PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نمیدونم کسی مصاحبه‌ی سایت Telegraph با Neil Drukmann رو گذاشته یا نه ولی به نظرم خوندنش خالی از لطف نیست.
چیزایی بهش اشاره میشه مثل سن الی که الان ۱۹ سالشه و در حال حاضر عضو گروهی از افراد جوون ( تو دهه‌ی دوم زندگیشون و ... ) هست که گشت میزنن اطراف جکسون برای اینکه اگر اینفکتدها نزدیک شدن برگردن و به اهالی خبر بدن و طی این ۴ سالم روابط پیچیده‌ای با جوئل داشته و ...

?How much time has elapsed since the first game

ND: It’s been roughly four years. Ellie was about 15 when they arrived in Jackson. Now she’s about 19.

?Where is she in her life now? What’s going on

ND: She settled down. From the clues you get from the cinematic she’s part of this group of older teens/young 20’s that enlisted in this… they’re not quite soldiers but they go on patrols protecting Jackson’s small town making sure Infected aren’t coming out or if there’s any wandering Marauders they report it back to the town. And during those fours years she’s had… a complicated relationship with Joel as he’s mentioned a little bit in that trailer.​

در مورد شخصیت دینا هم حرف زده که بعد از برگشتن الی به جکسون بهترین دوست هم میشن به دلیل شوخ طبعی مشابهشون و دینا تو این مدت با Jesse ( پسری که اول تریلر دیدیم ) قرار میذاره و این ۳ تا یه جورایی به دوستای هم تبدیل میشن همچنین Jesse لیدر گروه گشت زنیشونه و ...

What can you tell us about the other characters we saw in the church? There’s [Westworld star] Shannon Woodward’s character Dina

ND: Right… I’ll, um, fill in some backstory. I don’t know if I’m supposed to say it but whatever, it’s fine. So since the end of the first game - spoiler! - Ellie and Joel have settled in Jackson, the town where his brother lives. And pretty soon thereafter Ellie hits it off with this girl Dina, They just become best friends, they have the same quirky humour. Dina is dating this guy Jesse but now the three of them are kind of friends, they’re part of this patrol of Jackson and Jesse is the leader of this group - a much larger group than just those three. And we come in for this demo on the night a few days after Dina and Jesse have broken up. And then we see that maybe there’s more than just a friendship there for these two.​

در نهایتم در مورد سوال اینکه آیا چیزایی که تو دمو دیدیم تو بازی واقعی هم به همین صورت اتفاق میافته یا نه گفته :

?It’s an incredible demo. Will it play out like that in the game or have you stage managed it to go from the kiss to the neck slice and back again

ND: E3 demos are an interesting thing. Normally when you play that level there are all these paths you could take of how you enter the garage or circumvent it, whether you’re going to engage with these people or not at all. But for E3 we take a complex system that has a lot of randomness and make it deterministic and then we play it a lot and we rehearse and choreograph it because we’re trying to show you very specific beats and moments but you’re seeing all game mechanics and systems and assets that you’re going to experience in the final game

The Last of Us Part II E3 interview with Neil Druckmann
E3 2018 The Last of Us Part II exclusive interview: Neil Druckmann on the lesbian kiss, extreme violence and what's happened to Joel

پ.ن : یه قسمت مهم دیگشم راجع به جوئله که ازش میپرسن تئوری رو بورس الان اینه که جوئل مرده و اینکه درسته این موضوع یا نه و نیل میگه این سوال عجیبیه چون همه در نهایت میمیرن و برای همین متوجه منظور سوال نمیشه. اما چیزی که راجع این بازی وجود داره اول از همه روابط عمیق بین شخصیتاشه و احتمال اینکه کدوم شخصیت زنده میمونه، کدوم شخصیت نجات پیدا میکنه، چیزی که بعضی از مواقع اتفاق میافته سرنوشتی بدتر از مرگه و اینکه بخوای هرکدوم از این احتمالات (اتفاقات) رو در مورد هر شخصیتی اسپویل کنی یه جور صدمه زدن به داستانه ...

?So the popular fan theory that he’s dead is… not true

ND: Ha ha ha - that’s a weird question, right? Because first of all, everyone dies eventually so I don’t know exactly what the question is. But.. I guess the thing is with The Last of Us, first of all it’s these deep relationships and the stakes of who lives, who survives, what happens sometimes is a fate worse than death and to spoil any of that for any character would be doing a disservice to the story.​

قشنگ میخواد یه کار بکنه از الان به مرگ جوئل راضی بشیم :D

آخرین ویرایش:
What happens sometimes is a fate worse than death
فکر کنم همه اون پرت و پلا ها رو گفت که برسه به این جمله ! قراره همچین بلایی سر جوئل بیاد !
حالا حدس بزنید چی برای جوئل بدتر از مردنه ! من فقط یه گزینه پیش روم دارم !:(:((:-SS:-SS

6bsr_img_۲۰۱۸۰۶۱۵_۰۴۰۲۱۹.jpg

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی مصاحبه‌ی سایت Telegraph با Neil Drukmann رو گذاشته یا نه ولی به نظرم خوندنش خالی از لطف نیست.
چیزایی بهش اشاره میشه مثل سن الی که الان ۱۹ سالشه و در حال حاضر عضو گروهی از افراد جوون ( تو دهه‌ی دوم زندگیشون و ... ) هست که گشت میزنن اطراف جکسون برای اینکه اگر اینفکتدها نزدیک شدن برگردن و به اهالی خبر بدن و طی این ۴ سالم روابط پیچیده‌ای با جوئل داشته و ...

در مورد شخصیت دینا هم حرف زده که بعد از برگشتن الی به جکسون بهترین دوست هم میشن به دلیل شوخ طبعی مشابهشون و دینا تو این مدت با Jesse ( پسری که اول تریلر دیدیم ) قرار میذاره و این ۳ تا یه جورایی به دوستای هم تبدیل میشن همچنین Jesse لیدر گروه گشت زنیشونه و ...

در نهایتم در مورد سوال اینکه آیا چیزایی که تو دمو دیدیم تو بازی واقعی هم به همین صورت اتفاق میافته یا نه گفته :

The Last of Us Part II E3 interview with Neil Druckmann
E3 2018 The Last of Us Part II exclusive interview: Neil Druckmann on the lesbian kiss, extreme violence and what's happened to Joel

پ.ن : یه قسمت مهم دیگشم راجع به جوئله که ازش میپرسن تئوری رو بورس الان اینه که جوئل مرده و اینکه درسته این موضوع یا نه و نیل میگه این سوال عجیبیه چون همه در نهایت میمیرن و برای همین متوجه منظور سوال نمیشه. اما چیزی که راجع این بازی وجود داره اول از همه روابط عمیق بین شخصیتاشه و احتمال اینکه کدوم شخصیت زنده میمونه، کدوم شخصیت نجات پیدا میکنه، چیزی که بعضی از مواقع اتفاق میافته سرنوشتی بدتر از مرگه و اینکه بخوای هرکدوم از این احتمالات (اتفاقات) رو در مورد هر شخصیتی اسپویل کنی یه جور صدمه زدن به داستانه ...

قشنگ میخواد یه کار بکنه از الان به مرگ جوئل راضی بشیم :D
یعنی این دراکمن فقط با این توضیح دادنش درمورد مرگ جوئل همش داره رو اعصاب من راه میره ای راه میره ای راه میره:|
سرنوشتی بدتر از مرگ؟ یه خب چرا با این جوئل بدبخت اینکارو میکنی؟ این بشر که روز تولدش تنها دخترش رو از دست داد بعد از 20 سال دوباره حس پدری رو تجربه کرد و یه انگیزه ای برا زندگی کردن پیدا کرده دوباره داری حالشو میگیری
خب لامصب مشکلت با این بدبخت چیه؟:Wallbash:

یعنی این دراکمن فقط با این توضیح دادنش درمورد مرگ جوئل همش داره رو اعصاب من راه میره ای راه میره ای راه میره:|
سرنوشتی بدتر از مرگ؟ یه خب چرا با این جوئل بدبخت اینکارو میکنی؟ این بشر که روز تولدش تنها دخترش رو از دست داد بعد از 20 سال دوباره حس پدری رو تجربه کرد و یه انگیزه ای برا زندگی کردن پیدا کرده دوباره داری حالشو میگیری
خب لامصب مشکلت با این بدبخت چیه؟:Wallbash:

:D
o3cu_c9af9fe8-fce9-4d0b-bc67-5932b5c0568c.jpeg

What happens sometimes is a fate worse than death
فکر کنم همه اون پرت و پلا ها رو گفت که برسه به این جمله ! قراره همچین بلایی سر جوئل بیاد !
حالا حدس بزنید چی برای جوئل بدتر از مردنه ! من فقط یه گزینه پیش روم دارم !:(:((:-SS:-SS

6bsr_img_۲۰۱۸۰۶۱۵_۰۴۰۲۱۹.jpg

نه اون طور نمیشه:D:-?
امیدوارم این طور ک من دارم فکر میکنم هم نشه که فاجعست:D:-SS
من بالاتر یه حرفی زدم در مورد شجاعت نیل :D:-w
در این حد هم اگه شجاعت به خرج نده ما قبولش داریم :D
آقا احساساتمون رو دست بد کسی سپردیم:Dقشنگ فکر کنم تو بازی چند بار شکست عشقی رو تجربه کنیم :D
من تحمل این همه نارحتی برای جول رو ندارم=(( همین جوری دوتا چک زدن تو صورت الی من هنوز تو فکرشم:D چه برسه به این چیز هایی که جدیدا نیل گفته:D:D

آخرین ویرایش:
نه اون طور نمیشه:D:-?
امیدوارم این طور ک من دارم فکر میکنم هم نشه که فاجعست:D:-SS
من بالاتر یه حرفی زدم در مورد شجاعت نیل :D:-w
در این حد هم اگه شجاعت به خرج نده ما قبولش داریم :D
آقا احساساتمون رو دست بد کسی سپردیم:Dقشنگ فکر کنم تو بازی چند بار شکست عشقی رو تجربه کنیم :D
من تحمل این همه نارحتی برای جول رو ندارم=(( همین جوری دوتا چک زدن تو صورت الی من هنوز تو فکرشم:D چه برسه به این چیز هایی که جدیدا نیل گفته:D:D
من خودم هنگم بخدا
الان این می خوا چیکار کنه؟:D
میخواد به بلا سر الی بیاره که بعدش جوئل بخاطرش از غصه دق کنه؟ یا یه بلایی سر جوئل بیاره که الی از غصه دق کنه؟:D
دیوونمون کرده این مردیکه یهودی عجب گیری کردیما:|:D

بابا داره الکی جو میده. امکان نداره جول نباشه تو بازی

اتفاقا این حرفی که زد تضمین کرد که جوئل کشته نمیشه ، و بله واقعا امکان نداره جول کشته بشه ، ناتی داگ کی تاحالا یه شخصیت اصلیشو کشته که بار دومش باشه ؟
لست آف آس با جول و الی شکل گرفت ، حول این دوتا شخصیت بوجود اومد ، و با اونا بین مخاطب ها محبوبیت پیدا کرد
و این مسلما چیزی نیست که دراکمن ندونه چون خودش یه اینطور بازی ای ساخت که رابطه بین دوتا کاراکتر زیر اسپات لایت باشه و بقیه المان ها اطراف این دوتا و بصورت فرعی پرورش پیدا کنن ...
اگرچه من بشخصه بطور دیوانه واری عاشق پایان های غیر منتظره و وحشیانه ام ، ( اون صحنه آخر Red dead با جزئیات تو ذهنم هک شد برا همیشه !! )
و بدم نمیاد مثلا اواخر این بازی یکی از این دوتا ( یا حتی جفتشون ) کشته بشن >:):D:D

روانی ام خوتونین :D

• Like
Reactions: Blood Brothers
با این چیزایی که نیل میگه و چیزی بدتر از مرگ برای جوئل ، هیچ بعید نیست که یا الی بیوفته دنبال کشتنش و ازش متنفر بشه ، یا جوئل مجبور بشه الی رو بکشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or