PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
جوئـل هم تنها کاراکتر قابل بازی قسمـت 1 بود :-"
خب یک چپتر باجول که دردی از ما دوا نمیکنه ! :crying: :D
---
ریچارد کمبیر لیددیزانیـر تلو گفته که هنوز در این مورد اظهار نظر نمیکنیمـ اما نیل دراکمن هنوز حرف هایه اون تمومـ نشده گفته الی تنها کاراکتر قابل بازیـه ...
یا میخوان فنها گمراه کنن یا اینکه جول پیرمردی بیش نیست و دیگه پرونده اش بسته شده :D

من فکر میکنم جویل تو این قسمت هست و زنده هم هست و شاید کمی هم باهاش بازی کنیم. تو این قسمت که باید با الی بازی کنیم سوالی درش نیست. منتها پرسش اینجاست که آیا جوئل هم همیشه همراه ماست یا اینکه مثلا تو جکسون میمونه؟

من تئوریم اینکه جوئل تو طول بازی زیاد همراه الی نیست و اون کسی که همراهیش میکنه اون خانم هیکلی هست که بعضی میگفتن مادر الیه. در واقع اون تریلر معرفی کسی بود که قراره تو این شماره همراه ما باشه.

اون خانم هم که تابلو شد تقریبا مادر الی نیست. چون با توجه به اینکه الی با همون گروه درگیره. احتمالا اون تریلر و این گیمپلی تویه زمان اتفاق میفتن. که در این صورت اون خانم جوونتر از اونیه که مادر الی باشه

خب یک چپتر باجول که دردی از ما دوا نمیکنه ! :crying: :D
---
ریچارد کمبیر لیددیزانیـر تلو گفته که هنوز در این مورد اظهار نظر نمیکنیمـ اما نیل دراکمن هنوز حرف هایه اون تمومـ نشده گفته الی تنها کاراکتر قابل بازیـه ...
یا میخوان فنها گمراه کنن یا اینکه جول پیرمردی بیش نیست و دیگه پرونده اش بسته شده :D

میشه یه برداشت دیگه هم کرد ها..:-"

DLC ...

كساني كه gow رو تموم نكردن باز نكنن اسپويلر رو
اين حرفه كارگردانا كه ميگن فلان چيز يا فلان كس داخل بازي هست يا نيست رو جدي نگيريد، خوده كوري مگه نبود ميگفت blade of chaos داخل بازي نيست :D اما ديدم خفن ترين سوپرايز گيم بود

نبود جوئل حیفه کارکتر شدیدا خفن و دوست داشتنیه ! هر چند الان دیگه فکر کنم ۶۰ سالش شده باشه !
.....

خب البته از دیدگاه دیگه برای ماها که با جیل والنتاینی^:)^ که برترین باس تاریخ رو به چالش می کشید >:/، رجینایی که به مصاف t-rex میرفت:o ، لارا کرافت( بیخیال لارا خیلی کلیشه ایه :-":D ) و و و و بزرگ شدیم اتفاقا استقبال میکنیم از الی برای همچین بازیی !

• Like
Reactions: gamer1998y
تایید نیل درمورد تنها کارکتر قابل بازی قبلمو شکست اصلا بدجور بهم ریختم از همون لحظه که دوستمون خبرش رو گذاشت حالم بد شد اصلا نتونستم تا این لحظه پست بذارم:((
امیدوارم حداقل یک چپتر بدن قابل بازی باشه یا کارکتر همراه باشه
جوئل الان بدون شک 60 سال داره ولی خب زمان نسخه اولم 55 سالش بود که اصلا ادم احساس نمیکرد داره با یک پیرمرد بازی میکنه چه قدرتی چه استایلی فکر نکنم در عرض 5 سال از پا افتاده باشه بعدم اینطور که بوش میاد یه دسته گلی به اب داده که اطراف شهر جکسونه تصور کنید جوئل کسی که جونشو برا الی میداد حالا ولش کنه به امون خدا حتی اگه کاری کرده باشه که الی از دستش نارحت باشه باز از دور مراقبشه
خلاصه من نمیدونم باید دوباره اینو قابل بازی کنن اصلا با عقل جور نمیاد مین کارکتر قبلی که نه فقط بخاطر مین کارکتر بودنش بلکه برا محبوب بودنش کنار گذاشته بشه نیل و بروس جرات نکردن نیتن رو تو نسخه 4 بکشن یا کنارش بزنن اونوقت جوئل که همه اخرین ما رو با اون میشناسن کنار بذارن؟
شاید برنامه دارن تو دی ال سی بیارنش که دلیل خیلی خوبی باشه برا خرید حتمی دی ال سی توسط فن های نسخه قبلی:-?
پ.ن: این دراکمن PSX دو سال پیش وسط تماشاچیا بود یعنی این واکنش مردم رو موقع دیدن جوئل و شنیدن صداش نشیده که حالا از این حرفا میزنه؟

اقا تریلر رو چند بار دیگه دیدم اما بالاخره یه چیزی دیدم بعیده تو بازی نهایی باشه ! اونم اونجاشه که یارو از زیر ماشین میکشدش بیرون ! خصوصا اونجا که سلاح از دست الی میفته و با طرف درگیر میشه و بعد سلاح رو ور میداره عمرا اینجاش دیگه تو بازی اصلی باشه !
اونجایی هست که الی زیر ماشین قایم شده زنه میاد نزدیک ماشین که الی رو پیدا کنه ----> الی اون چکش (چخماق) اسلحه رو میکشه عقب خیلی عالییییه :) ولی بعیده او تو بازی باشه:(

هنوز بعد این همه سال برگ ها میرن تو تو بدن کاراکتر . این مشکل رو نتونستن حل کنن .
حل این مشکل وووواااقققعا سخته اصلا با این سخت افزار ها نمیشه...
واقعا درک نمیکنم چرا جول رو گذاشتن کنار!!!!
مثل اینکه تو شماره دوم نیتن حذف میشد جاش کلویی یا النا رو جایگزین کنن!!!
من امید داشتم یک قسمتهایی رو با جول و یک قسمتهای بیشتری رو با الی بریم جلو ولی مثل اینکه کلا گذاشتنش کنار جول رو.دلیل حذف جول رو هم نیل هنوز نگفته عجیبه!!!
سر tlou1 هم گفتن فقط جوئل قابل بازیه ولی نبود بعدا گفتن اگه واقعیت رو میگفتیم مزش از بین میرفت:) شاید اینجا هم همینه:)
ولی اگه قرار جوئل پیر و فرتوت شده باشه و فقط نقش یه راهنما نصیحت کننده از راه دور رو داشته باشه من یکی عصبانی میشمx-(بابا بیخود که نیست ما کلی خاطره داریم با جوئل ، اصلا اساس tlou جوئلهx-(x-(x-(

من نمیخواستم این پست رو بدم اصلا بحث خوبی نیست تو این تاپیک ولی یه چند تا نکته میگم :
-دوستان بچه ها تو سن کودکی یک همانند سازی میکنن یعنی اگر دختر باشن خودشون رو شبیه مادر میدونن و بقیه زن ها و اگر هم پسر باشن خودشون رو شبیه پدر و بقیه مرد ها میبینن
-حالا مسعله ای که ب وجود میاد اینه که به دلیل بد و ظالم بودن مادر و پدر این شبیه سازی انجام نمیشه یعنی پسر ب جای اینکه خودش رو شبیه پدر بدونه خودش رو شبیه مادر میبینه و بر عکس
-مشکل دیگه مساعل هرمونی و ... که حتی ممکنه در قبل از تولد در شکم مادر اتفاق بیفته باعث همجنسگرایی میشه
(اینا حرفای من نیست شما برو از تمام روانشناس هایی که میدونی کارشون درسته بپرس این حرف ها نقل قول حرف های دکتر هلاکویی که روانشناس مشهور ایرانی هست تو آمریکا )
-دوستان این مسعله دست خود این افراد نیست ولی یه مشکلی این وسط هست اینه که ب دلیل محدودیت های ارتباط بین دو جنس (مثل کشور خودمون ) افراد به همجنس بازی روی میارن یعنی در واقع همجنس گرا نیستن (این بیماریه و مشکل بزرگیه )
- این افراد مخالف طبیعت عمل نمیکنن چون در واقع پسر هستن در بدن یک دختر یا برعکس یعنی در بدن اشتباهی هستن اون ها دقیقا دارن درست عمل میکنن فقط متفاوتن
-در تمام کشور ها دید عمومی خوبی نسبت به همجنسگرایی تیست برای همین این آدم ها ممکنه افسرده بشن
افرادی مثل دارک من که میان این مشکلات رو مطرح میکنن و خودشون رو در معرض یک سری خطرات میذارن که به راحتی میتونستن با قرار دادن یه دوست پسر برای الی همش رو تموم کن بسیار شجاع هستن
دراک من رو دریابید این افراد که این ریسک ها رو میکنن اون هم در این سطح زیاد نیستن
ببین من با 90%حرفای شما موافقم ولی کسی که این گرایشات رو پیدا میکنه (حالا به هر دلیلی) و واقعا تو بدنش هورمون هایی ترشح میشه که به جنس خودش تمایل داره ، یک بیمار محسوب میشه و باید کمکش کرد تا درمان بشه
قطعا اون شخص مورد احترام همه هم هست و نباید بهش بی احترامی کرد ولی اینکه بخوایم آزادشون بذاریم تا بقیه رو هم بیمار کنن خب درست نیست ، حتی یه سرماخوردگی ساده هم باید با ماسک و رعایت بهداشت و... از شیوعش جلو گیری بشه چه برسه به این بیماری
اما چیزی که امروز در مدیا ما میبینیم اگرچه تلاش برای تشویق به عدم توهین به این افراد هست ولی در کنارش تلاش برای تبلیغ و گسترش این بیماری هم هست!
به علاوه اینکه ما اصلا بحثمون از اساس مباحث lgbt نبود بخدا! اصلا دراکمن یا هر کس دیگه ای آزادن هر بازی ای با هر محتوایی بسازن ؛ بحث ما اینه که چرا ip و شخصیت مورد علاقه ما رو وارد این مسائل کردن؟ چرا جهت بازی رفته به این سمت آخه؟ اصلا الی و tlou رو چه به ل*ز*بینیسم؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: R@OUF and a2010
در مورد اینکه Ellie تنها کرکتر قابل بازی هستن چیزی تایید رسمی نشده !
این منبع ( که اصلا معتبر هم نیست ) میگه که توی دمویی که پشت درهای بسته نمایش دادن یکی از اعضای IGN میپرسه غیر از الی کرکتر قابل بازی هست یا نه ؟
که یکی از طراح های بازی میگه که هنوز چیزی در این مورد نگفتیم ...
و میگه در ادامه نیل دراکمن توی همون جلسه تایید میکنه که بله ، الی تنها کرکتر قابل بازی هست ...

این اصلا نمیتونه تایید رسمی باشه و فقط یه شایعه ست که نمیشه خیلی روش حساب کرد .

من مطمئنم که الی تنها کرکتر قابل بازی نیست ، هر چند اگه باشه هم من مشکلی ندارم ، ولی حتما Joel هم قابل بازی خواهد بود و شاید 1 کرکتر قابل بازی دیگه هم داشته باشیم ، فقط اینکه کدوم نقش بیشتری داره مشخص نیست.

ضمنا در مورد تاریخ انتشار بازی هم توی مصاحبه ای که دیدم نیل دراکمن گفت تاریخ انتشار رو زمانی اعلام میکنیم که خیلی بهش نزدیک باشیم ، و گفت الان خیلی بهش نزدیک نیستیم ....

در مورد اینکه Ellie تنها کرکتر قابل بازی هستن چیزی تایید رسمی نشده !
این منبع ( که اصلا معتبر هم نیست ) میگه که توی دمویی که پشت درهای بسته نمایش دادن یکی از اعضای IGN میپرسه غیر از الی کرکتر قابل بازی هست یا نه ؟
که یکی از طراح های بازی میگه که هنوز چیزی در این مورد نگفتیم ...
و میگه در ادامه نیل دراکمن توی همون جلسه تایید میکنه که بله ، الی تنها کرکتر قابل بازی هست ...

این اصلا نمیتونه تایید رسمی باشه و فقط یه شایعه ست که نمیشه خیلی روش حساب کرد .

من مطمئنم که الی تنها کرکتر قابل بازی نیست ، هر چند اگه باشه هم من مشکلی ندارم ، ولی حتما Joel هم قابل بازی خواهد بود و شاید 1 کرکتر قابل بازی دیگه هم داشته باشیم ، فقط اینکه کدوم نقش بیشتری داره مشخص نیست.

ضمنا در مورد تاریخ انتشار بازی هم توی مصاحبه ای که دیدم نیل دراکمن گفت تاریخ انتشار رو زمانی اعلام میکنیم که خیلی بهش نزدیک باشیم ، و گفت الان خیلی بهش نزدیک نیستیم ....
اصلا من به شخصه فک می کنم اصل بازی با جول قابل بازی باشه یا حتی شاید انتخابی
چیزی که نشون دادن به نظرم فقط اینترو بازی هست که جسکون در آرامشه همه چی خوبه
جوئل هم با تامی شهرو می چرخوننو کشاورزی می کنن و آبجو می خورن و راجع به قدیما پای منقل حرف میزنن :D
من فکر می کنم دوست دختر الی مورد حمله قرار میگیره و الی طبق معمول خر بازیش گل می کنه و میره دنبال انتقام در واقع اگر تریلر اول رو یادتون باشه جول میاد سراغ الی و وات آر یو دوینگ کیدو :D
در واقع اگر بخشی از بازی باشه اون دمو، ما با جوئل بازی می کنیم و میریم دنبال الی و تازه بازی شروع میشه به نظرم
قطعا در طول بازی این الی هست که سر پایان شماره یک اعتمادش رو دو طرفه از دست میده و ما باید با جول بریم دنبالش و بخوایم براش توضیح بدیم که چرا کل فایر فلای ها رو کشتیم تا تو زنده بمونی و بشیریت به فا بره و توام عشقت جر و واجر بشه :D

اگر غیر از این باشه من یکی خیلی مایوس میشم چون عملا پارت 2 معنی نداره و میشه یه بازی که اسماشون رو از لست قرض کرده

• Like
Reactions: blechh and vaan 2
تایید نیل درمورد تنها کارکتر قابل بازی قبلمو شکست اصلا بدجور بهم ریختم از همون لحظه که دوستمون خبرش رو گذاشت حالم بد شد اصلا نتونستم تا این لحظه پست بذارم:((
امیدوارم حداقل یک چپتر بدن قابل بازی باشه یا کارکتر همراه باشه
جوئل الان بدون شک 60 سال داره ولی خب زمان نسخه اولم 55 سالش بود که اصلا ادم احساس نمیکرد داره با یک پیرمرد بازی میکنه چه قدرتی چه استایلی فکر نکنم در عرض 5 سال از پا افتاده باشه بعدم اینطور که بوش میاد یه دسته گلی به اب داده که اطراف شهر جکسونه تصور کنید جوئل کسی که جونشو برا الی میداد حالا ولش کنه به امون خدا حتی اگه کاری کرده باشه که الی از دستش نارحت باشه باز از دور مراقبشه
خلاصه من نمیدونم باید دوباره اینو قابل بازی کنن اصلا با عقل جور نمیاد مین کارکتر قبلی که نه فقط بخاطر مین کارکتر بودنش بلکه برا محبوب بودنش کنار گذاشته بشه نیل و بروس جرات نکردن نیتن رو تو نسخه 4 بکشن یا کنارش بزنن اونوقت جوئل که همه اخرین ما رو با اون میشناسن کنار بذارن؟
شاید برنامه دارن تو دی ال سی بیارنش که دلیل خیلی خوبی باشه برا خرید حتمی دی ال سی توسط فن های نسخه قبلی:-?
پ.ن: این دراکمن PSX دو سال پیش وسط تماشاچیا بود یعنی این واکنش مردم رو موقع دیدن جوئل و شنیدن صداش نشیده که حالا از این حرفا میزنه؟
فرق این ۵ سال میدونی چیه؟! فرقش اینه که تو این پنج سال یه دختر تخص رو بزرگ میکرده ! شما تا تهش برو چی کشیده این پنج سال

آقا قضیه اونقدم پیچیده نیست، جول تو بازی نقش اساسی داره حتی شک کردن بهش خنده داره. :D منتهی مسیری که برای تبلیغات و مارکتینگ و کلا تریلرهای بازی در نظر گرفتن جوریه که کلی سوال ذهن ملتو درگیر کنه.
بازیای ناتی داگ بدون یه همراه خفن و جذاب معنی دارن اصن؟:D

مطمنید جول 60 سال داره تو پارت 2؟؟؟!!
فکر کنم تو قسمت اول 45 سال و اینا بودش!!
55 یا 60 همین حدودا دیگه. :-? تو بازی یه قسمت میگه وقتی خیلی جوون بوده سارا به دنیا اومده فلش فورواردی که میخوره هم 20 سال هست، پس در نتیجه همون حدودای 55 میشه.

• Like
Reactions: mohsen2012
مطمنید جول 60 سال داره تو پارت 2؟؟؟!!
فکر کنم تو قسمت اول 45 سال و اینا بودش!!
تولد ۲۵ سالگی اول بازی
بعلاوه ۲۰ سال که کات خورد بازی
بعلاوه ۱ سال خود بازی طول کشید
بعلاوه این ۴ سال که بعد شماره ۱ هست داستان پارت۲

میشه ۵۰ سال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or