PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
این حجم از انیمیشن اونم تو گیم پلی... فکر کنم تو تاریخ گیم سابقه نداشته باشه...و احتمالاً غیر ناتی داگ کسی هم نتونه رو دستش بزنه

واقعاً کف ام برید...
دمشون گرم
اصلا انیمیشن و هوش مصنوعیش غیر قابل باوره، مخصوصا انیمیشن، قشنگ انگار دنیای واقعی و آدمای واقعی رو فیلمبرداری کردن انداختن داخل بازی:D.

اقا یه چیزی که من ندیدم کسی اشاره بکنه و حتی خود ناتی داگ هم درموردش کوچک ترین توضیحی نداده درمورد کارکتر همراه هست:-/
فکر کنم نیل گفته بود این اوایل بازی بوده درسته؟ تمام توضیحات ناتی داگ هم به نوعی بر روی تک نفره بودن بازی بوده این که الی چیکار میکنه چه چیزایی اضافه کردن و...
حتی والپیپری که ناتی داگ گذاشته بود هم فقط الی رو نشون میداد
حتی دقت هم بکنید محیط بازی و هوش مصنوعی یه جورایی برا تک نفره بودن ساخته شده بود مثل رفتن زیر ماشین یا مثلا وقتی دنبالت یه دفعه بری تو علفا و بگردن دنبالت حتی به اون صحنه مبارزه تو مغازه دقت کردید؟ وقتی که الی از بقل قفسه ها رد میشد تا ردشو نگیرن اصلا اون صحنه مغازه با کارکتر همرا جور درنمیومد و همچنین اون صحنه قایم شدن زیر ماشین
اینجا دوتا مسئله پیش میاد:
یا بازی کارکتر همراه داره و در ادامه محیط ها تغییر میکنن به نوعی که بشه دوتا کارکتر داخلش بگردن (چون ناتی خیلی اینبار رو هوش مصنوعی داره صحبت میکنه نمیشه که مثل نسخه قبل الی از وسطشون رد بشه و کسی هم متوجه نشه:D) و در کل مبارزات به دونفره بودن تغییر کنه
یا اینبار کلا تصمیم گرفتن بازی تک نفره باشه ولی با تغییر کارکتر تو خط های داستانی مختلف چون تایید کردن بازی خط های زمانی مختلف داره و همچین تریلر قبلی که اون زنه قوی هیکله داخلش بود و حتی ناتی درمورد اسم زنه صحبت نکرد بلاخره ناتی الکی اون تریلر رو نداد بیرون
من خودم فکر میکنم گزینه دوم درسته:-? که اگه گزینه دوم درست باشه اون خبر درمورد الی تنها کارکتر بازی هست رو میشه ازش یک برداشت کرد:
اینکه منظورش کارکتر همراه هست یعنی الی فقط تو میحط میچرخه و کارکتر همراه نداره ولی تو خط های زمانی مختلف کارکتر تغییر میکنه که اون ها هم بدون کارکتر همراه هستن
پ.ن: چی شد:D:D:D

تو تریلر اولی که از بازی منتشر شد الی با حرص و ... گفت قسم میخورم همشونو بکشم؛ و تو این تریلر همکه قضیه اون دستبنده؛ من فکر میکنم (تقریبا میشه گفت مطمئن) قضیه تریلر E3 بعد از واقعه تریلر رونمایی بازی اتفاق میوفته که الی بعد از دست دادن دوستش کفری میشه و اونطور با خشونت اونا رو میکشه تا این خط میرسه به صحنه رونمایی بازی و گیتار زدن الی روی جسد اون سربازا.

اقا یه چیزی که من ندیدم کسی اشاره بکنه و حتی خود ناتی داگ هم درموردش کوچک ترین توضیحی نداده درمورد کارکتر همراه هست:-/
فکر کنم نیل گفته بود این اوایل بازی بوده درسته؟ تمام توضیحات ناتی داگ هم به نوعی بر روی تک نفره بودن بازی بوده این که الی چیکار میکنه چه چیزایی اضافه کردن و...
حتی دقت هم بکنید محیط بازی و هوش مصنوعی یه جورایی برا تک نفره بودن ساخته شده بود مثل رفتن زیر ماشین یا مثلا وقتی دنبالت یه دفعه بری تو علفا و بگردن دنبالت حتی به اون صحنه مبارزه تو مغازه دقت کردید؟ وقتی که الی از بقل قفسه ها رد میشد تا ردشو نگیرن اصلا اون صحنه مغازه با کارکتر همرا جور درنمیومد و همچنین اون صحنه قایم شدن زیر ماشین
یا بازی کارکتر همراه داره و در ادامه محیط ها تغییر میکنن به نوعی که بشه دوتا کارکتر داخلش بگردن (چون ناتی خیلی اینبار رو هوش مصنوعی داره صحبت میکنه نمیشه که مثل نسخه قبل الی از وسطشون رد بشه و کسی هم متوجه نشه:D) و در کل مبارزات به دونفره بودن تغییر کنه
یا اینبار کلا تصمیم گرفتن بازی تک نفره باشه ولی با تغییر کارکتر تو خط های داستانی مختلف چون تایید کردن بازی خط های زمانی مختلف داره و همچین تریلر قبلی که اون زنه قوی هیکله داخلش بود و حتی ناتی درمورد اسم زنه صحبت نکرد بلاخره ناتی الکی اون تریلر رو نداد بیرون
من خودم فکر میکنم گزینه دوم درسته:-? که اگه گزینه دوم درست باشه اون خبر درمورد الی تنها کارکتر بازی هست رو میشه ازش یک برداشت کرد:
اینکه منظورش کارکتر همراه هست یعنی الی فقط تو میحط میچرخه و کارکتر همراه نداره ولی تو خط های زمانی مختلف کارکتر تغییر میکنه که اون ها هم بدون کارکتر همراه هستن
شاید با توجه به موشن کپچر های اون سگه با نیل، همراه این دفعه سگ باشه.

تو تریلر اولی که از بازی منتشر شد الی با حرص و ... گفت قسم میخورم همشونو بکشم؛ و تو این تریلر همکه قضیه اون دستبنده؛ من فکر میکنم (تقریبا میشه گفت مطمئن) قضیه تریلر E3 بعد از واقعه تریلر رونمایی بازی اتفاق میوفته که الی بعد از دست دادن دوستش کفری میشه و اونطور با خشونت اونا رو میکشه.
نیل دراکمن بعده رونمایی از بازی تایید کرد که تیزر PSX 2016 درواقع اواخر بازیه. از یه طرفم امسال گفتن اون صحنه اصلا داخل بازی اصلی نیست. :| ولی خب اگه آخر این تریلر وضعیت الی و اون خونی که از سر و صورتش داره سرازیر میشه رو با تیزر 2016 مقایسه کنیم باهم مطابقت دارن تا حدودی.

• Like
Reactions: BucketHead
اصلا من منتظرم ببینم همکاری دو نفره موقع درگیری چه جوری در میاد . آنچارتد۴ رو یادتون نره چه همکاری خوبی بین نیتن و سم بود
بدون شک بازی یه همراه داره حالا نه همیشه ولی داره .
اون زنه که بدنش ورزیده بود الکی نیست قشنگ‌ مشخصه قراره به وحشی ترین مدل دشمنارو جر بده اصلا ابهت خاصی داشت اون زنه.

• Like
Reactions: gamer1998y
خب یک چپتر باجول که دردی از ما دوا نمیکنه ! :crying: :D
---
ریچارد کمبیر لیددیزانیـر تلو گفته که هنوز در این مورد اظهار نظر نمیکنیمـ اما نیل دراکمن هنوز حرف هایه اون تمومـ نشده گفته الی تنها کاراکتر قابل بازیـه ...
یا میخوان فنها گمراه کنن یا اینکه جول پیرمردی بیش نیست و دیگه پرونده اش بسته شده :D

خُـب بهرحال کاراکتر اصلی الی ـه! :-?? ولی من که به همون یکی دو چـپتر هم راضیم :D
---

کلا این حرف که "فعلا نمیتونیم راجب ـش حرف بزنیم" رو درک نکردم 8-| :-?:-??
همیشه معنیش برام این بوده که "اره این مورد رو تایید میکنیم ولی خب الان زوده :D یکم بگذره بعدا رسما تایید میشه":D

---
پ.ن. آقا امید دارین تیزر اولیه رو توی بازی ببینین؟
تیزر معرفی Tlou به کنار، تریلر معرفی UC4 (تریلر تاییدیه بازی که توی مراسم لانچ PS4 بود رو نمیگم. هرچند کل داستانی که تو اون تریلر بود کلا هپلی هپو شد رفت :دی) هم تایید کرده بودن جزو بازیه ولی خب نبود 8-|

• Like
Reactions: BucketHead
نیل دراکمن بعده رونمایی از بازی تایید کرد که تیزر PSX 2016 درواقع اواخر بازیه. از یه طرفم امسال گفتن اون صحنه اصلا داخل بازی اصلی نیست. :| ولی خب اگه آخر این تریلر وضعیت الی و اون خونی که از سر و صورتش داره سرازیر میشه رو با تیزر 2016 مقایسه کنیم باهم مطابقت دارن تا حدودی.
این عکسو دیدم یاد یه چیزی افتادم
رنگ بندی و فیلتر بازی خیلی خوبه خدا کنه دست نزنن واقعا خوشگله یه تم سیاه رو به آبی

• Like
Reactions: R@OUF
یه بازی درجه یک و خاص که در قسمت دومش ( با توجه به اطلاعات فعلی ) خیلی خوب جلو رفته و چیزی رو خراب نکرده !
امیدوارم تا آخر خوب پیش بره و باز هم بتونیم لذت بازی کردن همراه با ترس و امید واقعی رو تجربه کنیم .
همیشه تفاوت ها یا حتی تقابل های فرهنگی وجود داشته و داره ، برای درک یک رفتار و یا صحنه نیاز به دانستن های زیادی هست و نباید زود قضاوت کرد !

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or