The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
البته بعضی از این افراد هم هستن (که تعدادشون کم هم نیست) که علاوه بر این کارهاشون حمایت هم میشن ! حالا اسم نمی برم ؛ ولی حق بده که بقیه هم باید در مقابل اونا از حق خودشون نگذرن !
احسان اگه بخوای جواب اینطور آدما رو مثل خودشون بدی تنها چیزی که این وسط میمونه اینه که بقیه افرادی که مثلا وارد نمیشن و دارن نگاه میکنن، تو رو هم تو صف این چنین افرادی قرار میدن. پس بهتره یا اصلا باهاشون وارد نشین یا اگر نمیتونید خودتون رو نگه دارید کاری نکنید که شما هم مثل خود اونا بشید. البته من مورد اول رو پیشنهاد میدم :دی
خوب شما اونایی که به احد به فرض توهین میخان بکنن باید بیخیال بشی . اونا باید بن بشن . ما اگه دقت کنی هیچ کودوممون (افراد این تاپیک) حتی 1 پست هم تو تاپیک امتیازات ندادیم چون جوش خیلی خرابه . ما اومدیم اینجا از تناقض بین نقد و نمره انتقاد کردیم چندین سوال پرسیدیم در مورد نقد و ... ولی هیچکودوم جواب داده نشد . من به شخصه انتظار داشتم حداقل نقد کننده بیاد اینجا وارد بحث با ما بشه و مطمئن باش اون اتفاقایی که تو تاپیک امتیازا میوفته اینجا نمیوفتاد .

مطمئن باش این بازی اگه با این نقدی که نوشته شده 10 میگرفت من بازم انتقاد میکردم مطمئن باش . من چون با توجه به نقد احساس کردم که همین 9.5 و نظر کیوان هم فقط واسه گل روی ـه طرفداران قرار گرفته ناراحت شدم و انتقاد کردم و میدونم که احسان هم باهام هم نظر هست .

ولی به جای این انتظاراتی که داشتیم نه تنها هیچ کس جوابمون رو نداد بلکه یه چند نفر هیزم فروش جهنم اومدن بیشتر اعصابمون رو ریختن به هم و جالبتر این که بزرگای سایت هم چپ و راست پستاشون رو لایک میکردن !
نمیشه کنترلشون کرد محمد. قبول کن اینو. بالاتر هم گفتم اینجا فرومه و تعداد افرادی که میان وارد بحث میشن خیلی زیاده. دوما همونطور که گفتم احد هرچی نوشته توی نقد نظر خودشه و طبق انتظاراتی که توی ذهن خودش از اطلاعاتش داره یه سری ایراداتی میگیره از بازی ها. محمد توی تاپیک امتیازات بود فکر مینم که لیستی از نقد های احد رو گذاشت که توی همه اینا احد گوشه ای به هوش مصنوعی هر کودوم گیر داده بود. این نشون میده که این منتقد روی هوش مصنوعی خیلی حساسه و به نوعی توی نقد هاش توی این مورد، مو از ماست میکشه بیرون. بپس این هم میشه نظر شخصی این فرد و نمیشه اون رو هم سرزنش کرد برای این کارش. شاید نظر کس دیگه و حتی یه منتقد این باشه که اصلا روی هوش مصنوعی اینقدر نباید زوم کرد. نمیشه این رو هم خرده گرفت بهش. هر کسی نظری داره. من همیشه توی بحثام با احد این مورد رو مینشونم که اولین چیزی که از نسل بعد انتظار داره جهش بزرگ هوش مصنوعی ـه.

در آخر هم بگم که اگر اینطور جوی توی سایت پیش نیومده بود و بعضی کاربر ها اینجا رو با چاله میدون و فرد منتقد رو با خانودشون اشتباه نگررفته بودن، اجازه میدادیم منتقد خودش بیاد ونظراتش رو بیان کنه. اما خوب الان این جوی هست که توی سایت به راهه و کاریش هم نمیشه کرد و بطبع هم نمیتونم اجازه بدم منتقد بیاد و با چنین افرادی وارد بحث بشه. کسانی هم که اینطوری نیستن (مثل شخص شما و امثال احسان و رضا) ناچارا به آتیش اون عده میسوزن. پس بهتره کابرا خودشون رو درست کنن تا شما هم به آتیش اونا نسوزید..
نه نمی گم خودمون مثل اونا بشیم ! میگم طبق حرفهای زده شده همه حق دارن از هر بازی ای که می خوان دفاع کنن ، اگر چند نفر این وسط خوشمزگی کردن وظیفه ی تگ دارای سایته که جلوشون رو بگیرن و نذارن این بحث ها شکل بگیره
biggrin1.gif
نه اینکه به وضوح دیده میشه بعضی از این تگ دارا توی لایک کردن همون افراد از بقیه فعال تر هستن
biggrin1.gif
بعضی مواقع شرایطی ایجاد میشه که طرف بصورت بسیار حرفه ای مزه پرانی میکنه و با توجه به قوانین کلی سایت به هیچ وجه نمیشه اونا ررو خلاف کار قلمداد کرد. الان مثلا متای بازی TLOU روی 95ـه که یکی از شاهکار های امسال و نسل قلمداد میشه. الان یکی میاد تو تاپیکش میگه، "من به این بازی 95 که هیچ 10 هم نمیدم. حتی ارزش کپی بازی کردن هم نداره". الان اینو من چیکارش کنم؟ :دی هیچ خلافی انجام داده و به هیچ کس هم توهین نکرده و اگه ازش هم جویای دلیل بشی میگه نظر شخصیمه و کسی هم نمیتونه بگه نظرت اشتباهه! همونطور که گفتم باید اینطور افراد رو ایگنور کنید و جوابشون رو ندید تا خودشون به خاطرات سپرده بشن. اون قضیه تگ دار ها و ... هم به من مربوط نمیشه و نمی تونم نظری در موردشون بدم چون ادمین نیستم و دست من نیست تشخیص اینطور مسائل.

آخرین ویرایش:
احسان اگه بخوای جواب اینطور آدما رو مثل خودشون بدی تنها چیزی که این وسط میمونه اینه که بقیه افرادی که مثلا وارد نمیشن و دارن نگاه میکنن، تو رو هم تو صف این چنین افرادی قرار میدن. پس بهتره یا اصلا باهاشون وارد نشین یا اگر نمیتونید خودتون رو نگه دارید کاری نکنید که شما هم مثل خود اونا بشید. البته من مورد اول رو پیشنهاد میدم :دی

نه نمی گم خودمون مثل اونا بشیم ! میگم طبق حرفهای زده شده همه حق دارن از هر بازی ای که می خوان دفاع کنن ، اگر چند نفر این وسط خوشمزگی کردن وظیفه ی تگ دارای سایته که جلوشون رو بگیرن و نذارن این بحث ها شکل بگیره :دی نه اینکه به وضوح دیده میشه بعضی از این تگ دارا توی لایک کردن همون افراد از بقیه فعال تر هستن :دی

نقل قولتون من نبودم اما من در این مورد بهتون جواب میدم. تو صفحه قبل هم گفتم اینا نظرات شخصی هستن، اما. ووقتی کسی برای سمتی انتخاب میشه و فرد مورد نظر خودش رو بالا کشیده، حتما دلیلی داشته که به اون مرحله رسیده. مثلا همین مثال خود شما در رابطه با بهترین بازیکنان. کسانی که این بازیکنان رو انتخاب میکنن مطمئنن تو رشته ورزش یدطولانی دارن و نسبت به انسان های معمولی و صرفا طرفداران ساده چیزهای بیشتری رو میدونن. واسه همین به این سمت رسیدن و انتخاب بر عهدشون گذاشته شده. الان اینجا میرسیم به نظر شخصی. نظر شخصی این وسط و در این مرحله از بین نررفته و همچنان با پرجاست؛ اما نظر شخصی شخصی که اطلاعاتش بیشتر، مطقی تر از شخصی هست که اطلاعاتش کمه و بطور تخصصی داخل قضایا نیست. حالا تو صنعت گیم و فیلم و ... این اشخاص منتقد ها هستن که به نسبت اطلاعات و تجربه ای که دارن به مراحل بالاتری میرسن و به عنوان نماینده انتخاب میشن تا کیفیت یه محصول رو ارزیابی کنن و اشکلاتی که به نظرشون وارد هست رو نشون بدن. اینا همشون نظر شخصی هست اما میزان اطلاعات فرد و انتظاراتش روی این نظر تاثیر مستقیم داره.
طرف نقل قول مهم نیست . مهم موضوعی که مطرح شده . پاسخی که من منتظرم از شما یا اون دوست محترم که چنین کامنتی دادن بشنوم اینه که در نهایت بهترین های قطعی که همه باید بهش احترام بذارن و دیگه بحثی روش نباشه رو چه افراد یا منابعی باید انتخاب کنن ؟ ( یعنی جایی که دیگه استفاده از صفت ترین معنی نده و ما به جای استفاده از کلمه منطقی تر رسما اعلام کنیم حقیقت همینه ) نظر های شخصی میلیون ها انسان معمولی یا منابع معتبر و جامع !؟ اینکه نظر شخصی همه جا وجود داره و خواهد داشت یک امر مسلمه و منم شکی درش ندارم . منتهی مشکل از جایی شروع می شه که شما مقام و مرتبه نظر شخصی رو تا حدی بالا می بری که در کار منابع معتبر و جامع اختلال ایجاد می کنه ! نظر شخصی فقط یک زیر نویس ساده است و بس . در واقع به عنوان مثال نظر شخصی درست در مورد بازی tlou این می تونه باشه : میانگین 95 درصدی بازی و تحسین های مثال زدنی منتقدین معتبر دنیا یکی از بهترین ip های این نسل رو تایید کردن و این یه فکت ، تعریف های وحشتناک از AI بازی از زبان بزرگ ترین منتقد ها هم فکت ، اما در ادامه می تونی اعلام کنی شخص بنده از بازی x با میانگین 23 درصد 5 برابر بیشتر لذت بردم . این تیکه اخر شد نظر شخصی ! ولی این نظر شخصی حق ایجاد اختلال در نظر بزرگان رو نداره .

نمیشه کنترلشون کرد محمد. قبول کن اینو. بالاتر هم گفتم اینجا فرومه و تعداد افرادی که میان وارد بحث میشن خیلی زیاده. دوما همونطور که گفتم احد هرچی نوشته توی نقد نظر خودشه و طبق انتظاراتی که توی ذهن خودش از اطلاعاتش داره یه سری ایراداتی میگیره از بازی ها. محمد توی تاپیک امتیازات بود فکر مینم که لیستی از نقد های احد رو گذاشت که توی همه اینا احد گوشه ای به هوش مصنوعی هر کودوم گیر داده بود. این نشون میده که این منتقد روی هوش مصنوعی خیلی حساسه و به نوعی توی نقد هاش توی این مورد، مو از ماست میکشه بیرون. بپس این هم میشه نظر شخصی این فرد و نمیشه اون رو هم سرزنش کرد برای این کارش. شاید نظر کس دیگه و حتی یه منتقد این باشه که اصلا روی هوش مصنوعی اینقدر نباید زوم کرد. نمیشه این رو هم خرده گرفت بهش. هر کسی نظری داره. من همیشه توی بحثام با احد این مورد رو مینشونم که اولین چیزی که از نسل بعد انتظار داره جهش بزرگ هوش مصنوعی ـه.

در آخر هم بگم که اگر اینطور جوی توی سایت پیش نیومده بود و بعضی کاربر ها اینجا رو با چاله میدون و فرد منتقد رو با خانودشون اشتباه نگررفته بودن، اجازه میدادیم منتقد خودش بیاد ونظراتش رو بیان کنه. اما خوب الان این جوی هست که توی سایت به راهه و کاریش هم نمیشه کرد و بطبع هم نمیتونم اجازه بدم منتقد بیاد و با چنین افرادی وارد بحث بشه. کسانی هم که اینطوری نیستن (مثل شخص شما و امثال احسان و رضا) ناچارا به آتیش اون عده میسوزن. پس بهتره کابرا خودشون رو درست کنن تا شما هم به آتیش اونا نسوزید..
خوب تر وقتی به پای خشک میسوزه که در اقلیت باشه در حالی که اینطوری نیست . و سر جمع افرادی که تو تاپیک امتیازا از حد خارج شدن بیشتر از 5-6 نفر نبودن . به جز ممد بقیه که مثلا داشتن دفاع میکردن از نقد بیشتر اونجا رو زدن به هم و اعصاب خورد کردن و ما رو تا مرز نقل قول بردن :دی حالا نمیخام اسم ببرم و امیدوارم یخورده جلوی اونا هم گرفته بشه و پستاشون لایک نشه .

===
من احد رو میشناسم و میدونم سر ـه بازی بزرگی مثل اسکایریم با وجود اینکه از هوش مصنوعی و باگهاش اشاره کرده ولی چشم پوشی کرد و با اینکه باگهاش اینا گاهی اعصاب خورد کن و حتی مضحک هم بود , چون اسکایریم واقعا بالاتر از اینه که بیای با این ایرادا خرابش کنی و 10 گرفت . ولی سر این بازی در کمال تعجب تقریبا از همه چیز به جز گرافیک به اون صورت خوب نگفته اونم واسه TLoU که وقتی اسم احد رو دیدم گفتم همه چی حله چون دیدگاهش نسبت به بازیای بزرگ رو میدونم .

@FaRd!N
می بخشید که پابرهنه وارد بحثتون می شم.
حرفاتون تا حدودی درسته ولی تا حدودی نه.منظورم بحثتون راجب نظر شخصی هست!ببینید اول یه سوال از شما دارم:
هوش مصنوعی اگه چجوری بود رضایت شما رو جلب می کرد؟(حالا شما یا اقا احد)حتما می خواستین الی دیده بشه ولی تو تو دست و پای دشمنا نباشه.خب این امر حتما نشدنی بوده که ناتی داگ این کار رو نکرده دیگه.وگرنه وقت خودشون بازی میکردن و یا می ساختن حتما به این امر توجه کردن.یا راه دیگه هم بود که الی این قدر پارتنر خوبی نباشه و فقط چنتا تیر هوا کنه به در ودیوار بزنه یا مثل الیزابت بره یه گوشه قایم شه.(این از نظر هوش مصنوعی)
یه جا هم تو نقد هست که راجب دندون گیر نبودن داستان می گه.خب باشه نظر شخصی هست درست.ولی داستان چی کم داره که دندون گیر نیست؟خب این خلاف عقیده ی همه هست نمی تونیم ساکت بمونیم بگیم خب نظر شخصی هست دیگه!
یا مثلا تکراری شدن بازی...(در حالی که یکی از نکات + بازی متنوع بودنش هست تو نقد!)اخه اگه این بازی تکراری بود ماها 2-5 بار این بازی رو تکرار میکردیم؟هردفعه به یه چیز شگفت اور دیگه بر می خوردیم؟
دلیل نمی شه چون نظر شخصی هست ما بگیم خب بچه ها همه فقط تشکر کنین انتقاد هم فراموش!اصن میگیم بازی یه سری ایرادات داشته!ولی تو همین بازی سنتر نوشته 10 به بازی تعلق می گیره که کامل ترین بازی در زمان خودش باشه.می شه بازی نام ببرید که در این سبک یا در همه ی سبک ها کامل تر از این تلو باشه؟
بعد تازه عجیب ترین نکته و قسمت نقد اون اخرا بود!
همون طور که هیلو4....الان ینی تلو با هیلو 4 یکی شد!نمیدونم واسه دلگرمی فن های عزیز ایکس 360 بود این تیکه یا صرفا جهت عصبی کردن ما!
بازم می بخشید وارد بحثتون شدم.

آخرین ویرایش:
طرف نقل قول مهم نیست . مهم موضوعی که مطرح شده . پاسخی که من منتظرم از شما یا اون دوست محترم که چنین کامنتی دادن بشنوم اینه که در نهایت بهترین های قطعی که همه باید بهش احترام بذارن و دیگه بحثی روش نباشه رو چه افراد یا منابعی باید انتخاب کنن ؟ ( یعنی جایی که دیگه استفاده از صفت ترین معنی نده و ما به جای استفاده از کلمه منطقی تر رسما اعلام کنیم حقیقت همینه ) نظر های شخصی میلیون ها انسان معمولی یا منابع معتبر و جامع !؟ اینکه نظر شخصی همه جا وجود داره و خواهد داشت یک امر مسلمه و منم شکی درش ندارم . منتهی مشکل از جایی شروع می شه که شما مقام و مرتبه نظر شخصی رو تا حدی بالا می بری که در کار منابع معتبر و جامع اختلال ایجاد می کنه ! نظر شخصی فقط یک زیر نویس ساده است و بس . در واقع به عنوان مثال نظر شخصی درست در مورد بازی tlou این می تونه باشه : میانگین 95 درصدی بازی و تحسین های مثال زدنی منتقدین معتبر دنیا یکی از بهترین ip های این نسل رو تایید کردن و این یه فکت ، تعریف های وحشتناک از AI بازی از زبان بزرگ ترین منتقد ها هم فکت ، اما در ادامه می تونی اعلام کنی شخص بنده از بازی x با میانگین 23 درصد 5 برابر بیشتر لذت بردم . این تیکه اخر شد نظر شخصی ! ولی این نظر شخصی حق ایجاد اختلال در نظر بزرگان رو نداره .
بخدا اگه با دقت پست های منو بخونی به همه جوابات میرسی. همه اینایی که میگی رو توضیح دادم من. مطمئن باش نظر 20 نفر متخصص خیلی بالاتر از 200 نفر نامتخصصه. الان متا مطمئن باش از نظر هر کس دیگه ای بالاتره. کسی هم بخواد منکر این باشه مشکل از خودشه. حالا این مسئله جوری شده که وقتی به مزاج بعضی ها خوش نمیاد متا رو فاسد خطاب می کنن و دفعه بعد اونو بهترین منبع میدونن! :دی اما این حقیقت رو تغییر نمیده که متا نظر جمع منتقدا و متخصص ها است و توی این نظر اجماع، مخالف هم هست و هم موافق. قبلا هم گفتم هر کسی بنا به اطلاعاتی و تجربه ای که بدست آورده انتظاراتی رو داره که طبق اونا هم یه موضوعی رو تحقیق میکنه. این نظرات هیچ کودوم غلط نیست، همشون درستن. برای مثال همین بازی اینهمه 10 گرفته، اما مثلا منتقد Gamespot بهش داده 8. نمیشه بهش خرده گرفت و کل گیم اسپات رو زیر سوال برد.، اونم گیم اسپاتی که تا قبل از این جریان یکی از محبوب ترین و منطقی ترین نمره ده ها بود. اما الان قضیه 180 درجه عوض شده.

یه چیزیم بگم در رابطه با اون حرفی که در مورد منتقدین دنیا زدید. ببینید اینکه مثلا تو فلان نقطه از جهان زندگی میکنه و امکاناتش رو داشته که وارد سایت ها و مجلات مشهور بشه دلیل نمیشه که منتقدین ما و خود ایران از اونا ضعیف تر هستن. خودتون که اینجا زندگی میکنید و میدونید که شرایطی که ما داریم با اونا یکسان نیست. اما چیزی که بازی میکنیم و اطلاعاتی که بدست میاریم، فرقی با ما اونا نداره. پس نمیشه گفت که منتقد اونا بهتر از منتقد مثلا همین سایت بازی سنتر هست. چه بسا منتقد هایی توی ایران داریم که به مراتب بالاتر از منتقد های IGN و Gamespot و ... هستند اما با توجه به شرایطی که داریم نمیتونن خودشون رو به اون سایت ها برسونن و مجبورن برای افراد داخلی خودشون کار کنن و انتظار ساپورت از مخاطبین رو هم دارن.
خوب تر وقتی به پای خشک میسوزه که در اقلیت باشه در حالی که اینطوری نیست . و سر جمع افرادی که تو تاپیک امتیازا از حد خارج شدن بیشتر از 5-6 نفر نبودن . به جز ممد بقیه که مثلا داشتن دفاع میکردن از نقد بیشتر اونجا رو زدن به هم و اعصاب خورد کردن و ما رو تا مرز نقل قول بردن
biggrin1.gif
حالا نمیخام اسم ببرم و امیدوارم یخورده جلوی اونا هم گرفته بشه و پستاشون لایک نشه .

===
من احد رو میشناسم و میدونم سر ـه بازی بزرگی مثل اسکایریم با وجود اینکه از هوش مصنوعی و باگهاش اشاره کرده ولی چشم پوشی کرد و با اینکه باگهاش اینا گاهی اعصاب خورد کن و حتی مضحک هم بود , چون اسکایریم واقعا بالاتر از اینه که بیای با این ایرادا خرابش کنی و 10 گرفت . ولی سر این بازی در کمال تعجب تقریبا از همه چیز به جز گرافیک به اون صورت خوب نگفته اونم واسه TLoU که وقتی اسم احد رو دیدم گفتم همه چی حله چون دیدگاهش نسبت به بازیای بزرگ رو میدونم .
من نمیخوام دیدگاه احد رو توی این مورد به شما ارجا بدم چون هیچ وقت نمیتونم اون دیدگاه کلیش رو به شما منتقل کنم اما اینو بهت قول میدم که واسه این کارش دلیل داشته و همین الانم سر دلیلش هست. ایشالا موقعیتی پیش میاد که باهاش بصورت خیلی آروم حرف میزنید و دلایلش رو میشنوید.
@FaRd!N
می بخشید که پابرهنه وارد بحثتون می شم.
حرفاتون تا حدودی درسته ولی تا حدودی نه.منظورم بحثتون راجب نظر شخصی هست!ببینید اول یه سوال از شما دارم:
هوش مصنوعی اگه چجوری بود رضایت شما رو جلب می کرد؟(حالا شما یا اقا احد)حتما می خواستین الی دیده بشه ولی تو تو دست و پای دشمنا نباشه.خب این امر حتما نشدنی بوده که ناتی داگ این کار رو نکرده دیگه.وگرنه وقت خودشون بازی میکردن و یا می ساختن حتما به این امر توجه کردن.یا راه دیگه هم بود که الی این قدر پارتنر خوبی نباشه و فقط چنتا تیر هوا کنه به در ودیوار بزنه یا مثل الیزابت بره یه گوشه قایم شه.(این از نظر هوش مصنوعی)
یه جا هم تو نقد هست که راجب دندون گیر نبودن داستان می گه.خب باشه نظر شخصی هست درست.ولی داستان چی کم داره که دندون گیر نیست؟خب این خلاف عقیده ی همه هست نمی تونیم ساکت بمونیم بگیم خب نظر شخصی هست دیگه!
یا مثلا تکراری شدن بازی...(در حالی که یکی از نکات + بازی متنوع بودنش هست تو نقد!)اخه اگه این بازی تکراری بود ماها 2-5 بار این بازی رو تکرار میکردیم؟هردفعه به یه چیز شگفت اور دیگه بر می خوردیم؟
دلیل نمی شه چون نظر شخصی هست ما بگیم خب بچه ها همه فقط تشکر کنین انتقاد هم فراموش!
بعد تازه عجیب ترین نکته و قسمت نقد اون اخرا بود!
همون طور که هیلو4....الان ینی تلو با هیلو 4 یکی شد!نمیدونم واسه دلگرمی فن های عزیز ایکس 360 بود این تیکه یا صرفا جهت عصبی کردن ما!
بازم می بخشید وارد بحثتون شدم.
چیزی که در مورد محدودیت های ناتی داگ میگید درسته و من کتمان نمیکنم، اما اینو در نظر داشته باشید که اگر منتقد ایراد نگیره و منتقدی وجود نداشته باشه این رویه بهتر نمیشه. درسته که بعضی محدودیت ها هست اما منتقد هم باید ازشون انتقاد کنه که سازنده بدونه که کسانی هم هستن که به این راحتی ول کن این قضایا نمیشن. اینکه بگیم اگه دیده میشد گیم پلی به هم ریخت بطور قطعی نمیتونه درست باشه. خیلی از کارها هست که میشه انجام داد واسه جلوگیری از این کارا. نمیخوان بحث رو ادامه بدم و بگم چیکارا چون بحث الکی کش میاد و من هم سازنده نیستم که بخوام نظری بدم. من منتقدم و باید چیزایی که به نظرم انتقاد بهشون وارده رو بگم، کاری که تمامی منتقدان انجام میدن.
در مورد داستان هم بگم که اگه احد یا هر کس دیگه ای بخواد باهاتون در موردش بحث کنه، اینقدر طولانی هست که واقعا از حوصله انسان خارجه که توی فروم بخواد تایپ کنه براش. الان که چندین صفحه است دارم به شماها جواب میدم واقعا از در و پیکر در اومدم :دی فقط اینو ضمیمه کنم که احد در کنار من (من زود خارج شدم اما احد ادامه داد) کلاس های داستان نویسی و فیلم نامه نویسی گذرونده و فکر نکنید که بدون اطلاعات از این مورد ایراد میگیره.
این تکراری شدن بازی هم باز برمیگرده به خود طرف. شخصی هست که عنوانی مثل Heavy Rain رو بار ها و بار ها انجام میده و اصلا م خسته نمیشه اما یکی مثل خود من با یک بار به پایان رسوندن دیگه رغبت ادامه نداره.(با اینکه اون موقع 60 تومن هم پولش رو داده بودم) یا مثلا من خودم بیش تر از 10 بار Mirror's Edge رو تموم کردم اما شاید خیلی کمتر کسی باشه که این کار رو بتونه انجام بده و با یک بار بازی کردن دیگه رغبتی برای ادامه ننداشته باشه.
حالا میرسیم به بخش اون کلمه Halo 4 که خیلی ها روش حساس شدن. چند روزه گذشته با توجه به جو سایت نتونستیم در این مورد توضیح بدیم که سوتفاهم پیش اومده و اونی که فکر می کنید نیست. البته دلیلش هم اینه که همه با چشم بد و حمله وار به نقد نگاه میکردن و از نظر روانی این کار نمیذاره چیزی که واقعا گفته شده برداشت بشه وچیزی که میخواد ببینید برداشت میشه از متن. توی این جمله این بازی با هیلو مقایسه نشده که هیچ، اتفاقا هیلو مورد حمله و انتقاد قرار گرفته! یعنی اینکه هیلویی که توی چندین سال اخیر دیدیم کمبود گرافیکی داشته و فن ها و منتقد ها چشمشون رو روی این مورد بسته بودن. بعد از ساخت 343 دیدیم که هیلوی با گرافیک چی میتونه باشه و اینکه قبلا گرافیکش ضعیف بود و مورد انتقادقرار نمیگرفت یه اشتباه محض بوده!

آخرین ویرایش:
نه نمی گم خودمون مثل اونا بشیم ! میگم طبق حرفهای زده شده همه حق دارن از هر بازی ای که می خوان دفاع کنن ، اگر چند نفر این وسط خوشمزگی کردن وظیفه ی تگ دارای سایته که جلوشون رو بگیرن و نذارن این بحث ها شکل بگیره :دی نه اینکه به وضوح دیده میشه بعضی از این تگ دارا توی لایک کردن همون افراد از بقیه فعال تر هستن :دی

همه ی کاربران سایت شاهدن که من در تاپیک مربوط به بازی خودم فقط نظر میدم و مثلا نمیرم تو تاپیک HALO موضع بگیرم . احترام همه رو هم دارم مگه نظراتی داده بشه که طرف با زور بخواد خودشو تحمیل کنه و بحث تموم نشه و هی بالای اینو اون نظر بده و تاپیک منحرف بشه . مثل تاپیکای قبلی طرف حرفشو میزنه بعد میگه کسی نقل قولم نکنه ! . جالبه این افراد نظرات طویل و صفحه به صفحه خودشونو نگاه نمیکنن که همه رو مجاب کردن تا وارد بحث بشن و موضوع تاپیکو کلا تغییر دادن . فقط هم کافیه که یک کاربر عادی پیدا بشه مخالفت کنه دیگه تمومه . شروع میکنن از خود گفتنو خراب کردن این نوع کاربرا و دلیل تراشیایی که منو حداقل قانع نمیکنه . طرف خودش هزار تا بدو بیراه میگه بعد مثال میزنه این کاربرا . بازم موضوع عوض شد . بازم به همون شکلی که ایشون میخواست تموم بشه چون همه هم نظر بودن .

من دیگه با این تاپیک تا وقتی که موضوع اصلی بر نگرده کاری ندارم

من نمیخوام دیدگاه احد رو توی این مورد به شما ارجا بدم چون هیچ وقت نمیتونم اون دیدگاه کلیش رو به شما منتقل کنم اما اینو بهت قول میدم که واسه این کارش دلیل داشته و همین الانم سر دلیلش هست. ایشالا موقعیتی پیش میاد که باهاش بصورت خیلی آروم حرف میزنید و دلایلش رو میشنوید.
منم امیدوارم بتونیم با احد در مورد این نقد صحبت کنیم و مشکلاتمون رو مطرح کنیم و ایشالا جواب بگیریم :)

چیزی که در مورد محدودیت های ناتی داگ میگید درسته و من کتمان نمیکنم، اما اینو در نظر داشته باشید که اگر منتقد ایراد نگیره و منتقدی وجود نداشته باشه این رویه بهتر نمیشه. درسته که بعضی محدودیت ها هست اما منتقد هم باید ازشون انتقاد کنه که سازنده بدونه که کسانی هم هستن که به این راحتی ول کن این قضایا نمیشن. اینکه بگیم اگه دیده میشد گیم پلی به هم ریخت بطور قطعی نمیتونه درست باشه. خیلی از کارها هست که میشه انجام داد واسه جلوگیری از این کارا. نمیخوان بحث رو ادامه بدم و بگم چیکارا چون بحث الکی کش میاد و من هم سازنده نیستم که بخوام نظری بدم. من منتقدم و باید چیزایی که به نظرم انتقاد بهشون وارده رو بگم، کاری که تمامی منتقدان انجام میدن.
در مورد داستان هم بگم که اگه احد یا هر کس دیگه ای بخواد باهاتون در موردش بحث کنه، اینقدر طولانی هست که واقعا از حوصله انسان خارجه که توی فروم بخواد تایپ کنه براش. الان که چندین صفحه است دارم به شماها جواب میدم واقعا از در و پیکر در اومدم
biggrin1.gif
فقط اینو ضمیمه کنم که احد در کنار من (من زود خارج شدم اما احد ادامه داد) کلاس های داستان نویسی و فیلم نامه نویسی گذرونده و فکر نکنید که بدون اطلاعات از این مورد ایراد میگیره.
این تکراری شدن بازی هم باز برمیگرده به خود طرف. شخصی هست که عنوانی مثل Heavy Rain رو بار ها و بار ها انجام میده و اصلا م خسته نمیشه اما یکی مثل خود من با یک بار به پایان رسوندن دیگه رقبت ادامه نداره. یا مثلا من خودم بیش تر از 10 بار Mirror's Edge رو تموم کردم اما شاید خیلی کمتر کسی باشه که این کار رو بتونه انجام بده و با یک بار بازی کردن دیگه رغبتی برای ادامه ننداشته باشه.
حالا میرسیم به بخش اون کلمه Halo 4 که خیلی ها روش حساس شدن. چند روزه گذشته با توجه به جو سایت نتونستیم در این مورد توضیح بدیم که سوتفاهم پیش اومده و اونی که فکر می کنید نیست. البته دلیلش هم اینه که همه با چشم بد و حمله وار به نقد نگاه میکردن و از نظر روانی این کار نمیذاره چیزی که واقعا گفته شده برداشت بشه وچیزی که میخواد ببینید برداشت میشه از متن. توی این جمله این بازی با هیلو مقایسه نشده که هیچ، اتفاقا هیلو مورد حمله و انتقاد قرار گرفته! یعنی اینکه هیلویی که توی چندین سال اخیر دیدیم کمبود گرافیکی داشته و فن ها و منتقد ها چشمشون رو روی این مورد بسته بودن. بعد از ساخت 343 دیدیم که هیلوی با گرافیک چی میتونه باشه و اینکه قبلا گرافیکش ضعیف بود و مورد انتقادقرار نمیگرفت یه اشتباه محض بوده!
خب چرا نمی گین راه حلش چی بوده؟شاید هم ما تو گمراهی باشیم.بگین.فقط تو اون راه حل در نظر داشته باشین هم الی و پارتنر ها این قدر کمک احوال ادم باشن و دیده بشن!تکراری شدن بازی هم نظر جالبی هست:دی اخه می فرمایند که مخفی کاری چالش نداره و ... !!!
در ضمن اون قسمت که گفتم 10 واسه کامل ترین چی؟مشتاقم بدونم کدوم بازی کامل تر از تلو هست که نگذاشته تلو 10 بگیره!

بعدشم فکر نکنم ناتی داگ و کارکنانش واسه دیدن نقد بازیشون به بازی سنتر بیان:دی تا بفهمند هوش مصنوعیشون این قدر پر ایراده و اقای neil باید یه چیز دندون گیر تر روایت می کرده .
در کل بحث بیهوده ای هست این بحث:دی نظر هیشکی عوض به شو نیست.نظره دیگه!بهتره شما با میرورز حال کنی من با تلو و هوی رین و هرکی خلاصه نخود نخود هرکی رود خانه ی خود دیگه:دی
این طوری از بازی مون لذت میبریم.طرفدارای اون بازیی که ازش خوشمون نمیاد رو ناراحت نمی کنیم.و در نهایت همه راضی.بده؟:دی

ببخشید میپرم میون بحثتون ولی متخصص بازی چه صیغه ای هستش؟ یعنی کسی که منتقد بازی هستش به صورت اتومتاتیک میشه متخصص بازی و ما ادم های معمولی که منتقد نیستیم میشیم سطح پائین در زمینه گیم و نظر هر منتقدی به نظر ما بدبخت بیچاره ها برتری داره؟

ببخشید میپرم میون بحثتون ولی متخصص بازی چه صیغه ای هستش؟ یعنی کسی که منتقد بازی هستش به صورت اتومتاتیک میشه متخصص بازی و ما ادم های معمولی که منتقد نیستیم میشیم سطح پائین در زمینه گیم و نظر هر منتقدی به نظر ما بدبخت بیچاره ها برتری داره؟
بابا بحث رو چرا کشش میدید الکی :دی طبیعیش اینه که کسی که به جایگاه منتقد میرسه باید یه سری مسائل رو درک کنه و به قولی نگاه نقادانه داشته باشه. این نگاه نقادانه رو خوب طبیعتا انسان های معمولی ندارن هر کسی هم که داره خیلی راحت میتونه وارد زمینه نقد بشه. حالا این وسط یه عده مریض الحال مثل تام چیک پیدا میشن که کل هیکل منتقدا رو میشوره میزاره کنار :دی

بابا بحث رو چرا کشش میدید الکی :دی طبیعیش اینه که کسی که به جایگاه منتقد میرسه باید یه سری مسائل رو درک کنه و به قولی نگاه نقادانه داشته باشه. این نگاه نقادانه رو خوب طبیعتا انسان های معمولی ندارن هر کسی هم که داره خیلی راحت میتونه وارد زمینه نقد بشه. حالا این وسط یه عده مریض الحال مثل تام چیک پیدا میشن که کل هیکل منتقدا رو میشوره میزاره کنار :دی
نمیخوام کش بدم بحثو فردین جان ولی اخه این چه حرفیه؟ کسی که منتقد نیست نگاه نقادانه نداره؟ یعنی به نظر من و امثال من همه بازی ها کامل هستن و من هیچ درکی از short coming های یک بازی ندارم؟ نزن این حرف رو فردین جان. درسته همه ی گیمر ها به صورت حرفه ای و نیمه حرفه ای گیم و دنیای گیم رو نگاه نمیکنن ولی این معنیش نیستش که تو دنیا فقط یک عده خاص به درجه والای درک میرسن و بقیه مثل پشمک فقط زل میزنن به بازی و هیچی نمیفهمن. نمیدونم شاید من دچار سوتفاهم شدم و منظورت این نبوده.

بخدا اگه با دقت پست های منو بخونی به همه جوابات میرسی. همه اینایی که میگی رو توضیح دادم من. مطمئن باش نظر 20 نفر متخصص خیلی بالاتر از 200 نفر نامتخصصه. الان متا مطمئن باش از نظر هر کس دیگه ای بالاتره. کسی هم بخواد منکر این باشه مشکل از خودشه. حالا این مسئله جوری شده که وقتی به مزاج بعضی ها خوش نمیاد متا رو فاسد خطاب می کنن و دفعه بعد اونو بهترین منبع میدونن! :دی اما این حقیقت رو تغییر نمیده که متا نظر جمع منتقدا و متخصص ها است و توی این نظر اجماع، مخالف هم هست و هم موافق. قبلا هم گفتم هر کسی بنا به اطلاعاتی و تجربه ای که بدست آورده انتظاراتی رو داره که طبق اونا هم یه موضوعی رو تحقیق میکنه. این نظرات هیچ کودوم غلط نیست، همشون درستن. برای مثال همین بازی اینهمه 10 گرفته، اما مثلا منتقد Gamespot بهش داده 8. نمیشه بهش خرده گرفت و کل گیم اسپات رو زیر سوال برد.، اونم گیم اسپاتی که تا قبل از این جریان یکی از محبوب ترین و منطقی ترین نمره ده ها بود. اما الان قضیه 180 درجه عوض شده.

یه چیزیم بگم در رابطه با اون حرفی که در مورد منتقدین دنیا زدید. ببینید اینکه مثلا تو فلان نقطه از جهان زندگی میکنه و امکاناتش رو داشته که وارد سایت ها و مجلات مشهور بشه دلیل نمیشه که منتقدین ما و خود ایران از اونا ضعیف تر هستن. خودتون که اینجا زندگی میکنید و میدونید که شرایطی که ما داریم با اونا یکسان نیست. اما چیزی که بازی میکنیم و اطلاعاتی که بدست میاریم، فرقی با ما اونا نداره. پس نمیشه گفت که منتقد اونا بهتر از منتقد مثلا همین سایت بازی سنتر هست. چه بسا منتقد هایی توی ایران داریم که به مراتب بالاتر از منتقد های IGN و Gamespot و ... هستند اما با توجه به شرایطی که داریم نمیتونن خودشون رو به اون سایت ها برسونن و مجبورن برای افراد داخلی خودشون کار کنن و انتظار ساپورت از مخاطبین رو هم دارن.
مطمئن باش تا کامنتی رو با دقت نخونم بهش پاسخ نمی دم . من 2 بار از شما سوالی پرسیدم که کاملا حلال مشکلات هست و شما عملا داری از پاسخ مستقیم فرار می کنی . اگر شما موافقی که حرف اول و اخر رو همین متا می زنه و نظر افراد دیگه در درجه بی اهمیت تری قرار داره . پس نیازی به تفکیک پذیری نمرات و شرح اونا نیست . وقتی من متای 95 رو به عنوان مرجع اصلی و فکت پذیرفتم . پس در نتیجه نقد و نمره گیم اسپات رو هم با اون ضریب بسیار بالا در این متا پذیرفتم . متای این بازی با احتساب نمره گیم اسپات و استاد تام چیک !! و دوستان دیگه که بنده پذیرفتم ! داره میانگین 95 رو به ما نشون می ده . در نتیجه وقتی ما توی جمیع نقد ها داریم تعاریف شدید از نقاط مختلف بازی و مخصوصا AI رو می بینیم . هر نظری خلاف بر این کاملا غیر تخصصی و در نتیجه از عدم اطلاعات کافی و دید غلط نشات می گیره . حالا مهم نیست که شخص من یا هر فرد دیگه ای رو بلاگ ، سایت و ... میاد و یه نقد می نویسه . بحث من اصلا و ابدا بحث در مورد هیچ نقدی نیست و صحبت من در مورد موضوعی بود که اون دوستمون مطرح کردن . از نظر من هر ایرانی مختاره روی بلاگ ، سایت و ... خودش نظرش رو ازادانه بنویسه . حالا شخص بنده هیچ اعتقادی به این مطلب ها ندارم و در نتیجه نه اون ها رو مرور می کنم و نه نقدشون می کنم ! یک نفر هم علاقه داره و می ره می خونه و میاد راجع بهش بحث می کنه .

در مورد منتقدین دنیا در هر صورت این دیدی هست که شما داری و من نمی تونم تغییرش بدم . اما این دید رسما جزو نظرات شخصی شما قرار می گیره و از واقعیت به دوره متاسفانه ! بنده به عنوان یک ایرانی بسیار علاقه مندم که سایت ها و مجلات ما در سطح بسیار خوبی از اطلاعات قرار بگیرن و برسن به همون چیزی که شما می گی . منتهی مسئله اینه که امکاناتی که در اختیار ما قرار داره تا سطح تحصیلات و تجربه و ... در قیاس با منتقد های بزرگ دنیا بسیار متفاوت هست . نه تنها در عرصه صنعت گیم ، بلکه مثلا در زمینه سینما که ما رشته های تحصیلی قوی در دانشگاه ها و ... برگزار می کنیم هم هیچ منتقد و کارگردانی چنین ادعایی در زمینه قیاس با منتقدان و کارگردانان بزرگ سینمای جهان نداره . چه برسه به گیمی که هنوز از دید عمومی جامعه به عنوان یه صنعت بهش دیده نمی شه و خیلی هم تلاشی در زمینه پیشرفت گیمینگ ایران صورت نمی گیره . فاصله یه منتقد ایرانی با منتقد های معتبر دنیا بسیار بسیار زیاد هست و این قیاس کاملا اشتباه هست .

من یه بار نظرمو تو تاپیک امتیازات TLOU در مورد نقد بازی سنتر گفتم اینجا هم میگم .
درسته هر منتقدی دیدگاه و نظر شخصی خودش رو داره اما این نظر شخصی تا جایی پیش میره و درسته که واقعیت رو انکار نکنه . وقتی در یه سری از مسائل مثل هوش مصنوعی بازی (همونطور که توی اون تاپیک هم گفتم اینجا هم میگم اگر بهریتن نباشه لااقل جزو بهترینهاست) ایرادهای اشتباه گرفته میشه دیگه این از غالب و چهار چوب یه نطر شخصی بیرون میاد .
در واقع میشه یه اعتقاد غلط از جانب منتقد یا هر کسی که اسمشو میگذارید .
روی حرف غلط هم نمیشه پافشاری کرد چون منطقی نیست . امیدوارم درست متوجه شده باشن اون افرادی که موضع گرفتن برعلیه ما و در همه حال از منافع خودشون میخوان به طور کاملا غیر منطقی دفاع کنن . مسئله دیگه هم اینه که نقد یه حالت منفی گرایی به خودش داره ! جوری ایرادهای هر چند ناچیز رو (به نسبت به بازیهای دیگه) بزرگنمایی میکنه که وقتی به پاراگراف آخر میرسی انتظار یه امتیاز حداکثر 8 بیشتر ازش نداری . همین موضوعه که باعث تعجب شده .
این بحث رو هم در صورتی که جواب قانع کننده ای ندارید ادامش ندیم بهتره چون توی این چند صفحه مشخصه قضیه از چه قراره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or