PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اینم یکی دیگه از کارمندای ناتی داگ که در حال زجر کشیدن از کرانچ وحشتناکه:
lkeo_2020-05-02_120542.jpg
بله، اگه فقط متن رو در نظر بگیریم میشه تصور کرد طرف مشکلی از کار توی اونجا نداره و خیلی هم خوشحاله، ولی استفاده از اون عکس مطمئناً بدون دلیل نبوده. پنجه‌ی قرمزرنگ و خونین روی پس‌زمینه‌ی سیاه فقط می‌تونه به درد و رنج اشاره داشته باشه و ایشون هم خواسته غیرمستقیم از اسیر شدنش توی ناتی‌داگ خبر بده...

vgxf_192077.jpg

یادش بخیر همین موقع ها بود، قبل عرضه‌ی نسخه‌ی اول، قبل پخش شدن نمره‌ی 10/10 EDGE، قبل اینکه مطمئن بشیم با چه بازی تاریخی‌ای رو به رو هستیم، تو تاپیک خود بازی درصد زیادی می‌گفتن این بازی 88 هم بشه نتیجه‌ی بدی نگرفته و خیلیا به +90 شدنش باور نداشتن.
الان اما اوضاع بدترم هست. خیلی بدتر. اون موقع فقط شک و دو دلی اطراف استودیو بود، اما سر این بازی دهنشون سرویس شد قشنگ. :دی اما خب اشکال نداره، بالاخره ساختارشکنی مخالفت‌های احمقانه هم به دنبال خودش داره. اما دو ماه دیگه نمراتش اومده، آمار فروشش منتشر شده، و ناتی داگ جواب شجاعتش رو گرفته. ما هم احتمالا تو آب خودمون غرق شدیم بعد تجربه‌ کردنش. چون نه تنها از نظر گرافیک و انیمیشن و گیم‌پلی و هوش مصنوعی قراره انقلابی باشه، بلکه از نظر روایت داستان و نویسندگی هم احتمالا صنعت گیم و ما رو با هم یه تکونی بده. :دی

من رمز اکانتم یادم رفته بود. به زور و زحمت یکی از دوستام تونستم وارد اکانتم بشم. فقط خواستم بیام بگم ایمانتون رو نسبت به اینا از دست ندین - البته اگر هوموفوب و ترنسفوب نیستین. :دی - و اگر هنوز باور دارین به اینکه این بازی قراره موفق‌ترین و بهترین بازی این نسل سونی بشه، می‌تونین به #Team95+ بپیوندین.

کلا تاریخ نشون داده هرجا هر شخص یا تیم یا استدیویی، که فرانت رانر بوده و همیشه با ریسک ها و تصمیمات جسورانش سعی در ایجاد تحول واقعی داشته، مخالفینش دست کمی از موافقین نداشتن و بیشتر از بقیه روش حجمه بوده. خاص ND یا مثلا RS یا سایر استدیوها هم نیست. حرف اولم کلی بود، نه اینکه ND داره مدام تحول ایجاد میکنه و ... ولی کلا هر کسی که داره یه کار خاص، به نسبت متفاوت و تا حدی جسورانه میکنه دورش حاشیه ایجاد میشه. وگرنه یه استدیو خنثا ارزش بحث کردن نداره و انقدری مهم نیست که موافق و مخالف جدی داشته باشه.

ND هم بحثش صرفا فن بازی نیست. همین TLoUP2 خصایصی داره که ذاتا تنش برانگیزه و به جسارت سازنده ها تو انتخاب سوژه و بلند پروازیشون برمیگرده. و البته منم به همین دلیل دوست دارم اینارو. مثلا شاید اولین بازی باشه که اینطور داره تابو شکنی میکنه، شخصیت اصلیش یه زن همجنسگراس، و ظاهرا داستان هم به همین موضوع میپردازه. این تم تو هر مدیومی تنش ایجاد میکنه و تو جامعه کنونی ما همه نمیپذیرن این مباحث رو، در نتیجه پیرامونش بحث و مجادله راه میفته. یا مساله خشونت. خشونت TLoUP2 یه چیز افسار گسیخته و ذاتن خشنه، نه اینکه صرفا یه هیولا رو از وسط جر بدی، و این باز میتونه تنش ایجاد کنه و احمق هایی که فکر میکنن هرکی بازی میکنه فرداش مخش رد داده و نصف شهر رو ترور کرده رو جوشی تر میکنه. در مجموع مساله تابو شکنی ND ـه و به وضوح نشون دادن از رد کردن خطوط قرمز ابایی ندارن و هرکاری میخوان میکنن. اگه کارشون رو درست انجام بدن تاثیر گذار خواهند بود و همین بحث ایجاد کردن، که نشونه کنش مند بودن بازیه نه خنثا بودن، در نهایت افکار رو یک قدم میبره جلو.

چه عجب بالاخره امروز یادشون افتاد واسم ریفاند کردن،ولی من پر روتر از این حرفام و برای بار سوم هم میرم پیشخریدش میکنم :D
منم سونی 100 بار دیگه ریفاند کنه من بازم میرم پری أوردر میکنم

بله، اگه فقط متن رو در نظر بگیریم میشه تصور کرد طرف مشکلی از کار توی اونجا نداره و خیلی هم خوشحاله، ولی استفاده از اون عکس مطمئناً بدون دلیل نبوده. پنجه‌ی قرمزرنگ و خونین روی پس‌زمینه‌ی سیاه فقط می‌تونه به درد و رنج اشاره داشته باشه و ایشون هم خواسته غیرمستقیم از اسیر شدنش توی ناتی‌داگ خبر بده...

vgxf_192077.jpg

داشته کد میداده. چون میدونی که تو ND روزی چند نوبت شلاق میزنن و هرکی اعتراض کنه جلو مجسمه ملوخ میندازنش تو آتیش درس عبرتی بشه برای سایرین، در نتیجه اینا به کدهای فراماسونری روی آوردن.

شوتینگ بازی چقدر لذیذه واقعا..لامصب سنگینی اسلحه رو از تو فیلم هم میشه حس کرد
چقدر صداها عالیه..
واقعا جالبه انقدر تفاوت بین شوتینگ انچارتد و لست او آس..اونم از یه سازنده..
خدا کنه این احمق دیگه لیک بیرون نده وگرنه مطمئنا نمیتونم جلو خودمو بگیرم.. لعنت بهت .. ):

منم فقط گیر اینم اون گیم پلی رو ببینم. اونو واقعا ساخته باشن، هرچند سازنده ها بعدا گفتن بازی دقیقا همونه، اما چندین بار رفته بودن و اونی که شانسی خیلی خفن در امده رو گذاشتن تو تریلر، اما به هر صورت اون تجربه گیم پلی باشه از نظر من TLoU2 با اختلاف بهترین بازی تاریخه. از نظر گیم پلی منظورمه. اصلا باور پذیر نیست بازی باشه. ما که هیچی، کارگردان TR هم تو پاچش نرفته بود گیم پلیه میگفت فیکه! اونو ساخته باشن واقعا حرف آنتونی نیومن درسته و ND بازی های AAA رو دوباره از نو تعریف کرده بعد از اون همه چی AA یا حتا A محسوب میشه.
ماکان این داستان LGBTQ+ که راه افتاده یه داستانی پشتش داره. توی 4چان همزمان با لیک یکی اومد به اسم لیکر یه سری اطلاعات داد که من نمیگم چی بوده ولی اون باعث شد که صدای یه سری دربیاد. البته خیلی زود مشخص شد چرت گفته و ویدئوهای لیک شده بعدی هم چرت بودن حرفشو تایید میکنه. ولی خوب دیگه بقولی تیری که از کمان در رفت بر نمیگرده. هر چی هم توضیح میدی افاقه نمیکنه

کسی هم هست به راکستار هیت کنه؟ لول ..
بقول مازیار فقط پی سی گیمرها که خب البته حق دارن..
بگذریم این بحث تموم شده اس عزیز..

hater را نمی دونم ولی منتقد دارن ، خود من یکیش که درمورد قدیمی شدن Game Design اشون مطلب نوشتیم ، این کار هم بد نیست ، نقد بجا خیلی خوبه و به developer کمک میکنه که از کارش یه feedback داشته باشه ، در مورد community ای PC هم باید بگم اگر port

به اندازه کافی optimize باشه ، همیشه خوب میفروشه ، حتی اگر 7 سال از تاریخ انتشارش بگذره

139754

آفرین بر شما، اراده قوی داری! :D

Pre-Order کردن هر گیمی اشتباه هست مگر اینکه offer خوبی گیرتون بیاد ، حالا میخواهد چه CDPR باشه چه ND

• Like
Reactions: Tommy Vercetty

hater را نمی دونم ولی منتقد دارن ، خود من یکیش که درمورد قدیمی شدن Game Design اشون مطلب نوشتیم ، این کار هم بد نیست ، نقد بجا خیلی خوبه و به developer کمک میکنه که از کارش یه feedback داشته باشه ، در مورد community ای PC هم باید بگم اگر port

به اندازه کافی optimize باشه ، همیشه خوب میفروشه ، حتی اگر 7 سال از تاریخ انتشارش بگذره

Pre-Order کردن هر گیمی اشتباه هست مگر اینکه offer خوبی گیرتون بیاد ، حالا میخواهد چه CDPR باشه چه ND

البته منظور شما فکر میکنم میشنز دیزاین هست که بله کاملا موافقم وگرنه گیم دیزاین بازی که رقیبی نداره تو دنیای اپن ورلد..
اونم مطمئن باش تو gta6 جبران میشه.

البته منظور شما فکر میکنم میشنز دیزاین هست که بله کاملا موافقم وگرنه گیم دیزاین بازی که رقیبی نداره تو دنیای اپن ورلد..
اونم مطمئن باش تو gta6 جبران میشه.

نه منظورم مشخص همون game design بود ، من به رقابت هم کاری ندارم ، به element ها نگاه میکنم ، به قدرت AI ، به combat mechanics و آیا اینکه هم گام هست با روند game ، آیا animation ها بخوبی انجام شدن ، نوع level design ، چقدر بازی immersive

هست ، تمام این موارد با فاکتورهای دیگه

دوستان خیلی مواظب باشید یه سری ادم مریض برای شما درخواست دوستی میدن تو psnبعد بازی تو پیغام اسپویل میکنن احتیاط کنید
یعنی در این حد دشمن داره ناتی داگ :| این جریان اخیر ثابت کرد که ناتی داگ چه بلایی سر یه عده اورده که اینجور عقده گشایی میکنن . :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or