The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من خودم خیلی تست کردم فردین :دی یعنی امکان نداره تا وقتی که لو نرفتی کسی شروع به تیراندازی کنه :دی همون یارو ریشو ـه (Bill) هم وقتی باهاش میری طرف مقابلت کلیکر ها هستن ؛ تمام جاهایی هم که کلیکر ها هستن همراه ها همیشه یه خط عقب تر از صحنه ی مورد نظر وایمیسن مگه اینکه خودت بیش از حد جلو بری :دی توی همون مرحله که میگی 100% یه کلیکر یا رانر متوجه حضورت میشه که بقیه شروع به تیر زدن میکنن :دی فهمیدنش هم خیلی راحته ؛ چون من کلاً با هدفون بازی میکنم تمام صداها رو راحت تر می شنوم ، مواقعی که لو میری یه صدا عین اینکه یه ضربه به دوهُل بزنی پخش میشه :دی وقتی اون صدا اومد یعنی لو رفتی ! مهم نیست دشمن باهات 2 متر فاصله داره یا 10 متر ، اون صدا یعنی طرف متوجه حضورت شده حتی اگر خود گیمر حواسش به طرف نبوده :دی ایندفعه با دقت به این موضوع بازی کنید ، متوجه میشید یارای خودی بیخود تیر اندازی نمی کنن :دی
تیرها هم بیشتر دقت کن هر کسی چه Hunter چه Runner و ... چه از جلو چه از عقب بگیرتت حتی اگر در حال تلاش برای آزادی هم باشی ازت خون کم میشه :دی ضربه های یارهای خودی حتی شامل آجر و شیشه هم به گیمر صدمه نمیزنه چه برسه به گلوله :دی یه نکته ی دیگه ای هم که هست ، اگر از هانتر ها به جز کسی که شما رو گرفته کس دیگه ای هم زنده باشه 100% به شما تیراندازی میکنه ! قطعاً اینو با الی اشتباه گرفتید ! اینو خود منم دیدم حتی از نزدیک :دی اگر چند تا هانتر توی محیط هستن و یکیشون شما رو گرفته تیری که بهتون میخوره از هانتر های دیگه هست نه الی ! وقتی یکی شما رو گرفته الی با چاقو میزندش یا نهایت یه پاره آجری چیزی ! الی فقط وقتی تیراندازی می کنه که خودتون و خودش دوتایی از طرف فاصله داشته باشید :دی
اکثر اوقات این حالت پیش میاد که میرسی یه جایی که مثلان ۴ تا کلیکر هستن بعد یه دونه از کلیکر ها متوجه تو میشه و پارتنرت سریع و بدون هیچ صبری شروع به تیر اندازی میکنه که باعث میشه هرچی رانر و کلیکر که تو محیط
هستن متوجه بشن و بریزن سرت . واقعا بعضی جاها شدیدن اعصابم از این حرکت به هم ریخت.

یه مشکل دیگه بازی اینه که مبارزه با hunter ها به شدت اسونه یعنی حتی رو survivor هم راحت میشه کارشون رو ساخت . یعنی مثل اب خوردن میشه با مخفی کاری تک تکشون رو کشت اونم به صورت یکنواخت و تکراری . که این روند تا اخر بازی هم ادامه داره .
بیشترین قسمت بازی که ادم رو به چالش میکشونه کشتن کلیکر ها و رانر هاست . مبارزه با هانتر ها که بخش بزرگی از بازی هست یکنواخت و اسونه .
منکر این نیستم که بازی فوق العاده هست ولی به نظر من نمره 10 واسش زیاده . یادمه یه دوستی اومده بود تو تاپیک امتیازات بازی گفته بود که از رو جو گیری به این بازی ۱۰ دادن که من خودم تند برخورد کردم با ایشون.
الان که سه بار بازی رو تمام کردم حق رو به اون دوستمون میدم . بازی با تمام نقاط قوتی که داره ولی معایبی هم داره مخصوصا رو A.I که سازنده ها خیلی روش مانور دادن .
امتیاز 9 تا 9.5 به نظرم من منصفانه هست

اکثر اوقات این حالت پیش میاد که میرسی یه جایی که مثلان ۴ تا کلیکر هستن بعد یه دونه از کلیکر ها متوجه تو میشه و پارتنرت سریع و بدون هیچ صبری شروع به تیر اندازی میکنه که باعث میشه هرچی رانر و کلیکر که تو محیط
هستن متوجه بشن و بریزن سرت . واقعا بعضی جاها شدیدن اعصابم از این حرکت به هم ریخت.
توی بازی وقتی یه کلیکر متوجه شما بشه باقی کلیکر های نزدیک به اون هم متوجه میشن ! شاید دیرتر به صحنه برسن ولی اینجوری نیست که متوجه نشن ! پس تیر اندازی کردن یا نکردن پارتنر ها تاثیری توش نداره ! یعنی امکان نداره یه جا چند تا کلیکر نزدیک هم باشه یکی متوجه بشه و بقیه متوجه نشن ! حتی توی اون مترو که با الی و تس هستیم اگر یه کلیکر متوجه گیمر بشه تمام کلیکر های متحرک ایستگاه مترو روی سر گیمر خراب میشن ! TLOU رو که قطعاً بازی کردی و ایراداتت رو روی بازی نکردن نمیشه گذاشت ولی دوست داری هر جور شده حرفت رو به کرسی بشونی ! حتی با گفتن چیزایی که احتمالش 0% ـه !

یه مشکل دیگه بازی اینه که مبارزه با hunter ها به شدت اسونه یعنی حتی رو survivor هم راحت میشه کارشون رو ساخت . یعنی مثل اب خوردن میشه با مخفی کاری تک تکشون رو کشت اونم به صورت یکنواخت و تکراری . که این روند تا اخر بازی هم ادامه داره .
بله از این بعد اگر بازی ای این امکان رو داد که بشه با دردسر کمتر با دشمن روبرو شد میگیم جزو نقاط ضعف در نظر بگیرن . تا الان باگ بود حالا داره کم کم نظرات زیبای شما اضافه و اضافه تر میشه !

باقیش هم تکرار مکررات برای به کرسی نشوندن حرف بود , که به نظرم ارزش بحث نداره !

===

احسان یادت باشه باهات کار داشتم، اما منتقد بازیسنتر باعث شد کارمون عقب بیفته!
biggrin1.gif

خیالت راحت :دی این کار رو ردیف کن به اونم میرسیم :دی

آخرین ویرایش:
منم امروز هر کاری کردم بقیه بازیهام رو بازی کنم ، نتونستم :| لعنتی اصلاً نباید اینو به این زودیا بازی میکردم :دی

===

در راستای مفید بودن پست اینم اضافه کنم :دی
انقدر دوستان خلق باگ کردن ، وسوسه شدم برم باگ خلق کنم :دی
اونجایی که الی و سم توی فاضلاب فوتبال بازی می کنن وقتی الی توپ رو می کاره که شوت بزنه رفتم جلوی توپ وایسادم تا ببینم مثل بقیه می تونم خلق باگ کنم یا نه که الی گفت میشه بیایی بری اینور وایسی =)) حتماً امتحانش کنید :دی
اینو گفتی یاد یه چیز خنده دار افتادم . جایی که الی و سم دارت بازی میکنن جوئل فیگور حرفه ایا رو میگیره منم گفتم چشم بسته میزنه ! رفتم یه تمرکز عمیق کرد پرتاب کرد دارتو ، مستقیم خورد به دیوار !! آی خندیدم نمیدونستم به قیافه جوئل بخندم یا به پرتاب دارتش
=))

بازی Behind the scenes نداره نه ؟ :| حالم بهم خورد :| هر 3 تا آنچارتد مصاحبه با تیم سازنده داشتن و نگاه کردنشون واقعاً می چسبید, اینا چرا نذاشتن ؟ :|

گذاشتن عزیزم توی آپدیت جدید . گزینش توی EXTRAS به نام MAKE TLOU MOVIE اضافه میشه بعد آپدیت . باید فقط صبر کنیم تا پابلایش بشه برامون تا بتونیم اضافه کنیم .

جریان خیلی جالب شد! این مدت به خاطر مشغله فراوان اون نقد مفصلی که می خواستم از بازی بنویسم رو نتونستم شروع کنم، اما با خوندن نقد BC مصمم شدم که هر چه زودتر نقدم رو بنویسم و فعلاً یه سری از کارهام رو تعطیل و به بعد از انتشار نقد موکول کنم! :دی
احسان یادت باشه باهات کار داشتم، اما منتقد بازیسنتر باعث شد کارمون عقب بیفته! :دی

جریان خیلی جالب شد! این مدت به خاطر مشغله فراوان اون نقد مفصلی که می خواستم از بازی بنویسم رو نتونستم شروع کنم، اما با خوندن نقد BC مصمم شدم که هر چه زودتر نقدم رو بنویسم و فعلاً یه سری از کارهام رو تعطیل و به بعد از انتشار نقد موکول کنم! :دی
احسان یادت باشه باهات کار داشتم، اما منتقد بازیسنتر باعث شد کارمون عقب بیفته! :دی

آقا همه حامی و طرفدار توییم زودتر اینکارو بکن و نمره واقعی رو با انصاف کاربران و خودت بده . مطلب زیر رو بخون . خطاب به منتقد بازی :

به قرآن چیزی که به من ثابت شده اعضای تیم تحریریه به جز یک نفر فن ایکس باکسن که در آخرین جملات نقد ایشون میخونیم :

نقل قول از منتقد بازی در صفحه نقدوبررسی
همانطور که Halo 4 نشان داد که سری هیلو در حضور گرافیک عالی‌ترمی شود، The Last of Us هم نشان داد که ناتی داگ هم می‌تواند بر یک سری محدودیت‌ها قدم بگذارد و عناوین خود را بیش از پیش، پرقدرت‌تر نشان دهد.

آخه چه ربطی به halo داره ؟ مثلا میخوای بگی halo4 خیلی شاخه که با این عنوان مقایسش کردم ؟

بایوشاک چی داشت ؟ مولتی پلتفرم بود . به خدا اگه انحصاری PS3 بود صد تا ایراد ازش در میاوردید .

متای این بازی پیش همه ی کاربران 10 و هیچ ارزش بازی با نقد شما کم نخواهد شد .

وقتی یه کلیکر متوجه حضور جول میشه اولین کاری که میکنه یک صدای بلند(جیغ ,فریاد هر چی که اسمش رو میزاری)از خودش ساطع میکنه و باعث میشه بقیه کیلکر ها به سمت صدایی که کلیکر اولی ایجاد کرده هجوم بیارند.حالا اگر شما تو همون حوالی باشی سعی میکنند با قابلیت اکویی که دارند پیدات کنند ولی اگر یک مقدار ازشون فاصله بگیری و یا پشت دیوار یا میزی پناه بگیری خیلی سریع ردت رو گم میکنند.
چه پارتنرت شلیک نکنه چه شلیک کنه همه ی کلیکر ها به سمت صدای کلیکر اول هجوم میارن.
بیشترین قسمت بازی که ادم رو به چالش میکشونه کشتن کلیکر ها و رانر هاست . مبارزه با هانتر ها که بخش بزرگی از بازی هست یکنواخت و اسونه .
این رو داره کسی میگه که بازی رو سه بار تموم کرده!معلومه وقتی کسی برای دو بار بازی رو تموم کرده و از تمام سوراخ سمبه های بازی اطلاع داره مخفی کاری بمراتب براش برای بار اول آسونتر میشه.شما هیچکس رو نمیتونی تو این فروم پیدا کنی که برای بار اولی که بازی رو انجام داده تو تمام مخفی کاری هاش موفق بوده!من خودم برای بار اول چون با محیط و تعداد دشمن ها آشنا نبودم تو اکثر موارد لو میرفتم و هانتر ها متوجه حضورم میشدند.ولی حالا برای بار چهارم تو 70% موارد موفق میشم با مخفی کاری از پس هانتر ها بر بیام.البته تمام این ها در شرایطی هست که LM خاموش باشه.چون این گزینه بازی رو بشدت آسون میکنه.

مخفی کاری بازی نه تنها نقطه ضعف نیست بلکه بالانس بودن فوق العاده بازی رو نشون میده.شما تو یه میحط 3 انتخاب داری
.1-مخفی کاری پیش بری و تک تک دشمن ها رو از پا دربیاری.که این کار نیاز زیادی به فکر و تصمیمات به موقع داره.برای بار اول به هیچ وجه آسون نیست.

2-بدون کشتن و لو رفتن با استفاده از محیط خودت رو پنهان کنی و از اون منطقه بدون درگیری بیرون بیای.که این کار هم بسیار مشکله و نیاز به این هست که به مخفی کاری تو این بازی کاملا احاده داشته باشی.افراد کمی هستند که بتونند این کار رو با موفقیت انجام بدند.

3-وارد نبرد بشی.این آخرین کاری هست که بازی به شما پیشنهاد میکنه مخصوصا اگر درجه سختی survivor باشه.بخاطر کمبود مهمات و سلامتی.وارد شدن به نبردهای رو درو فقط باعث بالا رفتن تعداد game over هات میشه.تو این بخش هم مهارت تو تیراندازی و تصمیم گیری های بسیار سریع و آنی کلید موفقیته.با یک اشتباه فقط یه تیر شاتگان از یه هانتر کافیه که جول کف زمین پخش بشه.

خواهشا اگر میخواید به بازی گیر بدید درست گیر بدید.اینا دیگه چه داستان هایی هست که از خودتون در میارید؟با این استدلال هایی که میارید آدم احساس میکنه که اصلا بازی رو انجام ندادید و یا درست بازی نکردید!هر دفعه بچه ها بخصوص احسان میاد زحمت میکشه کامل توضیح میده باز طرف بدون جواب میاد دو روز دیگه همون حرف اولش رو تکرار میکنه.انگار نه انگار احسان براش ارزش قائل شده و کامل با مدرک جوابش رو داده!

^^^ آقا بی خیال ، حالا که خودش کوتاه اومده نذار بحث مسخره ای که فعلاً داره می خوابه دوباره شروع بشه ! :دی بازی اومده معجزه ای توی سال 2012 و 2013 بوده با امتیازاتش اونم توی سبکی که توی این چند سال اخیر با کلی بازی زامبولی ای اشباع شده ! هممون می دونستیم بازی باید خیلی متفاوت و خاص باشه که بتونه از سد GOTY ای مثل TWD رد بشه و برای منتقدین تکراری نباشه ! هم سونی راضیه ، هم ناتی داگ ، هم منتقدا ، هم اکثر گیمر ها :دی یه چند نفر معتقدن بازی Overrate شده و دوست دارن خلاف جهت شنا کنن بذار کار خودشون رو بکنن :دی

گاها همراهان شما، موقعی که شما کاملا با مخفی کاری پیش رفته‌اید، شروع به تیراندازی می‌کنند تا در یک لحظه زحمات شما را بر باد بدهند و شما در وسط کار انجام شده قرار دهند.
هی اقا من که خودم اصلا این ایرادو ندیدم ولی بر فرض مثال که باشه اینو واقعا اسمشو گذاشت باگ یا ایراد خوب همیشه که قرار نیست تو شروع کنی به جنگو و دعوا:دی

راجع بع اون کاور اینا هم کاملا معلومه عمدا این کارو کردن نه باگه نه ربطی به ضعف سخت افزاری داره نه ربطی به پیکان دارزم اقای احسان عزیز پیکان ما 200 تا رو تو سر بالایی پر میکرد پیکان مقدسه باش شوخی نکنین:d

انصافا ایراد بنی اسرائیلی میگیرن بعضی ها و فقط الکی این شاهکارو به کام خودشونو و دیگران تلخ میکنن ای کاش بقیه بازی ها هم اینقدر موشکافانه نقد میشدن

هی اقا من که خودم اصلا این ایرادو ندیدم ولی بر فرض مثال که باشه اینو واقعا اسمشو گذاشت باگ یا ایراد خوب همیشه که قرار نیست تو شروع کنی به جنگو و دعوا:دی

راجع بع اون کاور اینا هم کاملا معلومه عمدا این کارو کردن نه باگه نه ربطی به ضعف سخت افزاری داره نه ربطی به پیکان دارزم اقای احسان عزیز پیکان ما 200 تا رو تو سر بالایی پر میکرد پیکان مقدسه باش شوخی نکنین:d

انصافا ایراد بنی اسرائیلی میگیرن بعضی ها و فقط الکی این شاهکارو به کام خودشونو و دیگران تلخ میکنن ای کاش بقیه بازی ها هم اینقدر موشکافانه نقد میشدن

این کاربران فقط قصدشون برهم زدن آرامش تاپیکه و ایرادایی که میگیرن یک نفرم تاییدشون نمیکنه به جز چند نفر امثال خودشون . اینها برای اشتراک گذاری نظرات منطقی و درست به این تاپیک نمیان .

چرا ما (ایرانیها) به جایی نمیرسیم . نمیتونیم حقیقتو قبول کنیم . لجبازیم . حس همدوستی با هم نداریم ، تا یه جایی میبینیم همه با هم موافقن و خوشحالن به فکر خراب کردن اون جمع به هر طریقی میفتیم و کامو به همه زهر میکنیم . دست خودمونم نیست ...

آخرین ویرایش:
خب ما هم این بازی رو تجربه کردیم.

راستش انتظاراتم رو بر آورده نکرد.حالا شاید انتظارات من خیلی زیاد بوده.ولی من به شدت معتقد بودم که این بازی بهترین عنوان این نسل هست و با همچین انتظاری سراغش رفتم.ولی انتظاراتم رو از یه بازی با متای 95 برآورده نکرد.البته نه اینکه بازی بدی باشه!!!خیلی خیلی هم بازی عالی ایی هست.ولی به نظر من نه در حد 95.من بخوام بهش نمره بدم 8.5 میدم.

سیستم مبارزات بازی شدیدا خسته کننده و یکنواخت هست.کلا ND در این بخش باید یه تجدید نظر جدی بکنه.چون حتی تو Uncharted هم بخش مبارزات در سطح پایین تری نسبت به دیگر چیزهای بازی بود.

همش باید راه بری بعد به صدای پای دشمنا گوش بدی،از پشت بگیریشون و بکشی.اکثر مبارزات بازی به همین شکل پیش میره.آپگریدهایی که کارآیی خاصی ندارن.مگر در آخرین درجه سختی.یعنی دلیلی که من رو وادار به ادامه بازی میکرد،کات سینهای بی نظیر و سینمایی بازی بود که انصافا ND در این زمینه استاده.

اما در مورد خود داستان هم اشکالات جدی وجود داره.یعنی داستان پر از علامت سوال و تناقض هست.به طور مثال چرا جول و تس در یک دنیای آخرالزمانی که همه به فکر جون خودشون هستن،باید همچین ریسکی رو بکنن و یه دختری که هیچ شناختی بهش ندارن رو بخوان به نقطه دیگه ایی ببرن؟در ابتدای بازی به وضوح نشون داده میشه که جول یه آدمی هست که فقط به فکر نجات جون خود و نزدیکانش هست.اما در ادامه میبینیم بخاطر یه دلیل پوچ حاضر میشه همچین ریسکی بکنه و جونشو به خطر بندازه؟فقط بخاطر اینکه رابرت اسلحه هایی که قرار بوده بهشون بفروشه رو داده به اون یارو؟خب این اسلحه ها رو اصن برای چی میخواستن؟چه کار مهمی با این سلاحهای داشتن که حاضر به پذیرش همچین کار سخت و خطرناکی شدن؟

مورد بعدی در مورد پرداخت به نحوه شیوع این بیماری هست.در بازیهای این سبک(که خب RE شاخص ترینشون هست)سعی زیادی میشه که بگن این ویروس به چه صورت پخش شده.نحوه کارکردش در بدن چطوره.به چه علت انسانی تبدیل میشه و ......اما میبینیم که در این موارد هیچ توضیح خاصی داده نمیشه.که حقیقتا ضعف بزرگی محسوب میشه
.
خب حالا یکم هم از محاسن بازی بگیم.گرافیک بازی که اصن هیچ بحثی درش نیست.بهترین گرافیک کنسولی.یعنی واقعا باورش سخته که این گرافیک هیولا رو کنسول سال 2006 سوار شده.صداگذاری هم بهترین در این نسل.حقیقتا با کلمات نمیشه وصفش کرد.کات سینها و ارتباط بین کرکترها هم مثل همیشه بی نقص و عالی.دیالوگها،موسیقی و حالت سینماتیک بازی واقعا در بالاترین سطح ممکن قرار داره.

کلا بازی واقعا در سطح بالایی قرار داره.ولی بخاطر همون اشکالاتی که رد بالا اشاره کردم،به خصوص در بخش مبارزات انتظارات منو برآورده نکرد.امیدوارم شماره دوم این بازی ساخته بشه.

آخرین ویرایش:
سلام
وقتی کسی مشکلی داره و میپرسه . یا درست جوابش رو بدید و کمکش کنید مشکلش حل بشه . یا با ارسال پست بی مورد و اسپم الکی تاپیک رو شلوغ نکنید و بذارید یه نفر که میتونه کمکش کنه .
فکر کردید هرچقدر بیشتر لودگی و مسخره بازی در بیارید محبوب تر میشید ؟ تنها فایده این کارتون ، برای مدیرای سایته که متوجه میشن کدوم نفرات بهتره خداحافظی کنن با اینجا .
میدونم منظورت منم
لوده؟هه برادر شما مثلا مدیر این سایت هستید چنین طرز برخورد در شان یک مدیر نیست چه یک مدیر چه یک عمله یا رفته گر یا یک دکتر ادم کمی احترام بگذاره بد نیست البته این بین تمام مدیر های سایت ها مده تو ایران انگار با نوکر های پدرشون(کاربرها) حرف میزنن (چیزی که به عینه دیدم) شما خدمتگذاره بچه های سایت هستی حالا اینکه فازه مدرسه و مدیر بودنو و اینکه ما هم بچه ایم و از این حرفا دارید به خودتون مربوطه
ولی این چیز هایی که برای شما انگیزست و هدف برای من چیزی عبث و بی ارزشه من اصلا نمیخوام بین کاربرها محبوب بشم اصلا چه لزومی داره؟
مگه اینجا هالیووده؟که دنبال محبوبیت باشیم؟
من اگه دنبال محبوبیت بودم الان اینجا نبودم به کارهام ادامه میدادم و خیلی هاتون الان منو تو تی وی میدیدید حالا ممکنه بعضی ها مسخره کنن خب حق میدم ندیدن
به هر حال نام کاربری و حضور من در این سایت گنجینه ای با ارزش نیست که باهاش خداحافظی کنم ناراحت بشم یا بترسم
اگه دنبال محبوبیت بودم تو همون پردیس گیم(فکر نکنم بازدید یک ماه سایتتون به یک روزش برسه) میموندم که تقریباهمه ی کاربرها و مدیراش منو میشناسن اما متاسفانه همین مشکلی که بازی سنتر داره پردیس هم بیشترش رو داره(عوض شدن رنگ کاربری= عوض شدن تمام اخلاقیات و روحیات یک شخص)
به خاطر همین مشکل خودم از اون سایت اومدم بیرون حالا هم اینجا از حضور من ناراحتید از اینجا هم میام بیرون شما چه مدیر باشید چه ادمین حق بی احترامی ندارید واقعا این کارا منو یاده مدیرمون زمانی که مدرسه میرفتم میندازه اینکه بخوایم با جدی بودن با شوخی مخالف بودن خودمون رو از بقیه متمایز کنیم و بگیم انسان بزرگی هستیم چون شوخی نمیکنیم کاره همون مدیرای مدرسس اینجا فرومه جای بحث صحبت شوخی بعضی وقتا کمی هم نزاع حالا اینکه یک شوخیه ساده در نظر شما لودگیه به اخلاق روحیاتتون برمیگرده و به بلندای فکرتون همین و بس.
به هر حال من فقط شوخی کردم در صورتی که هیچ بی احترامی هم نکردم حالا اون آقا شلوغش کرد بحث بچه بودن و ... رو راه انداخت البته این بحث در تمامی فروم های ایران دیده میشه حالا فکر نکنم من از اون آقا کوچکتر باشم اما بزرگی نه به سنه نه اینکه بخوای جدی بازی در بیاری که آره من سر سنگینم با کسی شوخی ندارم(یه حس خود بزرگ بینی) بزرگی به رفتار انسانه حالا ما چقدر جنبه شوخی داریم و چقدر بی ظرفیت هستیم با یک شوخیه ساده از کوره در میریم میخوایم به همه فهش بدیم نشانه شخصیت ماست ولا غیر
دوستمون گفتن اون پست نشانه شخصیت منه اره نشون میده ادم شوخ طبعی هستم و با بقیه گرم میگیرم و زود شوخی میکنم اما پست شما نشانه چیست؟....

آخرین ویرایش:
من توی اون مرجله ای هستم که یا اون خانم و دختره میرند توی یه ساختمان توش زمبیا زیاده باید بدون سرو و صدا از کنارشون رد بشیم. نمیدونم کجا برم کل ساختمونم گشتم

با سلام
دوستان یه بخشی تو بازی هست که جول یه تفنگ میده الی میگه از بالای بالکن اگه درگیری شد شلیک کن. همونجا که الی برای اولین بار تیراندازی می کنه. می خواستم ببینم آیا اونجا را نمیشه مخفی کاری رفت ؟ چون من دو سه بار هم سعی کردم و هر دفعه که همه دشمنا را می کشتم بعد یه دفعه می دیدم دو نفر گوشه مپ دوباره ظاهر شدند. بعد اونها را که می کشتم دوباره دو نفر دیگه از اونطرف میومدند و این قضیه همینطور ادامه داشت انگار که حتما باید درگیری رخ بده تا الی تیراندازی کنه و داستان پیش بره. می خواستم ببینم آیا این مدلش هست یا مخفی کاری هم میشه رفت.
ببخشید اگه سوالم احیانا تکراری بود چون من وقت نکردم تمام صفحات را بخونم که ببینم آیا کسی به این نکته اشاره کرده یا نه.

اما در مورد خود داستان هم اشکالات جدی وجود داره.یعنی داستان پر از علامت سوال و تناقض هست.به طور مثال چرا جول و تس در یک دنیای آخرالزمانی که همه به فکر جون خودشون هستن،باید همچین ریسکی رو بکنن و یه دختری که هیچ شناختی بهش ندارن رو بخوان به نقطه دیگه ایی ببرن؟در ابتدای بازی به وضوح نشون داده میشه که جول یه آدمی هست که فقط به فکر نجات جون خود و نزدیکانش هست.اما در ادامه میبینیم بخاطر یه دلیل پوچ حاضر میشه همچین ریسکی بکنه و جونشو به خطر بندازه؟فقط بخاطر اینکه رابرت اسلحه هایی که قرار بوده بهشون بفروشه رو داده به اون یارو؟خب این اسلحه ها رو اصن برای چی میخواستن؟چه کار مهمی با این سلاحهای داشتن که حاضر به پذیرش همچین کار سخت و خطرناکی شدن؟

اسپویل داستانی :

جول و تس کارشون تو اون منطقه همین قاچاق بوده این محموله اسلحه هم مثل یکی دیگه منتها مهمتر ، وقتی هم capitol building انقدر بهشون نزدیکه چرا نباید اینکار رو انجام بدن و در ازاش به دو برابر چیزی که بنا بوده داشته باشن برسن ؟ اولین بارشون نبوده که بگیم نباید ریسک میکردن و خطر داشته و فلان که ...
در مورد خود الی هم که شناخت داشتن یا نداشتن هیچ توفیقی نمیکنه رسماً بهش به چشم یه کالا دیگه واسه قاچاق نگاه میکردن ! غیر از این ، این رو هم در نظر بگیر همین کار جول و تس هم در راستای بقا تو همین دنیای آخرالزمانی که میگی ! اصلاً کلیت کارشون واسه همینه !

در مورد خود جول هم درست میگی ،غیر همون زندگی روتین خودشون تو منطقه چیزی واسش اهمیت نداشت از دیالوگ هایی که به تس تو ساختمان میگه واضحه که فقط میخواد برگردن خونه ولی وقتی قضیه تس پیش میاد و می میره جول با برگشتن خودش فقط باعث میشه دوباره آزار ببینه و بخواد با مرگ تس سر و کله بزنه پس حداقل یکی از دلایل تصمیمش برای بردن الی پیش برادرش همین میشه.

درمورد سیستم مبارزات بازی , شخصا بیش از هر چیز دیگه ایی ازش لذت بردم , واقعا روش کار شده بود! یعنی تک تک مکانهای مبارزات با استراتژی طراحی شده , اصلا و ابدا مبارزات یکنواخت نیست:

..استفاده از تبر , چوب , لوله , شمشیر

.. تیرو کمان به شکل فوق العاده جذاب, چه لذتی بالاتر از زدن تیری به کله ی کلیکرها از فاصله خیلی نزدیک میتونه باشه !

..استفاده از انواع اسلحه ها تو بازی و تنوع بالاشون

..استفاده از آجر و بطری که لذت وحشتناکی به بازی باز میده , برای ضربه زدن به دشمنان یا کلک زدن به اونها واقعا بی نظیره!

..استفاده از کوکتل مولوتف به بهترین شکل ممکن تو هیچ بازی کوکتل مولوتف اینقدر به من حال نداده بود! و اینکه خودت دست ساز به این ز یبایی درستش کنی !

..وجود بمب های دست ساز و اثر اونها روی دشمنها با توجه به نوع دشمنان واقعا بی ظیره و لذت وصف نشدنی رو به بازی کن میده!

>> به تمام اینها قابلیت مخفی کاری و ترکیب اون با اکشن رو اضافه کنید تا ببینید چه سیستم مبارزه ایی داره بازی!

هیچ وقت نمیدونستم یه بطری خالی یا یه آجر اینقدر میتونه مفید باشه یعنی بعضی صحنه ها وقتی یه آجر پیدا میکردم انگار خدا دنیا رو بهم داده:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or