احسان اگه بخوای جواب اینطور آدما رو مثل خودشون بدی تنها چیزی که این وسط میمونه اینه که بقیه افرادی که مثلا وارد نمیشن و دارن نگاه میکنن، تو رو هم تو صف این چنین افرادی قرار میدن. پس بهتره یا اصلا باهاشون وارد نشین یا اگر نمیتونید خودتون رو نگه دارید کاری نکنید که شما هم مثل خود اونا بشید. البته من مورد اول رو پیشنهاد میدمالبته بعضی از این افراد هم هستن (که تعدادشون کم هم نیست) که علاوه بر این کارهاشون حمایت هم میشن ! حالا اسم نمی برم ؛ ولی حق بده که بقیه هم باید در مقابل اونا از حق خودشون نگذرن !
نمیشه کنترلشون کرد محمد. قبول کن اینو. بالاتر هم گفتم اینجا فرومه و تعداد افرادی که میان وارد بحث میشن خیلی زیاده. دوما همونطور که گفتم احد هرچی نوشته توی نقد نظر خودشه و طبق انتظاراتی که توی ذهن خودش از اطلاعاتش داره یه سری ایراداتی میگیره از بازی ها. محمد توی تاپیک امتیازات بود فکر مینم که لیستی از نقد های احد رو گذاشت که توی همه اینا احد گوشه ای به هوش مصنوعی هر کودوم گیر داده بود. این نشون میده که این منتقد روی هوش مصنوعی خیلی حساسه و به نوعی توی نقد هاش توی این مورد، مو از ماست میکشه بیرون. بپس این هم میشه نظر شخصی این فرد و نمیشه اون رو هم سرزنش کرد برای این کارش. شاید نظر کس دیگه و حتی یه منتقد این باشه که اصلا روی هوش مصنوعی اینقدر نباید زوم کرد. نمیشه این رو هم خرده گرفت بهش. هر کسی نظری داره. من همیشه توی بحثام با احد این مورد رو مینشونم که اولین چیزی که از نسل بعد انتظار داره جهش بزرگ هوش مصنوعی ـه.خوب شما اونایی که به احد به فرض توهین میخان بکنن باید بیخیال بشی . اونا باید بن بشن . ما اگه دقت کنی هیچ کودوممون (افراد این تاپیک) حتی 1 پست هم تو تاپیک امتیازات ندادیم چون جوش خیلی خرابه . ما اومدیم اینجا از تناقض بین نقد و نمره انتقاد کردیم چندین سوال پرسیدیم در مورد نقد و ... ولی هیچکودوم جواب داده نشد . من به شخصه انتظار داشتم حداقل نقد کننده بیاد اینجا وارد بحث با ما بشه و مطمئن باش اون اتفاقایی که تو تاپیک امتیازا میوفته اینجا نمیوفتاد .
مطمئن باش این بازی اگه با این نقدی که نوشته شده 10 میگرفت من بازم انتقاد میکردم مطمئن باش . من چون با توجه به نقد احساس کردم که همین 9.5 و نظر کیوان هم فقط واسه گل روی ـه طرفداران قرار گرفته ناراحت شدم و انتقاد کردم و میدونم که احسان هم باهام هم نظر هست .
ولی به جای این انتظاراتی که داشتیم نه تنها هیچ کس جوابمون رو نداد بلکه یه چند نفر هیزم فروش جهنم اومدن بیشتر اعصابمون رو ریختن به هم و جالبتر این که بزرگای سایت هم چپ و راست پستاشون رو لایک میکردن !
در آخر هم بگم که اگر اینطور جوی توی سایت پیش نیومده بود و بعضی کاربر ها اینجا رو با چاله میدون و فرد منتقد رو با خانودشون اشتباه نگررفته بودن، اجازه میدادیم منتقد خودش بیاد ونظراتش رو بیان کنه. اما خوب الان این جوی هست که توی سایت به راهه و کاریش هم نمیشه کرد و بطبع هم نمیتونم اجازه بدم منتقد بیاد و با چنین افرادی وارد بحث بشه. کسانی هم که اینطوری نیستن (مثل شخص شما و امثال احسان و رضا) ناچارا به آتیش اون عده میسوزن. پس بهتره کابرا خودشون رو درست کنن تا شما هم به آتیش اونا نسوزید..
بعضی مواقع شرایطی ایجاد میشه که طرف بصورت بسیار حرفه ای مزه پرانی میکنه و با توجه به قوانین کلی سایت به هیچ وجه نمیشه اونا ررو خلاف کار قلمداد کرد. الان مثلا متای بازی TLOU روی 95ـه که یکی از شاهکار های امسال و نسل قلمداد میشه. الان یکی میاد تو تاپیکش میگه، "من به این بازی 95 که هیچ 10 هم نمیدم. حتی ارزش کپی بازی کردن هم نداره". الان اینو من چیکارش کنم؟ هیچ خلافی انجام داده و به هیچ کس هم توهین نکرده و اگه ازش هم جویای دلیل بشی میگه نظر شخصیمه و کسی هم نمیتونه بگه نظرت اشتباهه! همونطور که گفتم باید اینطور افراد رو ایگنور کنید و جوابشون رو ندید تا خودشون به خاطرات سپرده بشن. اون قضیه تگ دار ها و ... هم به من مربوط نمیشه و نمی تونم نظری در موردشون بدم چون ادمین نیستم و دست من نیست تشخیص اینطور مسائل.نه نمی گم خودمون مثل اونا بشیم ! میگم طبق حرفهای زده شده همه حق دارن از هر بازی ای که می خوان دفاع کنن ، اگر چند نفر این وسط خوشمزگی کردن وظیفه ی تگ دارای سایته که جلوشون رو بگیرن و نذارن این بحث ها شکل بگیرهنه اینکه به وضوح دیده میشه بعضی از این تگ دارا توی لایک کردن همون افراد از بقیه فعال تر هستن
آخرین ویرایش: