The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
والا من که منتقد نیستم زبونم مو درآورد انقدر این مورد رو اشاره کردم :دی اگر همین الی دیده میشد ، میشد از ایرادات بازی که نمیشه درست مخفی کاری انجام داد :دی
کلاً امتیاز سایت به TLOU باید برابر با امتیاز جهانیش باشه ولی این رابطه برای بیوشاک و بقیه صادق نیست :bighug: کافیه توی صفحه ی اصلی سایت روی "بالاترین امتیاز" کلیک کنید و مشعوف بشید :دی
جالبه ign و اج به بازی 10 دادن اون وقتBC==>9.5
چرا اتفاقا!توی بار من از پشت کاور پریدم اون ورش ولی حواسم نبود و موقعی که داشتم می پریدم از بقل یه گروه بطری رد شدم که یکی شون افتاد!هانتر ـه هم خیلی شیک سریع برگشت ـو منو دید!حال کردم خیلی با این جرکت!ولی اون مورد صندلی رو تجربه نکردم!

شاید از صدای پریدنت بوده!شایدم این مورد بوده تو بازی ولی من 4 بار ونیم بازی رو تموم کردم واینو ندیدم!
---------------
اها یه چیزیایی یادم رف!بازی خسته کنندس؟وجدانا میگم اینو خسته کنندس؟ اونوقت چه بازیی خسته کننده نیست!؟
بازی تو مخفی کاری چالش برانگیز نیست!؟باور کنین:
اونجا که تو یونیورسیتی رفته بودیم تو زیر زمین یا اونجا که زیر پل تو بهار بودیم قلبم رفته بود تو جورابم:دی اونوقت چالش نداره؟!

آخرین ویرایش:
اینارو الان تو انتقادات شما از bazicenter نوشتم:

یه مشکلی‌ واسم تو بازی THE LAST OF US پیش اومده بود لود بازی چند دقیقه طول می‌کشید

تو تاپیک بازی مربوط سوال پرسیدم

همه ریختن سرم

من رو به شدت مسخره کردن

که من بازی رو تو Xbox انداختم

بازی به دست هیتر برسه اینجوری می‌شه

دروغگوی هیترم و ،.....

آخه این چه وضع سایت

بازی سنتر داره کم کم مهد کودک می‌شه با فنهای افراطی

شیطونه میگه به هرچی‌ فن افراطی و هیتره فحش بده)x

لطفا فن‌ها و هیتر هارو بن کنید

تا سایت آرامش خودشو داشته باشه

متأسفم اما اینجا کیندر گاردن نیست

آقا من از طرف همه ی دوستان از شما عذر میخوام ! الان توی دو صفحه ی اخیر این سومین پستتون با این مضمونه ! من عذر می خوام . کافیه دیگه !

یه سری چیزها رو که پرهام گفت بنظر من این تیکه هم واقعاً جالب بود :

در کنار اینها بازی از یک صداگذاری خوب بهره می برد که بر اتمسفر بازی تاثیر بسزایی دارد.

ما باید یک معیاری واسه سنجش این مسائل داشته باشیم دیگه ؟ اگه چیزی که ما توی TLOU تو زمینه صداگذاری داریم صرفاً "خوب ـه" به چی می تونیم بگیم "عالی" مثلاً این واسم سوال بود و در مجموع با تشکر از منتقد ، نظر صرفاً شخصیم اینه که نقد اصلاً قوی نبود !

واقعاً همچین چیزایی توی بازی بوده ؟!!!!!!!!!!!!
واقعا من موندم شما پس چیو بازی میکردن . خداییش یعنی شما همچین صحنه ای اصلا ندیدی تو بازی ؟‌
واسه من که خیلی اتفاق افتاد واقعا هم رو اعصاب بود.
البته گفتن من فایده ای ندار چون رسما من رو اینجا دیگه به عنوان هیتر میشناسن

واقعا من موندم شما پس چیو بازی میکردن . خداییش یعنی شما همچین صحنه ای اصلا ندیدی تو بازی ؟‌

لابد منتقد دوم هم مثل ماها فن بوده ؟!
یعنی قشنگ نشسته بودی تا یکی هم نظر خودت پیدا بشه و دوباره شروع کنی ، آره ؟ :دی

یک فکری به ذهنم رسید
اگر می خواستند به طور کل کارنامه ی last of us رو ببندن می تونستن یک پایان خیلی تاثیر گذار مثل TWD رو رقم بزنند.
اینطوری بهانه ای دارند تا هر موقع که خواستند این سری رو ادامه بدند. چون واقعا این دو شخصیت فوق العاده هستند و فکر نکنم بشه کسی جاشون رو بگیره.از یک طرف از هر زاویه ای می تونن یک داستان جدید روایت کنند.
به هر حال این نظر من در مورد ادامه ی احتمالی بازی است
اگر دقت کنید آهنگ تیتراژ پایانی هم اسمش The New Begining هستش.

آخرین ویرایش:
لابد منتقد دوم هم مثل ماها فن بوده ؟!
یعنی قشنگ نشسته بودی تا یکی هم نظر خودت پیدا بشه و دوباره شروع کنی ، آره ؟ :دی

جالبه شما داری تمام نقطه ضعف ها و باگ های بازی رو انکار میکنی . والا من اصلا نقد های BC رو نمیخونم فقط نقاط ضعف و قدرت بازی رو خوندم و گفتم ایراد هایی که از بازی گرفته کاملا درسته.
هم نظر ؟ دوست عزیز این چیزا نظر نیست چیزی هست که تو بازی اتفاق افتاده و کسی هم که بازی کرده باشه امکان نداره این صحنه ها رو ندیده باشه . یکم واقع بین باش و فن بازی رو بزارین کنار.
اون مشکلاتی تو نقد BC بهش اشاره شده ارزش نمره کم کردن رو داره .
در مورد اون ۲ تا ایراد دیگه بازی هم که تو نقد بهش اشاره شده بعدا بحث میکنیم :d

جالبه شما داری تمام نقطه ضعف ها و باگ های بازی رو انکار میکنی . والا من اصلا نقد های BC رو نمیخونم فقط نقاط ضعف و قدرت بازی رو خوندم و گفتم ایراد هایی که از بازی گرفته کاملا درسته.
هم نظر ؟ دوست عزیز این چیزا نظر نیست چیزی هست که تو بازی اتفاق افتاده و کسی هم که بازی کرده باشه امکان نداره این صحنه ها رو ندیده باشه . یکم واقع بین باش و فن بازی رو بزارین کنار.
اون مشکلاتی تو نقد BC بهش اشاره شده ارزش نمره کم کردن رو داره .
در مورد اون ۲ تا ایراد دیگه بازی هم که تو نقد بهش اشاره شده بعدا بحث میکنیم :d
الان اینا باگ ـن ؟!
چالش‌برانگیز نبودن بخش مخفی کاری
تکراری شدن بازی در برخی از قسمت‌ها
یا نقاط ضعفی هستن که فقط BC قادر به مشاهده ـشون هست ؟!
شما تمام حم و غم ـت روی گیر دادن به هوش مصنوعیه ، ما هم طبق بحث هایی که قبلاً شد و به نتیجه هم ظاهراً نرسیده هنوز میگیم ؛ زرشک :دی

بله دوست عزیز حرف شما درسته شاید اگه همچین چیزایی تو بازی باشه بشه نمره کم کرد ولی جالبه تو خود نقد اورده:
در واقع اشکال بزرگی که در Bioshock: Infinite وجود داشت که در آن دشمنان با Elizabeth کاری نداشتند و ظاهرا اصلا برای آنها تعریف نشده بود، دیگر وجود ندارد.
بعد اخر نقد میگه هوش مصنوعی شاهکاره!ینی مشکل به اون بزرگی تو بایوشاک هویج اون وقت این مشکل سره تلو ابر ایراد؟
به نظرت بازی اونقدر نقاط + نداره که اون یکی دوتا ایراد رو بپوشونه؟!
شما میگی ما فن بازی درنیاریم ولی لطفا شما هم بی انصافی نکنین!شما از این بازی این همه ایراد گرفتی از بقیه بازی ها هم این قدر ایراد میگیری؟(با همین وسواس؟)یا صرفا چون این بازی خیلی شاخه دیواری کوتاه تر ازش پیدا نکردی؟:دی

دست منتقد برای نقد بازی درد نکنه.:dولی خب اینجا یه سوال پیش میاد.اگر قرار باشه بازیسنتر یه منبع خوب و قابل اطمینان برای خرید بازی باشه.مثلا منی که هیچ آشنایی با بازی های جدید ندارم و میرم داخل نقد TLOU و میبینم هوش مصنوعی جز نکات منفی بازیه و بعد میرم نقد بازی COD:BO2 و AC3 رو میخونم و میبینم چیزی در مورد هوش مصنوعی افتضاح این دو بازی داخل نکات منفی نوشته نشده نا خد آگاه در مورد هوش مصنوعی این دو بازی به این نتیجه میرسم :
AC>>>TLOU
COD>>>TLOU
:d
یا اینکه در نکات منفی خیلی از بازیهای شماره دار مثل COD ,AC,و . . . بعد از این همه شماره و میلک شدن پی در پیشون هیچ نقدی در مورد تکراری بودن نمیبینی ولی در مورد این بازی. . .:d

بعد اخر نقد میگه هوش مصنوعی شاهکاره!ینی مشکل به اون بزرگی تو بایوشاک هویج اون وقت این مشکل سره تلو ابر ایراد؟
چون چند بار اسم Bioshock آورده شده اینو بگم که توجه دارید که منتقد 2 تا بازی با هم فرق دارن؟ :دی

چون چند بار اسم Bioshock آورده شده اینو بگم که توجه دارید که منتقد 2 تا بازی با هم فرق دارن؟ :دی TLoU بازی خیلی بزرگی هست ولی واسه نشون دادن بزرگیشون جالب نیست تو سر بقیه بازیها بزنین :دی

بلی توجه داریم:دی
ما تو سر بازی با متای 90 به بالا نمیزنیم!نمیشه زد!می گیم بیان همون قدر که واسه یه بازی رحیم هستن،واسه تلو هم همون طور باشن!عدالت،همین!

ولی قبول کنین بی انصافیه به خاطر این مشکل که هنگام مخفی کاری الی حالت نامری داره بیاید هوش مصنوعی ببرید زیر سوال صد در صد این قضیه عمدی بوده که مثلا با لو رفت الی مخفی کاری شما ضایع نشه مطمعا شما اگه مثلا 20 دقیق از این کاور به اون کاور میرفتی بعد یهو سر اون لو میرفتی امپر میزدی ولی بهتره نگیم باگ این کم کاری ناتی بوده از دستشون در نرفته میتونستن مثل همین دموی اخری واچ داگز که ایدن به تی بون دستور حرکت میداد عمل کنن به هر حال این موضع باگ نیست و کاملا عمدی بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or