farbodkain
کاربر سایت
دوستانی که در حال آنلاین بازی کردن هستند --> همتون Original بازی می کنید یا CFW هست در بینتون ؟!
دیگه هیچ جوره نتونستین خودتون رو قانع کنید، به این نتیجه رسیدین که نقد مال احد نیست؟ جالب بود در نوع خودش.
2012 ـش کجا بود. بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟ مثلا الان من بایوشاک رو بیشتر تحسین میکنم نظر شخصی نیست؟ (به هیچ وجه نمیگم این بازی بده ها. میگم بایوشاک برام بهتر از این بود)مگه تحسین شده ترین بازی 2012 و 2013 (تا به اینجا) قانع کردن هم می خواد ؟!
2012 ـش کجا بود. بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟ مثلا الان من بایوشاک رو بیشتر تحسین میکنم نظر شخصی نیست؟ (به هیچ وجه نمیگم این بازی بده ها. میگم بایوشاک برام بهتر از این بود)
خوب مگه غیر اینه که وقتی فردی در مورد چیزی نظری میده نظر شخصیه؟توی این 2 سال های ریت ترین بازی بوده ! جک ترتون هم توی کنفرانس اشاره کرد .
پس یعنی الان تمام نظراتی که درباره ی TLOU در مراجع معتبر داده شده نظر شخصی هستن ، درسته ؟ یعنی مثلاً طرف به عنوان بهترین بازی نسل یا بهترین بازی ازش نام برده صرفاً یه نظر شخصیه ، درسته ؟
منظور احسان تمجید ها و جوایزی بود که بعد از نمایشش توی E3 2012 درو کرد . اینکه The Last of Us تحسین شده ترین بازی امسال و حتی احتمالا نسل بوده یک FACT هست . سایت ها و مجلات تعیین میکنن که تا اینجا نشون داده براحتی Bioshock: Infinite رو کنار زده و شانس اول GOTY هست مگر GTA V یک حرکت چشمگیر بزنه .2012 ـش کجا بود. بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟
خوب مگه غیر اینه که وقتی فردی در مورد چیزی نظری میده نظر شخصیه؟
خوب امسال که بله حق با شماست اما نسل؟ اگه متا فکته که خوب الان من توی متا چیز دیگه ای میبینم.منظور احسان تمجید ها و جوایزی بود که بعد از نمایشش توی E3 2012 درو کرد . اینکه The Last of Us تحسین شده ترین بازی امسال و حتی احتمالا نسل بوده یک FACT هست . سایت ها و مجلات تعیین میکنن که تا اینجا نشون داده براحتی Bioshock: Infinite رو کنار زده و شانس اول GOTY هست مگر GTA V یک حرکت چشمگیر بزنه .
حالا هرکس نظر شخصیه خودشو داره یهو دیدی یکنفر با Tomb Raider از همه اینا بیشتر حال کرده !
جوابی که به رضا دادم جواب تو رو هم شامل میشه احسان.اگر شما منظورت این هست که قبول کنیم که اینا همه نظر شخصیه و هیچ کدوم مرجع مناسبی نیست ، ما همینجا حرف شما رو قبول می کنیم و بهش احترام میذاریم ولی وقتی بعضی از دوستان از بازیهای دیگه در سایر سبک ها انتقاد کردن و علیرغم بالا بودن متا و ... ـشون اونها رو از هر بازی دلخواه خودشون پایینتر خوندن شما هم باید بهش احترام بذارید ! این الان خوبه ؟!
خوب امسال که بله حق با شماست اما نسل؟ اگه متا فکته که خوب الان من توی متا چیز دیگه ای میبینم.
The Elders Scroll V Skyrim با 89 نقد متای 96
Grand Theft Auto IV با 86 نقد متای 98 !!!
Super Mario Galaxy با 73 نقد متای 97
Super Mario Galaxy 2 با 88 نقد متای 97
اینا همشون نظر شخصی هست. منتقد هم یک انسانه و نظر شخصی داره. منتهی نسبت به انسان های معمولی کمی اطالاعاتش بیشتره و سعی میکنه که از چیزایی که کاربر معمولی از کنار رد میشه، رد نشه و ایراد بگیره. همین منتقد هم اگه نبود پیشرفت در کار ها خیلی خیلی کند صورت میگرفت.
جوابی که به رضا دادم جواب تو رو هم شامل میشه احسان.
منظورم فقط ریتینگ نبود نقطه نظرات منتقدین در مورد بازی (Best game of the Generation, Game of the Decade و اینا) هم شامل میشه, چیزی که حداقل توی این نسل به این شدت تا اینجا من برای هیچ عنوانی ندیدم.خوب امسال که بله حق با شماست اما نسل؟ اگه متا فکته که خوب الان من توی متا چیز دیگه ای میبینم.
The Elders Scroll V Skyrim با 89 نقد متای 96
Grand Theft Auto IV با 86 نقد متای 98 !!!
Super Mario Galaxy با 73 نقد متای 97
Super Mario Galaxy 2 با 88 نقد متای 97
اینا همشون نظر شخصی هست. منتقد هم یک انسانه و نظر شخصی داره. منتهی نسبت به انسان های معمولی کمی اطالاعاتش بیشتره و سعی میکنه که از چیزایی که کاربر معمولی از کنار رد میشه، رد نشه و ایراد بگیره. همین منتقد هم اگه نبود پیشرفت در کار ها خیلی خیلی کند صورت میگرفت.
توی این 2 سال های ریت ترین بازی بوده ! جک ترتون هم توی کنفرانس اشاره کرد .
پس یعنی الان تمام نظراتی که درباره ی TLOU در مراجع معتبر داده شده نظر شخصی هستن ، درسته ؟ یعنی مثلاً طرف به عنوان بهترین بازی نسل یا بهترین بازی ازش نام برده صرفاً یه نظر شخصیه ، درسته ؟
100% نظر شخصی هست.
نظر 80 تا منتقد که هیچی، نظر 1000 تا منتقد هم نمیتونه فکت مطلق باشه، چی باشه بخوایم با جامعه آماری متا مقایسه کنیم که باز تو این 90 تا خیلی ها هم عقیده نبودن.
اگه اینجوری پس باید GTA IV بهترین بازی کل تاریخ و دوران و ... باشه با 80 تا نقد و متای 98!
خوب مگه غیر اینه که وقتی فردی در مورد چیزی نظری میده نظر شخصیه؟
ـش کجا بود. بعدم اینکه این تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟ مثلا الان من بایوشاک رو بیشتر تحسین میکنم نظر شخصی نیست؟ (به هیچ وجه نمیگم این بازی بده ها. میگم بایوشاک برام بهتر از این بود)
منظور احسان تمجید ها و جوایزی بود که بعد از نمایشش توی E3 2012 درو کرد . اینکه The Last of Us تحسین شده ترین بازی امسال و حتی احتمالا نسل بوده یک FACT هست . سایت ها و مجلات تعیین میکنن که تا اینجا نشون داده براحتی Bioshock: Infinite رو کنار زده و شانس اول GOTY هست مگر GTA V یک حرکت چشمگیر بزنه .
حالا هرکس نظر شخصیه خودشو داره یهو دیدی یکنفر با Tomb Raider از همه اینا بیشتر حال کرده !
اینجا دیگه عملا فن بودنو به کمال میرسونه !! و منم نظر شخصی خودمو کاربرانو میگم : بایوشاک در مقابل TLOU برای من وقتی پارتنرو مقایسه میکنم : الیزابت برام نقش هویجو داشت ، چوب جاش میزاشتن بیشتر بدردم میخورد . گیم پلیو مقایسه میکنم TLOU خستگی ناپذیرترین گیم پلیه که تا الان دیدمو 4 بار تمومش کردم . گرافیکم در مقابل یه PC قدرتمند با اون همه هارتو پورتش بازم خیلی راحت تلو اومد کنارش زد ، مولتی هم که بچه ها فعلا تلو رو به bf ترجیحش دادن ، هوش مصنوعی تلو هم بهترین نسله . داستان هم که ناتی داگ معجزه کرد با روایتشاین تحسین شده رو کی تعیین میکنه؟