The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
چون چند بار اسم Bioshock آورده شده اینو بگم که توجه دارید که منتقد 2 تا بازی با هم فرق دارن؟ :دی
محمد الان او 8 یی که GS به بازی داد به پای خود سایت نوشته میشه نه منتقدش!10 سال دیگه هم کسی نمیاد بگه اون نمره مربوط به سایت GS نیست!:d
به نظر من نمره ی 9.5 که احد به بازی داده بسیار نمره خوبی هم هست و ولی خب وقتی نمرات بازی سنتر نسبت به بقیه بازیها رو تو یکسال گذشته چک میکنی میبینی یه چیزی این وسط جور درنمیاد!

حالا یه سوال.اگر ما به همون دیدی که تلو رو نقد میکنیم بایوشاک رو هم نقد کنیم فکر میکنی با ایرادات کم و زیادی که داره امتیاز 10 حقشه؟:d

ولی قبول کنین بی انصافیه به خاطر این مشکل که هنگام مخفی کاری الی حالت نامری داره بیاید هوش مصنوعی ببرید زیر سوال صد در صد این قضیه عمدی بوده که مثلا با لو رفت الی مخفی کاری شما ضایع نشه مطمعا شما اگه مثلا 20 دقیق از این کاور به اون کاور میرفتی بعد یهو سر اون لو میرفتی امپر میزدی ولی بهتره نگیم باگ این کم کاری ناتی بوده از دستشون در نرفته میتونستن مثل همین دموی اخری واچ داگز که ایدن به تی بون دستور حرکت میداد عمل کنن به هر حال این موضع باگ نیست و کاملا عمدی بوده

آقا واچ داگز یه بازی نسل بعدیه ! مطمئن باشید اگر سخت افزار این نسل اجازه میداد ناتی داگ همچین کاری رو می کرد :دی متاسفانه دوستان به نکته ی مهمی که توجه نمی کنن اینه که این توقعاتی که دارن روی چنین دستگاهی قابل برآورده شدن هست یا نه :دی مثل این می مونه از پیکان توقع داشته باشی سربالایی 200 تا رو پُر کنه :دی

سلام
وقتی کسی مشکلی داره و میپرسه . یا درست جوابش رو بدید و کمکش کنید مشکلش حل بشه . یا با ارسال پست بی مورد و اسپم الکی تاپیک رو شلوغ نکنید و بذارید یه نفر که میتونه کمکش کنه .
فکر کردید هرچقدر بیشتر لودگی و مسخره بازی در بیارید محبوب تر میشید ؟ تنها فایده این کارتون ، برای مدیرای سایته که متوجه میشن کدوم نفرات بهتره خداحافظی کنن با اینجا .

آقا واچ داگز یه بازی نسل بعدیه ! مطمئن باشید اگر سخت افزار این نسل اجازه میداد ناتی داگ همچین کاری رو می کرد :دی متاسفانه دوستان به نکته ی مهمی که توجه نمی کنن اینه که این توقعاتی که دارن روی چنین دستگاهی قابل برآورده شدن هست یا نه :دی مثل این می مونه از پیکان توقع داشته باشی سربالایی 200 تا رو پُر کنه :دی
منظور منم همین بود دیگه خواستم دوستان بدون این قضیه از دستشون در نرفته بلکه کاملا مطلع بودن ازش ما خودمون یه سه واحدی هوش مصنوعی داشتم ترم پیش تو دانشگاه با بدبختی پاسش کردم :d

محمد الان او 8 یی که GS به بازی داد به پای خود سایت نوشته میشه نه منتقدش!10 سال دیگه هم کسی نمیاد بگه اون نمره مربوط به سایت GS نیست!:d
به نظر من نمره ی 9.5 که احد به بازی داده بسیار نمره خوبی هم هست و ولی خب وقتی نمرات بازی سنتر نسبت به بقیه بازیها رو تو یکسال گذشته چک میکنی میبینی یه چیزی این وسط جور درنمیاد!

حالا یه سوال.اگر ما به همون دیدی که تلو رو نقد میکنیم بایوشاک رو هم نقد کنیم فکر میکنی با ایرادات کم و زیادی که داره امتیاز 10 حقشه؟:d
داری 8 رو با 9.5 مقایسه میکنی انصافا؟ :دی
من این بحث رو ادامه نمیدم فقط خواستم به متفاوت بودن منتقدها اشاره کنم ولی اگه یه نفر دیگه منتقد Bioshock بود و مثلا من منتقد TLoU بودم شاید Bioshock نمره 9.5 میگرفت و TLoU هم 10!

AI بازي خيلي خوب بود ولي من ٢ تا مشكل زير رو داشتم:d
گاها همراهان شما، موقعی که شما کاملا با مخفی کاری پیش رفته‌اید، شروع به تیراندازی می‌کنند تا در یک لحظه زحمات شما را بر باد بدهند و شما در وسط کار انجام شده قرار دهند.
يه جا هايي هم دشمن مارو ميگيره اين Ellie تير ميزنه نصفش ميخوره به ما:d جونمون كم ميشه.

AI بازي خيلي خوب بود ولي من ٢ تا مشكل زير رو داشتم:d

يه جا هايي هم دشمن مارو ميگيره اين Ellie تير ميزنه نصفش ميخوره به ما:d جونمون كم ميشه.

اون مورد نقل قول شده رو بعد از 4 بار بازی کردن ندیدم ولی در مورد الی که گفتی :دی وقتی کسی میگیرتت خود به خود خون شروع به کم شدن میکنه مطمئنی با اون اشتباه نگرفتی چون تیر همراه ها فکر نکنم روی گیمر اثری داشته باشه :دی

اول نقد نوشته شده به دلیل حساسیت زیاد در 2 مرحله نقد شده دیگه برای چی بود ؟ اولا دلیل این حساسیت بالا چیه ؟ دوما اون second opinion واسه چیه ؟ وقتی نمره اصلی همون First opinion هست ؟

آخرین ویرایش:
واقعاً همچین چیزایی توی بازی بوده ؟!!!!!!!!!!!!
منم دیدم احسان. چندین بار این اتفاق برام رخ داد. مخصوصا اون مرحله که با اون یارو ریشو ـه میری :دی
اون مورد نقل قول شده رو بعد از 4 بار بازی کردن ندیدم ولی در مورد الی که گفتی :دی وقتی کسی میگیرتت خود به خود خون شروع به کم شدن میکنه مطمئنی با اون اشتباه نگرفتی چون تیر همراه ها فکر نکنم روی گیمر اثری داشته باشه :دی
اینم هست، منم متوجه شدم که تیرهاشون میخوره بهت. حالا اون موقع اینقدر قاراش میش میشه موقعیت که نمیشه تست کرد که آیا واقعا تیر اوناست یا نه، واسه همین 10-20% شک دارم :دی

نميدونم من يه بار بيشتر تموم نكردم:d (من بيشتر مولتي بازي كردم،مولتيش رو نمره ١٠ ميدم:d)زياد توجه نكردم ,ديدم اين تير ميزنه به من خون ميپاشه:d
ولي مورد نقل قول شده رو مطمئن هستم چند بار برام اتفاق افتاد:d

آخرین ویرایش:
خوب این که نقطه ی ضعف نیست:dوقتی یکیو بگیرن مثلاً من شاید بخوام تیر بزنم تو مغز طرف ولی اشتباهی میخوره مثلاً به دست یار خودم.این اتفاق برای دشمنا هم می افته وقتی که ما اونا رو میگیریم بعضی موقعها اونا اشتباهی تیر میزنن به یار خودشون و باعث میشن که از جون یارشون مقداری کم بشه:dاین بنظرم واقعاً قوت AI بازی رو نشون میده

نميدونم من يه بار بيشتر تموم نكردم:d (من بيشتر مولتي بازي كردم،مولتيش رو نمره ١٠ ميدم:d)زياد توجه نكردم ,ديدم اين تير ميزنه به من خون ميپاشه:d
ولي مورد نقل قول شده رو مطمئن هستم چند بار برام اتفاق افتاد:d

فهمیدم چیو میگی (ینی یحتمل گرفتم:دی)
اگه نزدیک یه دشمن باشی پارتنرت اون رو بکشه خونه طرف می پاشه رو دوربین!فک کنم منظورت اینه!چون تیر فکر نکنم به ما بخوره!

منم دیدم احسان. چندین بار این اتفاق برام رخ داد. مخصوصا اون مرحله که با اون یارو ریشو ـه میری :دی

اینم هست، منم متوجه شدم که تیرهاشون میخوره بهت. حالا اون موقع اینقدر قاراش میش میشه موقعیت که نمیشه تست کرد که آیا واقعا تیر اوناست یا نه، واسه همین 10-20% شک دارم :دی

من خودم خیلی تست کردم فردین :دی یعنی امکان نداره تا وقتی که لو نرفتی کسی شروع به تیراندازی کنه :دی همون یارو ریشو ـه (Bill) هم وقتی باهاش میری طرف مقابلت کلیکر ها هستن ؛ تمام جاهایی هم که کلیکر ها هستن همراه ها همیشه یه خط عقب تر از صحنه ی مورد نظر وایمیسن مگه اینکه خودت بیش از حد جلو بری :دی توی همون مرحله که میگی 100% یه کلیکر یا رانر متوجه حضورت میشه که بقیه شروع به تیر زدن میکنن :دی فهمیدنش هم خیلی راحته ؛ چون من کلاً با هدفون بازی میکنم تمام صداها رو راحت تر می شنوم ، مواقعی که لو میری یه صدا عین اینکه یه ضربه به دوهُل بزنی پخش میشه :دی وقتی اون صدا اومد یعنی لو رفتی ! مهم نیست دشمن باهات 2 متر فاصله داره یا 10 متر ، اون صدا یعنی طرف متوجه حضورت شده حتی اگر خود گیمر حواسش به طرف نبوده :دی ایندفعه با دقت به این موضوع بازی کنید ، متوجه میشید یارای خودی بیخود تیر اندازی نمی کنن :دی
تیرها هم بیشتر دقت کن هر کسی چه Hunter چه Runner و ... چه از جلو چه از عقب بگیرتت حتی اگر در حال تلاش برای آزادی هم باشی ازت خون کم میشه :دی ضربه های یارهای خودی حتی شامل آجر و شیشه هم به گیمر صدمه نمیزنه چه برسه به گلوله :دی یه نکته ی دیگه ای هم که هست ، اگر از هانتر ها به جز کسی که شما رو گرفته کس دیگه ای هم زنده باشه 100% به شما تیراندازی میکنه ! قطعاً اینو با الی اشتباه گرفتید ! اینو خود منم دیدم حتی از نزدیک :دی اگر چند تا هانتر توی محیط هستن و یکیشون شما رو گرفته تیری که بهتون میخوره از هانتر های دیگه هست نه الی ! وقتی یکی شما رو گرفته الی با چاقو میزندش یا نهایت یه پاره آجری چیزی ! الی فقط وقتی تیراندازی می کنه که خودتون و خودش دوتایی از طرف فاصله داشته باشید :دی

ویرایش :

اصلاً فلسفه ی اینکه جول اوایل به هیچ وجه نمی خواست اسلحه دست الی بده این بود که الی چون بچه ـس به چشم یه وسیله ی معمولی بهش نگاه میکنه و همش می گفت نمی خواد از یه بچه تیر بخوره !!! ولی الی میگفت می تونه از پسش بربیاد و ... حالا خیلی احمقانه میشه اگر ناتی داگ بیاد کاری کنه که داخل بازی تیرهای الی به جول بخوره و خودش داستان خودش رو نقض کنه :دی

@ صادق زامبی
همین بالایی ها :دی

آخرین ویرایش:
خوب این که نقطه ی ضعف نیست:dوقتی یکیو بگیرن مثلاً من شاید بخوام تیر بزنم تو مغز طرف ولی اشتباهی میخوره مثلاً به دست یار خودم.این اتفاق برای دشمنا هم می افته وقتی که ما اونا رو میگیریم بعضی موقعها اونا اشتباهی تیر میزنن به یار خودشون و باعث میشن که از جون یارشون مقداری کم بشه:dاین بنظرم واقعاً قوت AI بازی رو نشون میده
خوب وقتي روي hard و.. بازي كني مشكل به حساب مياد چون بيچاره ميشيم:d

فهمیدم چیو میگی (ینی یحتمل گرفتم:دی)
اگه نزدیک یه دشمن باشی پارتنرت اون رو بکشه خونه طرف می پاشه رو دوربین!فک کنم منظورت اینه!چون تیر فکر نکنم به ما بخوره!
خير منظورم بالايي بود:d

حالا که حساسیت خیلی بالاست واسه این بازی :

پس بار دیگر دنیا در معرض نابودیست و تنها عده معدودی زنده مانده‌اند.
داستان بازی چرا باید به طور مخفی مسخره بشه ؟

از همان لحظات اولیه، از واکنش سرد Joel به این هدیه می‌توان تا حدودی با شخصیتش آشنا شد.
HOLY . داشت شوخی میکرد بابا
biggrin1.gif

با یکی از افراد Fireflies به اسم Marlene ملاقات می‌کنند.
مارلین رئیس هست .

ما بازی بعضا از نظر منطق داستانی به مشکل برمی‌خورد.
بی زحمت این بخش رو توضیح بدین .

در بسیاری از بازی‌ها که اتفاقا مدعی نیز هستند با فت های مرده و بی کیفیت یافت میشود ولی کوچکترین و ریزترین اجسام هم که اصلا انتظار جزئیاتی از آنها نمی‌رود، از کیفیتی بسیار بالایی بهره می برند.
سایه ها تو بعضی جاها بی کیفیت و لبه دار هستند چرا به این ایراد اشاره نکردین ؟ 0.5 نمره هم باید واسه این کم میشد .

سازندگان بیشتر قصد داشته‌اند تا صرفا المان مورد نظر را در بازی بگنجانند تا با ساختاری ساده و بدون اشکال، از ریسک کار بکاهند.
این ریسکا رو هم توضیح بدین که کودوم ریسکا هستن در مورد اجزای گیمپلی .

لبته وجود انواع سلاح ‌ها، کار را در نبرد مستقیم آسان‌تر می‌کند، اما به دلیل محدودیت‌های موجود، باز کار سحتی در پیش رو خواهد داشت و عملا با اضطراب و نگرانی کار را ادامه دهید.
پس دلیل این که مجادله های روبرو سخته خود ـه بازی نیست محدودیت های موجود در بازی هست ؟

یا در برخی از صحنه‌ها، بازی شما را در موقعیتی قرار می‌دهد که مثلا پای شما به بطری‌ها بخورد و به تبع آن توجه یکی از Hunterها به طرف شما جلب ‌شود.
این موقعیت رو به من بگین تو اسپویلر ببینم کجای بازی شما مجبوری پا روی بطری ها بزاری ؟

اما بعدها متوجه می‌شوید که اینها صرفا حرف است و در عمل هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد.
میشه بگین در عمل چه اتفاقی میوفته وقتی دارن آروم محیط رو میگردن ؟

گاها همراهان شما، موقعی که شما کاملا با مخفی کاری پیش رفته‌اید، شروع به تیراندازی می‌کنند تا در یک لحظه زحمات شما را بر باد بدهند و شما در وسط کار انجام شده قرار دهند.
سه بار رفتم همچین چیزی ندیدم .

و اصلا نیازی نیست حواس تک‌تکشان را پرت کنید
مگه گفته بودن باید تک تک ـه هانتر ها رو حواسشون رو پرت کنین ؟ حواس پرت کردن با صدا واسه کلیکر ها هست که به صدا حساسن فقط و خیلی هم زیبا و تو بعضی جاها هم کاملا اجباری هست .

خش مخفی‌کاری حتی در درجه سختی بالا هم
امیدوارم Survivor رو چک کرده باشین

البته این بخش فاقد هر گونه پیچیدگیست و کاملا ساده طراحی شده است و خیلی سریع به آن احاطه پیدا می‌کنید.
یکی از باحال ترین بخشای بازی نکته منفی جلوه داده شده !

اما به نظر می‌رسد که موسیقی می‌توانست خود نیز تاثیر مثبتی در داخل بازی داشته باشد.
یکی از نقاطی که همه تحسینش کردن این بود که در حین گیمپلی موسیقی نداره و آخرت realistic میشه اینجوری ! باز یکی از بهترین بخشای بازی اینجوری جلوه داده میشه !

و در نهایت عملا به جز گرافیک بازی از هیچ چیز ـه دیگری به صراحت تعریف نکردین و در پاراگراف آخرتون 4 بار گفتین که گرافیک و کات سین و ... باعث شده ایرادات بازی دیده نشن . ینی این 10 هایی که گرفته همه به خاطر گرافیک بوده و همه جو گیر ـه گرافیک شدن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or