیلی می‌خوندم و یه عده می‌گفتن اون بوده، ولی منبع‌شون رو نمی‌دونم چی بود! :D
گذشته از این، اگه از داخل استودیو بود و از سر عصبانیت و اینا این کار رو انجام داده بود هم اشتباه بزرگی کرده بوده. اگه شاکی هستی و فکر می‌کنی حقت رو خوردن، باید از راه درست وارد بشی. مثل همون مقاله‌های جیسون شرایر که میره با اعضای استودیوهای مختلف از ناتی‌داگ و راک‌استار تا جاهای دیگه مصاحبه می‌کنه و مخاطب می‌تونه با شرایط داخل استودیو و کرانچ‌های فجیعش آشنا بشه. اگه پولت رو خوردن هم می‌تونی بری شکایت کنی و حقت رو بگیری. ولی اینکه بازی رو لو بدی، یعنی رسماً داری گند میزنی به زحمت و تلاش بقیه‌ی اعضای استودیو.
کاری به مسئولین اصلی و مقامات شرکت ندارم و بحثم در مورد اعضای معمولی هست که چند سال روی بازی کار کردن و دوست داشتن ملت نتیجه‌ی زحماتشون رو به شکل درستی ببینن، ولی الآن اوضاع این‌طوری شده و حق این افراد هم پایمال شده. یعنی هم کرانچ رو تحمل کردن، هم شور و شوقی که بابت تجربه‌ی بازی توسط ملت داشتن از بین رفت. در حالی که نتیجه‌ی این لیک‌ها هم به درست شدن اوضاع استودیو ختم نمیشه. یعنی همچین اتفاقی باعث نمیشه مسئولین استودیو پیش خودشون بگن ای وای یکی عصبانی شد و بازی رو لو داد، پس دفعه‌ی بعد کرانچ رو کمتر می‌کنیم تا کسی عصبانی نشه و لو نده! :| تنها تأثیری که این لیک‌ها گذاشت این بود که از این به بعد بیشتر مراقب اوضاع باشن و سختگیری بیشتری به خرج بدن که جلوی اتفاقات مشابه گرفته بشه.

احتمال ۹۹ درصد لیک به دلیل دور‌ کاری و کار در خانه بوده. مشخصه که محدودیت‌های امنیتی توی استودیو قابل مقایسه نیست به وضع کار تو خونه حالا هرچقدر هم سازنده مراقب باشه باز احتمالش هست یکی راحت کش بره اطلاعاتو.
خود نیل گفته وقتی بازی عرضه شد مفصل در مورد این لیک و نحوه‌ی لو رفتن و افراد خاطی سخن خواهند گفت!

لیک ها از کلی نسخه مختلفه حتی از زبون های مختلف برای همین حدس میزنم لیک کار یه نفر نیست، کار قسمت لوکالیزیشنم نیست چون یسری از لیک ها از نسخه های فاینال بازیه که اونا بهش دسترسی ندارن اصولا!
بازی هم داره روی devkit ران میشه و مستقیما کپچر شده یعنی آف اسکرین نیست. کلا خیلی عجیبه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: moeinclip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or