PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اقا یه چیزی که من ندیدم کسی اشاره بکنه و حتی خود ناتی داگ هم درموردش کوچک ترین توضیحی نداده درمورد کارکتر همراه هست:-/
فکر کنم نیل گفته بود این اوایل بازی بوده درسته؟ تمام توضیحات ناتی داگ هم به نوعی بر روی تک نفره بودن بازی بوده این که الی چیکار میکنه چه چیزایی اضافه کردن و...
حتی والپیپری که ناتی داگ گذاشته بود هم فقط الی رو نشون میداد
حتی دقت هم بکنید محیط بازی و هوش مصنوعی یه جورایی برا تک نفره بودن ساخته شده بود مثل رفتن زیر ماشین یا مثلا وقتی دنبالت یه دفعه بری تو علفا و بگردن دنبالت حتی به اون صحنه مبارزه تو مغازه دقت کردید؟ وقتی که الی از بقل قفسه ها رد میشد تا ردشو نگیرن اصلا اون صحنه مغازه با کارکتر همرا جور درنمیومد و همچنین اون صحنه قایم شدن زیر ماشین
اینجا دوتا مسئله پیش میاد:
یا بازی کارکتر همراه داره و در ادامه محیط ها تغییر میکنن به نوعی که بشه دوتا کارکتر داخلش بگردن (چون ناتی خیلی اینبار رو هوش مصنوعی داره صحبت میکنه نمیشه که مثل نسخه قبل الی از وسطشون رد بشه و کسی هم متوجه نشه:D) و در کل مبارزات به دونفره بودن تغییر کنه
یا اینبار کلا تصمیم گرفتن بازی تک نفره باشه ولی با تغییر کارکتر تو خط های داستانی مختلف چون تایید کردن بازی خط های زمانی مختلف داره و همچین تریلر قبلی که اون زنه قوی هیکله داخلش بود و حتی ناتی درمورد اسم زنه صحبت نکرد بلاخره ناتی الکی اون تریلر رو نداد بیرون
من خودم فکر میکنم گزینه دوم درسته:-? که اگه گزینه دوم درست باشه اون خبر درمورد الی تنها کارکتر بازی هست رو میشه ازش یک برداشت کرد:
اینکه منظورش کارکتر همراه هست یعنی الی فقط تو میحط میچرخه و کارکتر همراه نداره ولی تو خط های زمانی مختلف کارکتر تغییر میکنه که اون ها هم بدون کارکتر همراه هستن
پ.ن: چی شد:D:D:D
بازی ناتی داگ بدون کاراکتر همراه؟ مگه میشه؟ مگه داریم؟ :D
احتمالا این قسمت بازی بدون همراه بوده ولی قطعا توی بازی همراه (یا همراه هایی) هستن
اون قسمت شخصیت های قابل بازی هم معلومه نیل یه چیزی گفته که دیگه ازش سوال نکنن :D وگرنه توی تریلر دومی مشخصه که بعدش یه درگیری تو راهه
اگه شخصیت جدید دیگه ای درکار نباشه تمرکز تریلر بعدی روی جوئله

• Like
Reactions: blechh
راستی بازی ۱۷ میلیون تو ۵ سال فروش داشته فک کنم خوب بوده فروشش دیگه نه چون من خیلی تو آمار فروش وارد نیستم
پرفروشترین بازی تاریخ سونیه ( انحصاری البته)

فروش GTA San Andreas هم که پرفروشترین بازی PS2 بوده همین مقداره

خُـب بهرحال کاراکتر اصلی الی ـه! :-?? ولی من که به همون یکی دو چـپتر هم راضیم :D
---

کلا این حرف که "فعلا نمیتونیم راجب ـش حرف بزنیم" رو درک نکردم 8-| :-?:-??
همیشه معنیش برام این بوده که "اره این مورد رو تایید میکنیم ولی خب الان زوده :D یکم بگذره بعدا رسما تایید میشه":D

---
پ.ن. آقا امید دارین تیزر اولیه رو توی بازی ببینین؟
تیزر معرفی Tlou به کنار، تریلر معرفی UC4 (تریلر تاییدیه بازی که توی مراسم لانچ PS4 بود رو نمیگم. هرچند کل داستانی که تو اون تریلر بود کلا هپلی هپو شد رفت :D) هم تایید کرده بودن جزو بازیه ولی خب نبود 8-|
اون تیزر توی بازی بود ولی به شکل دیگه ای
یکم زاویه دوربین فرق میکرد اون مگسه هم نبود :D

کاوره به خودیه خود خوبه! ولی بدون جول خیلی حس عجیبی میده به آدم. :(
متاسفانه باید قبول کنیم الی شخصیت اصلی بازی هستش و جول شخصیت مکمل یا هر چیز دیگه ای.به هر حال تیم سازنده و کار گردان اینطور ترجیح داده و ما هم مجبوریم قبول کنیم.ولی امیدوارم اگر نسخه سومی در کار باشه دوباره جول شخصیت اصلی باشه.

• Like
Reactions: Jack cooper
اون تیزر توی بازی بود ولی به شکل دیگه ای
یکم زاویه دوربین فرق میکرد اون مگسه هم نبود :D
تو اون تیزر فقط اتفاقی که برا نیتن افتاد تو بازی اصلی بود که همون پرت شدنش از پرتگاه بود
بغیر از اون دیگه هیچیش تو بازی اصلی نبود نه دیالوگاش(که انصافا دیالوگ های نیتن و ویکتور عالی بودن ولی تو بازی اصلی نبود) و نه صحنه های بازی

تو اون تیزر فقط اتفاقی که برا نیتن افتاد تو بازی اصلی بود که همون پرت شدنش از پرتگاه بود
بغیر از اون دیگه هیچیش تو بازی اصلی نبود نه دیالوگاش(که انصافا دیالوگ های نیتن و ویکتور عالی بودن ولی تو بازی اصلی نبود) و نه صحنه های بازی
اون صحنه که میگی برای معرفی بازی و قدرت موتور جدید ناتی داگ بود
اون رو باید با تریلر گیتار زدن الی و ورود جول یکی کنیم جفتش برای معرفی بازی بودن و هیچ کدوم تو بازی نیستن.

ولی دمو بعدی که مرحله ۱۴ بازی رو اجرا کردن که از کنار آبشار شروع میشد برای معرفی گیمپلی بازی و کارای جدید نیتن از جمله سخره نوردی و مخفی کاری و شوتینگ رونش بود . که تویه بازی کامل حضور داشت

اینم باید بزاریم کنار معرفی نمایش گیم پلی که الان از لست۲ دیدیم و حتما تو بازی هست و تایید هم شد .

فقط الان بحث سر این بود که خیلی سینمایی بود که خودشون گفتن سیستم جاخالی دادن جدید هست و سینمایی کرده بازیو بعلاوه ریزه کاریای ناتی داگی .

• Like
Reactions: gamer1998y
اون صحنه که میگی برای معرفی بازی و قدرت موتور جدید ناتی داگ بود
اون رو باید با تریلر گیتار زدن الی و ورود جول یکی کنیم جفتش برای معرفی بازی بودن و هیچ کدوم تو بازی نیستن.

ولی دمو بعدی که مرحله ۱۴ بازی رو اجرا کردن که از کنار آبشار شروع میشد برای معرفی گیمپلی بازی و کارای جدید نیتن از جمله سخره نوردی و مخفی کاری و شوتینگ رونش بود . که تویه بازی کامل حضور داشت

اینم باید بزاریم کنار معرفی نمایش گیم پلی که الان از لست۲ دیدیم و حتما تو بازی هست و تایید هم شد .

فقط الان بحث سر این بود که خیلی سینمایی بود که خودشون گفتن سیستم جاخالی دادن جدید هست و سینمایی کرده بازیو بعلاوه ریزه کاریای ناتی داگی .

بحث سر این بود که اون تیزر تو بازی هست یا نه که ما گفتیم همونطور که تو انچارتد 4 دقیقا مثل اون تیزر وجود نداشت ولی به نوعی وجود داشت:D
اینجا اگه ناتی داگ مثل روند انچارتد 4 رفته باشه جلو پس دقیقا مثل اون تیزر تو بازی نیست ولی شبیهش هست:D

وقتی که نیت از پرتگاه افتاد هم، اگر درست یادم بیاد بعدش یک فلش بک به دوران کودکی نیت و سم داشت. بعدش نشون داد الینا نیت رو نیمه جون پیدا میکنه. کلهم با چیزی که تو تریلر E3 2014 پخش شد فرق داشت...

البته اگر ممکنه این صحنه توی داستان قبلی بوده باشه و حذف شده باشه. انگار سم نیت رو پرت میکنه پایین و نیت به هوش میاد و میره برای انتقام و جلوگیری از سم

شرمنده بابت آف-تاپیک

من حقیقتش عین 10 باری که ویدئو رو دیدم صحنه ها رو زدم جلو تا به گیم پلی برسم به دیالوگا هم گوش ندادم چون این دختره تخس الی نه برام مهمه گیه ترنسه چیه نه این که چه بلایی قراره سرش بیاد :دی سوعر تو می سوعر تو می ( با ادا و کج و کوله کردن لب و لوچه بخونید)
در مورد تریلر هم تا بازی نیاد من باور نمیکنم که اینطوریه.

وقتی که نیت از پرتگاه افتاد هم، اگر درست یادم بیاد بعدش یک فلش بک به دوران کودکی نیت و سم داشت. بعدش نشون داد الینا نیت رو نیمه جون پیدا میکنه. کلهم با چیزی که تو تریلر E3 2014 پخش شد فرق داشت...

البته اگر ممکنه این صحنه توی داستان قبلی بوده باشه و حذف شده باشه. انگار سم نیت رو پرت میکنه پایین و نیت به هوش میاد و میره برای انتقام و جلوگیری از سم

شرمنده بابت آف-تاپیک

تریلر صحنه از پرتگاه افتادن نبود اونجایی بود که با قایق خوردن به یه قایق دیگه بعدش نیتن کنار ساحل بیدار میشد که توی نسخه نهایی یکم فرق داشت
بعدش هم که رفت دنبال سم و اولین تریلر گیم پلی بازی

• Like
Reactions: Blood Brothers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or