The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
مگه تحسین شده ترین بازی 2012 و 2013 (تا به اینجا) قانع کردن هم می خواد ؟! :-/
2012 ـش کجا بود. :-/ بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟ :-/ مثلا الان من بایوشاک رو بیشتر تحسین میکنم نظر شخصی نیست؟ :-/ (به هیچ وجه نمیگم این بازی بده ها. میگم بایوشاک برام بهتر از این بود)

آخرین ویرایش:
2012 ـش کجا بود. :-/ بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟ :-/ مثلا الان من بایوشاک رو بیشتر تحسین میکنم نظر شخصی نیست؟ :-/ (به هیچ وجه نمیگم این بازی بده ها. میگم بایوشاک برام بهتر از این بود)

توی این 2 سال های ریت ترین بازی بوده ! جک ترتون هم توی کنفرانس اشاره کرد .
پس یعنی الان تمام نظراتی که درباره ی TLOU در مراجع معتبر داده شده نظر شخصی هستن ، درسته ؟ یعنی مثلاً طرف به عنوان بهترین بازی نسل یا بهترین بازی ازش نام برده صرفاً یه نظر شخصیه ، درسته ؟

پس یعنی الان تمام نظراتی که درباره ی TLOU در مراجع معتبر داده شده نظر شخصی هستن ، درسته ؟ یعنی مثلاً طرف به عنوان بهترین بازی نسل یا بهترین بازی ازش نام برده صرفاً یه نظر شخصیه ، درسته ؟
خوب مگه غیر اینه که وقتی فردی در مورد چیزی نظری میده نظر شخصیه؟

2012 ـش کجا بود. :-/ بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟ :-/
منظور احسان تمجید ها و جوایزی بود که بعد از نمایشش توی E3 2012 درو کرد . اینکه The Last of Us تحسین شده ترین بازی امسال و حتی احتمالا نسل بوده یک FACT هست . سایت ها و مجلات تعیین میکنن که تا اینجا نشون داده براحتی Bioshock: Infinite رو کنار زده و شانس اول GOTY هست مگر GTA V یک حرکت چشمگیر بزنه .

حالا هرکس نظر شخصیه خودشو داره یهو دیدی یکنفر با Tomb Raider از همه اینا بیشتر حال کرده !

اگر شما منظورت این هست که قبول کنیم که اینا همه نظر شخصیه و هیچ کدوم مرجع مناسبی نیست ، ما همینجا حرف شما رو قبول می کنیم و بهش احترام میذاریم ولی وقتی بعضی از دوستان از بازیهای دیگه در سایر سبک ها انتقاد کردن و علیرغم بالا بودن متا و ... ـشون اونها رو از هر بازی دلخواه خودشون پایینتر خوندن شما هم باید بهش احترام بذارید ! این الان خوبه ؟!

منظور احسان تمجید ها و جوایزی بود که بعد از نمایشش توی E3 2012 درو کرد . اینکه The Last of Us تحسین شده ترین بازی امسال و حتی احتمالا نسل بوده یک FACT هست . سایت ها و مجلات تعیین میکنن که تا اینجا نشون داده براحتی Bioshock: Infinite رو کنار زده و شانس اول GOTY هست مگر GTA V یک حرکت چشمگیر بزنه .

حالا هرکس نظر شخصیه خودشو داره یهو دیدی یکنفر با Tomb Raider از همه اینا بیشتر حال کرده !
خوب امسال که بله حق با شماست اما نسل؟ اگه متا فکته که خوب الان من توی متا چیز دیگه ای میبینم.

The Elders Scroll V Skyrim با 89 نقد متای 96

Grand Theft Auto IV با 86 نقد متای 98 !!!

Super Mario Galaxy با 73 نقد متای 97

Super Mario Galaxy 2 با 88 نقد متای 97

اینا همشون نظر شخصی هست. منتقد هم یک انسانه و نظر شخصی داره. منتهی نسبت به انسان های معمولی کمی اطالاعاتش بیشتره و سعی میکنه که از چیزایی که کاربر معمولی از کنار رد میشه، رد نشه و ایراد بگیره. همین منتقد هم اگه نبود پیشرفت در کار ها خیلی خیلی کند صورت میگرفت.

اگر شما منظورت این هست که قبول کنیم که اینا همه نظر شخصیه و هیچ کدوم مرجع مناسبی نیست ، ما همینجا حرف شما رو قبول می کنیم و بهش احترام میذاریم ولی وقتی بعضی از دوستان از بازیهای دیگه در سایر سبک ها انتقاد کردن و علیرغم بالا بودن متا و ... ـشون اونها رو از هر بازی دلخواه خودشون پایینتر خوندن شما هم باید بهش احترام بذارید ! این الان خوبه ؟!
جوابی که به رضا دادم جواب تو رو هم شامل میشه احسان.

به نظر شما کاری سازندگان ایرانی کردنند درستهمنظورم یه بازی ساختن hero of us که بی شباهت هم از این بازیه زیبا نیست last of usآیا این درسته؟

خوب امسال که بله حق با شماست اما نسل؟ اگه متا فکته که خوب الان من توی متا چیز دیگه ای میبینم.

اینا همشون نظر شخصی هست. منتقد هم یک انسانه و نظر شخصی داره. منتهی نسبت به انسان های معمولی کمی اطالاعاتش بیشتره و سعی میکنه که از چیزایی که کاربر معمولی از کنار رد میشه، رد نشه و ایراد بگیره. همین منتقد هم اگه نبود پیشرفت در کار ها خیلی خیلی کند صورت میگرفت.

جوابی که به رضا دادم جواب تو رو هم شامل میشه احسان.

پس با این اوصاف دارین این حق رو به بقیه هم میدین دیگه

منظورم فقط ریتینگ نبود نقطه نظرات منتقدین در مورد بازی (Best game of the Generation, Game of the Decade و اینا) هم شامل میشه, چیزی که حداقل توی این نسل به این شدت تا اینجا من برای هیچ عنوانی ندیدم.
بعد اینا همش نسبیه; از نداشتن نقد های خوشحال مثل تام چیک برای بازی هایی که ذکر کردی بگیر (میدونی که نمره 6 QTT به تنهایی متای بازی رو از 96 آورد روی 95 اونم با 70 امتیاز ثبت شده) تا فاصله ریلیزشون با د لست آو آس که آخریش مربوط به دو سال پیشه .

در ضمن من اصلاً به نقد بازیسنتر کاری ندارم حالا چه 10 میداد چه 5 چون نظر شخص نویسنده ست و قابل احترام همونجوری که نظر کیوان هم هست.

100% نظر شخصی هست.
نظر 80 تا منتقد که هیچی، نظر 1000 تا منتقد هم نمیتونه فکت مطلق باشه، چی باشه بخوایم با جامعه آماری متا مقایسه کنیم که باز تو این 90 تا خیلی ها هم عقیده نبودن.
اگه اینجوری پس باید GTA IV بهترین بازی کل تاریخ و دوران و ... باشه با 80 تا نقد و متای 98!

100% نظر شخصی هست.
نظر 80 تا منتقد که هیچی، نظر 1000 تا منتقد هم نمیتونه فکت مطلق باشه، چی باشه بخوایم با جامعه آماری متا مقایسه کنیم که باز تو این 90 تا خیلی ها هم عقیده نبودن.
اگه اینجوری پس باید GTA IV بهترین بازی کل تاریخ و دوران و ... باشه با 80 تا نقد و متای 98!

متا رو نگفتم عزیز ! داشتم در مورد این همه جوایزی که میگیره و این عناوینی که به عنوان بهترین بازی نسل و بهترین بازی و ... بهش میدن صحبت می کردم ! و گرنه هر کسی می دونه که متا شرایطش چه جوریه ! فلان سال پیش فلان بازیهای قطعاً با نمرات 4 و 6 مستفیض نمیشدن ! فلان سال پیش شرایط آخر نسل نبوده و ...

ـش کجا بود. بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟ مثلا الان من بایوشاک رو بیشتر تحسین میکنم نظر شخصی نیست؟ (به هیچ وجه نمیگم این بازی بده ها. میگم بایوشاک برام بهتر از این بود)

واقعا شما سردبیر تحریریه اید ؟!! یه لحظه شک کردم چون حرفای شما صرفا نظر شخصی نبود بدجور بوی فن میداد . وقتی نظر شخصی شما این باشه وای به حال بقیه .

یه بحث داریم حال کردنه طرف میاد میگه از بایوشاک خوشم اومده ، یه بحثم داریم دبیر تحریریه ! میاد میگه
این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟
اینجا دیگه عملا فن بودنو به کمال میرسونه !! و منم نظر شخصی خودمو کاربرانو میگم : بایوشاک در مقابل TLOU برای من وقتی پارتنرو مقایسه میکنم : الیزابت برام نقش هویجو داشت ، چوب جاش میزاشتن بیشتر بدردم میخورد . گیم پلیو مقایسه میکنم TLOU خستگی ناپذیرترین گیم پلیه که تا الان دیدمو 4 بار تمومش کردم . گرافیکم در مقابل یه PC قدرتمند با اون همه هارتو پورتش بازم خیلی راحت تلو اومد کنارش زد ، مولتی هم که بچه ها فعلا تلو رو به bf ترجیحش دادن ، هوش مصنوعی تلو هم بهترین نسله . داستان هم که ناتی داگ معجزه کرد با روایتش

در مورد Tomb Raider من هیچوقت با بازی دیگه ای مقایسش نمیکنم ، لارا و جیل ولنتاین محبوبترین شخصیتهای مونث در این 14 سال برای هر گیمر قدیمیه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or