جوئل و تامی برادر خونین؟یا ناتین؟ یادوستن همدیگرو برادر صدا میکنن؟
برادرِ تنی هستن
جوئل و تامی برادر خونین؟یا ناتین؟ یادوستن همدیگرو برادر صدا میکنن؟
@ علی ورجیل ()
حرفهات رو تا حدودی قبول دارم و نه تنها خصومتی با احد ندارم بلکه از دوستانمم هست ؛ ولی نکته ای که این وسط مطرحه به قول بچه ها ، توی نقد به خصوص آخرش گفته شده که بازی فقط گرافیک داره ! اصلاً هر جوری منطق صحبت های احد رو (توی میتینگی که دیدمش) در نظر میگیرم نمی دهد این نقد را !
گیم پلی و مخفی کاریش که تکراریه !
هوش مصنوعیش که فاجعه ـس !
صداگذاریش هم خوبه !
داستان هم که چیز دندان گیری نداره !
بابا به کوه اینا رو نشون بدی ذوب میشه
این الان میشه فاجعه ؟!هوش مصنوعی بازی قطعا یک شاهکار است اما نه یک شاهکار کامل؛ به عبارتی سادهتر هوش مصنوعی در جاهایی که خوب است شاهکار است و در جاهایی که ایراداتی به آن وارد می شود، به نوعی دور از انتظار ظاهر شده است.
داستان بازی چیز دندانگیری ندارد، جالب اینکه پتانسیل زیادی برای ماندگار شدن دارد. اما چیزی که باعث میشود این بخش مورد توجه قرار بگیرد، رابطه Ellie و Joel است که به مرور بهبود مییابد، در ابتدا Joel واکنش سردی نسبت به Ellie از خود نشان میدهد، اما در ادامه این روابط آرام آرم صمیمیتر میشود و همین روند تدریجی عمیق شدن روابط آنها، یکی از بهترین بخشهای داستانی بازییست. روایت داستانی بازی به لطف کاتسینها عالیست، اما بازی بعضا از نظر منطق داستانی به مشکل برمیخورد.
http://news.dbazi.com/1392/04/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%A7-the-last-of-us-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C/
کپی کردن از سایت های فارسی رو دوست ندارم ولی این یکی ارزشش رو داره :d :
داستان کامل بازی به زبان فارسی :
Code:http://news.dbazi.com/1392/04/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%A7-the-last-of-us-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C/
احسان یه دور دیگه با دقت نقد رو بخون در مورد هوش مصنوعی توی جمع بندیش احد این رو گفته :
این الان میشه فاجعه ؟!
برای اینکه بهتر متوجه این قضیه بشویم بهتر است تصور کنید که یکی از Hunterها با در پیش گرفتن مسیری که به Ellie ختم میشود، منطقهای را پوشش داده است. Ellie برای اینکه رویت نشود، سعی میکند موقعیت خود را تغییر دهد، اما جالب اینجاست که آرام و آهسته از جلوی همان Hunter رد میشود ، این صحنه وقتی فاجعه است که 2-3 نفر نیز همراه شما باشند. بدون شک تصور چنین وضعیتی، چیزی جز یک منظره مضحک را در ذهن شما تداعی نمیکن
:d
الان شما به من بگو این تیکه هایی که Bold کردم درست هستن یا نه ؟!درسته این مشکل هوش مصنوعی و واکنش نشون ندادن دشمن به الی(در حالت مخفی کاری) یه چیزیه که به شخصه به عنوان یه گیمر برام قابل درکه و همون دفعه اولی هم که دیدم سریعا متوجه شدم که بخاطر ضعف سخت افزاری ND چاره دیگه ایی نداشته ولی خب نمیتونید منکر این بشید که واقعا یه جورایی بد جلوه میکنه و اگه شخص دیگه ای موقع بازی کردن کنارتون نشسته باشه و همچین چیزی رو ببینه مطمئنا میگه بازی غیر طبیعیه.
هوش مصنوعی بازی قطعا یک شاهکار است اما نه یک شاهکار کامل؛ به عبارتی سادهتر هوش مصنوعی در جاهایی که خوب است شاهکار است و در جاهایی که ایراداتی به آن وارد می شود، به نوعی دور از انتظار ظاهر شده است.
احسان یه دور دیگه با دقت نقد رو بخون در مورد هوش مصنوعی توی جمع بندیش احد این رو گفته :
این الان میشه فاجعه ؟!
یا داستان فقط همون یه تیکه که نوشتی نیست :
اون تیکه اول که مشخصه منظور احد ایده کلی داستان و همین آلوده شدن دنیا توسط یه ویروسه که تا الان موارد مشابه ـش رو بار ها توی بازی های مختلف(Resident Evil, L4D, Dead Island و... ) دیدیم. حتی توی مقدمه احد اومد تفاوت های داستان TLOU با بازی های دیگه این سبک هم بیان کرد و اینطوری نبود که فقط بگه کلیشه ایی و از کنارش رد بشه. بعدش هم که داره از داستان و شخصیت ها تعریف میکنه.
اون بخش آخر رو هم فکر کنم همه بدونیم منظورش چیه :
مقاوم بودن الی
صدا گذاری و گیم پلی هم به همین صورت اند و توی نقد کلی ازشون تعریف شده و در کنار تعریف ها یه سری اشکالات هم بیان شدن. خوب نیست که فقط اشکالات رو ببینیم و بگیم نقد احد جهت دار نوشته شده یا نظر خودش نیست و شخص دیگه ای در اون دخل تصرف داشته.
احسان بازم میگم یه دور دیگه بدون پیش داوری از اول نقد رو بخون میبینی خیلی خوب و جامع نوشته شده.
من the last of us رو دوست دارم چون نیومد قهرمانی بسازه که همرو از پا در بیار بتونه یک تنه مبارزات پیش ببره من tht last of usرو دوست دارم بخاطر اینکه اومد داستانی حماسی شرح داد شخصیتی خلق کرد که سوپر قهرمان نیست کسی که برا تکان دادن اشیا شبیه انسان های واقعی نیاز به کمک داره عشق تو وجود است که بازیباز مورد توجه خودش میکنه
دیگه دستم نمتونه دنبال بازی دیگه ای باشه
- - -ویرایش - - -
تو بازی سه جا نزدیک بود اشکم در بیاد اونجا که هنری برادرش سم رو کشت و اونجا که الی دنبال انتی بیوتیک بود و اونجا که الی ار جو خواست قسم بخوره ب