The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
داش امیر خود ازاری ایا؟:-/:d
اقایون همه بیان مرد و مردونه بگن چند بار مردن تا بازی تموم شده راستشو بگین دور هم بخندیم
خودم 49 بار رو درجه Hard :d
امار مردن رضا یه چیزه فضای ای هستش :lol::lol:

من فکر کنم دارم رکورد مُردن رو میزنم :دی بار اول که نرمال بازی کردم Listen Mode رو خاموش کردم سخت بود ولی زیاد نمُردم ولی چند وقت پیش هم Survivor رو با کلی مُردن تموم کردن الان فصل پاییز توی + Survivor ـم و بعضی جاها بیشتر از خود Survivor مُردم :دی رکورد بد شانسی و پاچیدن به در و دیوار احتمالاً بزودی به خودم میرسه =))

اصلا حال میده وقتی همه چیز خاموش باشه >:) سخت تر بشه بیشتر لذت میبریم! بعد از این همه بازی آسون! :d
رکورد مرگ و میر هم فکر کنم دست خودم باشه:p
مخصوصا که اونجا با الی و دیوید بودیم و سقوط نمودیم پایین! :d سر اون 2تا کلیکر تا برسم به نردبون رسما 40هزار بار مردم! :d

با یکی از بچه ها مولتی میزدیم،بعد بهم میگفت از LM چرا استفاده نمیکنی؟؟؟ من : هان؟؟؟ :d اصلا چجوری چنین چیزی استفاده میشه؟ =))

یکی از ایرادهای بزرگی که بازی داره ، باعث شده که میلم دیگه سمت هیچ بازیه دیگه ای نره:((
نمیدونم چند نفر اینجوری شدن ولی حداقل من که اینجوری شدم:|
اسم هرچی بازی رو که میشنوم پیش خودم میگم : این که مفت نمی ارزه:d
مرسی ناتی داگ که روانی مون کردی:">

یکی از ایرادهای بزرگی که بازی داره ، باعث شده که میلم دیگه سمت هیچ بازیه دیگه ای نره:((
نمیدونم چند نفر اینجوری شدن ولی حداقل من که اینجوری شدم:|
اسم هرچی بازی رو که میشنوم پیش خودم میگم : این که مفت نمی ارزه:d
مرسی ناتی داگ که روانی مون کردی:">

منم امروز هر کاری کردم بقیه بازیهام رو بازی کنم ، نتونستم :| لعنتی اصلاً نباید اینو به این زودیا بازی میکردم :دی

===

در راستای مفید بودن پست اینم اضافه کنم :دی
انقدر دوستان خلق باگ کردن ، وسوسه شدم برم باگ خلق کنم :دی
اونجایی که الی و سم توی فاضلاب فوتبال بازی می کنن وقتی الی توپ رو می کاره که شوت بزنه رفتم جلوی توپ وایسادم تا ببینم مثل بقیه می تونم خلق باگ کنم یا نه که الی گفت میشه بیایی بری اینور وایسی =)) حتماً امتحانش کنید :دی

بازی Behind the scenes نداره نه ؟ :| حالم بهم خورد :| هر 3 تا آنچارتد مصاحبه با تیم سازنده داشتن و نگاه کردنشون واقعاً می چسبید, اینا چرا نذاشتن ؟ :|

کلاً گویا دارن این ویدئو ها رو روی نت پخش میکنن به جای داخل بازی :دی تا الان 4 تا اپیزود رو برای دنلد دادن بیرون که توی بخش تریلرهای سایت هم هست :دی همین چند وقت پیش اپیزود چهارمش اومد :دی

49790875160121637331.jpg

اونجایی که الی و سم توی فاضلاب فوتبال بازی می کنن وقتی الی توپ رو می کاره که شوت بزنه رفتم جلوی توپ وایسادم تا ببینم مثل بقیه می تونم خلق باگ کنم یا نه که الی گفت میشه بیایی بری اینور وایسی =)) حتماً امتحانش کنید :دی
آره من هم بار دوم سریع رفتم وایستادم جلوشون ، الی گفت برو اونور ، من همونطوری وایستاده بودم ، جالب اینه که تا نری کنار شروع نمیکنن به پاسکاری:d
از باگ های بازی هم یکی دیگه پیدا کردم : چرا با تیر زدم به توپه ، توپه نترکید؟:| :d

همینطوری بازی را کامل می دن بیرون شماها از سر و تهش می زنید می رید دنبال Rip شده و کم حجم ترینش، خوب این ویدئو ها Behind Scene که توی تمام سایت ها پیدا میشه :d

اولین بار که هنری و سم رو توی بازی میبینید ، وقتی از اون اتاق میرید بیرون سمت راست یه اتاق بچه هست که اکثر بچه ها عروسک Jack رو روی میزش دیدن ولی همونجا یه تخت هست که روش رو نگاه کنین عروسک Nate روش افتاده :دی بسی هم باحاله :دی
گوشیم دوربینش فاجعه ـس عکسش رو از Wiki میذارم :دی

منم امروز هر کاری کردم بقیه بازیهام رو بازی کنم ، نتونستم :| لعنتی اصلاً نباید اینو به این زودیا بازی میکردم :دی

===

من بايوشاك و بازي كردم خيلي بيشتر از اين خوشم اومد خيلي داستان و اتمسفرش جالب بود !
البته من از همون موقع هم كه تلو رو معرفي كردن زياد اونطوري كه خودمو بكشم براش جذبش نشدم ولي بازي جذابي بود و همون شد كه فكر ميكردم نه بيشتر نه كمتر .
ولي خيلي خيلي مشتاق بياند هستم به نظرم خيلي بازي جذابي از اب درمياد .
در كل از لحاظ Concept بايوشاك خيلي بهتر از تلو هست ولي از لحاظ محيط و Graphic و اتمسفر و اين داستانا... تلو خيلي بهتر هست طبيعتا !

من بايوشاك و بازي كردم خيلي بيشتر از اين خوشم اومد خيلي داستان و اتمسفرش جالب بود !
البته من از همون موقع هم كه تلو رو معرفي كردن زياد اونطوري كه خودمو بكشم براش جذبش نشدم ولي بازي جذابي بود و همون شد كه فكر ميكردم نه بيشتر نه كمتر .
ولي خيلي خيلي مشتاق بياند هستم به نظرم خيلي بازي جذابي از اب درمياد .
در كل از لحاظ Concept بايوشاك خيلي بهتر از تلو هست ولي از لحاظ محيط و Graphic و اتمسفر و اين داستانا... تلو خيلي بهتر هست طبيعتا !

الان طرف شما بیوشاک اینفینیتی بعد از تلو منتشر شده آیا ؟

نه .ولي من اول اينو بازي كردم بعد رفتم سمت بازياي ديكه(بايوشاك) !

خب دیگه سلیقه ی شما به بازیهای Survivor نمیخوره احتمالاً :دی خیلیا هستن که مثلاً حتی COD براشون بهترین بازی دنیاس که خب اینا سلیقه ـس و گرنه کاری که تلو با این سبک کرده هیچ کسی تا حالا نکرده :دی همونطور که آنچارتد 2 سبک Action/Adventure رو زیر و رو کرد :دی

آخرین ویرایش:
یه باگ پیدا کردم :excited::d

وقتی با Ellie و Tess توی موزه هستیم و اونجا Ellie دستش به یه گلدون میخوره و میشکنه و جوئل عصبانی میشه :d قبل از اینکه الی دستش بخوره گلدون رو با تیر زدم تیکه تیکه شد اما باز Ellie رفت اونجا دستشو تکون داد و صدای شکستن گلدون اومد در صورت که گلدونی اونجا نبود :d به خودم تبریک میگم کشف بزرگی بود :d

یه باگ پیدا کردم :excited::d

وقتی با Ellie و Tess توی موزه هستیم و اونجا Ellie دستش به یه گلدون میخوره و میشکنه و جوئل عصبانی میشه :d قبل از اینکه الی دستش بخوره گلدون رو با تیر زدم تیکه تیکه شد اما باز Ellie رفت اونجا دستشو تکون داد و صدای شکستن گلدون اومد در صورت که گلدونی اونجا نبود :d به خودم تبریک میگم کشف بزرگی بود :d

تو صفحات قبل اشاره شده ، کار خاصی نکردی:|:d
بچه ها به نظرتون تو اتاق عمل که میریم دستگاه رو از الی جدا کنیم
چرا ناتی داگ دست بازی باز رو واسه کشتن یا نکشتن دکتر و پرستاره باز گذاشته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or