خب بالاخره بعد از کلی کنجار رفتن با خودم، اعلام میکنم که برای من بهترین بازی تمام این سال هایی که گیمر بودم، The Last of Us ـه. جای MGS 3 رو برام گرفت. در عین ناباوری ND طوری این بازی رو طوری ساخت که سرنوشت شخصیت هاش برام مهمتر از Boss و Big Boss شد. اونایی که منو میشناسن میدونن که MGS 3 رو اصلا کنار هیچ بازی نمیذاشتم، اما TLOU حتی از اون هم بهتر بود.
و در نهایت هم رجوع شود به Second Opinion که برای سایت نوشتم. بقیه بازی سازها باید بیان از Neil Druckmann و بقیه تیم ND درس یاد بگیرن. David Cage لوووووووووول، باید کلا جمعش کنه بره.
مایه تاسفه که یه عده از درک این بازی عاجزن.
اواخر بازی وقتی Joel تو بیمارستان Ellie رو گرفت بغلش و در حال فرار بود قلبم داشت میومد تو دهنم چون میدونستم الانه که از پشت سر تیر بزنن و جفتشون رو بکشن، وقتی Joel با Marlene رو به رو شد و قیافه ـش طوری شد که انگار داره متقاعد میشه، حالم به هم ریخت. اما وقتی دیدم Joel و Ellie تو ماشین دارن برمیگردن عرق از پیشونیم پاک کردم
و در نهایت هم رجوع شود به Second Opinion که برای سایت نوشتم. بقیه بازی سازها باید بیان از Neil Druckmann و بقیه تیم ND درس یاد بگیرن. David Cage لوووووووووول، باید کلا جمعش کنه بره.
مایه تاسفه که یه عده از درک این بازی عاجزن.
آخرین ویرایش: