The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من توی اون مرجله ای هستم که یا اون خانم و دختره میرند توی یه ساختمان توش زمبیا زیاده باید بدون سرو و صدا از کنارشون رد بشیم. نمیدونم کجا برم کل ساختمونم گشتم
اگر منظورت همانجاست که تاریک است و یک Runner یکی را می خوره و Clicker ها هم دارن اطراف پرسه می زنند.تا جایی که من یادم است شما باید بری چپ ترین سمت ساختمان و تا انتها ادامه بدی بعد به انتها که می رسی میری سمت راست و جلوت یک دون از این در های کرکری است که داغون شد و روبروت هم یک Clicker ایستاده و در سمت چپ Clicker هم یک باجه است شما یک سنگی چیزی بردار پرت کن که اون دور بشه یا بکشش.بعد به بالا سر همان جایی که Clicker ایستاده بود نگاه کن که علامت مثلث میاد و زمانی که میزنی برای Tess قلاب می گیره می ره یک نردبان می اندازه پایین و باقی ماجرا....

من توی اون مرجله ای هستم که یا اون خانم و دختره میرند توی یه ساختمان توش زمبیا زیاده باید بدون سرو و صدا از کنارشون رد بشیم. نمیدونم کجا برم کل ساختمونم گشتم

واقعا اینجوری بازی میکنید؟ دختره؟ خانومه؟:|
فکر کنم مرحله ی موزه رو میگید ،
خب مسیر کاملا مشخصه ، بعد از رد شدن از کنار کلیکر ها یا کشتنشون به انتهای سالن برید سمت راست یه در هست که قفله ولی با چاقو باز میشه ، بعدش برید طبقه بالا و اونجا هم چند تا رانر هستند و بعد از گذشتن از اونجا به تس و الی میرسید.

مثل این که 40 نمره کامل چشم خیلی ها رو در آورده(البته اون بهترین بازی نسل که تنگ نقد ها زدن بیشتر) که نمره این فوق فوق شاهکار شده 9.5 و با بازی آشغالی مثل هیلو یکی شده

میون حرفاتون یه چیزی بگم با توجه به بحث حساسی که پیش اومده الان خیلیا میخوان بخاطر یه سری مسائل گذشته و اتو گرفتن بیان اینجا ژست منطقی بگیرن بگن بازی در سطح انتظار نبوده و فلان و ما راضی نبودیم تا بچه بیان بحث کنن بعد بگن ما ازادی بیان نداریم فحش خوردم فلان شد امیدوارم منظورمو گرفته باشید پس خواهشا دوستان گرامی به این گونه پستا حساسیت نشون ندین ;)

میون حرفاتون یه چیزی بگم با توجه به بحث حساسی که پیش اومده الان خیلیا میخوان بخاطر یه سری مسائل گذشته و اتو گرفتن بیان اینجا ژست منطقی بگیرن بگن بازی در سطح انتظار نبوده و فلان و ما راضی نبودیم تا بچه بیان بحث کنن بعد بگن ما ازادی بیان نداریم فحش خوردم فلان شد امیدوارم منظورمو گرفته باشید پس خواهشا دوستان گرامی به این گونه پستا حساسیت نشون ندین ;)

بله حواسمون هست!هر چیزی و هر ایرادی هم میخواهند بگیرند!ولی دیگه واسه اثبات حرف نباید به این همه ادم(اعم از بچه های این تاپیک یا کیوان و مخصوصا منتقد های ign یا اج و... بگن جوگیر!بازی حتما باب سلیقه ی یه سری نیست خب این قبول ولی مثلا سیستم مبارزات یکی از جذاب ترین بخش های بازی هست!دیگه نبرد تن به تن که nتا انیمیشن داره n راه برای درگیری وجود داره دیگه جذاب تر و متفاوت تر از این؟
یا مثلا یک نواختی در مخفی کاری که میگن همش باید صدای پا پشنوی از پشت خفت کنی!خب مخفی کاری همین هست دیگه!نکنه انتظار دارین مثل هیتمن تو غذای یه هانتر سم بریزین تا بشه مخفی کاری؟خب شما اگه LM رو خاموش کنین مخفی کاری سخت تر میشه!اگه واسه بار اول داری بازی میکنین واقعا به مشکل میخورین!
این ها ایراد نیست!به سلیقتون بازی نمی خوره از گیم پلیش خوشتون نمیاد !ایراد بازی نیست!باز باگ یه ایراده(ایراد طبیعی واسه بازی(البته اون قضیه گلدون و این جور چیزا باگی هست که گیمر میسازه مشکل بازی نیست)) ولی اینا دیگه جزوه بازی هست!
مثل اینه بگیم از گاوها خوشم نمیاد چون مخفی کاری توش تعریف نشدست!
---------------------
دوستان تا حالا تو هیچ بازی ابرها حرکت میکردن؟من ندیده بودم یا شاید دقت نکرده بودم!امروز تازه دیدم تو تلو حرکت میکنن!

آخرین ویرایش:
^ ^
دوست عزیز تا حالا تو فروم اینترنتی فعالیت کردی؟بس کن دیگه نصف پست ای هر صفحه شده اسپم های تو با هرکی هر مشکلی داری بهش پ.خ بده هر ادمی که دو روز فعالیت کرده باشه تو هر فرومی میفهمه بچه ها هیچ منظوری نداشتن بی خیال شو الکی هی پست نده
من الان دوباره بازی رو شروع کردم اولش میگه فایرفلای ها مسولیت حمله ها رو به عهده گرفتن اخه چرا حمله کردن که بعد اونجوری دنبال درمان بگردن؟

آخرین ویرایش:
سلام
اما پست شما نشانه چیست؟....
نشانه اینه که رفتار و برخورد من بازخورد رفتار خودتونه . به هرکسی که برای خودش احترام قائله و این رو با رفتارش نشون میده احترام میذارم .
در مورد تغییر اخلاق هم که قبل از اومدن شما به این سایت ، من مدیر بودم اینجا . پس در موقعیتی نیستی که درباره رفتار قبل از مدیر شدن من نظر بدی .
بنده خدا کدوم شوخی ؟ تو هر خط چند بار نوشتی شوخی ! بیچاره اومده یه سوأال پرسیده ، مسخرش کردید . چند نفره انداختینش وسط و تا تونستین مسخرش کردید . ناراحتش کردید . این شوخیه ؟ حرفی که من زدم نصف چیزایی که به اون گفتین نیست و اینقدر بهت برخورده .
در آخر هم اگر از این شیوه مدیریت ناراضی هستید ، میتونید به هر فرومی که مایل هستی تشریف ببرید و برای اونا مفید باشید .

آقا ما هم هیچ یکنواختی ای تو بازی ندیدیم حتی تو کوچیکترین بخشش.
بازی عالیه از همه نظر....
ولی توصیه میکنم حتما very hard بازی رو تجربه کنید ....

سلام
ممنون از از اینکه پست منو پا کردید !
خوبه که هر سایتی کمی انتقاد پذیر باشه
لنتقاد کن . آشغال و ... رو به چیزی نسبت نده تو پستت . میتونی همون پست رو بدون توهین ارسال کنی تا بمونه .

از همون اول حدس میزدم که بعضی از منتقدین میان به الی گیر میدن چون در 90٪ مواقع که توی یه بازی شما باید از یک کاراکتر دیگه هم محافظت کنی ( از دید اونا چون بنظرم واقا الی نیازی به محافظت نداره بلده گیلیمش رو از اب بیرون بکشه ) یه سری مشکلات ایجاد میشه خدا رو شکر مشکل این بازی مثل رزیدنت اویل نبود ولی دیگه مثل بایوشاک هم نیست که طرف نامرئی بشه .
این همه نمره کامل وقا برازنده این بازیه ولی از اول هم معلوم بود که بعضی از بازی های انحصاری همیشه کوبیده میشن البته نه از طرف همه مثلا شما یه نگاه به edge , ign , cvg , ... بندازید همه این سایت ها تو هر 5 سال به زور به 3-4 تا بازی نمره کامل میدن ولی اینجا همه اومدن نمره کامل دادن بیشترین سایتی که واقا نامردی رو در حق این بازی ادا کرد gamespot بود ....

تکراری شدن بازی در برخی قسمتها اگه نمره کم می کنه . که باید یه 2 ، 3 نمره ای از بایوشاک اینفینیتی کم کنه . تقریبا از اواسط بازی تا آخرش تکرار مکررات .

موضوع سادست.هرکسی که نمره ایی میده صرفا نظر شخصی خودش هست.یکی ممکنه با بازی خیلی حال کنه و 10 بده،یکی هم بدش بیاد و 0 بده.و این موضوع به هیچ کس مربوط نمیشه.

حالا این وسط یه سری فکت هم وجود داره.مثلا اینکه هوش مصنوعی بازی افتضاحه یه فکته.اما اینکه مبارزات بازی خسته کننده میشه یا نه دیگه برمیگرده به سلیقه افراد.

یا مثلا اینکه بازی هیچ پرداختی نسبت به این بیماری و علتش نمیکنه یه ضعف بزرگ و فکت هست.

در کل نظر منم مثل گیم اسپات هست.ایراداتی که گرفته از نظر من درست و منطقی هست.ولی دیگه 8 خیلی کمه.در بدترین حالت باید 8.5 میداد.

موضوع سادست.هرکسی که نمره ایی میده صرفا نظر شخصی خودش هست.یکی ممکنه با بازی خیلی حال کنه و 10 بده،یکی هم بدش بیاد و 0 بده.و این موضوع به هیچ کس مربوط نمیشه.

حالا این وسط یه سری فکت هم وجود داره.مثلا اینکه هوش مصنوعی بازی افتضاحه یه فکته.اما اینکه مبارزات بازی خسته کننده میشه یا نه دیگه برمیگرده به سلیقه افراد.

یا مثلا اینکه بازی هیچ پرداختی نسبت به این بیماری و علتش نمیکنه یه ضعف بزرگ و فکت هست.

در کل نظر منم مثل گیم اسپات هست.ایراداتی که گرفته از نظر من درست و منطقی هست.ولی دیگه 8 خیلی کمه.در بدترین حالت باید 8.5 میداد.
اینکه هوش مصنوعی بازی افتضاحه فکته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دست گذاشتی روی یکی از نقاط قوت بازی و به عنوان یه نقطه ی منفی مطرحش می کنی و میگی فکته ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
هرچند ایراداتی بر پیکره هوش مصنوعی وارده . اما در کل هوش مصنوعی نمره ی قابل قبولی میگیره و خیلی جاها هم گیمر و غافلگیر میکنه .
این حرف مثل این می مونه که بگیم ماست سیاهه و این یه فکته . آسمون قرمز ه و این یه فکته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or