The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
@ علی ورجیل (:دی)

حرفهات رو تا حدودی قبول دارم و نه تنها خصومتی با احد ندارم بلکه از دوستانمم هست ؛ ولی نکته ای که این وسط مطرحه به قول بچه ها ، توی نقد به خصوص آخرش گفته شده که بازی فقط گرافیک داره ! اصلاً هر جوری منطق صحبت های احد رو (توی میتینگی که دیدمش) در نظر میگیرم نمی دهد این نقد را !

گیم پلی و مخفی کاریش که تکراریه !
هوش مصنوعیش که فاجعه ـس !
صداگذاریش هم خوبه !
داستان هم که چیز دندان گیری نداره !

بابا به کوه اینا رو نشون بدی ذوب میشه :دی

احسان یه دور دیگه با دقت نقد رو بخون :دی در مورد هوش مصنوعی توی جمع بندیش احد این رو گفته :
هوش مصنوعی بازی قطعا یک شاهکار است اما نه یک شاهکار کامل؛ به عبارتی ساده‌تر هوش مصنوعی در جاهایی که خوب است شاهکار است و در جاهایی که ایراداتی به آن وارد می شود، به نوعی دور از انتظار ظاهر شده است.
این الان میشه فاجعه ؟!

یا داستان فقط همون یه تیکه که نوشتی نیست :
داستان بازی چیز دندان‌گیری ندارد، جالب اینکه پتانسیل زیادی برای ماندگار شدن دارد. اما چیزی که باعث می‌شود این بخش مورد توجه قرار بگیرد، رابطه Ellie و Joel است که به مرور بهبود می‌یابد، در ابتدا Joel واکنش سردی نسبت به Ellie از خود نشان می‌دهد، اما در ادامه این روابط آرام آرم صمیمی‌تر می‌شود و همین روند تدریجی عمیق شدن روابط آنها، یکی از بهترین بخش‌های داستانی بازییست. روایت داستانی بازی به لطف کات‌سین‌ها عالیست، اما بازی بعضا از نظر منطق داستانی به مشکل برمی‌خورد.

اون تیکه اول که مشخصه منظور احد ایده کلی داستان و همین آلوده شدن دنیا توسط یه ویروسه که تا الان موارد مشابه ـش رو بار ها توی بازی های مختلف(Resident Evil, L4D, Dead Island و... ) دیدیم. حتی توی مقدمه احد اومد تفاوت های داستان TLOU با بازی های دیگه این سبک هم بیان کرد و اینطوری نبود که فقط بگه کلیشه ایی و از کنارش رد بشه. بعدش هم که داره از داستان و شخصیت ها تعریف میکنه.

اون بخش آخر رو هم فکر کنم همه بدونیم منظورش چیه :
مقاوم بودن الی

صدا گذاری و گیم پلی هم به همین صورت اند و توی نقد کلی ازشون تعریف شده و در کنار تعریف ها یه سری اشکالات هم بیان شدن. خوب نیست که فقط اشکالات رو ببینیم و بگیم نقد احد جهت دار نوشته شده یا نظر خودش نیست و شخص دیگه ای در اون دخل تصرف داشته.

احسان بازم میگم یه دور دیگه بدون پیش داوری از اول نقد رو بخون میبینی خیلی خوب و جامع نوشته شده.

کپی کردن از سایت های فارسی رو دوست ندارم ولی این یکی ارزشش رو داره :d :
داستان کامل بازی به زبان فارسی :
Code:
http://news.dbazi.com/1392/04/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%A7-the-last-of-us-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C/

کپی کردن از سایت های فارسی رو دوست ندارم ولی این یکی ارزشش رو داره :d :
داستان کامل بازی به زبان فارسی :
Code:
http://news.dbazi.com/1392/04/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%A7-the-last-of-us-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C/

من این نقد زیبا رو کامل خونده بودم و نویسنده عزیز انقده حساس بوده رو نقدش که عکسا رو در حین بازی خودش گرفته و جزییاتو مو به مو شرح داده که من بعد بازی نقدشو خوندم مخصوصا تحلیلاش مو به تنم سیخ شد ! . اتفاقا نمره ای هم براش در نظر نگرفته ولی همه به قلمش ایمان داریم .

لینک

احسان یه دور دیگه با دقت نقد رو بخون :دی در مورد هوش مصنوعی توی جمع بندیش احد این رو گفته :

این الان میشه فاجعه ؟!

برای اینکه بهتر متوجه این قضیه بشویم بهتر است تصور کنید که یکی از Hunterها با در پیش گرفتن مسیری که به Ellie ختم می‌شود، منطقه‌ای را پوشش داده است. Ellie برای اینکه رویت نشود، سعی می‌کند موقعیت خود را تغییر دهد، اما جالب اینجاست که آرام و آهسته از جلوی همان Hunter رد می‌شود ، این صحنه وقتی فاجعه است که 2-3 نفر نیز همراه شما باشند. بدون شک تصور چنین وضعیتی، چیزی جز یک منظره مضحک را در ذهن شما تداعی نمی‌کن

من the last of us رو دوست دارم چون نیومد قهرمانی بسازه که همرو از پا در بیار بتونه یک تنه مبارزات پیش ببره من tht last of usرو دوست دارم بخاطر اینکه اومد داستانی حماسی شرح داد شخصیتی خلق کرد که سوپر قهرمان نیست کسی که برا تکان دادن اشیا شبیه انسان های واقعی نیاز به کمک داره عشق تو وجود است که بازیباز مورد توجه خودش میکنه

دیگه دستم نمتونه دنبال بازی دیگه ای باشه

- - -ویرایش - - -

تو بازی سه جا نزدیک بود اشکم در بیاد اونجا که هنری برادرش سم رو کشت و اونجا که الی دنبال انتی بیوتیک بود و اونجا که الی ار جو خواست قسم بخوره ب

:d

39087167.jpg

@ mgs2013
صفحه قبل :

درسته این مشکل هوش مصنوعی و واکنش نشون ندادن دشمن به الی(در حالت مخفی کاری) یه چیزیه که به شخصه به عنوان یه گیمر برام قابل درکه و همون دفعه اولی هم که دیدم سریعا متوجه شدم که بخاطر ضعف سخت افزاری ND چاره دیگه ایی نداشته ولی خب نمیتونید منکر این بشید که واقعا یه جورایی بد جلوه میکنه و اگه شخص دیگه ای موقع بازی کردن کنارتون نشسته باشه و همچین چیزی رو ببینه مطمئنا میگه بازی غیر طبیعیه.
الان شما به من بگو این تیکه هایی که Bold کردم درست هستن یا نه ؟!

در ضمن اون فاجعه ایی که توی متن درش آوردین مطمئنا مربوط میشه به همون یه بخش و منتقد داره عملکرد عجیب هوش مصنوعی توی اون بخش رو مورد انتقاد قرار میده وگرنه توی پست قبلیم هم گفتم که توی جمع بندی کلی احد هوش مصنوعی رو یه شاهکار دونسته :
هوش مصنوعی بازی قطعا یک شاهکار است اما نه یک شاهکار کامل؛ به عبارتی ساده‌تر هوش مصنوعی در جاهایی که خوب است شاهکار است و در جاهایی که ایراداتی به آن وارد می شود، به نوعی دور از انتظار ظاهر شده است.

در کل به نظرم جالب نیست که نقد خوب احد رو صرفا بخاطر اینکه توی بعضی موارد نظرش با ما یکی نیست زیر سوال ببریم (یا بدتر از اون مثل تعدادی از دوستان توی تاپیک امتیازات بیاییم بهش حمله کنیم)

این الان میشه فاجعه ؟!

یا داستان فقط همون یه تیکه که نوشتی نیست :

اون تیکه اول که مشخصه منظور احد ایده کلی داستان و همین آلوده شدن دنیا توسط یه ویروسه که تا الان موارد مشابه ـش رو بار ها توی بازی های مختلف(Resident Evil, L4D, Dead Island و... ) دیدیم. حتی توی مقدمه احد اومد تفاوت های داستان TLOU با بازی های دیگه این سبک هم بیان کرد و اینطوری نبود که فقط بگه کلیشه ایی و از کنارش رد بشه. بعدش هم که داره از داستان و شخصیت ها تعریف میکنه.

اون بخش آخر رو هم فکر کنم همه بدونیم منظورش چیه :
مقاوم بودن الی

صدا گذاری و گیم پلی هم به همین صورت اند و توی نقد کلی ازشون تعریف شده و در کنار تعریف ها یه سری اشکالات هم بیان شدن. خوب نیست که فقط اشکالات رو ببینیم و بگیم نقد احد جهت دار نوشته شده یا نظر خودش نیست و شخص دیگه ای در اون دخل تصرف داشته.

احسان بازم میگم یه دور دیگه بدون پیش داوری از اول نقد رو بخون میبینی خیلی خوب و جامع نوشته شده.

90% چیزهایی که به اون بخش ایراد گرفته شده با عرض معذرت دروغ محض هست :دی یه سری از ایرادات هوش مصنوعی کاملاً دروغه :دی نکات مثبت و منفی تناقض داره ! بازی در عین متنوع بودن تکراری هم هست !!!!!!!!
درسته یه جاهایی تعریف شده ولی بلافاصله همه ی تعریف ها سرکوب شده :دی
حالا بازی یه سری ایراد جزئی مثل X و Y و ... داشته باشه (که داره و هیچ بازی ای هم کامل نیست) نکته ی مهم تری که این وسط هست اینه که با فاصله ی خیلی زیاد توی تمام زمینه ها بهترین چیزی هست که روی این نسل ارائه شده پس اصلاً جای هیچ گونه بحثی نیست ! :دی مثل این می مونه که فلان وسیله در حال حاضر بهترین وسیله ی موجود توی بازار هست ولی انقدر به ریز و درشتش ایراد بگیریم که از سایر وسیله های ضعیف تر هم برامون ضعیف تر جلوه کنه :دی

کلاً ترجیح میدم بیشتر از این در مورد نقد احد بحث نکنم چون این نقد ، نقد احد نیست :دی

چه حالی داد پلات تلو:دی وقتی صدای تروفی it can,t be for nothing به گوشم خورد انگار سنگ کلیم دفع شده بود:دی

راستی کسی لینک دانلود ترک تیتراژ پایانی رو داره؟(البوم نه فقط ترک اخر)

آخرین ویرایش:
من the last of us رو دوست دارم چون نیومد قهرمانی بسازه که همرو از پا در بیار بتونه یک تنه مبارزات پیش ببره من tht last of usرو دوست دارم بخاطر اینکه اومد داستانی حماسی شرح داد شخصیتی خلق کرد که سوپر قهرمان نیست کسی که برا تکان دادن اشیا شبیه انسان های واقعی نیاز به کمک داره عشق تو وجود است که بازیباز مورد توجه خودش میکنه

دیگه دستم نمتونه دنبال بازی دیگه ای باشه

- - -ویرایش - - -

تو بازی سه جا نزدیک بود اشکم در بیاد اونجا که هنری برادرش سم رو کشت و اونجا که الی دنبال انتی بیوتیک بود و اونجا که الی ار جو خواست قسم بخوره ب
پس سارا چی برگ چغندر بود :((

مرگ سارا بیشتر به خاطر این دردناک بود که این این فیلما فانتزی نبود که درکمال ارامش در هنگام مرگ لبخند بزنه بیچاره بدجوری گریه میکرد=((

درباره اینکه ایده ی The Last of Us از کجا اومده بحث شده؟

نوعی قارچ به نام Ophiocordyceps وجود داره که مورچه رو به زامبی قارچی تبدیل می کنه, کترلش می کنه, ازش تغذیه می کنه و نهایتا رو سرش رشد می کنه. تخم های قارچ از اون رها می شه و به همین شکل سیکل ادامه پیدا می کنه!

مستند مورچه زامبی شده!

Parasite fungus that causes ‘zombie ants’ � CSglobe

امروز برای اولین بار Survivor رو هم بازی نمودم:-" این یکی بهتره! هیجانش بیشتره! :d کار گروهی هم مجبوریم بهتر کنیم:-" و کلا بسی جذابه>:) (فکر کنم غذا و اینا هم بهتر میده:-" )
رکورد کلن ـم رو رسوندم به 122 نفر (احمد یکی ازت رد کردم>:) ) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or