The last of us 2 تاخیر خورد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
آخرین ویرایش:
این بد نیست تا زمانی که هر کس به خواست خودش اضافه کاری کنه، چیزی که الان تو شرکت های بازی سازی مثل راکستار و EA و غیره هست، اضافه کاری اجباری هست یعنی هر کسی زیر بار نره، اخراج میشه به همین راحتی
مدتی هم هست که میخوان اتحادیه درست کنن که جلوی این قضیه گرفته بشه، ولی با توجه به قدرتی که شرکتی مثل EA داره نمیتونن

کسی هم نگفت باید یقه پاره کنیم، همین که فن بازی رو بذاریم کنار و یه حقیقتی رو بپذیریم، خودش یه پیشرفت حساب میشه.
ببین این قضیه خیلی ساده بهت بگم به معنای تاخیر هرچه بیشتر بازیا کنسل شدن خیلیاشون و برشکسته شدن یه سری شرکتای کوچکتر و در نهایت بیکار شدن خیلی از هموناییه که دارن آه و ناله میکنن. نمونش همین تاخیر اخیر. حالا سونی میتونه این تاخیر رو تحمل کنه ولی خیلی شرکتای کوچکتر همین دو سه ماه براشون بمعنای ورشکستگیه.
کرانچ لازمه. توی پروژه های غیر گیمی هم هست. تو خود ایران هم هست تو غرب هم هست.

ولی بنظر من ارزش داره چون حداقل موقعه انتشار بازی دیگه مشکل نداره .
گرچه الان دوس دارم یه تیر شاتگان تو مغز نیل خالی کنم ولی باز باید منطقی باشیم:D

@Cloud Strife

ماکان تو خودت الان تو کرانچی ما هم سر پروژه اشکان پاره گشتیم انجین رو نمیدونی با چه کرانچی رسوندیم به جشنواره بازی سازای مستقل که خدا رو شکر البته جایزه فناوری رو هم برد. منتها حرف من اینه کسی اسلحه رو سر ما نزاشته تصمیم خودمونه

والا من یه دوستی دارم، با فوق لیسانس مترجمی زبان فرانسه الان تو میلاد نور فروشندس. هفت روز هفته، و در 12 ماه سال از 10 صبح تا 11 شب میره سرکار با حقوق ماهی 1700. یعنی یه چیز تو مایه های 150 دلار. کرانچ اینه. وقت و حوصله کسی داره باید به این بدبختایی که تو ایران بیگاری میکشن ازشون بپردازه:دی

سر RDR2 هم میگفتم، دوباره هم تکرار میکنم، تک تک اون آدم هایی که مصاحبه کرده بودن تو کرانچیم و فولان بهمان اگه واقعا ناراضی بودن از استدیو میومدن بیرون میرفتن یه جا دیگه کار میکردن! مسلما کسی که تو RS کار میکنه انقدری هم خفن هست که بیکار نمونه و در بیاد رو هوا زدنش. البته من نمیگم کرانچ خوبه، واقعا دیوانه میشی یه وقت هایی، صبح ساعت 9 کارتو استارت بزنی و 3 صبح فردا بری رو کاناپه شرکت بخوابی که دوباره 9 بیدار بشی ادامه کار شوخی نیست، اصلا شوخصی نیست، اما اجتناب ناپذیره. هرکی نمیخواد میتونه نکنه. من به این میگم قاعده بازی و غر غر کردن رو نمیپذیرم. کار سخت میکنی، در عوض پول خوب میگیری و کردیتت میره بالا. بخوای سوسولی کار کنی باید بری ور دست فرهود فرمند روی فاویان فنری کار کنی.

این بد نیست تا زمانی که هر کس به خواست خودش اضافه کاری کنه، چیزی که الان تو شرکت های بازی سازی مثل راکستار و EA و غیره هست، اضافه کاری اجباری هست یعنی هر کسی زیر بار نره، اخراج میشه به همین راحتی
مدتی هم هست که میخوان اتحادیه درست کنن که جلوی این قضیه گرفته بشه، ولی با توجه به قدرتی که شرکتی مثل EA داره نمیتونن

کسی هم نگفت باید یقه پاره کنیم، همین که فن بازی رو بذاریم کنار و یه حقیقتی رو بپذیریم، خودش یه پیشرفت حساب میشه.
ببین سجاد حرفت اشتباه نیست اما این قضیه در نظر نمیگیری که طرف در طول زمانی که داشته درست کار نکرده بعد وقتی تاریخ عرضه مشخص میشه کارش بازم درست انجام نمیده وقتی فشار میاد از بالا که بازی به اون تاریخ برسون بازم نمیخواد کار کنه خوب یعنی چی نمیشه که پس این جوری مثل ایران میشه کارمند پول میگیره کار نمیکنه هی میگه برو فردا بیا کارت انجام بدم داره پول میگیره اصلا براش مهم نیست کار انجام بده در زمان مشخص این جوری که داره بهش فشار میاد شرکت که داره هزینه میکنه که این اقا براش کار کنه خوب نمیتونه باید بره دیگه خوب وقتی خودت یک شغل پر فشار قبول میکنی باید تمام جوانب کار در نظر بگیری نمیشه بگی من پول خوب میخوام اما کار کردن با فشار نمیخوام یا وقتی تاریخ نمیرسی من کار نمیکنم .

خود audio lead ناتی داگ در مورد کارش اینطوری میگه ، بعد ترولر های بازی سنتر شدن مدافع حقوقش ، خودشون خوب می‌دونن مخاطبین ناتی داگ با بازی های صرفا کمال گرا راضی نمیشن!!!

As I said, this is just my personal philosophy; to me mediocrity is the enemy. If I’m not pushing myself then I don’t think I'm doing the best job I possibly can

And lots of it! No, I would say push yourself. Push yourself. Be creative.

خدا وکیلی بند و بساطتون رو به هیچ وجه تو محدوده ناتی داگ پهن نکنید !

خود audio lead ناتی داگ در مورد کارش اینطوری میگه ، بعد ترولر های بازی سنتر شدن مدافع حقوقش ، خودشون خوب می‌دونن مخاطبین ناتی داگ با بازی های صرفا کمال گرا راضی نمیشن!!!

As I said, this is just my personal philosophy; to me mediocrity is the enemy. If I’m not pushing myself then I don’t think I'm doing the best job I possibly can

And lots of it! No, I would say push yourself. Push yourself. Be creative.

خدا وکیلی بند و بساطتون رو به هیچ وجه تو محدوده ناتی داگ پهن نکنید !
بعد حرف از منطق میزنن :D
نه آقای فقط کامپیوتر؟ منطق از اسمت میباره
just_p30

آخرین ویرایش:
والا من یه دوستی دارم، با فوق لیسانس مترجمی زبان فرانسه الان تو میلاد نور فروشندس. هفت روز هفته، و در 12 ماه سال از 10 صبح تا 11 شب میره سرکار با حقوق ماهی 1700. یعنی یه چیز تو مایه های 150 دلار. کرانچ اینه. وقت و حوصله کسی داره باید به این بدبختایی که تو ایران بیگاری میکشن ازشون بپردازه:D

سر RDR2 هم میگفتم، دوباره هم تکرار میکنم، تک تک اون آدم هایی که مصاحبه کرده بودن تو کرانچیم و فولان بهمان اگه واقعا ناراضی بودن از استدیو میومدن بیرون میرفتن یه جا دیگه کار میکردن! مسلما کسی که تو RS کار میکنه انقدری هم خفن هست که بیکار نمونه و در بیاد رو هوا زدنش. البته من نمیگم کرانچ خوبه، واقعا دیوانه میشی یه وقت هایی، صبح ساعت 9 کارتو استارت بزنی و 3 صبح فردا بری رو کاناپه شرکت بخوابی که دوباره 9 بیدار بشی ادامه کار شوخی نیست، اصلا شوخصی نیست، اما اجتناب ناپذیره. هرکی نمیخواد میتونه نکنه. من به این میگم قاعده بازی و غر غر کردن رو نمیپذیرم. کار سخت میکنی، در عوض پول خوب میگیری و کردیتت میره بالا. بخوای سوسولی کار کنی باید بری ور دست فرهود فرمند روی فاویان فنری کار کنی.
میدونی این کرانچ رو کی انداخت سر زبونا این یوتوبرا. طرف میره یه ویدئو درست میکنه حالا نمیخوام بگم زحمت نداره ولی خوب یه دو سه روز میره تو اینترنت چرخ میزنه مطلب جور میکنه یه مویی آب شونه میکنه میاد پای دوربین بعد یک میلیون ویو میخوره که میشه 7000 دلار درآمد. حالا این فقط پولیه که از یوتیوب میگیره حالا اسپانسر و..... حساب کن. بله نسبت به کار خودش میسنجه واقعا کرانچ سخته.
ازونطرف این تیترای جنجالی هم که ویو رو بالا هم میبره. ولی در نهایت هیچ کمکی هم به صنعت گیم نمیشه

بیخیال مازیار حالا چرا کنسل؟! حالا دو سه ماه تاخیر کاری نمیکنه که اعتمادت به ND از دست دادیا میدونن بازی کامل نمیشه تا اون موقع تاخیر زدن دیگه صبر داشته باش درست میشه! میخوای مثل U4 با فشار زیاد بزور تو یه تاریخ عرضه کنن و آخرش از کلی چیزهای باحال تو بازی بزنن؟!
اصلا بازی رو پیش خرید کردم ،چون تا عید هزینه هام خیلی زیاده ، گفتم یه دفعه موقع لانچ پول تو دستم نباشه بمونم تو کف ، برای می هیچ مشکلی ندارم ، ترجیح میدم پولش رو خرج بازیایی که دلم می‌خواسته بازی کنم و هنوز نتونستم بخرم ! خصوصا با تخفیف های سال نو !!!

حالا منتظر میمونم ببینم اصلا حاضرن چیزی بابت جبران برای کسایی که پیش خرید کردن بدن یا نه ! یادمه گراویتی راش کلا dlc ش رو بابت تاخیر مجانی کردن!

آخرین ویرایش:
حالا منتظر میمونم ببینم اصلا حاضرن چیزی بابت جبران برای کسایی که پیش خرید کردن بدن یا نه ! یادمه گراویتی راش کلا dlc ش رو بابت تاخیر مجانی کردن!
فکرشم نکن از ND یزید تر نداریم :D دعا کن نخوان بابت مولتی پلیر ازمون پول بگیرن (که مطمئن باش میگیرن) یادمه دیلاکس U4 پیش خرید کرده بودم بهم یه کد بتا ندادن شرطش همون داشتن کالکشن بود که خدا رو شکر اونم داشتم یعنی سر کسیسه میکنه آمد ND

منم از حرفه ای گرایی خوشم میاد بشدت :D برید فیلم whiplash رو ببینید دقیقا در مورد اینه. خودمم بهش پایبندم. آدم باید حرفه ای باشه تو کارش و غر نزنه. نمیتونی نیا و کار نکن. اگه میخوای حرفه ای باشی و شاهکار تحویل بدی، پس ساکت باش و سخت کار کن و راضی باش. فقط این راهیه که میتونه ارضات کنه.

• Like
Reactions: voldmort and vaan 2
اصلا بازی رو پیش خرید کردم ،چون تا عید هزینه هام خیلی زیاده ، گفتم یه دفعه موقع لانچ پول تو دستم نباشه بمونم تو کف ، برای می هیچ مشکلی ندارم ، ترجیح میدم پولش رو خرج بازیایی که دلم می‌خواسته بازی کنم و هنوز نتونستم بخرم ! خصوصا با تخفیف های سال نو !!!

اگه ريفاند نذارن علنا كارشون ميشه دزدي!
يكي اومده هايپ شده بازي رو پيش خريد كرده ٤ ماه ديگه بازي كنه نه سال ديگه ....
اميدوارم شما بتوني پولت رو پس بگيري

منم از حرفه ای گرایی خوشم میاد بشدت :D برید فیلم whiplash رو ببینید دقیقا در مورد اینه. خودمم بهش پایبندم. آدم باید حرفه ای باشه تو کارش و غر نزنه. نمیتونی نیا و کار نکن. اگه میخوای حرفه ای باشی و شاهکار تحویل بدی، پس ساکت باش و سخت کار کن و راضی باش. فقط این راهیه که میتونه ارضات کنه.

من خودم از همون ادمام که با آغوش باز به استقبال کرانچ میرفتم و به خاطر من به ۲۰۰-۳۰۰ نفر دیگه هم تحمیل میشد ، برای همین همه همیشه از من متنفر بودن !! و بازم به همین خاطر سخت کار گیرم میومد!مگر مواقعی که یه پروژه به گل نشسته بود!

۵ سالم تاخیر بخوره بازی تحویلمون میده که ارزششو داره براش صبر کنی ، منتظرش باشی.
این همه صبر کردیم چند ماه دیگه هم صبر میکنیم اخر سر ۱۰۰٪ وجودت میدونه که ناتی داگ شاهکاری دیگه تحویل میده
شاهکاری میده که تو صنعت گیم سر صدای زیادی بپا میکنه .

میدونی این کرانچ رو کی انداخت سر زبونا این یوتوبرا. طرف میره یه ویدئو درست میکنه حالا نمیخوام بگم زحمت نداره ولی خوب یه دو سه روز میره تو اینترنت چرخ میزنه مطلب جور میکنه یه مویی آب شونه میکنه میاد پای دوربین بعد یک میلیون ویو میخوره که میشه 7000 دلار درآمد. حالا این فقط پولیه که از یوتیوب میگیره حالا اسپانسر و..... حساب کن. بله نسبت به کار خودش میسنجه واقعا کرانچ سخته.
ازونطرف این تیترای جنجالی هم که ویو رو بالا هم میبره. ولی در نهایت هیچ کمکی هم به صنعت گیم نمیشه
این واژه رو جیسون شرایر باب کرد اصلا اینی که الان شما داری حرف "ک" کلمه ی "کرانچ" رو به زبون میاری میرسی به حرف "ج" ـش (:دی) به خاطر ایشونه یک کتاب هم دربارش نوشته "Blood, Sweat, and Pixels" خر بایور و اکتی و راکستار رو هم که اخیرا گرفت , یوتیوب جماعت کارش کامنتری کردن از رو همین مقاله هاست این مقاله ها نباشه چیزی کاور نمیشه ....

این واژه رو جیسون شرایر باب کرد اصلا اینی که الان شما داری حرف "ک" کلمه ی "کرانچ" رو به زبون میاری میرسی به حرف "ج" ـش (:D) به خاطر ایشونه یک کتاب هم دربارش نوشته "Blood, Sweat, and Pixels" خر بایور و اکتی و راکستار رو هم که اخیرا گرفت , یوتیوب جماعت کارش کامنتری کردن از رو همین مقاله هاست این مقاله ها نباشه چیزی کاور نمیشه ....
یه اصطلاحی تو زبان شناسی داریم که به اسم Coinage که تولید یه لغت جدید رو اشاره داره چون روشای مختلفی برای برای اینکار هست یکیش همینه که لغت رو مثل آقای شرایر از صفر خودمون بسازیم بهش معنا بدیم.
طبق تحقیقات معمولا کسی که لغتی رو coin میکنه فقط 1 ممیز خورده ای اون خوردش رو یادم نیست در محبوب کردن اون لغت نقش داره بقیش میفته به عهده کسایی که بدلایلی اون لغت رو استفاده میکنن و در بین عموم و اصحاب زبان باز نشر میدن.
البته منظور من صرفا خود لغت نبود بلکه این فرهنگ شاکی بودن از کرانچ تو جامعه ی گیمینگ (نه صرفا خود بازی سازها) بود بیشتر

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or