The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اینم درست کردم تا علاقه مندان به زیر و بم TLOU آرشیوشون کامل بشه :دی

پ.ن : لازم به ذکره که Reuben langdon عزیزِ دل ، همون صداگذار دانته ی قدیمی (مو سفید ، پالتو قرمز) هست :دی گفتم شاید بعضی از دوستان ندونن :دی و همچنین Merle Dandridge (صداگذار مارلین توی TLOU) همون صداگذار Alyx توی Half-Life 2 هست :دی
بقیه هم تقریباً سوابق خیلی خوبی دارن , دیگه مهم ترین های مربوط به گیم رو گفتم بقیه ـش با خودتون :دی

اینم درست کردم تا علاقه مندان به زیر و بم TLOU آرشیوشون کامل بشه :دی

پ.ن : لازم به ذکره که Reuben langdon عزیزِ دل ، همون صداگذار دانته ی قدیمی (مو سفید ، پالتو قرمز) هست :دی گفتم شاید بعضی از دوستان ندونن :دی و همچنین Merle Dandridge (صداگذار مارلین توی TLOU) همون صداگذار Alyx توی Half-Life 2 هست :دی
بقیه هم تقریباً سوابق خیلی خوبی دارن , دیگه مهم ترین های مربوط به گیم رو گفتم بقیه ـش با خودتون :دی
همش یکطرف صداپیشگی سارا هم یک طرف :دی ! توی همون مدت کم فوق العاده تاثییر گذار بود !

جای کلیکر ها و دشمنا تو بازی رو نشون می ده از پشت دیوار ها اگه خاموش کنی نمی تونی ازش استفاده کنی و بهتر و بدتر نداره

- - -ویرایش - - -

اگه بازیت اوریجیناله همین جا مطرح کن اگه کپی خوره باید تو تاپیک کپی خور این بازی سوالات خودت رو مطرح کنی
البته فقط در normal , Hard این شکلی است در survive کلا کار نمی کنه .

خاموش کنی بهتره! :d چون جای دشمن ها رو نمیفهمی بازی سخت تر میشه>:)
من خودم همون اول کار خاموشش کردم :d
من رو hard میرم راستش الان فهمیدم چنین گزینه ای وجود داره ( چون نمیام تو این تاپیک تا بازی رو تموم کنم خدایی نکرده اسپویل نشه چیزی:d )
همین الانش بازی سخت هست:d البته نمیدونم چرا من تیر اضافه هم میارمb-)

خاموش کنی بهتره! :d چون جای دشمن ها رو نمیفهمی بازی سخت تر میشه>:)
من خودم همون اول کار خاموشش کردم :d
داش امیر خود ازاری ایا؟:-/:d
اقایون همه بیان مرد و مردونه بگن چند بار مردن تا بازی تموم شده راستشو بگین دور هم بخندیم
خودم 49 بار رو درجه Hard :d
امار مردن رضا یه چیزه فضای ای هستش :lol::lol:

داش امیر خود ازاری ایا؟:-/:d
اقایون همه بیان مرد و مردونه بگن چند بار مردن تا بازی تموم شده راستشو بگین دور هم بخندیم
خودم 49 بار رو درجه Hard :d
امار مردن رضا یه چیزه فضای ای هستش :lol::lol:
من دروغ نگفتم روی هارد بدون Listen Mode و کمبود شدید مهمات خدائیش بعضی جاها مخصوصاً لول آخر (فکر کنم نصف Death هامو اونجا گرفتم) اشکم در اومد:دی!

یکی از بچه ها ادعا میکنه روی Survivor فقط 6 بار مرده !!! ما که باور نکردیم شمارو نمیدونم:دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or