PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نمیدونم کسی اینجا گفته یا نه ولی دوست دختر الی خیلی شبیه ایرانیاس :D یعنی در اصل به هیچ نژاد دیگه ای شبیه نیست .اگر دقت کنین رو دستش هم یه دستبند چشم زخم ایرانیه :D از اینایی که شبیه چشمه :D
نه
یهودیه (اسرائیلیه)
اونا هم رنگ مو و پوست و چشمشون شبیه ماست
اون دست بندم هماسا هست که با نماد چشم زخم ما فرق داره (ولی من دیدم تو ایران هم فروخته بشه چون تفاوتشون کمه)
این نماد یه دست هست ولی دو انگشت شست داره
کف دستش هم یه چشم هست...

هر چی حذف میکنن این کشیدن تیر از تو بدن رو حذف نکنن ! خودش کلی چالش گیم پلی داره ! مثلا پیدا کردن جایی که چند ثانیه وقت پیدا کنی که تیر رو در بیاری ! به جز هیجان همچین صحنه ای !
......
همچنان مکانیزم جاخالی برای من معماست ! کاش کسی توضیح میداد ! به نظر من اگه خوب پیادش نکنن پاشنه اشیل بازی میشه !
جاخالی دادن بدون شک مختص به یک دکمه قرار میگره و دارای جهت جاخالی و اینجور چیزا نیست و فقط باید یاد بگیریم که قبل از ضربه دکمه رو بزنیم تا جاخالی بده البته ضرباتشون هم سنگین و هم کنده پس خیلی نباید سخت باشه فکر کنم با یکی دوبار مردن داخل بازی قلقش دستمون بیاد:D

• Like
Reactions: Unkn0w and vaan 2
بعنوان یه پلیر که با نسخه یک، خندیدم، هیجان زده شدم، گریه کردم و خلاصه زندگی کردم، سعی کردم اینبار هیچ خبری رو از این نسخه دنبال نکنم تا موقع بازی سورپرایز شم چون سر نسخه یک خیلی چیزا منتشر شده بود و منو اذیت میکرد.ولی نمیذارن که:D
یادمه اونقدر پیگیر بودم که نفر سوم یا چهارم پست دهنده تو نسخه یکش بودم:D ولی این فکر کنم اولین پست من باشه اینجا.
فقط اومدم بگم با دیدن تریلر اخیر پرهام ریخت! همین!

جاخالی دادن بدون شک مختص به یک دکمه قرار میگره و دارای جهت جاخالی و اینجور چیزا نیست و فقط باید یاد بگیریم که قبل از ضربه دکمه رو بزنیم تا جاخالی بده البته ضرباتشون هم سنگین و هم کنده پس خیلی نباید سخت باشه فکر کنم با یکی دوبار مردن داخل بازی قلقش دستمون بیاد:D
خوب مسئله من هم همینه که انقدر ساده هم خیلی بیمزه و بی معنیه !

• Like
Reactions: blechh
خوب مسئله من هم همینه که انقدر ساده هم خیلی بیمزه و بی معنیه !
ساده و بی مزه نیست که همین که مکانیزم جاخالی رو اضافه کردن خودش خیلیه:D بعدشم تو همین اخباری که ناتی داگ بیرون داد گفتن الی فقط این ویژگی ها رو نداره یعنی تو فقط جاخالی نمیدی اونا هم جاخالی میدن مثل اون یارو گولاخه که دوتا از ضربات الی رو دفاع کرد مطمئنا تو درجات سختی بالا اونا هم ضربات چاقویه تو رو جاخالی میدن
بعدشم تو همچین استرس و اکشنی بیان یه مکانیزم جاخالی سخت و پیچیده رو اضافه کنن که خب دهن ادم اسفالت میشه که
تو همین تریلر ادم هر چقدر این جاخالی ها رو میدید خسته نمیشد درضمن فقط یک نوع انیمیشن جاخالی نداشت چندین نوع انیمیشن جاخالی داشتیم دقیقا مثل ضربه زدن تو نسخه قبلی ضربه زدن فقط مختص به یک دکمه بود ولی کسی اصلا شکایت نکرد چون از بس تنوع داشتن
من فقط منتظر اون روزیم که ببینم این مکانیزم جاخالی دادن تو مولتی چطوریه:bash: تصور کن با رفیقت داری بازی میکنی هر دوتاتون هم بازیتون خوبه تو جاخالی میدی اون یک ضربه میخوره بعد اون جاخالی میده تو یک ضربه میخوری اونم با این گرافیک یعنی چی بشه خداااا:Praying:

امیدوارم از بعضی از المانهای دیترویت مثل تمیز کاریه خونه و رخت پهن کردن تو این بازیم استفاده شده باشه که یه جورایی نشون دهنده ی سختی های زندگی در یک دنیای پسا آخرزمانیه اینجوری وقتی معشوقه نچندان جذاب الی میریه بیرون یا سره کار ما میتونیم به کارهای خونه رسیدگی کنیم و در کل با انیمیشنها گرافیک الی بیشتر آشنا می شیم و لذت بیشتری از بازی می بریم مورد بعدی که امیدوارم تو بازی قرار بدن قابلیت گذاشتن آبجکت مثل دیگ یا قابلمه به سبک اسکاریم رو سر npc خودی این یکی صرفا جنبه فان داره ولی در ارتقاع بخشیدن لذت نهایی از بازی تاثیر زیادی داره خلاصه دیگه بیشتر ازین نمی تونم برای بازی صبر کنم از شدت هایپ دارم می ترکم

• Like
Reactions: a2010
تنوع دشمنا توی تریلر کم نبود؟ یا من اشتباه میکنم
( اون زنه که زیر ماشین رو نگاه میکنه و صحهنه بعد اونیکه بالای ماشین ایستاده و تیر میزنه شبیه هم نیست؟)

امیدوارم از بعضی از المانهای دیترویت مثل تمیز کاریه خونه و رخت پهن کردن تو این بازیم استفاده شده باشه که یه جورایی نشون دهنده ی سختی های زندگی در یک دنیای پسا آخرزمانیه اینجوری وقتی معشوقه نچندان جذاب الی میریه بیرون یا سره کار ما میتونیم به کارهای خونه رسیدگی کنیم و در کل با انیمیشنها گرافیک الی بیشتر آشنا می شیم و لذت بیشتری از بازی می بریم مورد بعدی که امیدوارم تو بازی قرار بدن قابلیت گذاشتن آبجکت مثل دیگ یا قابلمه به سبک اسکاریم رو سر npc خودی این یکی صرفا جنبه فان داره ولی در ارتقاع بخشیدن لذت نهایی از بازی تاثیر زیادی داره خلاصه دیگه بیشتر ازین نمی تونم برای بازی صبر کنم از شدت هایپ دارم می ترکم
WTF:|

تنوع دشمنا توی تریلر کم نبود؟ یا من اشتباه میکنم
( اون زنه که زیر ماشین رو نگاه میکنه و صحهنه بعد اونیکه بالای ماشین ایستاده و تیر میزنه شبیه هم نیست؟)
چرا اتفاقا به قول یه دوستی آدم فکر میکرد دشمنا 5-6 قلو هستن. :)) البته بین همینا یکیشون از لحاظ جثه بزرگتر بود که دیدیم کشتنش هم سخت تره.
ولی بیشتر منتظرم Infected های جدیدو ببینم، تنوع دشمنای انسان شخصا برام زیاد مهم نیست نسبت به Infected ها.

• Like
Reactions: EH$AN
این بازی مدنظرت قبلاً ساخته شده و اسمش The Sims هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or