اکثر اوقات این حالت پیش میاد که میرسی یه جایی که مثلان ۴ تا کلیکر هستن بعد یه دونه از کلیکر ها متوجه تو میشه و پارتنرت سریع و بدون هیچ صبری شروع به تیر اندازی میکنه که باعث میشه هرچی رانر و کلیکر که تو محیطمن خودم خیلی تست کردم فردین یعنی امکان نداره تا وقتی که لو نرفتی کسی شروع به تیراندازی کنه همون یارو ریشو ـه (Bill) هم وقتی باهاش میری طرف مقابلت کلیکر ها هستن ؛ تمام جاهایی هم که کلیکر ها هستن همراه ها همیشه یه خط عقب تر از صحنه ی مورد نظر وایمیسن مگه اینکه خودت بیش از حد جلو بری توی همون مرحله که میگی 100% یه کلیکر یا رانر متوجه حضورت میشه که بقیه شروع به تیر زدن میکنن فهمیدنش هم خیلی راحته ؛ چون من کلاً با هدفون بازی میکنم تمام صداها رو راحت تر می شنوم ، مواقعی که لو میری یه صدا عین اینکه یه ضربه به دوهُل بزنی پخش میشه وقتی اون صدا اومد یعنی لو رفتی ! مهم نیست دشمن باهات 2 متر فاصله داره یا 10 متر ، اون صدا یعنی طرف متوجه حضورت شده حتی اگر خود گیمر حواسش به طرف نبوده ایندفعه با دقت به این موضوع بازی کنید ، متوجه میشید یارای خودی بیخود تیر اندازی نمی کنن
تیرها هم بیشتر دقت کن هر کسی چه Hunter چه Runner و ... چه از جلو چه از عقب بگیرتت حتی اگر در حال تلاش برای آزادی هم باشی ازت خون کم میشه ضربه های یارهای خودی حتی شامل آجر و شیشه هم به گیمر صدمه نمیزنه چه برسه به گلوله یه نکته ی دیگه ای هم که هست ، اگر از هانتر ها به جز کسی که شما رو گرفته کس دیگه ای هم زنده باشه 100% به شما تیراندازی میکنه ! قطعاً اینو با الی اشتباه گرفتید ! اینو خود منم دیدم حتی از نزدیک اگر چند تا هانتر توی محیط هستن و یکیشون شما رو گرفته تیری که بهتون میخوره از هانتر های دیگه هست نه الی ! وقتی یکی شما رو گرفته الی با چاقو میزندش یا نهایت یه پاره آجری چیزی ! الی فقط وقتی تیراندازی می کنه که خودتون و خودش دوتایی از طرف فاصله داشته باشید
هستن متوجه بشن و بریزن سرت . واقعا بعضی جاها شدیدن اعصابم از این حرکت به هم ریخت.
یه مشکل دیگه بازی اینه که مبارزه با hunter ها به شدت اسونه یعنی حتی رو survivor هم راحت میشه کارشون رو ساخت . یعنی مثل اب خوردن میشه با مخفی کاری تک تکشون رو کشت اونم به صورت یکنواخت و تکراری . که این روند تا اخر بازی هم ادامه داره .
بیشترین قسمت بازی که ادم رو به چالش میکشونه کشتن کلیکر ها و رانر هاست . مبارزه با هانتر ها که بخش بزرگی از بازی هست یکنواخت و اسونه .
منکر این نیستم که بازی فوق العاده هست ولی به نظر من نمره 10 واسش زیاده . یادمه یه دوستی اومده بود تو تاپیک امتیازات بازی گفته بود که از رو جو گیری به این بازی ۱۰ دادن که من خودم تند برخورد کردم با ایشون.
الان که سه بار بازی رو تمام کردم حق رو به اون دوستمون میدم . بازی با تمام نقاط قوتی که داره ولی معایبی هم داره مخصوصا رو A.I که سازنده ها خیلی روش مانور دادن .
امتیاز 9 تا 9.5 به نظرم من منصفانه هست