یه سریا فک کنم نسخه اول رو بازی نکردن که انیمیشنا و کلا نمایش بازی رو قبول نمیکنند و میگن تو نسخه نهایی اینجوری در نمیاد .
اول بگم بازی تلو۱ رو نسل قبل اومده رو کنسولی که خجالت میکشی بگی رمش چند بوده و تلو پارت۲ قراره بعد ۷ یا ۸ سال فاصله بیاد پس واقعی شدن حرکات و گرافیک بالا و خفن شدن حرکات پیشرفت چشمگیر جاخالی دادن چیز عجیبی نیست.
خوب از اول شروع نمایش گیمپلی E3 شروع کنیم با تلو۱ مقایسش کنیم.
خفه کردن دشمن از پشت که جز اصلی ترین کارهای تلو۱ بود اینجا چون الی زور کافی نداره واسه خفه کردن یه تیزی هم تو گردن طرف باید فرو کنیم و توی تلو۱ بود.
اون حالت نشسته را رفتن و مخفی کاری و درگیر شدن با دشمن با دست خالی چماق و قمه و چوب و آجر و فرار کردن قایم شدن هم که توی تلو۱ بود اینجا با چکش زد تو سر طرف توی تلو۱ با تبر و قمه میزد تو شاهرگ یا زیر گلو فقط اینجا گرافیک بهتر بود بهتر دیده شد
اون صحنه که فرار میکرد از پشت تیر میزدن و رو محیط تاثیر میزاشت شلیکاشون هم توی تلو۱ بود تازه با همین کیفیت حتی جول به تیرایی که از کنار سرش رد میشد و بهش نزدیک بود واکنش نشون میداد مثلا خمتر میشد یا سرشو میگرفت پایین.
این تیری که الی خورد پرت شد رو زمین تو تلو۱ هم بود جول با اون هیبت میوفتاد الی که ۴۰ کیلو بیشتر نیست
موقعی که الی دویدو بطری رو برداشت و پرت کرد تو سر دشمن بعد طرف رو کاور خودش کرد تو تلو۱ هم بود
این پریدن از روی میز و گیر کردن الی به آیتمای رو میزو مانیتورو ریختنشون پشت میز و کاور گرفتن هم توی تلو۱ بود
اون منفجر کردن دشمن و تیکه تیکه شدنش هم بود توی تلو۱ ولی نه با کمان با بمب (ریجن۱ دستو پا و کله قطع میشد ریجن۲ سانسور شدس)
اون درگیری آخرش و پرت شدن الی توسط اون گولاخه به اون طرف میز هم توی تلو۱ بود البته کسی نبود جول رو پرت کنه ولی تا دلتون بخواد تو درگیریا دشمنا میکوبوننت تو در و دیوار و میزو قفسه ها حالا این الی سبک هست راحت پرت میشه دیگه
تیکه زانو زدن طرف و حرف زدن با الی که اصلا من روزی یه بار توی تلو۱ انجام ندم خوابم نمیبره کافیه با یه آجر دوبار بزنی تو کله دشمن سومی رو نزنی سری اسلحه بکشی سمتش نشون بگیری بعد ببین مثل بلبل باهت صحبت میکنه یا نه ( تازه یکم که طولش میدی یا نشونتو ول میکنی طرف دوباره با عربده کشیدن بهت حمله میکنه )
خوب این از مقایسه کارای تکراری تلو ۱ و ۲
حالا بریم کارای جدیدی که دیدم تو گیمپلی تلو۲ از اول نمایش گیمپلی دوباره شروع میکنم
بعد خفه کردن و جر دادن گلوی طرف چشاتون به تیزی تو دست الی باشه خیلی قشنگ با یه حرکت لاتی تیزیو میزاره جیب عقبش و نمیکنه تو کولش بعدم دستشو با لباسش پاک میکنه جدید بود.
توی علف ها دراز کشید خوب نیل تایید کرده اندازه علف ها که کم باشه دراز میکشه الی جدید بود. کنار خط سلامتش هم یه دایره کم زیاد میشد میزان هیدن بودنشو نشدن میداد
زیر ماشین قایم شدن جدید بود و همچنین هوش مصنوعی دشمنا که زیر ماشین هم امنیت نداریم جدید بود
گیر کردن تیر توی بدن الی و کشیدنش بیرون جدید بود جالبیش این بود اگه تیرو نکشی بیرون همینجوری از خط سلامتش کم میشه دکمه R11 کنار خط سلامتش اومد باید نگه میداشت تا تیرو در بیاره
تیر انفجاری جدید بود فک کنم به جا اون بمب ها اومدن
اسلحه 9mm سایلنت جدید بود موقع کرفت اون تیر بمبی دیده میشه .