PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
تولد ۲۵ سالگی اول بازی
بعلاوه ۲۰ سال که کات خورد بازی
بعلاوه ۱ سال خود بازی طول کشید
بعلاوه این ۴ سال که بعد شماره ۱ هست داستان پارت۲

میشه ۵۰ سال
الی هم ۱۴ سال داشت
۱ سال بازی طول کشید
۴ سال این طرف که تویه پارت۲ هست

میشه ۱۹ سال

دقیقا چیزی که فکرش رو میکردم و نه تنها این فروم بلکه اکثریت فن ها و طرفداران این بازی اخرین ما رو با جوئل میشناسن و به نوعی حتی قبول ندارن که جوئل کارکتر همراه باشه و حداقل باید تو یک چپتر قابل بازی باشه
مطمئنا نیل دراکمن این موضوع رو میدونه مگر اینکه اینقدر کورکورانه محو داستانی که خودش ساخته شده باشه که نظر طرفدار براش اهمیت نداشته باشه که من شک دارم
من هنوز این اعتقاد رو دارم که نیل داره ما رو فریب میده و اگر خدایی نکرده این اتفاق بیوفته که اثری از جوئل نباشه من فقط بازی رو برا بخش مولتیش میخرم و تمام حتی اگه خداترین داستان ممکن رو داشته باشه

آخرین ویرایش:
Joel (Troy Baker) is the protagonist of The Last of Us. Originally from Texas, Joel was a single father in his late 20s when the initial Cordyceps outbreak occurred

طبق توضیحات ویکی فندوم و غیره جوئل الان حدودا ۵۵ سالشه !
خیلی زود ازدواج کردم ! یعنی ۱۸-۱۹ ! زیر سن قانونی ازدواج کردن غیر قانونیه ! یعنی واقعا چی فکر کردید

این حجم از انیمیشن اونم تو گیم پلی... فکر کنم تو تاریخ گیم سابقه نداشته باشه...و احتمالاً غیر ناتی داگ کسی هم نتونه رو دستش بزنه

واقعاً کف ام برید...
دمشون گرم

• Like
Reactions: R@OUF and uriel
ببین من با 90%حرفای شما موافقم ولی کسی که این گرایشات رو پیدا میکنه (حالا به هر دلیلی) و واقعا تو بدنش هورمون هایی ترشح میشه که به جنس خودش تمایل داره ، یک بیمار محسوب میشه و باید کمکش کرد تا درمان بشه
قطعا اون شخص مورد احترام همه هم هست و نباید بهش بی احترامی کرد ولی اینکه بخوایم آزادشون بذاریم تا بقیه رو هم بیمار کنن خب درست نیست ، حتی یه سرماخوردگی ساده هم باید با ماسک و رعایت بهداشت و... از شیوعش جلو گیری بشه چه برسه به این بیماری
اما چیزی که امروز در مدیا ما میبینیم اگرچه تلاش برای تشویق به عدم توهین به این افراد هست ولی در کنارش تلاش برای تبلیغ و گسترش این بیماری هم هست!
به علاوه اینکه ما اصلا بحثمون از اساس مباحث lgbt نبود بخدا! اصلا دراکمن یا هر کس دیگه ای آزادن هر بازی ای با هر محتوایی بسازن ؛ بحث ما اینه که چرا ip و شخصیت مورد علاقه ما رو وارد این مسائل کردن؟ چرا جهت بازی رفته به این سمت آخه؟ اصلا الی و tlou رو چه به ل*ز*بینیسم؟؟؟
این چیز هایی که من گفتم یک کلمش از من نبود نباید هم باشه چون من تخصصی ندارم و بی جا میکنم اگه نظر شخصی بدم:D
ولی در مورد اینکه tlou 2 بد میشه یا خوب به نظر من اگه الی یه دوست پسر داشت خیلی خیلی بد میشد:D چرا اولا اینکه اینجا همه روش غیرت دارن:D=)) و دیدم چند نفر دیگه هم ابراز خوشحالی کردن که الی دوست پسر نداره :D
جدا از شوخی به نظرم الی تو این نقش خیلی بهتره چون یک حس مسعولیت و نگهداری نسبت به دختره داره که به شدت با کارکتر خشن الی میخونه
چون اگه برعکس میشد شاید الی میرفت توی فاز اینکه یه پسر مراقبت کنه ازش:D خداوکیلی یک لحظه فکر کنید الی با این حد از خشونت و قدرت میرفت تو فاز دوسم داری دوست دارم دخترونه و مثلا ناز کزدن:D:D
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید یکم سخته توضیحش
در مورد اینکه جول نیست به نظرم خوبه(البته بهتره حداقل یکم از داستان رو باهاش بریم )
الی با اینکه توی نسخه ی قبلی شخصیت دوم بود ولی روی شخصیت اول خیلی تاثیر داشت و الان که اومده وسط داستان میشه روش کلی مانور داد

آخرین ویرایش:
اطلاعات جدید :

طبق اعلام سازندگان، الی در مقایسه با جوئل، از لحاظ جسمانی شخصیت ضعیف‌تری است و این مسئله را در گیم‌پلی بازی به وضوح خواهیم دید. با این حال الی، مزایایی هم در مقایسه با جوئل دارد و مثلا، از چالاکی بیش‌تری برخوردار است. به همین سبب هم سبک مبارزه وی کاملا متفاوت از جوئل خواهد بود ولی کماکان آن حس خشونت و بی‌رحمی در مبارزات را در الی هم مشاهده خواهیم کرد. همچینن مبارزات بازی، در مقایسه با نسخه اول، کاملا استراتژیک‌تر شده‌اند و به لطف سیستم ساخت و ساز بازی و همچنین سیستم جدید جاخالی دادن، می‌توانید از شیوه‌های مختلفی برای مبارزات استفاده کنید.
یکی از مسائلی که در این چند روز بحث پیرامون آن زیاد است، بیش از حد سینمایی بودن نمایش بازی در کنفرانس سونی بود و عده‌ای، اعتقاد داشتند که نمایش نهایی بازی ممکن است چنین شرایطی نداشته باشد. با این حال سازندگان بازی در پنل آن اعلام کردند که فرضا برای جاخالی دادن، انواع و اقسام انیمیشن‌ها طراحی شده است و به همین دلیل هم الی هر بار، بسته به شرایط و جهت ضربات، واکنش متفاوتی نشان می‌دهد و شاهد انیمیشن متفاوتی برای جاخالی دادن هستیم که این مورد، خود یکی از دلایلی است که حس و حال سینمایی‌تری به بازی و گیم‌پلی آن می‌دهد.

توضیحات سازندگان The Last of Us 2 در پنل آن، بیش‌تر روی مبارزات متمرکز بود و به همین دلیل، آن‌ها کمی هم در مورد آزادی‌عمل در مبارزات توضیح دادند. بر این اساس، مبارزات بازی روند از پیش تعیین‌شده‌ای ندارند و ممکن است بسته به تصمیم‌های بازیکن، هر گیمر اتفاقات مختلفی را از حیث مبارزات تجربه کند. به عنوان مثال، ممکن است یک بازیکن از همان ابتدا با نهایت خشونت وارد عمل شود، یک بازیکن دشمن را به سبک مخفی‌کارانه از بین ببرد و حتی یک بازیکن کلا فرار و رد شدن از محیط را به ماندن و مبارزه ترجیح بدهد و بی‌خیال نبرد شود. همچنین در طول بازی، اصلا قرار نیست شاهد روندی خطی باشیم و فرضا، مرز‌هایی برای جدا کردن مواردی مثل مبارزه یا حرکت در محیط وجود داشته باشند. از این رو ممکن است وقتی که همه‌چیز خیلی آرام به نظر می‌رسد، ناگهان درگیری‌های شدیدی شکل بگیرد و به همین دلیل، بازی همیشه آن حس تنش را خواهد داشت و هرگز، احساس امنیت نخواهیم داشت.
به عنوان آخرین نکته جدید در مورد بازی، سازندگان اشاره‌ای به سیستم ساخت و ساز غنی بازی داشتند که با استفاده از آن، می‌توان سلاح را ارتقا داد یا حتی مهمات مختلفی برای استفاده ساخت.

به هر حال با توجه به توضیحات سازندگان و همچنین نمایش اخیر بازی، به نظر می‌رسد که ناتی‌داگ در مسیر ساخت یک بازی فوق‌العاده دیگر هم قرار دارد و حال، فقط باید منتظر ماند و دید که The Last of Us Part II، در نهایت چه زمانی منتشر خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or