The last of us 2 تاخیر خورد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
آخرین ویرایش:
چرا میخونم اینجام نگفته که فقط برای ps5 منتشر میشه یا برای لانچ هستش منم از اون لحاظ گفتم برای لانچ در نظر گرفته شده چون احتمال اینکه بخواد با فاصله سه چهار ماه از لست دو بیاد کمه اگه خرداد در نظر بگیریم تاریخ ریلیز جدیدو پس احتمالا همون اکتبر یا نوامبر عرضه میشه گوست که به عرضه ps5 هم نزدیکه.
در مورد توییت دوم که خب برای طرفداری از ناتی داگ گذاشتم دیگه :D
پستتو لطفا ویرایش کن چون غلط اندازه، بنویس رفت برای نیمه دوم سال 2020 یا چیزی شبیه به این، پست دومش برای طرفداری از سیاست های سونیه.

• Like
Reactions: American Idiot
مسخره اینه که چرا اگه قرار به تاخیر هست تاریخ دادن ؟
اونم تاریخ دقیق نه مثلا بگن اوایل ۲۰۲۰ یا هرچی..
این کارشون مثل اینه که دهن اونایی که دنبال تاریخ بودن رو اول با یه تاریخ و تریلر بستن..
احیانا یهویی که به سرشون نزد سه چهارماه تاخیر بزنن!؟

مسخره اینه که چرا اگه قرار به تاخیر هست تاریخ دادن ؟
اونم تاریخ دقیق نه مثلا بگن اوایل ۲۰۲۰ یا هرچی..
این کارشون مثل اینه که دهن اونایی که دنبال تاریخ بودن رو اول با یه تاریخ و تریلر بستن..
احیانا یهویی که به سرشون نزد سه چهارماه تاخیر بزنن!؟
چون با فاصله کم از تاریخ انتشار این خبر زده شده، فکر کنم یکی از دلایل مهمش مولتی باشه، اگه اخبار تاپیک TLOU رو دنبال کرده باشی چندین بار کاربرانو به آرامش دعوت کردنو گفتن هیچ مشکلی برای ناراحت شدن از این موضوع وجود نداره، وقتی به این شکل چندین بار بیانیه میدن و آگهی استخدامیشون دو نفرو گرفته در بخش آنلاین، مشخصه پروسه رو دارن جلو میندازن

باید منتظر بیانیشون باشیم.

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
تأخیر این مدلی ندیده بودیم دیگه! :D
اگه همین یه ماه پیش تاریخ عرضه بازی رو اعلام نکرده بودن، مشکلی نبود و الآن مثلاً می‌گفتن 2021 میاد هم خیلی عجیب نبود برام. ولی اینکه ۳۰ روز پیش تاریخ رو بگی و بعد عوضش کنی، خیلی عجیبه!
تنها چیزی که به ذهن آدم میرسه اینه که اعتراض‌ها رو در مورد نبودن مولتی‌پلیر شنیدن و می‌خوان بازی رو با اون منتشر کنن، ولی این هم باز منطقی نیست! چون خودشون مطمئناً از قبل می‌دونستن در این زمینه اعتراض میشه، نه اینکه تازه از سر و صدای ملت غافلگیر شده باشن و بگن حالا تأخیر میندازیم و مولتی‌پلیر رو هم اضافه می‌کنیم.

تأخیر این مدلی ندیده بودیم دیگه! :D
اگه همین یه ماه پیش تاریخ عرضه بازی رو اعلام نکرده بودن، مشکلی نبود و الآن مثلاً می‌گفتن 2021 میاد هم خیلی عجیب نبود برام. ولی اینکه ۳۰ روز پیش تاریخ رو بگی و بعد عوضش کنی، خیلی عجیبه!
تنها چیزی که به ذهن آدم میرسه اینه که اعتراض‌ها رو در مورد نبودن مولتی‌پلیر شنیدن و می‌خوان بازی رو با اون منتشر کنن، ولی این هم باز منطقی نیست! چون خودشون مطمئناً از قبل می‌دونستن در این زمینه اعتراض میشه، نه اینکه تازه از سر و صدای ملت غافلگیر شده باشن و بگن حالا تأخیر میندازیم و مولتی‌پلیر رو هم اضافه می‌کنیم.
نکته عجیب اینکه از اول هم قرار بوده بازی می منتشر بشه :-?
شایعه - بازی بعدی ناتی داگ ip جدید با اسم رمز Stray’s Cross

چون با فاصله کم از تاریخ انتشار این خبر زده شده، فکر کنم یکی از دلایل مهمش مولتی باشه، اگه اخبار تاپیک TLOU رو دنبال کرده باشی چندین بار کاربرانو به آرامش دعوت کردنو گفتن هیچ مشکلی برای ناراحت شدن از این موضوع وجود نداره، وقتی به این شکل چندین بار بیانیه میدن و آگهی استخدامیشون دو نفرو گرفته در بخش آنلاین، مشخصه پروسه رو دارن جلو میندازن

باید منتظر بیانیشون باشیم.
امیرجان اتفاقا من شخصا دلیلش رو گاست آو سوشیما میدونم
من نظرم اینه که گاست او سوشیما شدیدا مشکل توسعه داره و میشه گفت دیگه یه بازی لانچ Ps5 بحساب میاد
اگر لست او اس فوریه بیاد عملا ۱۰ ماه سونی هیچی برای ارایه نداره و اینا عملا با اینکار دارن اون خلا رو پر میکنن
بنظر من تلو اصلا مشکل محتوا نداره اتفاقا خیلی وقته آماده هست حتی آماده تر از دث استرندینگ
من حقیقتش شدیدا هایپ بازی گاست او سوشیما هستم
اون روزی که رددد اومد حدس زدم سونی بدش نمیاد گات یه چیزی باشه که رو دست رددد بیاد یا حداقل از نظر کیفی برابر باشه باهاش
تریلر گیم‌پلی که از گات دیدیم بدک نبود اما خیلی جای کار داشت اونم مورد جزییات هست
مثلا از نظر اسب سواری و ماموریتهای فرعی خیلی باید تلاش کنه تا به رددد برسه و این نیازمند توسعه بهتر هست که دارن با زمان خریدن بهش میرسن و حالا این وسط تلو فدا میشه
اتفاقا این نظریه رو بیشتر از بهانه ناتی داگ برای ارائه مولتی پلیر بازیش میبینم حتی اگه خودشون بگن واسه مولتی پلیر بوده که تاخیر زدن
(امیدوارم به نظر شخصی من حمله نشه توسط اساتید )

اتفاقا چنین فکری نمی کردن که از همه سمت به این شکل حمله بشه بهشون، دقیقا میخواستن کار راکستارو بکنن، اول سینگل بعد مولتی، ولی خب داستان شکل دیگه ای رقم خورد. چون سینگل بازا هم عاشق مولتی دلست هستن، و کم پیش میاد کسی مثل خودت آریا جذب مولتی بشه، ولی مولتی این بازی به اندازه سینگلش برای بازیکنان جذابه، ما هم بهشون اعتراض کردیم!

نکته عجیب اینکه از اول هم قرار بوده بازی می منتشر بشه :-?
شایعه - بازی بعدی ناتی داگ ip جدید با اسم رمز Stray’s Cross
این قضیه رو یادم نبود! :دی ممکنه تاریخ عرضه‌ی بازی با در نظر گرفتن بخش مولتی‌پلیر همون موقع بوده و بعدش اون بخش رو فعلاً گذاشتن کنار که زودتر منتشر کنن و حالا دوباره... باید صبر کرد و دید خودشون چی میگن.

اتفاقا چنین فکری نمی کردن که از همه سمت به این شکل حمله بشه بهشون، دقیقا میخواستن کار راکستارو بکنن، اول سینگل بعد مولتی، ولی خب داستان شکل دیگه ای رقم خورد. چون سینگل بازا هم عاشق مولتی دلست هستن، و کم پیش میاد کسی مثل خودت آریا جذب مولتی بشه، ولی مولتی این بازی به اندازه سینگلش برای بازیکنان جذابه، ما هم بهشون اعتراض کردیم!
نمی‌دونم والا شاید هم علتش همینه! من که برعکس Uncharted که عاشقش مولتی‌پلیرش بودم، کلاً سراغ مولتی‌پلیر TLoU نرفتم. دلیلش رو هم یادم نیست، شاید اون زمان با اینترنتم مشکل داشته و خیلی لگ داشتم یا وصل نمی‌شده به سرور؟ هرچی فکر می‌کنم چیزی یادم نمیاد و فقط توی ذهنم هست که چند لحظه رفتم توی مولتی‌پلیر و تمام! :دی ولی خیلی تعریف ازش شنیدم و مثل اینکه طرفدار زیاد داشته.

• Like
Reactions: .Amirone
امیرجان اتفاقا من شخصا دلیلش رو گاست آو سوشیما میدونم
من نظرم اینه که گاست او سوشیما شدیدا مشکل توسعه داره و میشه گفت دیگه یه بازی لانچ Ps5 بحساب میاد
اگر لست او اس فوریه بیاد عملا ۱۰ ماه سونی هیچی برای ارایه نداره و اینا عملا با اینکار دارن اون خلا رو پر میکنن
بنظر من تلو اصلا مشکل محتوا نداره اتفاقا خیلی وقته آماده هست حتی آماده تر از دث استرندینگ
من حقیقتش شدیدا هایپ بازی گاست او سوشیما هستم
اون روزی که رددد اومد حدس زدم سونی بدش نمیاد گات یه چیزی باشه که رو دست رددد بیاد یا حداقل از نظر کیفی برابر باشه باهاش
تریلر گیم‌پلی که از گات دیدیم بدک نبود اما خیلی جای کار داشت اونم مورد جزییات هست
مثلا از نظر اسب سواری و ماموریتهای فرعی خیلی باید تلاش کنه تا به رددد برسه و این نیازمند توسعه بهتر هست که دارن با زمان خریدن بهش میرسن و حالا این وسط تلو فدا میشه
اتفاقا این نظریه رو بیشتر از بهانه ناتی داگ برای ارائه مولتی پلیر بازیش میبینم حتی اگه خودشون بگن واسه مولتی پلیر بوده که تاخیر زدن
(امیدوارم به نظر شخصی من حمله نشه توسط اساتید )
ما FFVII رو داریم سال آینده، مشکل مطمئناGOT نیست چون جیسون از دهنش پرید که برای نیمه اول سال سونی تدارکشو دیده بود، تا اینجا میگیم مشکلاتی توی توسعه داشتن رفته برای نیمه دوم سال، ولی این مشکل به هیچ عنوان به مسائلی که ذکر کردی مربوط نمی شه، دست سونی خالی نیست، تمام TPهایی که سال آینده میان بخشیشون با سونی قرارداد دارن یا انقدر بزرگن که مجال نمیدن بازی دیگه ای توی بازه های مختلف خودشو نشون بده، اتفاقا از سالهای بزرگ این صنعته 2020، سونی نباید ریسک کنه چون نیازی به ریسک نداره، بهتره هر دو بازی رو خارج از فشارهایی که داریم بهش میاریم! انتشار بده و خودشو درگیر این مسائل نکنه که حالا بخواد به این شکل عجیب تاخیر بزنه و دوباره وارد حاشیه بشه.

• Like
Reactions: Tommy Vercetty

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or