The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب بالاخره بعد از کلی کنجار رفتن با خودم، اعلام میکنم که برای من بهترین بازی تمام این سال هایی که گیمر بودم، The Last of Us ـه. جای MGS 3 رو برام گرفت. در عین ناباوری ND طوری این بازی رو طوری ساخت که سرنوشت شخصیت هاش برام مهمتر از Boss و Big Boss شد. اونایی که منو میشناسن میدونن که MGS 3 رو اصلا کنار هیچ بازی نمیذاشتم، اما TLOU حتی از اون هم بهتر بود.

اواخر بازی وقتی Joel تو بیمارستان Ellie رو گرفت بغلش و در حال فرار بود قلبم داشت میومد تو دهنم چون میدونستم الانه که از پشت سر تیر بزنن و جفتشون رو بکشن، وقتی Joel با Marlene رو به رو شد و قیافه ـش طوری شد که انگار داره متقاعد میشه، حالم به هم ریخت. اما وقتی دیدم Joel و Ellie تو ماشین دارن برمیگردن عرق از پیشونیم پاک کردم :دی

و در نهایت هم رجوع شود به Second Opinion که برای سایت نوشتم. بقیه بازی سازها باید بیان از Neil Druckmann و بقیه تیم ND درس یاد بگیرن. David Cage لوووووووووول، باید کلا جمعش کنه بره.
مایه تاسفه که یه عده از درک این بازی عاجزن.

آخرین ویرایش:
خب بالاخره بعد از کلی کنجار رفتن با خودم، اعلام میکنم که برای من بهترین بازی تمام این سال هایی که گیمر بودم، The Last of Us ـه. جای MGS 3 رو برام گرفت. در عین ناباوری ND طوری این بازی رو ساخت که سرنوشت شخصیت هاش برام مهمتر از Boss و Big Boss بود. اونایی که منو میشناسن میدونن که MGS 3 رو اصلا کنار هیچ بازی نمیذاشتم، اما TLOU حتی از اون هم بهتر بود.
درود
قبول ندارم حرف را اگر اینطوری هست که میگی پس چرا هنوز اواتارت را عوض نکردی :d MGS3ی چیز دیگه هست کیوان خودت هم می دونی

درود
قبول ندارم حرف را اگر اینطوری هست که میگی پس چرا هنوز اواتارت را عوض نکردی :d MGS3ی چیز دیگه هست کیوان خودت هم می دونی

یعنی شما میگی من خودمم نمیدونم بازی مورد علاقه ـم چیه؟ :دی من که نگفتم بهترین بازی تاریخ از نظر همه! گفتم از نظر من اینه، برای من اینه. حالا بقیه کدوم بازی رو میپسندن دیگه به من مربوط نیست :دی

اون آواتار هم بحثش جداست، ربطی به این چیزا نداره.

خب بالاخره بعد از کلی کنجار رفتن با خودم، اعلام میکنم که برای من بهترین بازی تمام این سال هایی که گیمر بودم، The Last of Us ـه. جای MGS 3 رو برام گرفت. در عین ناباوری ND طوری این بازی رو طوری ساخت که سرنوشت شخصیت هاش برام مهمتر از Boss و Big Boss شد. اونایی که منو میشناسن میدونن که MGS 3 رو اصلا کنار هیچ بازی نمیذاشتم، اما TLOU حتی از اون هم بهتر بود.
تکبیر !!!! :دی

===
البته درسته مهم نیست و ما خواستمون رو گرفتیم از بازی ولی امسال این GTA V رو چیکار کنیم واسه گوتی ؟ :دی حالا بایوشاک رو میشه شکست داد تو گوتی ولی از GTA مطمئن نیستم :دی مخصوصا این تریلر اخیر خیلی شاخ بود :دی

حالا این GTA V یه کمی بیش از حد خفن به نظر می رسه ولی تا حالا هیچ کدوم از شماره های GTA آخر سال نتونستن بیشترین تعداد جوایز رو بگیرن، احتمال داره این هم نتونه
biggrin1.gif
ایشالا امسالم همینجوری بشه :دی و اگه هم GTA بیشترین تعداد رو داره حداقل فاصلش با تلو و بایوشاک کم باشه و مثل U2 و Skyrim و TWD اینا نباشه فاصله :دی ( البته اگه تلو اول باشه امیدوارم فاصله بیشتر باشه :دی )

آخرین ویرایش:
البته درسته مهم نیست و ما خواستمون رو گرفتیم از بازی ولی امسال این GTA V رو چیکار کنیم واسه گوتی ؟
حالا این GTA V یه کمی بیش از حد خفن به نظر می رسه ولی تا حالا هیچ کدوم از شماره های GTA آخر سال نتونستن بیشترین تعداد جوایز رو بگیرن، احتمال داره این هم نتونه :دی

من احتمال میدم 2008 دوباره تکرار بشه:دی! یعنی Bioshock: Infinite, The Last of Us و GTA V هر کدوم به اندازه تقریباً مساوی GOTY بگیرن مگر اینکه یکیشون خیلی از بقیه جلوتر باشه که بتونه اختلاف رو زیاد کنه:دی!

اواخر بازی وقتی Joel تو بیمارستان Ellie رو گرفت بغلش و در حال فرار بود قلبم داشت میومد تو دهنم چون میدونستم الانه که از پشت سر تیر بزنن و جفتشون رو بکشن، وقتی Joel با Marlene رو به رو شد و قیافه ـش طوری شد که انگار داره متقاعد میشه، حالم به هم ریخت. اما وقتی دیدم Joel و Ellie تو ماشین دارن برمیگردن عرق از پیشونیم پاک کردم :دی

و در نهایت هم رجوع شود به Second Opinion که برای سایت نوشتم. بقیه بازی سازها باید بیان از Neil Druckmann و بقیه تیم ND درس یاد بگیرن. David Cage لوووووووووول، باید کلا جمعش کنه بره.
مایه تاسفه که یه عده از درک این بازی عاجزن.

اقا کیوان!برادرم!عزیز من!نکن این کارو!اخه با استاد کیج چی کار داری؟؟!!!بابا شما beyond رو ببین!ااون فیلم-گیم می سازه!تلو رو تخم چشم جا داره.تا حدی که یه گاید براش نوشتم!!ولی تورو خدا چرا برای تعریف از نیل و تلو(که اصلا نیازی به تعریف ندارن)تو سر استاد کیج می زنین؟برای چی؟چون بازیاش گیم پلی نداره؟از شما بعید بود:|

اقا کیوان!برادرم!عزیز من!نکن این کارو!اخه با استاد کیج چی کار داری؟؟!!!بابا شما beyond رو ببین!ااون فیلم-گیم می سازه!تلو رو تخم چشم جا داره.تا حدی که یه گاید براش نوشتم!!ولی تورو خدا چرا برای تعریف از نیل و تلو(که اصلا نیازی به تعریف ندارن)تو سر استاد کیج می زنین؟برای چی؟چون بازیاش گیم پلی نداره؟از شما بعید بود:|

مگه غیر از اینه که Cage ادعا داره که بازی هاش به بلوغ رسیدن و روابط و احساسات رو خیلی خوب نشون میده؟ :دی Heavy Rain هم مظمونش تقریبا با TLOU یکی بود: نشون دادن روابط پدر و فرزندی. ولی TLOU کجا و Heavy Rain کجا. اون احساسی که TLOU به من منتقل کرد زره ایش در Heavy Rain نبود.
موضوع اینه که HR در همون چیزی هم که قصد داشت نشون بده موفق نبود. در واقع داستان و شخصیت پردازی که من تو HR دیدم با تخفیف در حد فیلم های درجه B هالیوود بود. HR در حد یه فیلم هم چیز دندون گیری نبود. در حالی که ND نشون داد میشه هم گیم پلی داشت هم داستان هم شخصیت پردازی طوری که با احساسات گیمر بازی کنه!

عجب شروعی داشت لعنتی نصفه شبی نزدیک بود گریمون بگیره . واقعا عالی بود . تقریبا 1 ساعتی شاید یکم بیشتر بازی کردم خیلی عالیه بازی
حالا بیشتر بریم جلو توضیحات مفصلی میدهیم :d

دوستان من بیشتر مواقع تو مولتی پینگم 5 خطه!!
این راسته یا فقط نمایشیه؟!
من بیشتر وقتا که میرم بقیه بازیکنا 1 خط و 2 خطن و من 5 خط:d
جریانش چیه؟!
البته 2 بار هم 2 خط شدم ولی واقعا راسته؟! یعنی من هاست میشم؟!

تا اون قسمتی که با ماشین وارد یه شهر میشن و بدو ورود یارو سیاهه خودشو به موش مردگی زده داره میاد طرف ماشین و ...
بازی واقعا یه واکینگ دد تمام عیاره
اگه به کلیت داستان نگاه کنیم شاید چیزخاصی نداشته باشه ولی ازنظر شخصیت پردازی محشره. نمی دونم چقدر از بازی رو رفتم ولی تا اینجاش عالی بوده البته یه سری تند روی ها توش بوده و اینکه تعریف خوبی از بعضی از شخصیتهای فرعی نمی شه و خیلی سریع میان تو داستان و میکشن کنار ولی در کل عالی بوده
اخیرا حدود 15 تا بازی رو دارم با هم میرم اونم بخاطر اینکه واقعا کشش لازم رو ندارن ( و منم خسته و کم حوصله) ولی این بازی اینقدر واسم جذاب بوده که همه رو گذاشتم کنار و فقط TLOU میرم اونم بعد از کار و گشته و تشنه :دی حالت به شدت ریلستیک بازی چه تومبارزات چه تو انیمیشن ها چه توداستان و چه توی محیط به نظرم من رمز موفقیت این بازی به حساب میاد طوری که واقعا نمی شه فرقی بین یه فیلم و این بازی گذاشت. وقتی جول با لوله تو صورت یکی میزنه تو واقعا خشم اونو درک میکنی و یا وقتی که از ترس از دست یه کلیکر فرار میکنی ترسش رو حس میکنی و باهاش فرار میکنی
این حالت کاری میکنه که اتمسفر بازی تو رو به شدت توخودش ببره و باهر اتفاقی از خودت عکس العمل نشون بدی
تنها اشکالی که شاید میشه ازش گرفت یه مقدار مخفی کاری بازی که خسته کننده میشه و اون جذابیت لازم رو نداره که البته میشه با انتخاب حالت اکشن و مقابله مستقیم یه مقدار تنوع چاشنی کار کرد ولی اگه یه مقدار محتاط باشی و بخای همش رو مخفی کاری بری می تونه خیلی زود خستت کنه
در کل یه بازی مخصوص کساییه که حوصله بازی های تکراری رو ندارن و دوست دارن یه بازی جدید و خاص رو تجربه کنن .تو داستان و اتمسفر غرق بشن و یه فیلم بازی واقعی ( نه تخیلی!) رو بازی کنن

وستان من یه چیز بازی تو کتم نمیره اینکه چرا شهر اینقر ویران شده؟؟؟؟ مگه موجودات فضایی حمله کردن ؟؟؟؟؟ اولش گفتم شاید به خاطر اینه که 20 ساله مردم توشهر نبودن ولی بازم مگه او ساختمونی که کج شده وافتاده رو اون یکی ساختمان با او عظمت 20 سال نمیتونه دوام بیاره؟؟؟ (مگر اینکه سازنده ی او ساختمان ایرانی باشه:d)
یه سوال هم پرسیدم جواب نگرفتم ولی دوباره میپرسم:
من بازیرو ریجن 2 دارم اکانتم ریجن 1 حالا یکی از دوستان گفته که گه من بازی رو رو اونیکی اکانتی که رو ps3 م دارم و ریجن2 انلاین پس ش رو بزنم رو این اکانت ریجن 1 م هم میتونم انلاین بزنم!!!!درسته گفته ایشون؟؟؟؟ اگه اره میشه من سیزن پس بازی رو از رو اکانت ریجن یکم بخرم و رو بازی نصب کنم؟؟؟
با سپاس از جوابتون

مگه او ساختمونی که کج شده وافتاده رو اون یکی ساختمان با او عظمت 20 سال نمیتونه دوام بیاره؟؟؟ (مگر اینکه سازنده ی او ساختمان ایرانی باشه:d)
شما دیالوگ های بازی رو دنبال نمیکنی ؟
اونجا Ellie سوال میکنه که چه بلائی سر این منطقه و ساختمون ها اومده (بعد از اینکه از عظمت اون دو ساختمون تعجب میکنه) بعد Tess میگه که ارتش برای اینکه بتونه از شیوع بیماری جلوگیری کنه و به طبع آلوده شده هارو نابود, اونجا رو بمب بارون کرده .

آخرین ویرایش:
شما دیالوگ های بازی رو دنبال نمیکنی ؟
اونجا Ellie سوال میکنه که چه بلائی سر این منطقه و ساختمون ها اومده (بعد از اینکه از عظمت اون دو ساختمون تعجب میکنه) بعد Tess میگه که ارتش برای اینکه بتونه از شیوع بیماری جلوگیری کنه و به طبع آلوده شده هارو نابود, اونجا رو بمب بارون کرده .

نه من توجه نمیکنم اخه اصلا انگلیسی بلد نیستم:(

دوستان من بیشتر مواقع تو مولتی پینگم 5 خطه!!
این راسته یا فقط نمایشیه؟!
من بیشتر وقتا که میرم بقیه بازیکنا 1 خط و 2 خطن و من 5 خط:d
جریانش چیه؟!
البته 2 بار هم 2 خط شدم ولی واقعا راسته؟! یعنی من هاست میشم؟!
نه باگ داره يه موقع هايي الكي ميزنه:d ولي يه موقع هايي هم هاست ميشي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or