The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان دیگه کم لطفی نکنید. حالا احد اومده یه نیم نمره هم از بازی کم کرده و دلایلش رو هم گفته ولی دیگه اینطوری موضع گرفتن واقعا کار جالبی نیست.

به جرات میتونم بگم نقدی که احد نوشته کیفیتش چندین برابر نقدای بعضی سایتاست که کلی ادعاشون میشه و توی متا هم ثبت میشن. احد توی نقدش اومده قشنگ بازی رو از همه نظر بررسی کرده و در کنار نکات مثبت (که فکر کنم بیشتر از 90% متن رو تشکیل میدادن) یه سری اشکالات رو هم بیان کرده و بخاطر همین موارد نیم نمره از بازی کم کرده و بهش 9.5 داده. آره اگه از من بپرسید میگم میتونست بهش 10 بده(به نظر خودم لیاقت بازی بیشتر از 9.5 ـه) ولی خب از دید خودش این اشکالات در حدی بودن که باید توی نمره نهایی یه تاثیری میزاشتن.

درسته این مشکل هوش مصنوعی و واکنش نشون ندادن دشمن به الی(در حالت مخفی کاری) یه چیزیه که به شخصه به عنوان یه گیمر برام قابل درکه و همون دفعه اولی هم که دیدم سریعا متوجه شدم که بخاطر ضعف سخت افزاری ND چاره دیگه ایی نداشته ولی خب نمیتونید منکر این بشید که واقعا یه جورایی بد جلوه میکنه و اگه شخص دیگه ای موقع بازی کردن کنارتون نشسته باشه و همچین چیزی رو ببینه مطمئنا میگه بازی غیر طبیعیه.

آره مشکل قابل درکه و ND هم هیچ راه دیگه ایی نداشته و بهترین کار رو انجام داده، ولی با این وجود بازم این مورد یه مشکله و نمیشه توقع داشت یه منتقد به راحتی و بدون اشاره کردن به این ایراد از کنارش رد بشه، حالا یکی مثل احد لازم میدونه بخاطر همچین ایرادی نمره از بازی کم کنه، یه عده هم مثل منتقد های CVG ، EDGE و سایر سایت هایی که نمره کامل دادن به نظرشون این ایراد نیاز به کسر نمره نداره. این موضوع دیگه برمیگرده به شخص منتقد و نحوه نمره دادن و میزان سختگیری اون شخص.

تنها ایرادی که من از نقد احد میتونم بگیرم (نقد، نمره نه) این بخشه که بشخصه برای خودم همچین چیزی اتفاق نیوفتاد :
گاها همراهان شما، موقعی که شما کاملا با مخفی کاری پیش رفته‌اید، شروع به تیراندازی می‌کنند تا در یک لحظه زحمات شما را بر باد بدهند و شما در وسط کار انجام شده قرار دهند.
بقیه بخش ها واقعا عالی نوشته شده بودن.
--------------------------------------
میدونم این پستم ممکنه به مذاق تعدادی از دوستان خوش نیاد و حتی ممکنه با این پست ضد سونی و مایکرو فن خونده بشم یا مثل تاپیک DMC بیان من رو فن نما بخونند (lol) ولی خب بهتون اطمینان میدم هیچ توطئه ایی در کار نیست و صرفا نظرم رو گفتم.

Dante Never Cry
با توجه به نقدی که نوشته شده نمره بازی باید 7-8 میبود که شده 9.5 . از هیچ جای بازی به جز گرافیک تعریف نشده بعد بازی 9.5 گرفته :|

2 پست قبل هم چند تا سوال پرسیدم در مورد نقد که جواب داده نشد . بازی از 90 تا نقد 15 تا 9.5 گرفته اینم روش ولی یه حسی تو نقد وجود داره اونم اینه که این 9.5 هم به زور فقط به خاطر ناراحت نشدن ـه طرفداران داده شده و نظر منتقدـه اصلی همون 7-8 اینا هست :دی

اون second opinion هم منطقش توضیح داده نشد ولی اونم به خاطر آروم کردن ـه طرفداران هست .

آخرین ویرایش:
دوستان دیگه کم لطفی نکنید. حالا احد اومده یه نیم نمره هم از بازی کم کرده و دلایلش رو هم گفته ولی دیگه اینطوری موضع گرفتن واقعا کار جالبی نیست.

به جرات میتونم بگم نقدی که احد نوشته کیفیتش چندین برابر نقدای بعضی سایتاست که کلی ادعاشون میشه و توی متا هم ثبت میشن. احد توی نقدش اومده قشنگ بازی رو از همه نظر بررسی کرده و در کنار نکات مثبت (که فکر کنم بیشتر از 90% متن رو تشکیل میدادن) یه سری اشکالات رو هم بیان کرده و بخاطر همین موارد نیم نمره از بازی کم کرده و بهش 9.5 داده. آره اگه از من بپرسید میگم میتونست بهش 10 بده(به نظر خودم لیاقت بازی بیشتر از 9.5 ـه) ولی خب از دید خودش این اشکالات در حدی بودن که باید توی نمره نهایی یه تاثیری میزاشتن.

درسته این مشکل هوش مصنوعی و واکنش نشون ندادن دشمن به الی(در حالت مخفی کاری) یه چیزیه که به شخصه به عنوان یه گیمر برام قابل درکه و همون دفعه اولی هم که دیدم سریعا متوجه شدم که بخاطر ضعف سخت افزاری ND چاره دیگه ایی نداشته ولی خب نمیتونید منکر این بشید که واقعا یه جورایی بد جلوه میکنه و اگه شخص دیگه ای موقع بازی کردن کنارتون نشسته باشه و همچین چیزی رو ببینه مطمئنا میگه بازی غیر طبیعیه.

آره مشکل قابل درکه و ND هم هیچ راه دیگه ایی نداشته و بهترین کار رو انجام داده، ولی با این وجود بازم این مورد یه مشکله و نمیشه توقع داشت یه منتقد به راحتی و بدون اشاره کردن به این ایراد از کنارش رد بشه، حالا یکی مثل احد لازم میدونه بخاطر همچین ایرادی نمره از بازی کم کنه، یه عده هم مثل منتقد های CVG ، EDGE و سایر سایت هایی که نمره کامل دادن به نظرشون این ایراد نیاز به کسر نمره نداره. این موضوع دیگه برمیگرده به شخص منتقد و نحوه نمره دادن و میزان سختگیری اون شخص.

تنها ایرادی که من از نقد احد میتونم بگیرم (نقد، نمره نه) این بخشه که بشخصه برای خودم همچین چیزی اتفاق نیوفتاد :

بقیه بخش ها واقعا عالی نوشته شده بودن.
--------------------------------------
میدونم این پستم ممکنه به مذاق تعدادی از دوستان خوش نیاد و حتی ممکنه با این پست ضد سونی و مایکرو فن خونده بشم یا مثل تاپیک DMC بیان من رو فن نما بخونند (lol) ولی خب بهتون اطمینان میدم هیچ توطئه ایی در کار نیست و صرفا نظرم رو گفتم.
درود
دوست گرامی علی عزیز خود من و خیلیای دیگه احد جان رو قبول داریم ( متاسفانه سعادت دوستی باهاشون رو نداشتم) و میدونیم که چقدر برای تحریریه زحمت کشیدن و از خودشون مایه گذاشتن ولی خود من وقتی نقد رو می خونم حس میکنم نظر شخص سومی اونجا دخیل داده شده یا احد جان یجورایی می خواسته نقد کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب کلا همونطوری که دوستمون اشاره انگار نظر واقعی خودشون نبوده و اگه یادتون باشه خودشون یه بار گفتن که دارن روی نقدشون تغییراتی رو انجام میدن

بدون شرح

p616_74432825320831130017.jpg

دوستان اون قسمت بازی که الی جول میرن تو اتاق جول میخوابه تا شب شه تس بیاد رو یبار دیگه بازی کنید وقتی میرن تو اتاق بغلی سایه قطرات بارون که میخورن رو شیشه روی دیوار روبرو میوفته حیرت انگیزه
یا اون قسمت ساحل شن ها و ابی که روشن حرکت میکنه با واقعیت فرقی ندارن خیلی قشنگ جای پای شخصیت ها هم باقی میمونه بدون شک با بهترین گرافیک کنسولی طرفیم

آخرین ویرایش:
آقا من برای بار دوم داشتم روی Survivor می رفتم چند روزی هست تو چپتر Hotel ــام :d
دلیلش اینه که 10-12 بار تست کردم هر بار موقعی که میریم طبقه بالا داخل اسانسور جول برای الی قلاب میگیره یهو جفتشون ثابت میشن و نهایتاً بازی قفل میکنه ، یکی دو بار معمولی اونجا رو رد کرد عوضش وقتی داخل آب میوفتم از همه جور آبجکت رد میشه و کلاً بازی از حالت عادی بازم خارج میشه !
دور اول خیلی راحت اون تیکه رو رد کردم ! الان واقعاً هیچی به ذهنم نمیرسه دلیلش چی میتونه باشه ! کسی همچین مشکلی داشته اصلا ؟! :d

chapter رو دوباره از اول برو ببین چی میشه
معمولا با ریست از چکپوینت یا چیپتر این مشکلات رفع میشن

همین الان اتفاقا از اول چپتر هتل دوباره شروع کردم به محض افتادن تو آب و یه کم جلو رفتن کلاً بازی میریزه بهم جول از توی همه اشیا رد میشه خیلی از تکسچرها لود نشدن و .... یعنی مثلاً اصلا دیگه امکان بالا رفتن از پله یا اون تیکه خراب شده واسه رسیدن به اون دری که کِی کارد میخواد وجود نداره چون اصلا انگار اونا تعریف نشدن دیگه در نتیجه هیچ رقمه نمیشه از اون تیکه رد شد !! :d
اولین باره به همچین مشکلی میخورم تو یه بازی ! هر کاری به ذهنم میرسید کردم ! غیر از این هر بار که این اتفاق میوفته زدن واسه برگشتن به آخرین چکپوینت یا خارج شدن از بازی دیگه وجود نداره کنسول ریست میشه !!

آخرین ویرایش:
آقا من برای بار دوم داشتم روی Survivor می رفتم چند روزی هست تو چپتر Hotel ــام :d
دلیلش اینه که 10-12 بار تست کردم هر بار موقعی که میریم طبقه بالا داخل اسانسور جول برای الی قلاب میگیره یهو جفتشون ثابت میشن و نهایتاً بازی قفل میکنه ، یکی دو بار معمولی اونجا رو رد کرد عوضش وقتی داخل آب میوفتم از همه جور آبجکت رد میشه و کلاً بازی از حالت عادی بازم خارج میشه !
دور اول خیلی راحت اون تیکه رو رد کردم ! الان واقعاً هیچی به ذهنم نمیرسه دلیلش چی میتونه باشه ! بازی هم ارجیناله ، کسی همچین مشکلی داشته اصلا ؟! :d
chapter رو دوباره از اول برو ببین چی میشه
معمولا با ریست از چکپوینت یا چیپتر این مشکلات رفع میشن

@ علی ورجیل (:دی)

حرفهات رو تا حدودی قبول دارم و نه تنها خصومتی با احد ندارم بلکه از دوستانمم هست ؛ ولی نکته ای که این وسط مطرحه به قول بچه ها ، توی نقد به خصوص آخرش گفته شده که بازی فقط گرافیک داره ! اصلاً هر جوری منطق صحبت های احد رو (توی میتینگی که دیدمش) در نظر میگیرم نمی دهد این نقد را !

گیم پلی و مخفی کاریش که تکراریه !
هوش مصنوعیش که فاجعه ـس !
صداگذاریش هم خوبه !
داستان هم که چیز دندان گیری نداره !

بابا به کوه اینا رو نشون بدی ذوب میشه :دی

کسی تا حالا اینجا مرده بود؟!!!:-o
واسه بار پنجم بازی رو شروع کردم ببینم چیز جدیدی پیدا میکنم:d
اینجا رو امتحان کنید سربازا میکشنتون>:)
با این شرایط میترسم مسیر داستان کلا عوض شه:d
32851034026616813442.jpg

بازی‌سنتر | صفحه درباره امتیاز دهی | سیستم امتیاز دهی بازی‌سنتر
طبق این هر کی می تونه بگه بازی شایسته ی کدوم نمره هستش.
نقد هم بسیار خوب بخش های مختلف رو پوشش می داد ولی بیشتر نقد نکات بد رو بیان کرد تا چیز هایی که برای اولین بار تو این سبک استفاده شدند. به نوعی یک نگاه منفی داشت.

@CRIS JOON CR7
چیز خاصی نیست همون بار اول امتحان کردم.
اولش بری هشدار می ده پرتت می کنه اونور ، دفعه بعد یک گلوله تو مخ و دوباره بازی کردن.

سلام دوستان من الان اون قسمتم که متوجه میشن tess الوده هست و جون خودشو فدا میکنه هستم. از اول بازی یه چیزایی تا الان دستگیرم شده ولی میشه یکی به طور کلی تا اینجارو واسم تعریف کنه ببینم اینا دنبال چی هستن؟! با تشکر

چند صفحه قبل رو خوندم راجع به نقد و نظر بعضی از دوستان اومدم مخالفت کنم.
گفته شده بود که هوش مصنوعی دشمنان ضعیفه. به نظر من هوش مصنوعی انسان ها در حالت قبل از آلارم نه ضعیفه و نه فوق العادست بلکه کاملا میشه گفت در حد استاندار تمام بازی های stealth دیگه هستش.ولی هوش مصنوعی ادم های که آلرت میشن فوق العادست و بالا تر از اون چیزی هستش که تا حالا تو بازی ها دیدیم، خیلی راحت فلنک می کنند و حرف میزنند و کلی کار دیگه که من تا حالا تو بازی ندیده بودم . اون Infected ها هم که تکلیفشون مشخصه یک سری کورند و یک سری هم نه و موقعی که الرت میشند نباید انتظار داشته باشین با هم حرف بزنند و یا فلنک کنند.
در مورد اینکه میگید چرا دشمنا الی رو نمیبینند خوب واقعا شما 2 راه بیشتر ندارید یا باید دشمنا الی رو ببینند و دائم گیم پلی بازی بهم بخوره. و یا اینکه الی و بقیه نامرئی باشند و immersion بازی بهم بخوره. ND به نظرم راه درست رو انتخاب کرد.
در مورد اینکه گفته شد سیستم upgrade بی مصرفه من کاملا مخالفم بازی با اپگرید کردن shive master, weapon sway وtraining های مختلف گیم پلیش خیلی خیلی تغییر میکنه. بنده بعد از کامل کردن weapon sway کلا همه رو با تفنگ میکشتم در یکی از دفعاتی که بازی رو رفتم در حالی قبل از اون فقط با مشت و لگد و لوله و ..... .حتی اپگرد تفنگ ها هم باعث تغییر خیلی زیادی در هر تفنگ و بلطبع گیم پلی میشه.
در مورد بقیه ایرادات هم که به داستان و شخصیت پردازی گرفته شده خب نظر شخصیه و نمیشه ایراد گرفت ولی ایرادی که از مکانیزم های بازی گرفته شد به نظرم درست نیست اصلا و ابدا و فکر میکنم به طریقه ی approach شما به بازی بر میگرده.

سلام دوستان من الان اون قسمتم که متوجه میشن tess الوده هست و جون خودشو فدا میکنه هستم. از اول بازی یه چیزایی تا الان دستگیرم شده ولی میشه یکی به طور کلی تا اینجارو واسم تعریف کنه ببینم اینا دنبال چی هستن؟! با تشکر
20 سال می گذره و شهر تیکه تیکه میشه .یکسری ارتش هستند که وا بسته به دولت هستند و دنبال ویروسی ها می گردند و یک عده هم از این وضعیت سوء استفاده می کنند و به مردم عادی و غیر عادی رحم نمی کنند و برای زنده ماندن همه را می کشند. یک عده هم مثل Joel هستند تنها هدفشون زنده وموندن است و یک مقدار وژدان دارند و به مردم عادی کار ندارند و گروهی هم در این میان بدنبال راه نجات هستند به اسم Firefly.یک محموله اسلحه که متعلق به گروه Joel ,Tess بوده شخصی به اسم Robert می دزده که اینا می رند پس بگیرند اما Robert اسلحه ها را به رئیس گروه Firefly به نام Merlin فروخته بود.Joel , Tess برای پس گرفتن سلاح های فروخته شده پس از کشتن Robert با Merlin ملاقات می کنند که قرار میشه یک چیزی را برای FireFly قاچاق کنه که همان Ellie است در قبال اسلحه ها.در طی مسیر متوجه میشن که Ellie هم مبتلا به ویروس است اما بدنش نسبت به ویروس مقاوم هست و بلایی که سر بقیه اومده پس از گذشته 3 هفته کوچکترین اثری روی Ellie نداشته.وJoel , Tess متوجه می شند که برای این دارند این دختر را قاچاقی رد می کنند و به دست گروه firefly می رسانند تا از روی اون بتوانند واکسن بسازند.توی این درگیری ها Tess هم مبتلا میشه و از اینجا به بعد Joel تنها باید این کار را بکنه باتوجه به اینکه برادرش در زمانهای قدیم با گروه Fire fly بوده.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or