The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من اونقدر بیکار نیستم بشینم نقدهای بازی های 2 یا 3 سال پیش رو دوباره بخونم. فقط میگم اگه از این دید بخواین نگاه کنین میشه چندین بازی دیگه رو هم آورد. اما خوب چون آخر نسل هست این جمله خیلی بیشتر استفاده میشه تو نقدها. در ضمن ارزش نمره ی سایت ها بیشتر از نظرهای یک منتقدی که به بازی 10 داده! الان ارزش متای 96 Skyrim بیشتر از متای 95 TLOU هست. حالا شما میخواین 100 تا تبصره ی دیگه اضافه کنین، واقعیت رو نمیتونین تغییر بدین.

(البته به جز Fable)

اون موقع که دو سه تا نمره معلوم و الحال متای بازی رو پایین اوردن به همین روز فکر می کردم
درست به همین موضوع که هر چقدر هم طرف مقابل عادل یا متخصص باشه یک روز میاد میگه : ( چرا بهش میگین بهترین بازی نسل این که متاش شده 95 )
در حالی که مثلا سوپر ماریو شد 97 یا جی تی ای شد 98 و راه به راه بگه 95 ، 95 و بشه چیزی مثل این اقای 779

من اونقدر بیکار نیستم بشینم نقدهای بازی های 2 یا 3 سال پیش رو دوباره بخونم. فقط میگم اگه از این دید بخواین نگاه کنین میشه چندین بازی دیگه رو هم آورد. اما خوب چون آخر نسل هست این جمله خیلی بیشتر استفاده میشه تو نقدها. در ضمن ارزش نمره ی سایت ها بیشتر از نظرهای یک منتقدی که به بازی 10 داده! الان ارزش متای 96 Skyrim بیشتر از متای 95 TLOU هست. حالا شما میخواین 100 تا تبصره ی دیگه اضافه کنین، واقعیت رو نمیتونین تغییر بدین.

نه گلم بحث بیکاری نیست شما یه چیز گفتی موندی توش ! صد تا بازی شرایط مشابه دارن شما ده تاشو باید حداقل یادت باشه اسم ببری ! غیر از این کلاً شما انگار توجیه نیستی اینکه چون اخر نسل هست این جمله بیشتر استفاده میشه نتیجه رو عوض که نمیکنه هیچ بهتر هم میکنه وقتی تو این برهه این حرفها تو این مقیاس زده میشه همه بازیهای نسل رو از نظر اون منتقد شامل میشه.

شما کلاً حرفات با هم تناقض داره پیشنهاد من اینه که بچسب به همون متا :)

تبریک به فن های سونی. انصافا تو دنیا نظیر ندارین، کافیه یک بازی با کیفیت بیاد تا شما تمام المان هاشو x100 کنین و بهترین بازی تاریخ و ... انتخابش کنید.
زیرا سونی فنها بازی فرانسلی با متای 87 ندارن . که بهترین بازی تمام نسلهای قبلو بعد باشه .

پارتنرا بعد اینکه با دنیای بیرون تعامل برقرار کردن ...

خطر اسپویل ولی حتما ببینید .
elizabeth و دنیای بیرون

طناز چه قشنگه چشمات ، طناز چه میخنده لبهات ، بخند با خندت همیشه ...!!!

h884_tumblr_mkp2jf4u2dt1q.gif

w4vgwms3hdcpvnsld44.png

Ellie و دنیای بیرون

oq6hb3e4smpg63ujo7ag.gif

tlou1.jpg

اونموقع ... ولش کن . کسی که بخواد بفهمه از صد تا منو تو بهتر میفهمه ...

من نمی دونم چرا بازی برام جالب نیست... انچارد خیلی عالی بود و انتظار داشتم این یه چیزی بهتر از اون بشه..
مراحلش واقعا طولانی ؟ اگه کسی بگه بازی چند مرحله هستش خوب می شد ...

اینجا شما دارین دم از متا میزنین، دم از گفته های خفن منتقدان میزنین!! بعد من چسبیدم به متا؟ عجب!
خوش باشین کلا با بهترین بازی تاریخ، نسل، چمیدونم هرچی هست :دی
اون مقایسه هایی هم که کردم فقط به خاطر این بود که گفتین بله، متای این بازی از بایوشاک بالاتره پس بازی بهتری هم هست. منم گفتم باشه اگه اینطوری پس بازی های دیگه با متای 96 هم از این بازی بهترن!

زیرا سونی فنها بازی فرانسلی با متای 87 ندارن . که بهترین بازی تمام نسلهای قبلو بعد باشه .

من فن 360 نیستم

شما اصلا متوجه موضوع نیستی گویا ! من کی گفتم tlou قطعا بهترین عنوان سال می شه و ... ؟ من دارم می گم میانگیم 95 درصد بازی تایید می کنه این عنوان فوق شاهکاره . همین . پیش بینی مطرح نشده که شما داری از اینده و رو کردن صحبت می کنی .

1 ساعت داریم بحث سلیقه و نظر شخصی و ... رو میکنیم و شما هی Best Best به رخ ما میکشین بعد میگین بهترین نمیدونم؟ گرفتین مارو ؟:دی

نه گلم بحث بیکاری نیست شما یه چیز گفتی موندی توش ! صد تا بازی شرایط مشابه دارن شما ده تاشو باید حداقل یادت باشه اسم ببری ! غیر از این کلاً شما انگار توجیه نیستی اینکه چون اخر نسل هست این جمله بیشتر استفاده میشه نتیجه رو عوض که نمیکنه هیچ بهتر هم میکنه وقتی تو این برهه این حرفها تو این مقیاس زده میشه همه بازیهای نسل رو از نظر اون منتقد شامل میشه.

شما کلاً حرفات با هم تناقض داره پیشنهاد من اینه که بچسب به همون متا

شما فعلا منتظر باش هر وقت رفتم Metacritic جواب تو هم میدم :دی
درضمن من منکر کیفیت بالای بازی نیستم

آخرین ویرایش:
779

می تونستی از ابتدا به جای ژست گرفتن و ادای افراد منطقی رو در اوردن بیای با همین مضامین و ادبیات کامنت بدی کسی هم کاری بهت نداشت ! وقتی از موضوعی اطلاع نداری و مجبور می شی در انتهای بحث به جای پاسخ دادن درست از کلمات خوش باشین و ... استفاده کنی وارد بحث نشی سنگین تری ! فکت از ابتدا چیزی غیر از این نبوده و نیست و کسی هم خلافش رو نگفته : متا + جوایز + تعاریف مخصوص منتقدها

Dante Never Cry@

علی حرفاتو تمام و کمال قبول دارم. منتهی با توجه به حرفایی که زدی اینجا یه مسئله ای پیش میاد. اینکه نه حرفای من 100% درسته نه حرفای تو :دی اینکه مثلا سایت ها نقد رو نمیذارن به عهده فردی که تخصص داره توی اون سبک ایراد مدیریتی تحریریه اون سایت رو میرسونه. این رو دیگه نمیتونیم حلش کنیم و دست ما نیست. الان تو همین بازی سنتر من سعی میکنم با توجه به شناختی که از بچه ها دارم نقد بازی رو به عهده اشون بذارم. اما علی آیا تمامی منتقدینی که نقدشون میره توی بتا شرایطی مثل چیزی که تو گفتی دارن؟ از کجا میشه فهمید که چند درصد از اون نمره ها طبق گفته های تو هستن؟
حرفت درسته فردین، مطمئنا همه منتقد ها اینطوری که من میگم نیستن ولی خب حضور همچین اشخاصی توی متا باعث میشه که میانگین ها اون اعتبار کافی رو نداشته باشن. در ضمن تعداد زیادی از این مجلات صرفا بازی رو نقد میکنند تا ارزش اون رو به خواننده مطلب بگن نه اینکه واقعا سیستم های بازی رو مورد بررسی قرار بدن. به همین دلیل اکثر نقدهایی که توی متا ثبت میشن بشدت جزیی و سطحی هستن.

پس اینکه در حال حاضر بگیم متا حرفه ایی و نباید علیه اش نظر داد، اشتباهه.

اقایونی که بازی کردن حوششمون نیومده
یک سوال چرا شما وقت نازنینتئن و گرانبها تون رو صرف ادمهای زبون نفهمی مثل من میکنید که بازی کردن و عاشقشن؟
واقعا برام سواله چی باعث میشه شما sympathetic باشید نسبت به این شاهکار
البته همه جوابشو میدونیم get out of here

779

می تونستی از ابتدا به جای ژست گرفتن و ادای افراد منطقی رو در اوردن بیای با همین مضامین و ادبیات کامنت بدی کسی هم کاری بهت نداشت ! وقتی از موضوعی اطلاع نداری و مجبور می شی در انتهای بحث به جای پاسخ دادن درست از کلمات خوش باشین و ... استفاده کنی وارد بحث نشی سنگین تری ! فکت از ابتدا چیزی غیر از این نبوده و نیست و کسی هم خلافش رو نگفته : متا + جوایز + تعاریف مخصوص منتقدها

من اصلا به بهترین بودن و بدترین بودن کاری ندارم، بحثشم من شروع نکردم! اعتقادی هم به متا ندارم برخلاف خیلی از شماها! خودتون پاشو کشیدین وسط. من فقط اومدم گفتم بازی یک تجربه ی شخصی هست. حالا شما با واقعیات مشکل دارین و میخواین بپیچونینش به سمت بازی ای که علاقه ی خاصی بهش دارین و بعد 1000 تا تبصره اضافه کنین که " آره فلان چیزم در بهترین بودن تاثیر داره" مشکل از پست من نیست. من کل بحثم این بود که بازی یک تجربه ی سلیقه ای و شخصی هست، که یک چیز کاملا مشهودیه.

اینجا شما دارین دم از متا میزنین، دم از گفته های خفن منتقدان میزنین!! بعد من چسبیدم به متا؟ عجب!
خوش باشین کلا با بهترین بازی تاریخ، نسل، چمیدونم هرچی هست :دی
اون مقایسه هایی هم که کردم فقط به خاطر این بود که گفتین بله، متای این بازی از بایوشاک بالاتره پس بازی بهتری هم هست. منم گفتم باشه اگه اینطوری پس بازی های دیگه با متای 96 هم از این بازی بهترن!

1 ساعت داریم بحث سلیقه و نظر شخصی و ... رو میکنیم و شما هی Best Best به رخ ما میکشین بعد میگین بهترین نمیدونم؟ گرفتین مارو ؟:دی

شما فعلا منتظر باش هر وقت رفتم Metacritic جواب تو هم میدم :دی
درضمن من منکر کیفیت بالای بازی نیستم

779 عزیز شما واقعا منکر کیفیت بالای بازی نیستی و واقعا به متا اهمیتی نمیدی ؟ پس این حرف ها چیه دیگه ؟‌

گوشه ای از نظر شما در مورد بازی :

من امروز 4 ساعت بازی کردم.
Overrated تمام.
واقعا Overrate شده، قصد ترول ندارم و نمیخوام نکات مثبت بازی رو زیر سوال ببرم، اما واقعا Overrate شده.

در ادامه یکی از ایراداتی که به بازی گرفتی :

اتفاقا یکی از نکات منفی بازی همین نبود انتخاب و ... هست
منظورم اینکه نبود انتخاب یک نکته ی منفی هست و داستان بازی برای من حداقل یک حالت تحمیل شده داشت.

پسر دایی من 14 سال سن داره 2 سال پیش که این بازی معرفی شد از اون موقع میدونسته که داستان این بازی خطیه و چیزی به نام انتتخاب نداره توش
مگه مس افکته که انتخاب داشته باشه یا کلی بازی دیگه
پس با این حساب بازیی مثل متال گیر کلا داستان رو تحمیل میکنه پس بره پی کارش و کلی بازی دیگه ؟
قضیه اینه که وقتی نظر شخصی هم میدید کاملا غیر کارشناسانه اقدام میکنید و هر جوری هم که شده می خواهید این نکات رو به فکت تبدیل کنید
:دی

من اصلا به بهترین بودن و بدترین بودن کاری ندارم، بحثشم من شروع نکردم! اعتقادی هم به متا ندارم برخلاف خیلی از شماها! خودتون پاشو کشیدین وسط. من فقط اومدم گفتم بازی یک تجربه ی شخصی هست. حالا شما با واقعیات مشکل دارین و میخواین بپیچونینش به سمت بازی ای که علاقه ی خاصی بهش دارین و بعد 1000 تا تبصره اضافه کنین که " آره فلان چیزم در بهترین بودن تاثیر داره" مشکل از پست من نیست. من کل بحثم این بود که بازی یک تجربه ی سلیقه ای و شخصی هست، که یک چیز کاملا مشهودیه.
پس از ابتدا نیازی به بحث وجود نداشت ! اونی که دنبال تبصره چینی و فرار از واقعیت افرادی مثل شما هستن که برای توجیه نظرات غیر واقعی خودشون متا و جوایز و اونهمه سایت معتبر رو زیر سوال می برن و رسما اعلام می کنن هر چی ما می گیم !! باز هم تکرار می کنم پاسخ طرز تفکر شما در اولین کامنت من داده شد . بنده عرض کردم :
اگر ما منبع واحد و معتبری رو معیار سنجش قرار ندیم . با یک هرج و مرج وحشتناک و بی منطق روبرو می شیم که هر کس ساز خودش رو می زنه . در واقع به اسم نظر شخصی و احترام گذاشتن به اون نظر شخصی ! به هیچ عنوان زیر بار هیچ حرف منطقی نخواهیم رفت و نهایتا هر حق و باطلی رو با نظر شخصی خودمون ! ( که همه هم باید بهش احترام بذارن ) جا به جا می کنیم . در همه بحث های بهترین های دنیا منابع معتبر و جامع حرف اول و اخر رو می زنن و این یعنی فکت مطلق .

این هرج و مرج و زیر بار نرفتن یعنی همین کاری که شما داری انجام می دی . وقتی متا زیر سوال می ره به خاطر مثلا 4 تا سایت غیر معتبر باز هم مشکلی وجود نداره . حرف دوستان صحیح و پذیرفته ! بیایم از جمیع نقد های سایت های بزرگ و معتبر و جوایزشون و ... بهترین ها رو انتخاب کنیم . متای ما بشه 10 تا سایت معتبر دنیا یا 15 تا و ... ! ولی دوستان به اینم راضی نیستن . نمره و مجله و سایت کلا مهم نیست . نظر شخصی 4 تا گیمر معمولی که با هر قصد و دیدگاه اشتباهی می تونن نظر بدن مهمه !! من به هدفی که می خواستم از این بحث ها برسم بسیار نزدیک شدم و دیگه نیازی به بحث با شما نمی بینم . موفق باشی !

ببنید ما که میدونیم این بوی سوختن از کجا میاد.
پس راه تون رو بگیرید برید. تو سه فته 3.7 میلیون فروخته نمیتونید با انحصاری ها سونی رقابت کنید. چرا از در روشن فکری وارد میشید این کلک ها کهنه شده.
ما اصن کاری به متا نداریم. بازی it was master piece و ما وظیفه گیمری مون رو انجام دادیم. اقا شما بریدتجدید نظر کنید در انتخاب تاپیک

پس از ابتدا نیازی به بحث وجود نداشت ! اونی که دنبال تبصره چینی و فرار از واقعیت افرادی مثل شما هستن که برای توجیه نظرات غیر واقعی خودشون متا و جوایز و اونهمه سایت معتبر رو زیر سوال می برن و رسما اعلام می کنن هر چی ما می گیم !! باز هم تکرار می کنم پاسخ طرز تفکر شما در اولین کامنت من داده شد . بنده عرض کردم :

این هرج و مرج و زیر بار نرفتن یعنی همین کاری که شما داری انجام می دی . وقتی متا زیر سوال می ره به خاطر مثلا 4 تا سایت غیر معتبر باز هم مشکلی وجود نداره . حرف دوستان صحیح و پذیرفته ! بیایم از جمیع نقد های سایت های بزرگ و معتبر و جوایزشون و ... بهترین ها رو انتخاب کنیم . متای ما بشه 10 تا سایت معتبر دنیا یا 15 تا و ... ! ولی دوستان به اینم راضی نیستن . نمره و مجله و سایت کلا مهم نیست . نظر شخصی 4 تا گیمر معمولی که با هر قصد و دیدگاه اشتباهی می تونن نظر بدن مهمه !! من به هدفی که می خواستم از این بحث ها برسم بسیار نزدیک شدم و دیگه نیازی به بحث با شما نمی بینم . موفق باشی !

من هیچوقت نگفتم "هر چی ما می گیم " شاید یکی دیگه گفته باشه اما من نگفتم. من گفتم هرنقد نظر شخصی یک متخصص هست، اما دلیل نمیشه نظر شخصی اون فکت به حساب بیاد. من در مورد کلیت این صحبت کردم و گفتم که یک جامعه ی آماری 90 نفره که یک تجربه ی شخصی رو نقد میکنند دلیل نمیشه فکت کلی رو صادر کنند. این در مورد همه ی بازی ها صادق هست، حالا بگذریم که 10 تا از اینا زیر 9 دادن و 15 تا 9 دادن و یک سری منتقد عجیب غریب اون وسط هست و یک سری که اطلاعات کافی ندارند و و و
بعدش شما گفتید نه همچین چیزی نیست، منم در جواب شما گفتم پس باید الان GTA IV بهترین بازی نسل باشه! هم جایزه برده و هم متا داره! یا مثلا Skyrim و ... پس میبینین خیلی راحت میشه مثال نقض پیدا کرد. پیدا کردن بهترین بازی سال خیلی راحت تر از پیدا کردن بهترین بازی نسل و یا حتی تاریخ! هست. توی یک سال تعداد بازی های با کیفیت خیلی کمتر هستند. هرچند که باز هم میبینین وقتی مثلا سال 2008 و یا 2010 یک سری بازی با کیفیت میان، در پایان کار شاهد تقسیم GOTY ها هستیم! حالا هر اونجا از تعداد GOTYها ما میانگین میگیریم، اما مثلا نمیتونیم بگیم که سایت Gamespot ارزشی نداره GOTY اون و با یک سایت نا آشنا یکی هست! سلیقه ی یک سری فرق داره. ممکنه من و چند نفر از دوستام جمع بشیم، تخصص لازم هم درباره ی بازی داریم، اما همه با هم سر Bioshock توافق کنیم. پس Bioshock بهترین بازی سال هست؟ با این جامعه ی آماری کم نمیشه به طور مطلق یک بازی خاص رو انتخاب کرد.
باز هم میگم و باز هم میگم، من هیچ وقت نگفتم نظر بنده مهم هست (اصلا مگه من اینجا نظر دادم در مورد بازی؟!) من میگم نظر 90 نفر نمیتونه یک فکت مطلق باشه. این در مورد بازی های مورد علاقه ی خودمم صادقه.

779 عزیز شما واقعا منکر کیفیت بالای بازی نیستی و واقعا به متا اهمیتی نمیدی ؟ پس این حرف ها چیه دیگه ؟‌

گوشه ای از نظر شما در مورد بازی :
در ادامه یکی از ایراداتی که به بازی گرفتی :
پسر دایی من 14 سال سن داره 2 سال پیش که این بازی معرفی شد از اون موقع میدونسته که داستان این بازی خطیه و چیزی به نام انتتخاب نداره توش
مگه مس افکته که انتخاب داشته باشه یا کلی بازی دیگه
پس با این حساب بازیی مثل متال گیر کلا داستان رو تحمیل میکنه پس بره پی کارش و کلی بازی دیگه ؟
قضیه اینه که وقتی نظر شخصی هم میدید کاملا غیر کارشناسانه اقدام میکنید و هر جوری هم که شده می خواهید این نکات رو به فکت تبدیل کنید
:biggrin1:

شما واقعا آدم مقلته کن و سوئ استفاده گری هستید!!
من متن کل اون چیزایی که شما الان گفتید رو میزارم :
من امروز 4 ساعت بازی کردم.
Overrated تمام.
واقعا Overrate شده، قصد ترول ندارم و نمیخوام نکات مثبت بازی رو زیر سوال ببرم، اما واقعا Overrate شده.
به نظرم همون 93 - 94 خوبشه.
هوش مصنوعی به شدت ایراد داره.
مثلا یکی از دشمنان رو کشتم بعدش یکی از گاردهای دیگه اومد از جنازش رد شد هیچ واکنشی نشون نداد!!! اینو دیگه تو هربازی Stealth یکی از بزرگترین نکات هوش مصنوعی هست که به جنازه ی یار خودی واکنش نشون بدن!! حتی مترو با اون هوش مصنوعی هم وقتی یکی رو میکشتی گاردها آلارم میدادن.
این اول بازی اینقدر رفت رو اعصابم که اصلا قاط زدم
N_aggressive%20%284%29.gif

از این که بگذریم، Clicker ها فقط به صداهای Objectهایی که براشون تعریف شدن واکنش نشون میدن. اصلا تو این مورد اینقدر صداگذاری فوق العاده هست که آدم تعجیب میکنه که چرا اینجوری کردن. برای مثال صدای افتادن صندلی که بش میخورین و یا برای خودم شمدون ها، Clickerها به اینا واکنش نشون نمیدن. فقط به صدای اون Objectای که شما پرتاب میکنین یا صدای پای شما واکنش نشون میدن که یکی از دلایل دیگه ی من از ناامید شدنه. بازی ای که اینقدر هایپ میشه و اینقدر از هوش مصنوعی و بهترین هوش مصنوعی قرن و ... (!!!!) صحبت میشه از این گاف ها نباید بده.
از این بگذریم، یادتونه توی بایوشاک الیزابت برای دشمنان غیر قابل دیدن بود؟ خوب این بازی هم در زمان Stealth به همین صورت. اما مشکل اینجای که بایوشاک توش Stealth نداشت و این چیزه مهمی نبود، اما تو این بازی بعضی وقت ها میره رو اعصاب. مثلا من یک قسمت دویدم رفتم یکجا کاور گرفتم، بعدش Ellie بعد از 10 ثانیه اومد کنارم، اما جالبیش اینجا بود که جلوی تمامی گاردها همینجور داشت میدوید و هیچ کسی هیچی هم بهش نگفت!!!!! قبول دارم در این مورد خیلی سخته که بشه یک هوش مصنوعی پرفکت به عمل آورد و میدونم که ND خیلی سعی کرده اینو درست جا بده تو برا اینکه خیلی سریع حرکت میکنن یارای خودی و سریع کاور میگیرن که از دید دشمن مثلا پنهان بشن، اما اگه یکم سرعتی عمل کنین خیلی واضح میشه اینو دید.
تازه دشمنان به چراغ قوه هم واکنشی نشون نمیدن البته نه از روبرو زمانی که کاور گرفتین.
کلا حتی انتظارات منم در مورد هوش مصنوعی برآورده نکرد و اینکه همه میگفتن بهترین هوش مصنوعی (Really?) و ... اصلا اینطور نیست و بزرگترین نکات یک بازی Stealth هم رعایت نکرده.
صداگذاری بازی فوق العاده هست یعنی واقعا صداگذاری عالیه! نمیدونم نامردا چجوری همچین چیزی رو اینقدر با دقت و نکات ریز درست کردن.
محیط های بازی هم فوق العاده هست اما بعد از مدتی تکراری میشه و تنوع آنچنانی من تا الان ندیدم ولی اون اول عالی بود.
در مورد Combat بازی هم باید بگم مشکلی که داره اینکه وقتی میرین رو طرف و مشت و مال و یا با چوب و آهن و ... میزنینش، یک جورایی حالت QTE پنهان داره، یعنی وقتی مشت اول رو میزنین 100% طرف مرده و کاری نمیتونه بکنه. مثلا جا خالی و ... نمیدن و همینجوری مشت میخورن تا بمیرن
N_aggressive%20%284%29.gif

نکته ی خیلی مهم این بازی این هست که شما با دشمنان فرق آنچنانی از نظر جون و قدرت بدنی ندارید. به نظر من این یکی از بهترین نقاط قوت بازی هست و شما رو مجبور به کمک گرفتن از محیط میکنه. اینکه با تفنگ نمیشه بدوم زوم شلیک کردم یکم خورد تو ذوقم ولی قابل چشم پوشی هست. (فکر کنم Hip fire یا یه همچین چیزی میگفتن بهش)
کلا درگیری های بازی نسخه ی ارتقا یافته ی U هستش.
Narrative بازی که یکی از نقطه قوت های ND همیشه بوده بسیار عالی اینبار هم کار شده و یک جورایی میشه بالانس رو تو داستان حس کرد، چجوری بگم خیلی تنظیم شده کار شده و جایی که احساس میکنین بازی داره افت میکنه یک سورپرایز داستانی در پیش دارین.
در ضمن دیگه از اون حالت سینمایی بازی های قبل ND خبری نیست و Set Piece ها به شدت کاهش پیدا کردن و همه چیز یک جورایی In-Game شده و شما رو آزاد تر میزاره (البته هنوز Set Piece وجود داره) که این چیز خوبی هست اما تا الان یکم Level Design تکراری پیش رفته و فقط به کشتن یکی در میون Infected ها و گاردها بسنده کرده. به نظرم میتونستن Exploration بازی رو بهتر درست کنند تا تکون دادن چارتا سطل آشغال و Vault کردن و ...

میبینی که بیشتر مشکلات در بازی وجود داره و غیر قابل انکار هست. (البته اون زمان 4 ساعت اوله)

در مورد اون هم بگم که اولا این موارد فقط در مورد بازی هایی چون ME و ... صدق نمیکنه، بلکه تو خیلی از بازی های دیگه حتی GTA IV هم وجود داره، چی باشه به یک بازی داستان محوری همچون این.
دوما نظر من کاملا شخصی بود که شما ادامه ی پست من رو بازهم نشون ندادید :
نه منظورم اینکه نبود انتخاب یک نکته ی منفی هست و داستان بازی برای من حداقل یک حالت تحمیل شده داشت. هرچند که احساسات و روابط رو طی 1 سال بسیار عالی به آدم منتقل کرد
اصلا من دوست داشتم پایان بازی به یک صورت دیگه بود برای من و این نظر شخصی خودمه. حالا میتونه تو نقدم باشه یا نباشه به خودم بستگی داره.
در مورد دوست داشتن بازی هم شوخی میکنین دیگه؟ من اگه بازی رو دوست نداشتم به بازی 9.3 نمیدادم !! اینم نقد مختصر من که بیشتر ایرادات رو نشون داده چون قرار نیست من یک نقد کلی بنویسم که از پیشرفت های بازی هم صحبت کنم :
به نظر من یکی از مشکلات اصلی بازی سبک بازی بود. بازی به هیچ عنوان ترسناک نیست، به هیچ عنوان Survival نیست و حتی فاکتورهای Stealth خوب و Action فوق العاده هم نداره. در واقع خواسته از همشون یک چیزی تو بازی بگنجونه! یک مثال بزنم یک چیزی مثل Skyrim توی سبک AA. البته نه در اون حد. اواخر بازی بسیار فوق العاده تر از اوایل اون بود و از لحاظ داستانی و احساسی به اوج خودش رسید. ولی چون کسی بازی رو تموم نکرده نمیتونم خوب موارد داستانی رو تعریف کنم. به نظر من نقطه ی قوت بازی یک سری نکات احساسی داستانی بود. اما Narrative بازی رو خیلی دیگه کشش داده بودن، راحت میتونستن بازی رو 6 یا 7 ساعت کمتر کنند و از این خسته کننده بودنش کاهش بدن. یکی دیگه از این دلایل خسته کننده بودنش Level Design بازی بود که سعی کرده بود تا حد ممکن غیر Script شده باشه و از Set Piece ها دوری کنه. همین باعث شده بود بازی به شدت خسته کننده بشه تا اواخر بازی که سعی کرده بودن Set Piece بیشتر بزارن. حتی بازی اون حالت Set Pieceهای In-Game هم نداشت و همش یک حالت منطقه منطقه بود. فرض کنین تو Farcry 3 هر پایگاه، یک قسمت از مراحل بازی باشه. اینم دقیقا به همین صورت، میرفتی جلو به یک منطقه میرسیدی یک سری آدم یا Infected (حالا هرکدوم) بودن اونتو. بعد تموم میشد یک سری Exploration و پازل های کاملا ساده و تکراری وجود داشت که به سطل آشغال تکون دادن و نردبون گذاشتن و اینجور چیزا ختم میشد که عملا وقت بازی رو بدون هیچ جذابیتی گرفته بود. اما نقطه ی قوت این تکراری بودن، یک سری Interactionهایی بود که با محیط یا با Ellie در اکثر اوقات برقرار میکردی. بعضی مواقع یک سری مثلث هایی بالا سر Ellie میومد که تقریبا همشون عالی کار شده بودن و روابط رو زنده و پویا نگه میداشتن. به نظر من میتونستن بیشتر صحنه های Script شده بسازن بدلیل اینکه ND توی این موارد فوق العاده هست، میتونستن بیشتر از این چیزا بزارن که از خسته کنندگی lvl Design کاسته بشه. من شخصا بازی غیر اسکریپت شده رو ترجیح میدم اما تنها در مواردی میشه اینکارو کرد که سازنده توانایی بالایی در این موارد داشته باشه. نمونه ی بارز Level Design غیر اسکریپت شده بایوشاک 1 هست که به صورت عجیبی تو این موارد عالی کار کرده! اما متاسفانه من این رو در این بازی ندیدم و بازی سعی کرده بود با محیط ها و فصل های متفاوت اون تکراری بودن گیم پلی رو بپوشونه.
گرافیک بازی عالی بود! فوق العاده بود و اصلا میشد دقیقا فرق یک جای سرد و یک جای گرم رو کاملا تشخیص داد. صدا گذاری فوق العاده عالی بود و فکر نمیکنم اصلا بشه از اون بهتر توی یک بازی کار کرد. اما موسیقی بازی فقط یک ملودی تک داشت که هممون تقریبا شنیده بودیم. موسیقی تا اواخر بازی سعی شده بود بر روی تک ضرب ها تکیه کنه که با توجه به شرایط محیطی تغییر میکرد. مثلا در یک جا صدای تبل میشنیدیم زیاد میشد در یک جا یک سری آکوردهای گیتار میومد. کلا حالت افکتی بود که به بازی میداد تا اون شرایط و یا احساسات رو به شما القا کنه. به نظر من میتونست ملودی های زیاد تری داشته باشه یا میتونست یک سری موزیک های In-game استفاده کنه که تنها یک جای بازی شاهد اون بودیم اون حدود 1 دقیقه. اما اواخر بازی این مورد هم پیشرفت کرد. در کل باید بگم که یک جورایی بازی ماهیت خودشو در گیم پلی گم کرده بود و نمیدونست کدوم موارد رو کجای کار بزاره کدوم رو جای دیگه. در واقع من میخوام بگم این بازی تنها سعی کرده بود فقط با جلوه های بصری فوق العاده و گرافیک هنری محشر، اون حس Survival و آخر زمانی رو وارد کنه در حالیکه توی گیم پلی ما یک چیزی مثل Uncharted رو شاهد بودیم. یعنی میدونین من منتظر یک چیز یونیک بودم، مثلا اسلحه ی خاصی یا یک نکته ای از گیم پلی که خاص باشه و ... اما حتی تو Exploration بازی هم این مورد بسیار سطحی کار شده بود و یک حالت General داشت.
و باز هم میگم این نظر شخصی هست و دلیل بر فکت بودنش نمیشه. این نظر من در مورد بازی هست، حالا یک عده میخوان یک چیز دیگه بگن.
من اصلا اینجا بحثم این نبود که میای بحث رو به بیراهه میکشی. شمایی که بازی نکرده بازی رو بهترین بازی نسل میدونین معلومه وضعیتتون به چه صورته! لول آخر فن بودن هم دیدیم (دیگه آخه آدم فن باشه! نکه ندید بگه بهترین بازی نسل!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or