orbis
کاربر سایت
میشه یه راه درست درمون بگین در survivor در مواقعی که چاقو نداریم و نمیخوایم تیر حروم کنیم چطور این کلیکرهای بی مصب رو بکشیم؟ :d
امونِ ما رو بریدن انقد تیرم حرومشون کردیم.
از دستشون در بری :d
میشه یه راه درست درمون بگین در survivor در مواقعی که چاقو نداریم و نمیخوایم تیر حروم کنیم چطور این کلیکرهای بی مصب رو بکشیم؟ :d
چشمام داره در میاد! یه بند داشتم مینوشتم. اون نقدی که قولش رو داده بودم، در مراحل نهایی خودشه. امیدوارم بتونم تا امشب یا نهایتاً فردا توی انجمن قرارش بدم.
سلام دوستان بالاخره بازی به دست من هم رسید که باید چند روز چیش میرسد اما انگار پاساز پایتخت رو از تلو پاکسازی کرده باشن ولی خوب رسید دستم اولین سوال اینکه من انگیلیسیم در حد پشمک نفهمیدم که تواون مرحله بارونی که اون سرباز با شاتگان میزنه توسر جوئل بعد بایه دستگاه اسکنشون میکنن الی با چاقو مبزنه تو پایه او سربازه خوب جریان او لکه ها رو دست الی چیه واینکه اون دستگاه اکن چی نشون داد که اونجوری شد(راستی من تا همین جا رفتم اگه جواب این سوال به بعد بازی هم مربوط میشه لطفا نگید)
راههای زیادی وجود داره...میشه یه راه درست درمون بگین در survivor در مواقعی که چاقو نداریم و نمیخوایم تیر حروم کنیم چطور این کلیکرهای بی مصب رو بکشیم؟ :d
دوستان یه مشکلی که تو مولتی دارم یهو وسط بازی نمیتونم کارکتر و حرکت بدم
ولی میزنن میکشنم از بازی هم میتونم بیام بیرون پس Freez نمیشه
چیکارش باید کرد کسی تاحالا اینطوری شده؟
مال من بعد 5 دقیقه اینطوری قفل میکنه! تا یکی بیاد بکشهمشكل از اينترنتته . منم اينطوري شدم يه بار .
اگر از بازي ميتوني بياي بيرون ١٠٠ درصد از اينترنته چون Freezميكنه ps3 رو بايد خاموش كني.مال من بعد 5 دقیقه اینطوری قفل میکنه! تا یکی بیاد بکشه
دوستان یه مشکلی که تو مولتی دارم یهو وسط بازی نمیتونم کارکتر و حرکت بدم
ولی میزنن میکشنم از بازی هم میتونم بیام بیرون پس Freez نمیشه
چیکارش باید کرد کسی تاحالا اینطوری شده؟
اگر از بازي ميتوني بياي بيرون ١٠٠ درصد از اينترنته چون Freezميكنه ps3 رو بايد خاموش كني.
DNS گوگل بزن شايد درست بشه.
درسته عزیز دقیقا مشکل ار نت که نمیتونه اطلعات رو سند و ریسیو کنهمال من بعد 5 دقیقه اینطوری قفل میکنه! تا یکی بیاد بکشه