دلست تو e3 امسال واقعا ترکوند . یعنی اصلا باورم نمیشد این گیمپلی با این گرافیک رو بتونم تو نسل 8 ببینم مخصوصا از زمانی که گاد اور اومد باورم نمیشد فیزیک خفنتری رو نشون داد اما ناتی این کارو کرد فقط میمونه هوش مصنوعی اکه اون رو هم امیدوار همینطوری در بیارن .
یه نکته ای که خیلی واسم جالب بود وقتی صفحه هارو میخوندم این بود که دوستان یه جور از هنر و شجاعت میگن راجع به صحنه های اول تریلر که انگار ناتی اومد بزرگترین مشکل زنان رو تو جهان نشون داده . الان زنا هیچ مشکلی ندارن فقط همین یدونه مونده بود . دوستانی هم که فکر میکنن این مسائل عادیه بخاطر اینه که از بس تبلیغ شده تو جهان که فکر میکنن وگرنه اگه همین تبلیغات جهانی رو این باشه که گرایش به بچه های خردسال باشه یه چیزه عادی میشه گرچه اینا همونایی هستن که اگه یه خارجی دس تو دماغش کنه میگن حتما کارش درسته هیچوق نمیان یه خورده به مغزشون فشار بیارن که چرا درسته . کسی هم جوابشونو بده کلی بهش تهمت میزنن که اره شماها با یه سوسک ماده هم تحریک میشین ، البته ظاهرا این دوستان همگی یوسف پیامبر هستن و تو پاکدامنی بی همتا و مخالفاشون همه منحرف جنسی . اتفاقا این مسائل رو گزاشتن خیلی راحتتره چون همه واست به به چه چه میکنن مثل فیلم مونلایت که اسکار هم بهش دادن حالا فیلمش اندازه یه خیار هم ارزش نداره .خلاصه میخواستم بگم دوستانی طرفدار این مسائلن اگه کسی جوابتون رو نمیده فاز نگیرتتون که حرف شما درسته بقیه چرت و پرت میگنن . گرچه این هایی که گفتم دلیل بر این نمیشه که به ادم همجنس باز توهین کنیم اتفاقا من هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم .
من یه دوست داشتم خیلی از همجنس بازا حمایت میکرد در صورتی که خودش نبود . این رفیقمون میره دانشگاه تو یه شهر دیگه بعد با یه پسره خونه میگرن به عنوان خوابگاه اونوقت بعد چندروز متوجه میشه طرف گی هست . خلاصه میگفت هرشب با ترس و لرز میخوابیده . تا اینکه یه خونه جدا گرفت