The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
داشتم نقد یوزرهای سایت IMDB رو میخوندم این جملات رو جدا کردم تا بخونین و لذت دنیا و آخرت رو ببرین :d
هر هفده نقد یوزرها پر از مدح و ستایشه این اثر ناب هنریـه :d
Speechless can't even type 1
2 This game is a masterpiece of our time
3 I've never had a gaming experience quite like it
4 The gameplay is just as smooth as the Uncharted series
5 All in all, The Last of Us is a chilling masterpiece that sticks with you
6 the greatness of this game has indeed caused me to write my first and only review
7 Quite possibly the greatest game of this generation
و این هشتمیه که خودم بشخصه مثه همون آرت ورک ـه از خوندنش بسیار لذت بردـم

Proof that video games are truly an art form
پیشاپیش ولکـاـم تو پیج 400 :bighug: :d

پ ن : این یکی رو یادـم رفت :-"

The game is damn near flawless

آخرین ویرایش:
من یک مشکل جدی پیدا کردم
امروز برای بار دوم کل کلانم نابود شد با اینکه همش میبردم و مثبت میگرفتم!
چجوری کلانتون رو تا هفته 12 حفظ میکنید برای تروفی؟!

من یک مشکل جدی پیدا کردم
امروز برای بار دوم کل کلانم نابود شد با اینکه همش میبردم و مثبت میگرفتم!
چجوری کلانتون رو تا هفته 12 حفظ میکنید برای تروفی؟!
کاری نداره حفظ کردن تا 12 هفته! من بچه ها میان اینجا میگن کلن ـمون نابود شد تعجب میکنم! :d
توی بازی به اندازه ی مورد نیاز حداقل غذا جمع میکنیم،تا کلن زنده بمونه! بیشتر هم شد که کلن ـمون تعدادش بیشتر میشه! >:)
البته اگر میبینید نمیتونید به اندازه ی مورد نیاز غذا جمع کنید، بین Skillـهاتون حتما the Collector رو جا بدید! اینجوری پیچ و مهره بیشتر میگیرید که آخر بازی تبدیل میکنه به غذا! :d (نترسید! توی بازی پیچ و مهره هم استفاده کنید اشکالی نداره! تعدادی که توی کل بازی میگیرید رو حساب میکنه! )

چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که شاید ماموریت بد انتخاب میکنید و یکهو میترکه کل کلن مثلا :-"
سعی کنید ماموریت های سخت تر رو برای اونایی انتخاب کنید که به جمعیتتون اضافه میکنه! و برای Risk ماموریت هایی رو انتخاب کنید که بتونید تا جایی که میشه مرحله ی بیشتریش رو انجام بدید!
سعی کنید ماموریت Down یا Execution رو بزارید برای هفته های آخر!!! (مثلا توی این 12 هفته هرکدوم رو فقط 1 بار انتخاب کنید) تا مطمئن بشید هفته ی آخر تعداد کمتری از جمعیتتون به فنا میرن(چون آخرین ماموریت هفته ی 12ـم، Risk میباشد که در بهترین حالت بازم 20% جمعیت میترکن! :d )
کلا من سختی توی نگه داری کلن نمیبینم! :d

کاری نداره حفظ کردن تا 12 هفته! من بچه ها میان اینجا میگن کلن ـمون نابود شد تعجب میکنم! :d
توی بازی به اندازه ی مورد نیاز حداقل غذا جمع میکنیم،تا کلن زنده بمونه! بیشتر هم شد که کلن ـمون تعدادش بیشتر میشه! >:)
البته اگر میبینید نمیتونید به اندازه ی مورد نیاز غذا جمع کنید، بین Skillـهاتون حتما the Collector رو جا بدید! اینجوری پیچ و مهره بیشتر میگیرید که آخر بازی تبدیل میکنه به غذا! :d (نترسید! توی بازی پیچ و مهره هم استفاده کنید اشکالی نداره! تعدادی که توی کل بازی میگیرید رو حساب میکنه! )

چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که شاید ماموریت بد انتخاب میکنید و یکهو میترکه کل کلن مثلا :-"
سعی کنید ماموریت های سخت تر رو برای اونایی انتخاب کنید که به جمعیتتون اضافه میکنه! و برای Risk ماموریت هایی رو انتخاب کنید که بتونید تا جایی که میشه مرحله ی بیشتریش رو انجام بدید!
سعی کنید ماموریت Down یا Execution رو بزارید برای هفته های آخر!!! (مثلا توی این 12 هفته هرکدوم رو فقط 1 بار انتخاب کنید) تا مطمئن بشید هفته ی آخر تعداد کمتری از جمعیتتون به فنا میرن(چون آخرین ماموریت هفته ی 12ـم، Risk میباشد که در بهترین حالت بازم 20% جمعیت میترکن! :d )
کلا من سختی توی نگه داری کلن نمیبینم! :d

خیلی ممنون
اطلاعات عالی دادید
من همش سخت ها رو انتخاب میکردم پس همون... اشتباه از من بوده
فکر نمیکردم ماموریت ها اصلا تاثیری داشته باشه

کلاً ترجیح میدم بیشتر از این در مورد نقد احد بحث نکنم چون این نقد ، نقد احد نیست :biggrin1: [2]

لطفا تو تاپیک امتیازات بحث نکنین اونجا جو درستی نداره . کلی ... ریختن اونجا .

کلاً ترجیح میدم بیشتر از این در مورد نقد احد بحث نکنم چون این نقد ، نقد احد نیست :biggrin1: [2]

لطفا تو تاپیک امتیازات بحث نکنین اونجا جو درستی نداره . کلی ... ریختن اونجا .
دیگه هیچ جوره نتونستین خودتون رو قانع کنید، به این نتیجه رسیدین که نقد مال احد نیست؟ :-/ جالب بود در نوع خودش.

اگه برای رسیدن به ویک12 عجله دارین روز هارو تا جایی که می تونین اسکیپ کنین.ینی مهم نیست ادمای کلنتون سیک یا گرسنه باشن فقط نباید بذارین تعداد افراد کلن به 0برسه.فقط نگران 100%ریسک ها باشین.60% ریسک مهم نیست.
اگه میخوای ماموریت های راحتی رو انتخاب کنین بهم بگین تا راهنمایی کنم.
در ضمن یه سوال:
تروفی گاید بازی رو بزنم؟
یه سوال دیگه:
کسی لینک دانلود اون ترک نازنین رو نداره؟:دی

امروز برای اولین بار Survivor رو هم بازی نمودم:-" این یکی بهتره! هیجانش بیشتره! :d کار گروهی هم مجبوریم بهتر کنیم:-" و کلا بسی جذابه>:) (فکر کنم غذا و اینا هم بهتر میده:-" )
رکورد کلن ـم رو رسوندم به 122 نفر (احمد یکی ازت رد کردم>:) ) :d
154 نفر:d ليدربرد رو نگاه كني يه سري 512 نفر رسيدن فكر كنم بوست ميكنن:d
من به ترتيب mission ها رو برميدارم:Down-Execution-craft-Heal راحت تموم ميشه:d
اون survivor هم خيلي مسخرس مخصوصا اگر تنهايي بري.من يك بار هم نرفتم:d
اگر ميخوايد زياد امتياز بگيريد Collector 2 و First aid 3 رو بزاريد خيلي راحته.

من تازه رسیدم هفته ی 5 با 55 نفر جمعیت :d
ولی خب الان اوضاع کلنم خیلی خطریه!:d 6 نفر sick دارم حدود 20 نفر Hungry:d
ماموریتم تا اینجا (هر دو نوعش رو) یا Down بر داشتم یا
Execution
!فقط بار اول یه heal برداشتم به 2 تا هم نرسید تعداد heal هام:d
survivor هم بدرد نمی خوره:d supply raid خیلی بهتره!البته به شرطی که هم تیمی هات ادم باشن!نرن بین heal هم تیمی و execute یکی مورد دومرو انتخاب کنن reinforcement ها به فنا بره:d
ولی عجب multi خوبی داره, بعد مدت ها تونست منو از پای BF3 بلند کنه:d
-----------------
حالا یه سوال!سیستم level up این بازی چطوریه؟اصلا داره level up؟اون عددی که کنار اسمت می زنه چیه؟

دیگه هیچ جوره نتونستین خودتون رو قانع کنید، به این نتیجه رسیدین که نقد مال احد نیست؟ :-/ جالب بود در نوع خودش.
چیزی واسه قانع شدن وجود نداره . از اول با نمره اصلا کاری نداشتیم . اونایی که تو تاپیک امتیازات میبینی که به نیم نمره اعتراض میکنن رو به همه بسط نده . ما با تناسب نقد و نمره مشکل داشتیم . نمره ی اون نقد چیزی بین 7 و 8 هست , نه 9.5

نیازی هم به جنگ و جدل نیست . با توجه به شناختی که از احد داشتیم مطمئنم که واسه یه همچین بازی بزرگی الکی به همه چیز گیر نمیداد و تو نقدشم فقط گرافیک رو تعریف نمیکرد و نمره اش هم متناسب با نقدش میشد . حالا شاید احد سبکش عوض شده :دی

آخرین ویرایش:
دوستانی که نقد دوست دارن نقد کنن ولی ایراد الکی(بنی اسرائیلی )نگیرن. حالا یه چیز دیگه نظر دادن با نقد از این سایت تا آسمون هفتم فرقشه . واسه این شاهکار یه نظری دارم اونم اینه ک اگه بعد از تموم کردن بازی co op براش میزاشتن که بشه آنلاین با یه دوست خوب بازی رو تموم میکردی خیلی محشر میشد(شخصا اعتقادی به نمره دادن ندارم،از نمه دادنشون متنفرم)

من تازه رسیدم هفته ی 5 با 55 نفر جمعیت :d
ولی خب الان اوضاع کلنم خیلی خطریه!:d 6 نفر sick دارم حدود 20 نفر Hungry:d
ماموریتم تا اینجا (هر دو نوعش رو) یا Down بر داشتم یا
Execution
!فقط بار اول یه heal برداشتم به 2 تا هم نرسید تعداد heal هام:d
survivor هم بدرد نمی خوره:d supply raid خیلی بهتره!البته به شرطی که هم تیمی هات ادم باشن!نرن بین heal هم تیمی و execute یکی مورد دومرو انتخاب کنن reinforcement ها به فنا بره:d
ولی عجب multi خوبی داره, بعد مدت ها تونست منو از پای BF3 بلند کنه:d
-----------------
حالا یه سوال!سیستم level up این بازی چطوریه؟اصلا داره level up؟اون عددی که کنار اسمت می زنه چیه؟
عدده تعداد هفته هايي هست كه بازي كردي و علامت كناره عدده رنكت هست كه هر ١٢ هفته كه كامل ميكني شكلش عوض ميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or