CGI Artwork AVATAR-Like in Gameplay .
همش یکطرف صداپیشگی سارا هم یک طرف ! توی همون مدت کم فوق العاده تاثییر گذار بود !اینم درست کردم تا علاقه مندان به زیر و بم TLOU آرشیوشون کامل بشه
پ.ن : لازم به ذکره که Reuben langdon عزیزِ دل ، همون صداگذار دانته ی قدیمی (مو سفید ، پالتو قرمز) هست گفتم شاید بعضی از دوستان ندونن و همچنین Merle Dandridge (صداگذار مارلین توی TLOU) همون صداگذار Alyx توی Half-Life 2 هست
بقیه هم تقریباً سوابق خیلی خوبی دارن , دیگه مهم ترین های مربوط به گیم رو گفتم بقیه ـش با خودتون
همش یکطرف صداپیشگی سارا هم یک طرف ! توی همون مدت کم فوق العاده تاثییر گذار بود !
همش یکطرف صداپیشگی سارا هم یک طرف ! توی همون مدت کم فوق العاده تاثییر گذار بود !
البته فقط در normal , Hard این شکلی است در survive کلا کار نمی کنه .جای کلیکر ها و دشمنا تو بازی رو نشون می ده از پشت دیوار ها اگه خاموش کنی نمی تونی ازش استفاده کنی و بهتر و بدتر نداره
- - -ویرایش - - -
اگه بازیت اوریجیناله همین جا مطرح کن اگه کپی خوره باید تو تاپیک کپی خور این بازی سوالات خودت رو مطرح کنی
اوریجینال نیست دوست عزیز تاپیک کپی خور این بازی میشه بگی کجاست؟ من پیداش نکردماگه بازیت اوریجیناله همین جا مطرح کن اگه کپی خوره باید تو تاپیک کپی خور این بازی سوالات خودت رو مطرح کنی
خاموش کنی بهتره! :d چون جای دشمن ها رو نمیفهمی بازی سخت تر میشهدوستان یه سوال ضایع :
این listening mode چیه دقیقا؟ روشن باشه بهتره یا خاموش؟
من رو hard میرم راستش الان فهمیدم چنین گزینه ای وجود داره ( چون نمیام تو این تاپیک تا بازی رو تموم کنم خدایی نکرده اسپویل نشه چیزی:d )خاموش کنی بهتره! :d چون جای دشمن ها رو نمیفهمی بازی سخت تر میشه
من خودم همون اول کار خاموشش کردم :d
داش امیر خود ازاری ایا؟:dخاموش کنی بهتره! :d چون جای دشمن ها رو نمیفهمی بازی سخت تر میشه
من خودم همون اول کار خاموشش کردم :d
من دروغ نگفتم روی هارد بدون Listen Mode و کمبود شدید مهمات خدائیش بعضی جاها مخصوصاً لول آخر (فکر کنم نصف Death هامو اونجا گرفتم) اشکم در اومد!داش امیر خود ازاری ایا؟:d
اقایون همه بیان مرد و مردونه بگن چند بار مردن تا بازی تموم شده راستشو بگین دور هم بخندیم
خودم 49 بار رو درجه Hard :d
امار مردن رضا یه چیزه فضای ای هستش