داش امیر خود ازاری ایا؟:d
اقایون همه بیان مرد و مردونه بگن چند بار مردن تا بازی تموم شده راستشو بگین دور هم بخندیم
خودم 49 بار رو درجه Hard :d
امار مردن رضا یه چیزه فضای ای هستش
من فکر کنم دارم رکورد مُردن رو میزنم

داش امیر خود ازاری ایا؟:d
اقایون همه بیان مرد و مردونه بگن چند بار مردن تا بازی تموم شده راستشو بگین دور هم بخندیم
خودم 49 بار رو درجه Hard :d
امار مردن رضا یه چیزه فضای ای هستش

سخت تر بشه بیشتر لذت میبریم! بعد از این همه بازی آسون! :d 

یکی از ایرادهای بزرگی که بازی داره ، باعث شده که میلم دیگه سمت هیچ بازیه دیگه ای نره
نمیدونم چند نفر اینجوری شدن ولی حداقل من که اینجوری شدم
اسم هرچی بازی رو که میشنوم پیش خودم میگم : این که مفت نمی ارزه:d
مرسی ناتی داگ که روانی مون کردی![]()
لعنتی اصلاً نباید اینو به این زودیا بازی میکردم
حتماً امتحانش کنید
حالم بهم خورد
هر 3 تا آنچارتد مصاحبه با تیم سازنده داشتن و نگاه کردنشون واقعاً می چسبید, اینا چرا نذاشتن ؟ 
بازی Behind the scenes نداره نه ؟حالم بهم خورد
هر 3 تا آنچارتد مصاحبه با تیم سازنده داشتن و نگاه کردنشون واقعاً می چسبید, اینا چرا نذاشتن ؟
![]()
در راستای مفید بودن پست اینم اضافه کنم
انقدر دوستان خلق باگ کردن ، وسوسه شدم برم باگ خلق کنم![]()
اونجایی که الی و سم توی فاضلاب فوتبال بازی می کنن وقتی الی توپ رو می کاره که شوت بزنه رفتم جلوی توپ وایسادم تا ببینم مثل بقیه می تونم خلق باگ کنم یا نه که الی گفت میشه بیایی بری اینور وایسیحتماً امتحانش کنید
:dمن بايوشاك و بازي كردم خيلي بيشتر از اين خوشم اومد خيلي داستان و اتمسفرش جالب بود !منم امروز هر کاری کردم بقیه بازیهام رو بازی کنم ، نتونستملعنتی اصلاً نباید اینو به این زودیا بازی میکردم
===
در راستای مفید بودن پست اینم اضافه کنم
انقدر دوستان خلق باگ کردن ، وسوسه شدم برم باگ خلق کنم![]()
اونجایی که الی و سم توی فاضلاب فوتبال بازی می کنن وقتی الی توپ رو می کاره که شوت بزنه رفتم جلوی توپ وایسادم تا ببینم مثل بقیه می تونم خلق باگ کنم یا نه که الی گفت میشه بیایی بری اینور وایسیحتماً امتحانش کنید
من بايوشاك و بازي كردم خيلي بيشتر از اين خوشم اومد خيلي داستان و اتمسفرش جالب بود !
البته من از همون موقع هم كه تلو رو معرفي كردن زياد اونطوري كه خودمو بكشم براش جذبش نشدم ولي بازي جذابي بود و همون شد كه فكر ميكردم نه بيشتر نه كمتر .
ولي خيلي خيلي مشتاق بياند هستم به نظرم خيلي بازي جذابي از اب درمياد .
در كل از لحاظ Concept بايوشاك خيلي بهتر از تلو هست ولي از لحاظ محيط و Graphic و اتمسفر و اين داستانا... تلو خيلي بهتر هست طبيعتا !
نه .ولي من اول اينو بازي كردم بعد رفتم سمت بازياي ديكه(بايوشاك) !
نه .ولي من اول اينو بازي كردم بعد رفتم سمت بازياي ديكه(بايوشاك) !الان طرف شما بیوشاک اینفینیتی بعد از تلو منتشر شده آیا ؟
یه باگ پیدا کردم :excited::d
وقتی با Ellie و Tess توی موزه هستیم و اونجا Ellie دستش به یه گلدون میخوره و میشکنه و جوئل عصبانی میشه :d قبل از اینکه الی دستش بخوره گلدون رو با تیر زدم تیکه تیکه شد اما باز Ellie رفت اونجا دستشو تکون داد و صدای شکستن گلدون اومد در صورت که گلدونی اونجا نبود :d به خودم تبریک میگم کشف بزرگی بود :d
:d