The last of us 2 تاخیر خورد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
آخرین ویرایش:
کاشکی همیشه اینقدر منطقی بودی ، نه فقط سره سونی.
من همیشه منطقیم و حرف خودم میزنم و برامم مهم نیست شما یا بقیه چی میگید اگه با فلان بازی یا فلان شخص یا فلان سیاست کمپانی مخالف باشم راحت میگم اینکه شما مخالف نظر منی و مثلا من میگم مدیریت xbox افتضاح و قبول نداری دلیل بر بی منطق بودن من نمیشه این عزیزانی هم که لایک کردن خودشون مشکل دارن!
این حرفا رو به کسایی بزن که صبح تا شب تا یه خبر بی اساسی گیرمیارن هزارتا تاپیک بیخود با تیتر دست کاری شده میزنن تو تا حالا همچین رفتاری از من دیدی؟ یکم انصاف داشته باشید اگه نظرم عصبیت میکنه بگو عصبیم میکنه و منم میگم برام مهم نیست به همین راحتی:-@

آخرین ویرایش:
اصلا دم سونی گرم بعد ۴ سال سر کار گذاشتن تاخیرم زد.

چی بهتر از تاخیر
خوبی مازیار جان ؟ حاجی این برای موقعی بود که همه فکر میکردیم GOT قراره با فاصله بیشتر از TLOU بیاد نه اینکه خود TLOU تاخیر خورده یک بار درست بخون . :|

دوم از همه بازی که تاریخ نداشت تاخیر چی خورده برای بازی GOT حتی نمیشه کمله تاخیر براش استفاده کرد .

• Like
Reactions: vaan 2
کرانچ که هیچ ! الان مشکل اون بچه های همیشه دانگرید زده هم حل شد :D اقا چون گرافیک دانگرید شده بود تاخیر زدن که بچه های دانگرید نما هم به خواسته دلشون برسن ! مبارکشون باشه !!

• Like
Reactions: Solidsnake_1
ببین من الان 34 سالمه از 14 ساگی کار کردم. یعنی 20 سال سابقه کار دارم ولی فقط 4 سال سابقه ی بیمه یعنی اگر اونقدری که شما به کرانچ ناتی داگ علاقه مند بودید به بیمه شدن کارمندای این مملکت علاقه نشون میدادید وضع من و امثال من این نبود. منتها متاسفانه شرکت ما مثل سونی و مایکرو نیست که فن شرکت رقیبش بیان از حقوق ما دفاع کنن :Dبرو شرایط کار تو ناتی داگ و راکستار و EA رو ببین از غذا و خدمات درمانی و دندانپزشکی بگیر تا حقوقای چند هزار دلاری حالا دو سه سال یه بار یه کرانچم دارن که بابتش حقوق میگیرن.
کل حرف من اینه بحث کرانچ خودتونم میدونید صرفا فن بازی هیچی دیگه هم نیست.

کسی هم که تو کار گیمه باید کرانچو بپذیره

من فقط یه سال تجربه کار دارم و و با کمال احترام، با تک تک چیزهایی که میگی مخالفم (به غیر از این که یه عده از این قضیه کرانچ برای کنسول وار استفاده می کنن که اصن دلیلیه که این جا بحثش مطرح شده است)

حس می کنم اشکال مدیریتی رو با چالش های کاری اشتباه گرفتید...مطرح کردن مزایای کاری بازم دلیل نیست که این کار رو توجیه کنه
و منم گفتم اصن کاری به سونی و ... ندارم، رو کل مقوله داشتم بحث می کردم (چون این گزارشات کوتاکو عموما با مغلطه و... همراهه و نمیشه جدی گرفت)

این جا میگم بازم، تنها نقطه اینترنته که خیلی محکم وایسادید رو حرفتون که کرانچ صرف یه سری دلایل بی ربط، چیز کم اهمیتیه

حالا بگید کــراانچ ناتی داگ و کلی بخندید، ما دراگون ایج ها رو که صدای کرانچ اش الان همه رو کر کرده خریدیم بقیه اش هم میخریم (اینم که اصن این قضیه تاخیرش خلاف روند کرانچ رو اثبات می کنه و کلا سونی وقت میده به استدیوهاش و معروفه به این قضیه)، به عنوان مشتری در جایگاهی نیستیم که به خاطر کرانچ کارمندا، بازی رو بایکوت کنیم چون اتفاقا بازخوردش منفی تره...
ولی حداقل کل قضیه رو رد نمی کنم

حالا این جا هر چی که یه کم سونی رو مورد انتقاد قرار بده از ریشه رد میشه
در نتیجه کرانچ اصن هم مورد خاصی نیست...
امیدوام 10 سال آتی دوران کاری تون هم خوش بگذره

کل مطلب اینه قبل اینکه برای حقوق بقیه یقه پاره کنی، ببین وضعیت برای خودت و بعد آدمای اطرافت چطوریِ؟ آیا برای چیزی که جلوی چشمتِ اعتراض کردی؟ یقه پاره کردی؟ اگر نمیتونی به هر دلیلی برای دفاع از خودت و اطرافیانت کاری بکنی (حرفشم جرات نداری بزنی و اعتراض کنی)، پس به نظرم بهترِ آدم در موردش حرفم نزنه، اینطوری سنگین ترِ..

تا اینکه حرفی بزنی که به صورت عملی هیچ کمکی نمیکنه به اونا، حالا ما دوست داشته باشیم یا نداشته باشیم یا هر چی قضیه خیلی بزرگتر از این حرفاس و اینکه ما کرانچو محکوم کنیم یا نه توُ وضعیت اونا هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه.

طبیعتا... من فقط با اونایی که خود کرانچو بی اهمیت جلوه میدن اساسا مشکل دارم...
وگرنه تو جایگاه مشتری هیچ کاری نمیشه عملا کرد... حداقل اگه نتیجه خوب از آب دراومد باید اتفاقا حمایت کرد که سازنده ای که بیش از حد تلاش کرده حداقل نتیجه مالی شو هم جدا از نتیجه کیفی اش ببینه
اونم ازش بگیریم در صورت کیفیت نهایی محصول به خاطر صرفا اعتراضات، ما هم این وسط مقصر میشیم
(واسه همین به نظرم فروش 25 میلیونی RDR 2 خیلی هم خوبه ولی وضع راکستار؟... اون یه بحث دیگس)

شخصا هر وقت تاریخ انتشار عناوینی که خیلی منتظرشون هستم تاخیر میخوره شاد میشم برا این بازی که جای خود داره .
چون تاخیر خیلی بهتر از اینه که موقعی که نمرات بازی منتشر میشه نمره بازی فقط به دلایل کم کاری خوب نشه ، دل شکسته و ناراحت بشم

این بخش مولتی پلیر خیلی مهم هست خیلیا بخاطر نداشتن مولتی کنسل کردن پیش فروششونو اینا تازه مثل اصحاب کهف فهمیدن چیکار کردن، بعد تاخیر زدن
چطوری میشه کنسل کرد پیش خرید رو ، من برم کنسل کنم ، اگه میدونستم قر و قمیش میان سرمون ، تا می کی مرده است کی زنده

شخصا هر وقت تاریخ انتشار عناوینی که خیلی منتظرشون هستم تاخیر میخوره شاد میشم برا این بازی که جای خود داره .
چون تاخیر خیلی بهتر از اینه که موقعی که نمرات بازی منتشر میشه نمره بازی فقط به دلایل کم کاری خوب نشه ، دل شکسته و ناراحت بشم
نگران نباشد از الان میگم میخوای بنویس جایی داشته باشی اگه بازی عرضه شد یک سری منتقدا با تمام خوبی بازی به خاطر نداشتن آنلاین از بازی امتیاز کم نکردن به شخصه برای یه بازی مثل TLOU فقط آفلاین میخوام یا UC یا ... بازی دیگه اما بعضی ها نظرشون فرق میکنه نمیشه ایراد گرفت اما به حال من فرقی نمیکنه فقط ازشون میخوام بازی که دارن میسازن خوب بسازن همین مثل بقیه بازی ها که کلی زمان باهاشون خاطره دارم تا ایراد میگیری میگی ... ملت میگن فن و ... آقا بازی تاخیر بخوره ادم ناراحت میشه اگه دلیل خوبی برای تاخیر نباشه و فقط برای این باشه که کسایی که دارن روی بازی کرا میکنن که باید بهتر کار میکردن کار نکردن الان هم تاخیر بخوره که نه چیزی قراره اضافه بشه بلکه قراره فشار روی تیم کم کنه .
این امتیاز و ... فقط یک عدد برای اینکه بگی انتظارت از بازی چقدر هستش وگرنه خیلی از بازی ها بودن که امتیاز پایینی گرفتن یا بالای گرفتن و خیلی بیشتر از اون امتیازشون به ادم حال دادن .
اینکه تاخیر برای بعضی شرکت ها موجب میشه بازی بهتر بشه شکی درش نیست اما تاخیر به خودی خود چیز نیست که ادم بتونه بگه اره بازی دیرتر میاد اشکالی نداره مگه اینکه کلی بازی این وسط وجود داشته باشه که ادم انجام بده در سطح اون بازی که کلی وقت منتظرش هستی .

چطوری میشه کنسل کرد پیش خرید رو ، من برم کنسل کنم ، اگه میدونستم قر و قمیش میان سرمون ، تا می کی مرده است کی زنده

به راحتی وارد سایت سونی میشی میری بخش ارتباط با پشتیبانی چت آنلاین ازت اسمت میپرسه و کارت بهش میگی میخوام این پیش خریدم کنسل کنم به همین راحتی .

• Like
Reactions: benjohn
بیخیال مازیار حالا چرا کنسل؟! حالا دو سه ماه تاخیر کاری نمیکنه که اعتمادت به ND از دست دادیا میدونن بازی کامل نمیشه تا اون موقع تاخیر زدن دیگه صبر داشته باش درست میشه! میخوای مثل U4 با فشار زیاد بزور تو یه تاریخ عرضه کنن و آخرش از کلی چیزهای باحال تو بازی بزنن؟!

• Like
Reactions: vaan 2
@Z-fan
ببین عزیزم کل حرف من اینه که کرانچ چه با اهمیت چه بی اهمیت اولا یک مسئله ی همیشه خوب یا همیشه بد نیست که آدم در موردش نظر قاطع بده. مثلا اگر من بعنوان مدیر بیام کارمندام رو جمع کنم مشکل رو بهشون توضیح بدم اونا هم قبول بکنن این کجاش بده؟ ما که نمیدونیم شرایط چیه. این اولا
دوما من بعنوان مصرف کننده راستش رو بخوای الان تریجیح میدادم نیل دراکمن یه شلاق بگیره دستش مثل فراعنه ای که اهرام رو با زور سر نیزه ساختن پروژشو پیش ببره بازی منم تاخیر نزنه الان خیلی خورده تو ذوقم. این سوسول بازی های عصر جدیدم نمیفهمم. ما نسلی بودیم بچگیمون زیر بمبارونای عراق گذشت نوجوونیمون تو دوران اصلاحات جوونی مون هم تو دوران اون کاپشن پوش بزرگ :D. این لطیف بازیارم نمیفهم راستیتش

کرانچ که خیلی بده. باید هفته ای ان ساعت بیشتر کار کنی تا کار برسه و یجورایی آدم حس میکنه برگشته به دوره ارباب و رعیت. هرکسی هم که بگه کرانچ خوبه یحتمل یا نمیدونه داره از چی دفاع میکنه یا طرفدار نظام سرمایه داریه:D

اما کرانچ اجتناب ناپذیره و همه پروژه های بزرگ به ناچار تجربش میکنن. در نتیجه هرکسی که میخواد تو استدیوهای بزرگ کار کنه، بازی های خفن تو رزومش باشن، پول خفن بگیره و اعتبار زیاد به دست بیاره باید پی این چیزها رو به تنش بماله و قواعد بازی رو بلد باشه. متاسفانه این یه چیز اجتناب ناپذیره و این بازی های خفن و عجیب و غریب که میبینیم ماحصل کار طاقت فرسای این دوستانه.

ولی قبل از اینکه خیلی برای بازیسازهای اونوری دل بسوزونید این رو در نظر بگیرید این چیزی که اینا به اسم کرانچ میگن و انقدر در موردش غر میزنن و صد البته بابت هر یک دقیقه کار اضافه پول بیشتر و خوبی هم میگیرن در مواردی باز از تایم معمولی کاری ما تو ایران کمتره، با این تفاوت که اینجا همه چیز وظیفه است، هیچ مضایایی نداره (مثل همین بیمه ای که احسان میگفت) و هر لحظه هم باید نگران باشی که یا بندازنت بیرون یا کلا شرکت تعطیل بشه و .... کلا اگه میخواید برای کسی دل بسوزونید به همین وطنی ها بپردازید.

@Cloud Strife

ماکان تو خودت الان تو کرانچی ما هم سر پروژه اشکان پاره گشتیم انجین رو نمیدونی با چه کرانچی رسوندیم به جشنواره بازی سازای مستقل که خدا رو شکر البته جایزه فناوری رو هم برد. منتها حرف من اینه کسی اسلحه رو سر ما نزاشته تصمیم خودمونه

مثلا اگر من بعنوان مدیر بیام کارمندام رو جمع کنم مشکل رو بهشون توضیح بدم اونا هم قبول بکنن این کجاش بده؟
این بد نیست تا زمانی که هر کس به خواست خودش اضافه کاری کنه، چیزی که الان تو شرکت های بازی سازی مثل راکستار و EA و غیره هست، اضافه کاری اجباری هست یعنی هر کسی زیر بار نره، اخراج میشه به همین راحتی
مدتی هم هست که میخوان اتحادیه درست کنن که جلوی این قضیه گرفته بشه، ولی با توجه به قدرتی که شرکتی مثل EA داره نمیتونن

کسی هم نگفت باید یقه پاره کنیم، همین که فن بازی رو بذاریم کنار و یه حقیقتی رو بپذیریم، خودش یه پیشرفت حساب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or