The last of us 2 تاخیر خورد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
آخرین ویرایش:
کاشکی همیشه اینقدر منطقی بودی ، نه فقط سره سونی.
کلا اگه اینا یک ماه دندون رو جیگر میزاشتن تاریخ عرضه را اعلام نمیکردن انقدر جو منفی ایجاد نمیشد خیلی شیک از اول میگفتن بازی ۲۹ می میاد همه هم به به و چه چه میکردن.من که به شخصه اصلا مشکلی باهاش ندارم تو عید هم میخوام سیر فاینال ۷ ریمیک بزنم:D
بازي رو يه قرن پيش معرفي كرده بودن و تو هر e3 يه خبر مي دادن راجعبش ديگه نسل تموم شده بود نسل ولي صداشون در نمي اومد كه بالخره يه تريلر از گيم پلي دادن و يه تاريخ ريليز كه اونهم از پسش بر نيومدن.
عوضش بازي مثله تلو ١ تا اخر نسل بعد نقل محافله كه سوني تو ٦ سال يه كمپين ٢٠ ساعته داده :D

• Like
Reactions: gamer1998y
دوستان دوستان..

من هیچ جای پستم نگفتم کرانچ خوبه (پست قبلی)، فقط گفتم شعارهاتون یادتون نره، جامه عمل که بهش نمیپوشونید! حداقل در جامه حرف ادامش بدید و اعتراضی نکنید، چون تاخیر که هیچی منحل شدن یه استودیو هم بهتر از کرانچِ، پس بر طبل شادانه بکوبید :دی

دوستان دوستان..

من هیچ جای پستم نگفتم کرانچ خوبه (پست قبلی)، فقط گفتم شعارهاتون یادتون نره، جامه عمل که بهش نمیپوشونید! حداقل در جامه حرف ادامش بدید و اعتراضی نکنید، چون تاخیر که هیچی منحل شدن یه استودیو هم بهتر از کرانچِ، پس بر طبل شادانه بکوبید :D

من از اون تاپیک بیشتر تلاش دوستان برای خوب جلوه دادن کرانچ و توجیه کردنشو یادمه
یه عده معلوم الحال هم که با تیتر و اینا از اون قضیه رفتن بالا که من فکر می کردم تنها چیز حال به هم زن تو اون تاپیک میتونه باشه (امیدوارم دیگه این جا حق اونا کف دستشون اومده باشه کامل)
ولی اینم دست کمی از اون نداشت

من از اون تاپیک بیشتر تلاش دوستان برای خوب جلوه دادن کرانچ و توجیه کردنشو یادمه
یه عده معلوم الحال هم که با تیتر و اینا از اون قضیه رفتن بالا که من فکر می کردم تنها چیز حال به هم زن تو اون تاپیک میتونه باشه (امیدوارم دیگه این جا حق اونا کف دستشون اومده باشه کامل)
ولی اینم دست کمی از اون نداشت
کرانچ نه خوبه نه بده یه پدیدس مثل همه چیزای دیگه بستگی داره چجوری باشه کجا باشه برای کارمندایی گه کرانچ رو تجربه میکنن چه سودی داشته باشه و غیره همه جا مثل هم نیست.
حالا تو دنیای گیم ما بهش میگیم کرانچ ولی تو مملکت خودمونم سالهاست اضافه کاری داریم. کسی از اضافه کاری نمرده بعضی ها هم از خداشونه چون پول میگیرن بعضیها ازش متنفرن. برای همه هم یکسان نیست.
منتها بحث به این سادگی با فن بوییسم در میامیزه مهم نیست خوبه یا بده مهم نیست کارکنان ناتی داگ خوششون میاد یا نه من فن بوی تصمیم میگیرم خوبه یا بده.
من فن بوی به خودم اجازه میدم به کارکنان ناتی داگ بگم چه حسی باید داشته باشن.
تو همین تاپیک نمونشو داشتیم
طرف به ناتی داگ میگفت برده دار نوین حالا هم که کرانچ رو برداشتن باز جور دیگه انتقاد میکنه.
حالا اگر گفته بودن بازی رو میخوایم زودتر منتشر کنیم هم همین دوستان یه نوحه دیگه میخوندن. کلا نمیشه زیاد جدیشون گرفت

کرانچ نه خوبه نه بده یه پدیدس مثل همه چیزای دیگه بستگی داره چجوری باشه کجا باشه برای کارمندایی گه کرانچ رو تجربه میکنن چه سودی داشته باشه و غیره همه جا مثل هم نیست.
حالا تو دنیای گیم ما بهش میگیم کرانچ ولی تو مملکت خودمونم سالهاست اضافه کاری داریم. کسی از اضافه کاری نمرده بعضی ها هم از خداشونه چون پول میگیرن بعضیها ازش متنفرن. برای همه هم یکسان نیست.
منتها بحث به این سادگی با فن بوییسم در میامیزه مهم نیست خوبه یا بده مهم نیست کارکنان ناتی داگ خوششون میاد یا نه من فن بوی تصمیم میگیرم خوبه یا بده.
من فن بوی به خودم اجازه میدم به کارکنان ناتی داگ بگم چه حسی باید داشته باشن.
تو همین تاپیک نمونشو داشتیم
طرف به ناتی داگ میگفت برده دار نوین حالا هم که کرانچ رو برداشتن باز جور دیگه انتقاد میکنه.
حالا اگر گفته بودن بازی رو میخوایم زودتر منتشر کنیم هم همین دوستان یه نوحه دیگه میخوندن. کلا نمیشه زیاد جدیشون گرفت

کرانچ یه پدیده است...درست، ولی یه پدیده با عواقب منفیه و تا حد خیلی زیادی ناشی از خطای مدیریتیه، وقتی یه تیم عظیم درگیر این پروسه میشه خیلی غیر طبیعیه اگه بگی کاملا داوطلبانه بوده
===
اونی که با این چیزا از سر و کول ناتی داگ میره بالا و ترول می کنه حسابش با @.Amirone ـه :D
بحث من با اونی که با ناتی داگ از سر و کول کرانچ میره بالا... این رو سر رد دد 2 هم داشتیم حتی یادمه من حتی برام مهم هم نیست اینا تایید شه یا نه، چون صرفا اینا بیشتر گزارشات کوتاکوئه و خب میشه جدی نگرفت ولی اصل قضیه این جا خیلی دست دست گرفته شد چون صرفا محصول نهایی محصولیه که این جا طرفدار داره... کسی نگفت محکوم کنید و اینا، ولی این که بازم خیلی محکم پشت قضیه وایسید مسخره است

کرانچ یه پدیده است...درست، ولی یه پدیده با عواقب منفیه و تا حد خیلی زیادی ناشی از خطای مدیریتیه، وقتی یه تیم عظیم درگیر این پروسه میشه خیلی غیر طبیعیه اگه بگی کاملا داوطلبانه بوده
===
اونی که با این چیزا از سر و کول ناتی داگ میره بالا و ترول می کنه حسابش با @.Amirone ـه :D
بحث من با اونی که با ناتی داگ از سر و کول کرانچ میره بالا... این رو سر رد دد 2 هم داشتیم حتی یادمه من حتی برام مهم هم نیست اینا تایید شه یا نه، چون صرفا اینا بیشتر گزارشات کوتاکوئه و خب میشه جدی نگرفت ولی اصل قضیه این جا خیلی دست دست گرفته شد چون صرفا محصول نهایی محصولیه که این جا طرفدار داره... کسی نگفت محکوم کنید و اینا، ولی این که بازم خیلی محکم پشت قضیه وایسید مسخره است
ببین من الان 34 سالمه از 14 ساگی کار کردم. یعنی 20 سال سابقه کار دارم ولی فقط 4 سال سابقه ی بیمه یعنی اگر اونقدری که شما به کرانچ ناتی داگ علاقه مند بودید به بیمه شدن کارمندای این مملکت علاقه نشون میدادید وضع من و امثال من این نبود. منتها متاسفانه شرکت ما مثل سونی و مایکرو نیست که فن شرکت رقیبش بیان از حقوق ما دفاع کنن :Dبرو شرایط کار تو ناتی داگ و راکستار و EA رو ببین از غذا و خدمات درمانی و دندانپزشکی بگیر تا حقوقای چند هزار دلاری حالا دو سه سال یه بار یه کرانچم دارن که بابتش حقوق میگیرن.
کل حرف من اینه بحث کرانچ خودتونم میدونید صرفا فن بازی هیچی دیگه هم نیست.

کرانچ چه سودی داشته باشه براشون؟:D خب قطعا تجربه کرانچ رو نداشتی ولی مشخص هست که دقیق متوجه نشدی کرانچ چی هست، اضافه کاری اجباری، در حدی که زندگی خیلی هارو نابود کرده قطعا هیچ سودی برای هیچ کس نداره غیر از سرمایه گذارا (اونم نه همیشه و در کوتاه مدت!)

در کل این ویدیو رو برای درک بهتر قضیه، اگر ندیدید حتما ببینید

• Like
Reactions: Milad_HW and m.a.t
===
همه این چرت و پرت های که ملت میگن چه تو تاپیک راکستار یا اون یکی تاپیک ND کلا چرت و پرتی بیش نیست ملت چیکارن اینجا بازی باز هستن برده داری برده نداری استرس بی استرس شما بازی میخوای انجام بدی به من و شما چه ربطی داره شما بازیت بخر بازی کن کسی که میخواد تو شرکت به این بزرگی کار کنه حالا کرانچ تحمل نکنه یا بکنه بهتره تو اون شرکت نمونه داره طرف پولش میگیره هر روز عکس میزاره داره در حال بسکتبال و ... هستن و.... دیگه بعد چند روز قراره سخت کار کنه بهش فشار چی میاد خدا میدونه حتما فشار ندیدن .

مسخره به اینکه اصلا برای شمای که انجا کار نمیکنید موضوع باشه که بخوای راجبش بحث کنی نه پول طرف میگیری نه تفریحات طرف داری نه زندگیت به خوبی اون هستش نه .... موراد دیگه که طرف نخواست میره یک شرکت دیگه کار میکنه.

الان نیاین جوک بگین کرانچ تو زندگیت نداشتی و ... چون چرت و پرتی بیش نیست هیچ وقت خودتون با یکی که تو راکستار کار میکنه یا ND کار میکنه مقایسه نکنید نه پول اون میگیرین نه تجربه اون دارین نه ... موراد دیگه هرکسی اینجا سر پروژه ای کرانچ تحمل کرده دیگه یا قبول نکن کار کنی یا قبول کردی باید تحمل کنی یا ارزش داره یا نداره یا باید کارت بهتر انجام میدادی کرانچ نبینی یا ندادی و نرسیدی باید تحمل کنی .

کرانچ چه سودی داشته باشه براشون؟:D خب قطعا تجربه کرانچ رو نداشتی ولی مشخص هست که دقیق متوجه نشدی کرانچ چی هست، اضافه کاری اجباری، در حدی که زندگی خیلی هارو نابود کرده قطعا هیچ سودی برای هیچ کس نداره غیر از سرمایه گذارا (اونم نه همیشه و در کوتاه مدت!)

در کل این ویدیو رو برای درک بهتر قضیه، اگر ندیدید حتما ببینید
هر شغلی یه مواردی داره که شمایی که واردش میشی باید بپذیریش. مثلا راننده تاکسی میشی باید قبول کنی که صبح تا شب دنبال پول خورد بگردی تو ترافیک بمونی و غیره.
وقتی ملوان میشی باید ماهها رو آب بودن رو تجربه کنی دوری از خانواده و....
کسی هم که تو کار گیمه باید کرانچو بپذیره

در مورد زندگی من هم لطفا سوال نکن قضاوت هم نکن چون من باید بیام اینجا بگم کرانچو تجربه نکردم که حرف شما ثابت شه یا باید بیام اینجا از بدبختیام بگم که خوب لزومی نداره. کلا بحث شخصی نشه بهتره. تو پست قبلی خودمو مثال زدم که ناخواسته به کسی توهینی نشه

آف تاپیک: ناموساً واژه کرانچ رو عادی نکنید. اصلاً چیز جالبی نیست. مخاطبان زیادی داره بازیسنتر. من یکی دو تا یوزرم به دلایلی بن شده از 2011 تابحال شاهد اینم هر سال از همین واژه ها میوفته رو دهن دوستان و در کمال ناباوری به خارج از محیط مجازی هم سرایت میکنه.
حداد عادل خودتی؟

از این تاخیر هم ناراحتم هم خوشحال

ناراحتی که خب طبیعیه...
اما خوشحالی بابت این قضیه که ناتی‌داگ بدجوری تو کارش جدیه... و میخواد همرو با این بازی میخکوب کنه

به گفتۀ دراکمن که در خبر هم پوشش داده شد...
این تاخیر به این خاطره که بازی هنوز در حدی نیست که ساختۀ ناتی داگ اعلام بشه!
یا باید با یکسری از بخش‌های بازی کنار میومدن... یا زمان بیشتری رو صرف میکردن و دوباره از نو میساختن!
دراکمن گفته 3 ماه زمان بیشتر باعث میشه تا بازی رو به سطح قابل قبول برسونن و استرس هم به تیم وارد نشه

بازی رفته چند ماه قبل PS5 عرضه بشه به خودی خود خبر بدی نیست قرار بود تو بازه خیلی نزدیک از TLOU مثل اینکه عرضه بشه که به شخصه به نظرم الان بهتر هم شد یک چند ماه TLOU بازی میکنیم بعدش هم میریم سر وقت GOT که به صورت کلی خبر بدی نیست .
اصلا دم سونی گرم بعد ۴ سال سر کار گذاشتن تاخیرم زد.

چی بهتر از تاخیر

کل مطلب اینه قبل اینکه برای حقوق بقیه یقه پاره کنی، ببین وضعیت برای خودت و بعد آدمای اطرافت چطوریِ؟ آیا برای چیزی که جلوی چشمتِ اعتراض کردی؟ یقه پاره کردی؟ اگر نمیتونی به هر دلیلی برای دفاع از خودت و اطرافیانت کاری بکنی (حرفشم جرات نداری بزنی و اعتراض کنی)، پس به نظرم بهترِ آدم در موردش حرفم نزنه، اینطوری سنگین ترِ..

تا اینکه حرفی بزنی که به صورت عملی هیچ کمکی نمیکنه به اونا، حالا ما دوست داشته باشیم یا نداشته باشیم یا هر چی قضیه خیلی بزرگتر از این حرفاس و اینکه ما کرانچو محکوم کنیم یا نه توُ وضعیت اونا هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or