The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
779 جان کسی که سر یک بازی خطی بیاد حرف از انتخاب بزنه همون نظر شخصیش هم بهتره ببره لای جرز دیوار :دی

شما فعلا از داستان فوق العاده زیبا (!) لذت ببر :دی
نظر شخصی من اصلا لای جرز دیوار باشه تو نگاه نکن :دی (البته میبینم که خیلی تحریکت کرده این نظره :-")

شما فعلا از داستان فوق العاده زیبا (!) لذت ببر :دی
نظر شخصی من اصلا لای جرز دیوار باشه تو نگاه نکن :دی (البته میبینم که خیلی تحریکت کرده این نظره :-")

منظورت اینه که داستان TLOU فوق العاده زیبا نبود دیگه... نه ؟ :دی
حرف منتقد هارو که قبول نداری ، حرف ما هم قبول نداری چی بگم دیگه خوش باش

نقدی که از این بازی شد یکی از ضعیف ترین نقدهایی بود که از یک بازی خوندم واقعا نا امید کننده بود
در کامنت های قبلی هم بعضی دوستان به خصوص اون دوستمون از تحریریه سعی می کنن ضعف های این نقد رو پوشش بدن اما چیزی که کاملا مشخصه و همه ازش اطلاع داریم ناعادلانه بودن این نقد هست
نظر شخصی منتقد قابل احترامه اما تا جایی که عادلانه باشه
به نظرم این نقد یه توهین بزرگ به تمام فن های PS3 بود

دوستانی که هدست pulse دارن بسم الاله...
13414962065644161955.png

سلام دوستان بالاخره بازی به دست من هم رسید که باید چند روز چیش میرسد اما انگار پاساز پایتخت رو از تلو پاکسازی کرده باشن ولی خوب رسید دستم اولین سوال اینکه من انگیلیسیم در حد پشمک نفهمیدم که تواون مرحله بارونی که اون سرباز با شاتگان میزنه توسر جوئل بعد بایه دستگاه اسکنشون میکنن الی با چاقو مبزنه تو پایه او سربازه خوب جریان او لکه ها رو دست الی چیه واینکه اون دستگاه اکن چی نشون داد که اونجوری شد(راستی من تا همین جا رفتم اگه جواب این سوال به بعد بازی هم مربوط میشه لطفا نگید)
یه سوال دیگه من الان اکانتم ریجن1 هست ولی بازیم ریجن 2 هست یکی از دوستان گفت که اگه از رو ps3 بایه اکانت ریجن2 انلاین پس بازی رو بزنی میتونی رو اون یکی اکانتتم انلاین بزنی؟؟؟ این درسته؟؟؟بعدش اگه من بخوام سیزن پس بازی هم بخرم با این وضعیت باید چیکار کنم راهی هست؟؟؟؟:(

سلام دوستان بالاخره بازی به دست من هم رسید که باید چند روز چیش میرسد اما انگار پاساز پایتخت رو از تلو پاکسازی کرده باشن ولی خوب رسید دستم اولین سوال اینکه من انگیلیسیم در حد پشمک نفهمیدم که تواون مرحله بارونی که اون سرباز با شاتگان میزنه توسر جوئل بعد بایه دستگاه اسکنشون میکنن الی با چاقو مبزنه تو پایه او سربازه خوب جریان او لکه ها رو دست الی چیه واینکه اون دستگاه اکن چی نشون داد که اونجوری شد(راستی من تا همین جا رفتم اگه جواب این سوال به بعد بازی هم مربوط میشه لطفا نگید)
یه سوال دیگه من الان اکانتم ریجن1 هست ولی بازیم ریجن 2 هست یکی از دوستان گفت که اگه از رو ps3 بایه اکانت ریجن2 انلاین پس بازی رو بزنی میتونی رو اون یکی اکانتتم انلاین بزنی؟؟؟ این درسته؟؟؟بعدش اگه من بخوام سیزن پس بازی هم بخرم با این وضعیت باید چیکار کنم راهی هست؟؟؟؟:(

خوب تسو جوئل میخوان الی رو قاچاق کنن ولی نمیدونن دلیلش چیه وقتی سرباز ها اسکن میکنن الی رو معلوم میشه جواب مثبته الی الودست ولی تمام کسانی که الوده میشن خیلی زود تبدیل میشن اما الی 3 هفته بود که الوده شده بود و لی چیزیش نشده و جوئل و تس کاریباهاش ندارن تمیم میدن کاری رو که شروع کردن تموم کنن و الی رو به فایر فلای برسونن و ادامه..

خب اونجا اون مرده اینا رو چک میکنه که ببینه الوده هستن یا نه تس و جوئل سالم بودن و الی چون میدونست سمی شده بوده و مسلما اون دستگاهی که به ویروس حساس هست وقتی به الی برسه صدا می ده ،الی طرف رو کشت ولی دیر شده بود و اون الارم یا وارنینگ روی دستگاه کارو خراب کرد،جوئل فهمید قضیه رو.بعد الی میگه من چن هفتس سمی هستم.ولی بدنم واکنشی نشون نداده. پس سالمم و مشکلی نیست و این حرفا...ولی خب ترجیح میداد این موضوع اشکار نشه.چون شک جوئل ادامه داره تا یه جا....

برای پنجمین بار دارم میرم ! به یک نکته جالب برخوردم که البته از این نکات زیاده ولی باهاش خیلی حال کردم گفتم برای شما هم قرارش بدم ، درون فاضلاب جایی که با HENRY و SAM هستید یکم که جلو میرید یک راه فرعی فاضلاب وجود داره ، داخلش که بشید Ellie نگران میشه چون نمیتونه داخل بیاد صداتون میکنه ، وقتی که بر میگردید Ellie در عکس اولی که شکار با موبایل گرفتم ایستاده اونجا تا بیاید بیرون بعد که میبینتون با خوشحالی میدوئه سمت sam و henry .
عکس دومی هم روی دیوار ، ترسیم آرشیتکت 3 بعدیه . من میگم ترکیب ظاهری هر سه کنسول PS3 ه .

موقعی که Ellie بیکار میشه : اگه کنارش در فضای باز باشید روی جدول راه میره ، چاقوشو با پاش تمیز میکنه ، کفششو با زمین تمیز میکنه ، دفترچشو که همیشه همراهشه در میاره ولی به شما نمیدش ! و و و .

c7591_11.jpg

n4852_22.jpg

y7561_Super_Slim_PS3_35454.jpg

Last edited by a moderator:
بلاخره بازی به دست منم رسید و فرصت شد تا شاهکار ناتی داگ رو بازی کنم شروع بازی خیلی راحت میتونه بهترین شروع یه گیم تو این نسل باشه از همون لحظه ی اول میشه فهمید که این بازی با بقیه ی بازیا فرق داره شخصیت پردازیا دیالوگای شخصیتا صداگذاری طریقه ی انتقال احساسات همه و همه تو همون دقیقه های اول مغز آدمو منفجر میکنه بعد از چند سال برای اولین بار بود که برای یه گیم اینهمه احساساتی شدم
بعد از اون شروع فوق العاده بازی همون ریتمو تا آخر حفظ میکنه و داستان بی نقصش با اون روایت جادویی حتی یه لحظه ام افت نمیکنه یجورایی بازی خیلی گیم پلی محور نیست گیم پلی بازی خوبه اما کاملا تابع داستان بازیه شاید تو خیلی از لحظات اتفاق خاصی تو گیم پلی نیفته و ما کار خاصی نکنیم اما تو همون لحظات داستان بینقص بازی داره روایت میشه و مارو تو خودش غرق میکنه بازی به هیچ وجه به سرگرم کنندگی سری آنچارتد نیست لازمم نیست که باشه چون تو این بازی داستان که حرف اولو میزنه و گیم پلی تو اختیارشه از سکانسای سینمایی آنچارتد و شلوغ بودن محیط خبری نیست و بیشتر بازی تو محیطای ساکتو ساکن جریان داره اما شوتینگ بازی انیمیشن کاراکترا نحوه ی تعاملشون با محیط همه و همه عالین و ایرادی یهشون وارد نیست یعنی سازنده ها تو طراحی مکانیزمای گیم پلی هیچ کم کاری نکردن هوش مصنوعی بازی شاید بهترین و بدترین نکته ی گیم پلی بازی باشه هم تو لحظاتی بازیرو به اوج میبره و هم تجربه ی بازیرو تو بخش گیم پلی خراب میکنه درسته که هوش مصنوعی دشمنای مسلح بازی عالیه و تفاوتشون با بازیای دیگه کاملا مشخصه یعنی یه جا ساکن نیستن و مدام در حال حرکتن تا بتونن با جاگیری خوبشون بهترین ضربرو به شما بزنن اما به خاطر سخت افزار محدود ps3 تو بعضی مواقع میان جلوتون و حرکات احمقانه ای ازشون سر میزنه که باعث تعجبه ولی خوب در کل هوش مصنوعی بازی جزو نقاط قوتشه تا ضعف طراحی مراحل بازی یکنواخته اما این به خاطر داستان بازیه در کل گیم پلی بازی خوبه اما تو حد سایر بخشای بازی نیست موزیک و صداگذاری بازی که اصلا حرفی واسه گفتن باقی نمیذارن گرافیک بازی با اختلاف زیاد بهترین گرافیک کنسولیه جزئیات تو محیط بیداد میکنه نورپردازی و طراحی آب حیرت انگیزه فقط فریم پایین بازی و گوشه های تیز و کیفیت پایین بعضی محیطای دوردست و ساختمونای کم جزئیات شاید ایراد گرافیک باشه که اونائام نمیتونن کیفیت بصری حیرت انگیز بازیرو زیر سوال ببرن انیمیشن صورت شخصیتا و حرکاتشونم از همه ی بازیای این نسل سرتره در کل tlou بیشتر بازی داستان محوریه و اصلی ترین نقطه ی قوت بازی همین داستان و روایت خارق العادشه که باعث میشه tlou یه تجربه ی جاودانه بشه ps3 من قبل اومدن tlou سوخت یجورایی فقط و فقط به خاطر این دوباره یه دستگاه خریدم واقعا ارزشش رو داشت
داستان : 10/10 هیچ ایرادی نمیشه به این بخش گرفت
گیم پلی : 9/10 خوب اما تو بعضی مواقع خسته کننده میشه هوش مصنوعی عجیب
گرافیک : 9.5/10 ایراداتی داره اما از نظر بصری جذاب ترین بازی نسله
موزیک و صداگذاری : 10/10
THE LAST OF US: 9.5/10

آخرین ویرایش:
بلاخره بازی به دست منم رسید و فرصت شد تا شاهکار ناتی داگ رو بازی کنم شروع بازی خیلی راحت میتونه بهترین شروع یه گیم تو این نسل باشه از همون لحظه ی اول میشه فهمید که این بازی با بقیه ی بازیا فرق داره شخصیت پردازیا دیالوگای شخصیتا صداگذاری طریقه ی انتقال احساسات همه و همه تو همون دقیقه های اول مغز آدمو منفجر میکنه بعد از چند سال برای اولین بار بود که برای یه گیم اینهمه احساساتی شدم
بعد از اون شروع فوق العاده بازی همون ریتمو تا آخر حفظ میکنه و داستان بی نقصش با اون روایت جادویی حتی یه لحظه ام افت نمیکنه یجورایی بازی خیلی گیم پلی محور نیست گیم پلی بازی خوبه اما کاملا تابع داستان بازیه شاید تو خیلی از لحظات اتفاق خاصی تو گیم پلی نیفته و ما کار خاصی نکنیم اما تو همون لحظات داستان بینقص بازی داره روایت میشه و مارو تو خودش غرق میکنه بازی به هیچ وجه به سرگرم کنندگی سری آنچارتد نیست لازمم نیست که باشه چون تو این بازی داستان که حرف اولو میزنه و گیم پلی تو اختیارشه از سکانسای سینمایی آنچارتد و شلوغ بودن محیط خبری نیست و بیشتر بازی تو محیطای ساکتو ساکن جریان داره اما شوتینگ بازی انیمیشن کاراکترا نحوه ی تعاملشون با محیط همه و همه عالین و ایرادی یهشون وارد نیست یعنی سازنده ها تو طراحی مکانیزمای گیم پلی هیچ کم کاری نکردن هوش مصنوعی بازی شاید بهترین و بدترین نکته ی گیم پلی بازی باشه هم تو لحظاتی بازیرو به اوج میبره و هم تجربه ی بازیرو تو بخش گیم پلی خراب میکنه درسته که هوش مصنوعی دشمنای مسلح بازی عالیه و تفاوتشون با بازیای دیگه کاملا مشخصه یعنی یه جا ساکن نیستن و مدام در حال حرکتن تا بتونن با جاگیری خوبشون بهترین ضربرو به شما بزنن اما به خاطر سخت افزار محدود ps3 تو بعضی مواقع میان جلوتون و حرکات احمقانه ای ازشون سر میزنه که باعث تعجبه ولی خوب در کل هوش مصنوعی بازی جزو نقاط قوتشه تا ضعف طراحی مراحل بازی یکنواخته اما این به خاطر داستان بازیه در کل گیم پلی بازی خوبه اما تو حد سایر بخشای بازی نیست موزیک و صداگذاری بازی که اصلا حرفی واسه گفتن باقی نمیذارن گرافیک بازی با اختلاف زیاد بهترین گرافیک کنسولیه جزئیات تو محیط بیداد میکنه نورپردازی و طراحی آب حیرت انگیزه فقط فریم پایین بازی و گوشه های تیز و کیفیت پایین بعضی محیطای دوردست و ساختمونای کم جزئیات شاید ایراد گرافیک باشه که اونائام نمیتونن کیفیت بصری حیرت انگیز بازیرو زیر سوال ببرن انیمیشن صورت شخصیتا و حرکاتشونم از همه ی بازیای این نسل سرتره در کل tlou بیشتر بازی داستان محوریه و اصلی ترین نقطه ی قوت بازی همین داستان و روایت خارق العادشه که باعث میشه tlou یه تجربه ی جاودانه بشه ps3 من قبل اومدن tlou سوخت یجورایی فقط و فقط به خاطر این دوباره یه دستگاه خریدم واقعا ارزشش رو داشت
داستان : 9.5/10 هیچ ایرادی نمیشه به این بخش گرفت
گیم پلی : 9/10 خوب اما تو بعضی مواقع خسته کننده میشه هوش مصنوعی عجیب
گرافیک : 9.5/10 ایراداتی داره اما از نظر بصری جذاب ترین بازی نسله
موزیک و صداگذاری : 10/10
THE LAST OF US: 9.5/10

والا این نمره هایی که شما دادید دست کمی از gamespot نداره:d

میشه یه راه درست درمون بگین در survivor در مواقعی که چاقو نداریم و نمیخوایم تیر حروم کنیم چطور این کلیکرهای بی مصب رو بکشیم؟ :d
امونِ ما رو بریدن انقد تیرم حرومشون کردیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or