The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بس کنید دیگه.
اقا جف کلی و برو بکس ign و spike tv کاری ندارن به این شاهکار.
یه سوالی دارم ازتون. هیچ چیز تو این جهان 100 درصد طی فلفسه افلاطونی که تمام فلاسفه جدید و قدیم رو این نکته اسکی میرن و همه چیز نسبی . مخصوصا تو تعاریفی مثل صفت ها.
میشه بگید خوب یعنی چی؟ خوب هرکی یه معیاری داره پس ثابت نیست که ما بگیم هرچی 2تا از این 3تا از اون داشت خوبه این یک صفت کیفیه. و همه قراداد بستن که به اینگونه رفتار بگن خوب در حقیقت اصن همچین چیزی وجود نداره.
با توجه فرضیه نسبیت the most of them اونها اومدن گفتن خوبببببببببببببببببببببببببببببببه . حالا شما بیاد بگین اینجاش خال داشت .
الان به نظر شما بهترین بازی چی بوده؟ یه عده الان میان میگن ico خوب میشه بگید اون بازی الان در کدوم زمینه به غیر از موزیک و داستان هنوز هم قابل رقابته ولی چون شما تااون روزا بازی بهتر از اون نداشتین میگید ico از اون به بعد معیارتون شد اون.
حالا هم معیار ما the last of us هست تا زمانی که بهترش بیاد. لطفا این بحث مسخره رو جمع کنید.
اگه توانایی هضم همچین master piece رو دارین یه بارم که شده یه مقاله فنی بیارید از مهندس ها و طراح های بازی

متا رو نگفتم عزیز ! داشتم در مورد این همه جوایزی که میگیره و این عناوینی که به عنوان بهترین بازی نسل و بهترین بازی و ... بهش میدن صحبت می کردم ! و گرنه هر کسی می دونه که متا شرایطش چه جوریه ! فلان سال پیش فلان بازیهای قطعاً با نمرات 4 و 6 مستفیض نمیشدن ! فلان سال پیش شرایط آخر نسل نبوده و ...

شما بر مبنای نظر یک سری منتقد دارین این رو میگین که بهترین بازی نسل هست و ... که تعداد معدودی هم هستند ( جامعه آماری اکثریت نگفتند که بهترین بازی نسل و ... حتی هنوز آخر سال هم نشده که ببینیم چی میشه!) همون منتقد یکی مثل Gamespot در میاد و مشکلات کثیری رو از بازی میگیره. درضمن به بهترین بازی نسل و ... باشه که به Bioshock Infinite هم Legend of Zeldaی جدید میگفتن و هزار تا چیز دیگه. اینجا به دلیل وجود فن های بیشتر سونی، این جملات بیشتر تو چشم قرار گرفته وگرنه در بسیاری از بازی های کیفیت بالا از این چیزها هست.

100 درصد این نظر شما اشتباه مطلق هست . جدای از بحث گیم ، در هر زمینه ای ، انتخاب بهترین فوتبالیست جهان ! بهترین فیلم تاریخ سینما ! و هزاران بهترین دیگه اگر ما منبع واحد و معتبری رو معیار سنجش قرار ندیم . با یک هرج و مرج وحشتناک و بی منطق روبرو می شیم که هر کس ساز خودش رو می زنه . در واقع به اسم نظر شخصی و احترام گذاشتن به اون نظر شخصی ! به هیچ عنوان زیر بار هیچ حرف منطقی نخواهیم رفت و نهایتا هر حق و باطلی رو با نظر شخصی خودمون ! ( که همه هم باید بهش احترام بذارن ) جا به جا می کنیم . وقتی اکثر جمیع روزنامه نگار ها و منتقد های فوتبال و مربیان دنیا اعلام می کنن لیونل مسی برتر از کریس رونالدو هست . این یعنی فکت مطلق ! حالا یک ادم رئال مادریدی مثل شخص من خیلی راحت میاد و می گه نظر شخصی من کریس رونالدو هست و اون مربی ها هم نظر خودشون رو گفتن ! در واقع در اینجا من نظر خودمو با نظر کرایوف با اون سابقه و اطلاعات بسیار زیاد و ... یکی دونستم . این نشان از همون هرج و مرج بی منطق من داره که می خوام پشت نظر شخصی خودم مخفی بشم و از واقعیت فرار کنم . در همه بحث های بهترین های دنیا منابع معتبر و جامع حرف اول و اخر رو می زنن و این یعنی فکت مطلق .

دوست عزیز اولا که صنعت سینما و هنر و ... سال هاست که وجود داره و حتی به چندین قرن برمیگرده. در این چیزا معیارها خیلی کامل تر شده اند و 10 ها سال تجربه یکی به دیگری منتقل شده. نقد و criticism در بازی های ویدئویی تازه داره به 20 سال میرسه. سایت هایی مثل Meta و GR تازه از سال 2000 راه اندازی شدند. حالا بماند که تو همون فوتبال و ورزش و صنایع دیگر هم همه چیز 100% نیست. یک مجله میاد Vertigo رو بهترین فیلم تاریخ میکنه، خوب پس Vertigo بهترین فیلم تاریخ هست! در حالیکه سال قبلش Citizen Kane بود! e? چی شد؟ تو یک سال بهترین فیلم تاریخ عوض شد؟ یا مثلا جوایز اسکار و کلی چیز دیگه. (به این صورت نگاه کنیم شخصی به نام Stanley Kubrick در حد بقال سر کوچه هست!)
از همه ی این ها بگذریم، صنعت گیم یک صنعت هنری نیست (حداقل تا الان نبوده، البته یک سری استثناها وجود داره مثل Bioshock) و بازی های ویدئویی به شدت سلیقه ان. هرکدوم از اونا یک مدل تفریح رو به شما منتقل میکنند و شما رابطه ی زیادی رو بین اینا پیدا نمیکنی. شما از هر نظر نگاه کنی یک جای کار به کلی میلنگه. بخوای یک کار هنری رو بهترین عنوان بکنی، خوب یک سری بازی وجود داره، بخوای یک بازی سینمایی رو بهترین بکنی یک سری دیگه. از لحاظ فنی و بیشترین کاری که روی یک بازی هم میشه مطلقا بازی های RPG و Open World دارای ارزش بیشتری هستند. پس شما نمیتونی بیای بگی بین The Last of Us و Skyrim! کدوم بهترن. فقط میتونین مقدار پیشرفت هرکدوم رو نسبت به سبک خودشون یا نسبت به یک سری استانداردها بسنجین، که همینجوری هم بهترین بازی سال رو انتخاب میکنند. وگرنه شخص بنده به هیچ عنوان بازی ای مثل Uncharted یا Batman و یا ... رو از Wasteland 2، Fallout و یا Dark Souls بهتر نمیدونم. چون شخصا به این سبک علاقه مندم.
درضمن اینجا مثل سینما نیست که بگیم سبک drama دارای ارزش بالاتری هست یا مثلا بازیکن خط میانی و حمله کار سخت تری رو در پیش دارن. هر بازی ای میتونه در نوع خودش انقلابی باشه. ولی خوب به دلیل ارزش کاری که روی بازی های RPG و Open World میشه معمولا اونا رو در اولویت قرار میدن.
این لینک هم یک مطالعه بکنین اطلاعات مفیدی رو به شما میده.
در ضمن اینکه بازی یک تجربه ی شخصی هست، فکت میباشد، دیگه فکر نکنم نیازی به اثبات باشه.
این کلمه ی Best Best هم یک چیز بسیار مسخره ای هست چون اگه بخوای بر این اسا حساب کنی باید بری تمام نقدها رو بخونی توش مثلا 10 تا گفتن بهترین بازی نسل، بعد این رو با 10 تا منتقد دیگه در یک بازی دیگه مقایسه کنی!!! مسخره ترین چیز ممکن هست و به هیچ عنوان یک مرجع نیست چون 100 ها بار این چیزا سر بازی های بزرگ گفته میشه.

آخرین ویرایش:
شما بر مبنای نظر یک سری منتقد دارین این رو میگین که بهترین بازی نسل هست و ... که تعداد معدودی هم هستند ( جامعه آماری اکثریت نگفتند که بهترین بازی نسل و ... حتی هنوز آخر سال هم نشده که ببینیم چی میشه!) همون منتقد یکی مثل Gamespot در میاد و مشکلات کثیری رو از بازی میگیره. درضمن به بهترین بازی نسل و ... باشه که به Bioshock Infinite هم Legend of Zeldaی جدید میگفتن و هزار تا چیز دیگه. اینجا به دلیل وجود فن های بیشتر سونی، این جملات بیشتر تو چشم قرار گرفته وگرنه در بسیاری از بازی های کیفیت بالا از این چیزها هست.

خدمتت عارضم که علاوه بر بهترین گفتن ؛ تلو تعداد جوایز E3 ـش بیشتر از قبله ی معظم (بیوشاک) هست + اینکه متای بالاتری داره ! اگر به سنجیدن شرایط باشه تلو باز هم بالاتر از بیوشاک قرار می گیره ! در مورد بهترین گفتن هم سایتها و مجلات معتبر و مطرحی که به تلو بهترین گفتن بیشتر هست + اینکه تلو بعد از بیوشاک عرضه شده و وقتی به تلو میگن بهترین یعنی از هر چیزی که قبل از اون عرضه شده بهتره که این شامل بیوشاک هم میشه !
بحث خیلی واضحه ، بیشتر از این هم علاقه ای به ادامه دادنش ندارم ! تجزیه و تحلیل این موضوع ساده به عهده ی خودتون .

درضمن به بهترین بازی نسل و ... باشه که به Bioshock Infinite هم Legend of Zeldaی جدید میگفتن و هزار تا چیز دیگه. اینجا به دلیل وجود فن های بیشتر سونی، این جملات بیشتر تو چشم قرار گرفته وگرنه در بسیاری از بازی های کیفیت بالا از این چیزها هست.

باید بری تمام نقدها رو بخونی توش مثلا 10 تا گفتن بهترین بازی نسل، بعد این رو با 10 تا منتقد دیگه در یک بازی دیگه مقایسه کنی!!! مسخره ترین چیز ممکن هست و به هیچ عنوان یک مرجع نیست چون 100 ها بار این چیزا سر بازی های بزرگ گفته میشه.

هیچ کاری به بحثی که داری میکنی ندارم منتها از اونجایی که اثبات ادعا بر دوش مدعی ـست باید یک بازی دیگه الآن شما تو این نسل معرفی کنی که در حده TLOU این حجمه ی تمجید و کلمات Ever و Best of Gen و امثالهم از طرف منتقدین درست درمون و مطرح بهش وارد شده باشه ، چون گفتید 100 ها بار اتفاق میوفته نباید کار سختی واستون باشه ، منتظریم ... !

صدها بار این حرف ها سر بازیهای بزرگ زده میشه ! lol :d

بچه ها نمیدونم بخندم یا گریه کنم !! :((

||||
ND در صفحه‌ی فیسبوک خود اعلام کرد |||||

43760161411666994084.jpg

**********دامنه‌های The Last of Us 2 و The Last of us 3 رو به ثبت رسونده**********.

احتمال عرضه‌ی دو نسخه‌ی دیگر هم هست ! اما فعلاً از انجام بازی لذت ببرید.

The Last of Us 2 در راهه !

لطفا امضاها رو به نشونه حمایت مثل من کنید چون دو دقیقه دیگه بعضیا (البته از دوستان) که میترسن بازی مثل نسخه 1 شاهکار نشه افکار منفی سراغشون نیاد بهشون انرژی بدیم . ما به ناتی داگ ایمان داریم .

فقط دعا کنید غیر PS4 برای PS3 هم باشه که بعید میدونم ..

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اولا که صنعت سینما و هنر و ... سال هاست که وجود داره و حتی به چندین قرن برمیگرده. در این چیزا معیارها خیلی کامل تر شده اند و 10 ها سال تجربه یکی به دیگری منتقل شده. نقد و criticism در بازی های ویدئویی تازه داره به 20 سال میرسه. سایت هایی مثل Meta و GR تازه از سال 2000 راه اندازی شدند. حالا بماند که تو همون فوتبال و ورزش و صنایع دیگر هم همه چیز 100% نیست. یک مجله میاد Vertigo رو بهترین فیلم تاریخ میکنه، خوب پس Vertigo بهترین فیلم تاریخ هست! در حالیکه سال قبلش Citizen Kane بود! e? چی شد؟ تو یک سال بهترین فیلم تاریخ عوض شد؟ یا مثلا جوایز اسکار و کلی چیز دیگه. (به این صورت نگاه کنیم شخصی به نام Stanley Kubrick در حد بقال سر کوچه هست!)
از همه ی این ها بگذریم، صنعت گیم یک صنعت هنری نیست (حداقل تا الان نبوده، البته یک سری استثناها وجود داره مثل Bioshock) و بازی های ویدئویی به شدت سلیقه ان. هرکدوم از اونا یک مدل تفریح رو به شما منتقل میکنند و شما رابطه ی زیادی رو بین اینا پیدا نمیکنی. شما از هر نظر نگاه کنی یک جای کار به کلی میلنگه. بخوای یک کار هنری رو بهترین عنوان بکنی، خوب یک سری بازی وجود داره، بخوای یک بازی سینمایی رو بهترین بکنی یک سری دیگه. از لحاظ فنی و بیشترین کاری که روی یک بازی هم میشه مطلقا بازی های RPG و Open World دارای ارزش بیشتری هستند. پس شما نمیتونی بیای بگی بین The Last of Us و Skyrim! کدوم بهترن. فقط میتونین مقدار پیشرفت هرکدوم رو نسبت به سبک خودشون یا نسبت به یک سری استانداردها بسنجین، که همینجوری هم بهترین بازی سال رو انتخاب میکنند. وگرنه شخص بنده به هیچ عنوان بازی ای مثل Uncharted یا Batman و یا ... رو از Wasteland 2، Fallout و یا Dark Souls بهتر نمیدونم. چون شخصا به این سبک علاقه مندم.
درضمن اینجا مثل سینما نیست که بگیم سبک drama دارای ارزش بالاتری هست یا مثلا بازیکن خط میانی و حمله کار سخت تری رو در پیش دارن. هر بازی ای میتونه در نوع خودش انقلابی باشه. ولی خوب به دلیل ارزش کاری که روی بازی های RPG و Open World میشه معمولا اونا رو در اولویت قرار میدن.
این لینک هم یک مطالعه بکنین اطلاعات مفیدی رو به شما میده.
در ضمن اینکه بازی یک تجربه ی شخصی هست، فکت میباشد، دیگه فکر نکنم نیازی به اثبات باشه.
این کلمه ی Best Best هم یک چیز بسیار مسخره ای هست چون اگه بخوای بر این اسا حساب کنی باید بری تمام نقدها رو بخونی توش مثلا 10 تا گفتن بهترین بازی نسل، بعد این رو با 10 تا منتقد دیگه در یک بازی دیگه مقایسه کنی!!! مسخره ترین چیز ممکن هست و به هیچ عنوان یک مرجع نیست چون 100 ها بار این چیزا سر بازی های بزرگ گفته میشه.
متاسفانه این صحبت هایی که شما مطرح کردی هیچ ربطی به حرف های من نداشت . سینما و فوتبال و ... فقط یک مثال بود برای درک بهتر موضوع ! اینکه صنعت سینما قدیی تر محسوب می شه دلیل بر این نمی شه که ما در صنعت گیم از هرج و مرج و بی منطقی پیروی کنیم . در هر زمینه ای با هر تاریخ و پیشینه شکل گیری باید یک منبع معتبر و واحد رو برای سنجش بهترین ها در نظر بگیریم . در غیر این صورت حسنعلی یه چیز می گه و اسدا.. هم یه چیز دیگه و نهایتا می رسیم به یک اصل بی منطق ! معیار سنجش بهترین های گیم هم کاملا مشخصه و نیازی به بحث نداره . فکت رو اونا تایید می کنن چون اگر قرار بود حسنعلی و اسدا... تایید کنن سنگ روی سنگ بند نمی شد ! بقیه توضیحاتت در مورد اینکه هر بازی یه چیز ارائه می ده و اینکه شما با کدوم بیشتر موافقی و پیدا کنید پرتقال فروش را و... هیچ ربطی به مبحث ما نداره . بنده در اولین کامنتم به این موضوع مهم اشاره کردم :
در واقع به اسم نظر شخصی و احترام گذاشتن به اون نظر شخصی ! به هیچ عنوان زیر بار هیچ حرف منطقی نخواهیم رفت و نهایتا هر حق و باطلی رو با نظر شخصی خودمون ! ( که همه هم باید بهش احترام بذارن ) جا به جا می کنیم

این دقیقا کاری که شما داری انجام می دی . برای فرار از واقعیت نمی خواین به هیچ منبعی اکتفا کنید و نظر شخصی رو بهانه ای برای پوشوندن حق می کنید ! و اما در مورد قیاس اسکایریم و tlou بنده بعد از مشخص شدن جوایز بازی tlou و اتمام کامل نمراتش ، خیلی راحت اونو می ذارم کنار نمرات و جوایز اسکایریم و فکت هم مشخص می شه . یا قیاس هر بازی با بازی دیگه ! و در نهایت جدای از اینکه چه ip در چه ژانری عرضه شده . متوجه این می شیم که کدوم بازی ( حالا با هر تم و ژانر ) تونسته بیشتر به منتقد ها شوک وارد کنه و بهترین انتخاب می شه . فکت مطلق هم همین هست . بقیه حرف ها می شه زیر نویس و پاورقی و حاشیه ! کل دنیا هم برای همین فکت ارزش قائل هستن . فلان نفر در مایکرو وقتی با میانگین 95 روبرو می شه به nd تبریک می گه . یا بلعکس !

@ FaRd!N
نمیخواستم این رو اینجا بگم چون ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی خب متاسفانه پروفایلت اختصاصی دوستان ـه ......

پیشاپیش عذرخواهی میکنم از دوستان بخاطر منحرف شدن از موضوع اصلی تاپیک
مطمئن باش نظر 20 نفر متخصص خیلی بالاتر از 200 نفر نامتخصصه. الان متا مطمئن باش از نظر هر کس دیگه ای بالاتره. کسی هم بخواد منکر این باشه مشکل از خودشه.
Hold It Right there !
فردین این چیزی که داری میگی اشتباهه، فوق العاده هم اشتباهه.

من قبلا چندین بار گفتم متا هیچ ارزشی برام نداره و معتبر نمیدونمش(حتی اون زمانی که DmC متای خیلی خوب 86 رو گرفت برعکس تعدادی از دوستان نیومدم نظرم رو تغییر بدم و از متا تعریف کنم و به رسمیت بشناسمش) الان هم روی حرفم هستم. و میدونم که این دیدگاه فقط مختص من نیست و خیلی ها رو میشناسم که همین دید رو نسبت به متا دارن.

کاری به اون افراد معلوم الحال که هی بازی به بازی موضع خودشون رو نسبت به متا تغییر میدن ندارم ولی خیلی ها توی همین فروم و فروم های خارجی میشناسم که همیشه همچین دیدی نسبت به متا داشتن.

تا حالا شده از خودتون بپرسید، چرا ؟! چرا تعداد زیادی از گیمر ها متا رو قبول ندارن؟! آیا صرفا بخاطر اینه که متای بازی مورد علاقه شون کم شده ؟! یا چه میدونم، دوست دارن فقط خلاف جهت آب حرکت کنند ؟! یا نه واقعا دلیلی برای اینکارشون دارن ؟!

بزار طبق همین چیزی که گفتی پیش بریم :
مطمئن باش نظر 20 نفر متخصص خیلی بالاتر از 200 نفر نامتخصصه.
100% با این حرفت موافقم. آره نظر 20 نفر متخصص مطمئنا ارزشمندتر از 200 فرد عادیه. ولی آیا این کسایی که توی متا نقدهاشون داره ثبت میشه واقعا متخصص اند ؟!

درسته بعضی سایتا مثل IGN و Gamespot منتقد های مخصوص هر سبک رو دارن و منتقد وقتی فرضا داره یه بازی HnS رو بازی میکنه قشنگ به همه چیز مسلطه، طوری که بعد از دو ساعت بازی کردن میتونه تمام اشکالات موجود توی بازی رو بفهمه و به صورت حرفه ایی بازی رو نقد کنه. مطمئنا نظر و نقد همچین شخصی فوق العاده ارزشمند و سازنده است. اما آیا همه سایت ها و مجلات حاضر در متا همینطور اند ؟! آیا همه شون منتقد های مخصوص برای هر سبک دارن و منتقد درک درستی از بازیی که داره انجام میده داره؟! نه، متاسفانه اینطوری نیست.

منظور من سایت ها و منتقد های معلوم الحالی مثل تام چیک نیست، اونا که جای خود دارند. خیلی از این نمراتی که توی متا ثبت میشن اصلا منتقد با سبک بازی آشنایی نداشته و صرفا یه نقد خیلی ساده انجام داده نه یه چیز تخصصی و ارزشمند.

از DmC مثال میزنم چون کامل در جریانش بودم و نقدها و پیش نمایش های زیادی ازش خوندم. وقتی منتقد به گفته خودت حرفه ایی که نمره اش توی متا ثبت میشه برمیگرده توی یکی از پیش نمایش هاش عینا همچین چیزی میگه"....من تجربه زیادی توی این سبک ندارم و در تمام مدت سعی داشتم با فشار دادن دکمه های مختلف فقط از شر دشمن ها خلاص بشم ....." تو توقع داری من به عنوان یه هوادار سبک HnS و کسی که اطلاعاتش در مورد این سبک بد نیست، بعدا بیام نقد این شخص رو قبول کنم و اون رو حرفه ایی بدونم ؟!

آیا میانگینی که از همچین نقدهایی تشکیل شده باشه ارزشی داره ؟! اسم سایت رو یادم نمیاد ولی از قضا نمره خیلی خوبی هم به بازی داده بود (حول و حوش 9.5 ، 9 ) ولی به نظر من یه همچین نقدی هیچگونه ارزشی نداره.

آره شاید این منتقد توی زمینه ها و سبک های دیگه خیلی هم با تجربه باشه ولی مسئله اینجاست که الان داره بازی و سبکی رو نقد میکنه که هیچ چیزی ازش نمیدونه و بدتر از اون این نقد میاد توی سیستم متا ثبت میشه و میانگین بازی رو بیخودی بالاتر یا پایینتر از اون چیزی که لیاقتشه نشون میده.

پس اینکه بگیم متا یعنی فکت و هر کی غیر از اون چیزی بگه درست نیست، اشتباهه. آره اگه متا تخصصی بشه و نقدها رو بر اساس کیفیت (نه اسم سایت یا مجله) ثبت کنه، اون موقع میشه گفت میانگین متا به فکت بودن خیلی نزدیکه. ولی با این وضعیت فعلی که نقدها همینطوری و براساس لیستی از سایتها و مجلات تعیین شده و بدون توجه به محتواشون ثبت میشن، متا هیچ ارزشی نداره.

آخرین ویرایش:
Dante Never Cry@

علی حرفاتو تمام و کمال قبول دارم. منتهی با توجه به حرفایی که زدی اینجا یه مسئله ای پیش میاد. اینکه نه حرفای من 100% درسته نه حرفای تو :دی اینکه مثلا سایت ها نقد رو نمیذارن به عهده فردی که تخصص داره توی اون سبک ایراد مدیریتی تحریریه اون سایت رو میرسونه. این رو دیگه نمیتونیم حلش کنیم و دست ما نیست. الان تو همین بازی سنتر من سعی میکنم با توجه به شناختی که از بچه ها دارم نقد بازی رو به عهده اشون بذارم. اما علی آیا تمامی منتقدینی که نقدشون میره توی بتا شرایطی مثل چیزی که تو گفتی دارن؟ از کجا میشه فهمید که چند درصد از اون نمره ها طبق گفته های تو هستن؟

سونی از طریق مطبوعات اعلام کرده که عنوان انحصاری PS3 یعنی بازی LAST OF US به تعداد 3.4میلیون واحد فقط در کمتر از سه هفته در سراسر جهان فروش داشته است

ترکونده , این است قدرت nd
:bighug:

منبع

من هم لازم می بینم توی این مورد خاص نقد نظر خودمو بدم . چندتا نکته توی نقد هست که باعث رنجش آدم میشه .
1- پرداختن بیش از حد به بحث گرافیک بازی و سرسری رد شدن از بقیه ی موارد.
2- ضد و نقیض حرف زدن در خصوص بازی. ( یه جایی بازی و تکراری و خسته کننده توصیف می کنه . آخرای نقد میگه بازی متنوع هست . اکثر جاها داره از اشکالات هوش مصنوعی و گیمپلی و حتی کاتسینا میگه . در نهایت میگه بازی فاقد اشکاله . نمیشه که بازی فاقد ریزه کاری باشه و گیمپلی بسیار ساده باشه . اما توی نقد نا خوداگاه منتقد کلی از ریزه کاریهای گیمپلی و ... رو می نویسه . که در مقایسه با بازیهای هم سبکش مثلا طبق صحبتهای ایشون باید بسیار ساده باشه .
3 - آوردن مثالهایی اشتباه برای عمل مقایسه و معیار قراردادن عنوانهایی در سطح پایین تر . ( هوش مصنوعی بتمن آرخام سیتی !!!!!!!!!!!!)
4- منتقد حرفاشو در پایان جمع بندی پس میگیره !!!!!!!!!!
5- نمره نامتناسب با نقد . به خدا اگر نمره ی این نقد 6 یا 7 بود ( متناسب با نقدی که نوشته شده ) شخص بنده ابدا هیچ گونه ناراحتی نداشتم . این به نظر من یه جور توهینه به مخاطب نقد .
6- بازهم مربوط میشه به تاکید بیش از حد اما هدفدار روی بخش گرافیک . منتقد تا انتهای نقد سعی می کنه خودشو به عنوان شخصی بی طرف نشن بده . اما متاسفانه اون قسمت پایانی و عبارتی که توش عنوان halo4!!!! رو داره آدم و توی بهت فرو می بره.
7- البته نقد دوستمون دارای نکات مثبت زیادی هم هست . ساختار و فرم نوشتاری ایشون خوبه .
8- لزوم نقد دوم رو هم متوجه نمی شم !!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
تبریک به فن های سونی. انصافا تو دنیا نظیر ندارین، کافیه یک بازی با کیفیت بیاد تا شما تمام المان هاشو x100 کنین و بهترین بازی تاریخ و ... انتخابش کنید.

خدمتت عارضم که علاوه بر بهترین گفتن ؛ تلو تعداد جوایز E3 ـش بیشتر از قبله ی معظم (بیوشاک) هست + اینکه متای بالاتری داره ! اگر به سنجیدن شرایط باشه تلو باز هم بالاتر از بیوشاک قرار می گیره ! در مورد بهترین گفتن هم سایتها و مجلات معتبر و مطرحی که به تلو بهترین گفتن بیشتر هست + اینکه تلو بعد از بیوشاک عرضه شده و وقتی به تلو میگن بهترین یعنی از هر چیزی که قبل از اون عرضه شده بهتره که این شامل بیوشاک هم میشه !
بحث خیلی واضحه ، بیشتر از این هم علاقه ای به ادامه دادنش ندارم ! تجزیه و تحلیل این موضوع ساده به عهده ی خودتون .

چی واضحه؟ چقدر سریع بحث رو جمع میکنین و بهترین بازی تاریخ و نسل و ... رو انتخاب میکنین و میرین :دی
جوایز E3 من نمیدونم این وسط چیکاره ی وقتی که بازی عرضه شده! اون جایزه به خاطر نمایش بازی هست.
به معتبر باشه که معتبرترین سایت دنیا به این بازی 8 داد.
به جایزه باشه که باید تا آخر سال صبر کنی (که اونجا هم همین الان شرط هم میبندم چه بازی ای جوایز رو درو میکنه)
بعدشم شما تمام سایت ها رو یک منتقد فرض کردین؟!! یعنی الان مثلا Ryan McCaffrey که از IGN بایوشاک رو نقد کرده اینم نقد میکرد، همینا رو میگفت ؟:O
یا مثلا Kevin VanOrd همینا رو میگفت؟! الان مگه منتقد هایی که بایوشاک رو نقد کردن اینم نقد کردن که بگیم آره نظرشون روی TLOU هست؟!!!! تک بعدی فکر میکنین.
متا + نظر 4 تا منتقد = بهترین بازی تاریخ

هیچ کاری به بحثی که داری میکنی ندارم منتها از اونجایی که اثبات ادعا بر دوش مدعی ـست باید یک بازی دیگه الآن شما تو این نسل معرفی کنی که در حده TLOU این حجمه ی تمجید و کلمات Ever و Best of Gen و امثالهم از طرف منتقدین درست درمون و مطرح بهش وارد شده باشه ، چون گفتید 100 ها بار اتفاق میوفته نباید کار سختی واستون باشه ، منتظریم ... !

من اونقدر بیکار نیستم بشینم نقدهای بازی های 2 یا 3 سال پیش رو دوباره بخونم. فقط میگم اگه از این دید بخواین نگاه کنین میشه چندین بازی دیگه رو هم آورد. اما خوب چون آخر نسل هست این جمله خیلی بیشتر استفاده میشه تو نقدها. در ضمن ارزش نمره ی سایت ها بیشتر از نظرهای یک منتقدی که به بازی 10 داده! الان ارزش متای 96 Skyrim بیشتر از متای 95 TLOU هست. حالا شما میخواین 100 تا تبصره ی دیگه اضافه کنین، واقعیت رو نمیتونین تغییر بدین.

متاسفانه این صحبت هایی که شما مطرح کردی هیچ ربطی به حرف های من نداشت . سینما و فوتبال و ... فقط یک مثال بود برای درک بهتر موضوع ! اینکه صنعت سینما قدیی تر محسوب می شه دلیل بر این نمی شه که ما در صنعت گیم از هرج و مرج و بی منطقی پیروی کنیم . در هر زمینه ای با هر تاریخ و پیشینه شکل گیری باید یک منبع معتبر و واحد رو برای سنجش بهترین ها در نظر بگیریم . در غیر این صورت حسنعلی یه چیز می گه و اسدا.. هم یه چیز دیگه و نهایتا می رسیم به یک اصل بی منطق ! معیار سنجش بهترین های گیم هم کاملا مشخصه و نیازی به بحث نداره . فکت رو اونا تایید می کنن چون اگر قرار بود حسنعلی و اسدا... تایید کنن سنگ روی سنگ بند نمی شد ! بقیه توضیحاتت در مورد اینکه هر بازی یه چیز ارائه می ده و اینکه شما با کدوم بیشتر موافقی و پیدا کنید پرتقال فروش را و... هیچ ربطی به مبحث ما نداره . بنده در اولین کامنتم به این موضوع مهم اشاره کردم :

منم از همون مثال های خودت برای نقض حرفات استفاده کردم شما اصلا اینو قبول نمیکنین که بازی یک تفریح سلیقه ای هست و هیچ ربطی به صنایع هنری و یا ورزش و ... نداره! گفتم که اگه معیار سنجش امتیازات تعداد کثیری از منتقدین باشه که الان باید GTA IV بهترین بازی تاریخ باشه. ولی مسئله اینکه به هیچ عنوان اینجوری نیست. تو همون فیلم هم برو متای The Shining رو ببین. حتی منتقد ها با گذر زمان نظرشون رو عوض میکنند. یک چیز به این بزرگی رو نمیشه با 4 تا نمره ی تعداد مشخصی سایت سر و تهشو جمع کرد و رفت.

این دقیقا کاری که شما داری انجام می دی . برای فرار از واقعیت نمی خواین به هیچ منبعی اکتفا کنید و نظر شخصی رو بهانه ای برای پوشوندن حق می کنید ! و اما در مورد قیاس اسکایریم و tlou بنده بعد از مشخص شدن جوایز بازی tlou و اتمام کامل نمراتش ، خیلی راحت اونو می ذارم کنار نمرات و جوایز اسکایریم و فکت هم مشخص می شه . یا قیاس هر بازی با بازی دیگه ! و در نهایت جدای از اینکه چه ip در چه ژانری عرضه شده . متوجه این می شیم که کدوم بازی ( حالا با هر تم و ژانر ) تونسته بیشتر به منتقد ها شوک وارد کنه و بهترین انتخاب می شه . فکت مطلق هم همین هست . بقیه حرف ها می شه زیر نویس و پاورقی و حاشیه ! کل دنیا هم برای همین فکت ارزش قائل هستن . فلان نفر در مایکرو وقتی با میانگین 95 روبرو می شه به nd تبریک می گه . یا بلعکس !

فعلا که هنوز آخر سال نشده و اینقدر هم به خودت مطمئن نباش :دی
یعنی ببین، اگه این بازی GOTY نشه من میام اینجا تمام اینارو رو میکنم، بعد میگم اینم Sony Fans Logic. :دی
در ضمن من فن هیچ کنسولی نیستم و از بازی های انجصاری Xbox هم خوشم نمیاد (البته به جز Fable)

درسته بعضی سایتا مثل IGN و Gamespot منتقد های مخصوص هر سبک رو دارن و منتقد وقتی فرضا داره یه بازی HnS رو بازی میکنه قشنگ به همه چیز مسلطه، طوری که بعد از دو ساعت بازی کردن میتونه تمام اشکالات موجود توی بازی رو بفهمه و به صورت حرفه ایی بازی رو نقد کنه. مطمئنا نظر و نقد همچین شخصی فوق العاده ارزشمند و سازنده است. اما آیا همه سایت ها و مجلات حاضر در متا همینطور اند ؟! آیا همه شون منتقد های مخصوص برای هر سبک دارن و منتقد درک درستی از بازیی که داره انجام میده داره؟! نه، متاسفانه اینطوری نیست.
لزومی نداره شما اینقدر به متا وفادار باشید . اگر فکر می کنید مخلوط نمرات درست و غلط باعث به هم ریخته شدن عدل این میانگین می شه . خیلی راحت همین سایت هایی که به عنوان معتبر قبول دارید . از جمله ign و گیم اسپات و ... رو مثلا 10 تا 15 تا سایت و مجله معتبر دنیارو همیشه معیار خودتون قرار بدید . و فقط از روی همین ها فکت هارو مشخص کنید . این یعنی قبول کردن یک چارچوب منطقی و معنی پیدا کردن بحث در مورد بهترین ها ! بحث من حمایت از متا یا gr نیست . بحث من فرار از منطق و زیر بار نرفتنه ! دنیا به این نمرات اهمیت می ده و اینکه توی هر فرومی چه ایرانی و چه خارجی مخالف و موافق داره اصلا موضوع مهمی نیست . قبلا هم عرض کردم هر معیار سنجشی در هر زمینه ای مخالف داره ! ولی این دلیل پیروی از هرج و مرج و بی منطقی نمی شه .

منم از همون مثال های خودت برای نقض حرفات استفاده کردم شما اصلا اینو قبول نمیکنین که بازی یک تفریح سلیقه ای هست و هیچ ربطی به صنایع هنری و یا ورزش و ... نداره! گفتم که اگه معیار سنجش امتیازات تعداد کثیری از منتقدین باشه که الان باید GTA IV بهترین بازی تاریخ باشه. ولی مسئله اینکه به هیچ عنوان اینجوری نیست. تو همون فیلم هم برو متای The Shining رو ببین. حتی منتقد ها با گذر زمان نظرشون رو عوض میکنند. یک چیز به این بزرگی رو نمیشه با 4 تا نمره ی تعداد مشخصی سایت سر و تهشو جمع کرد و رفت.
اتفاقا صحبت هایی که مطرح کردی هیچ ربطی به حرف های من نداشت و جواب اون حرف ها نبود .متاسفانه اطلاعات شما در این زمینه کمه ! اولا خیلی ها به صنعت گیم به چشم هنر و یک صنعت عظیم نگاه می کنن. و این شمایی که اونو تفریح سلیقه ای قلمداد می کنی . تفریح سلیقه ای رو می شه راجع به فیلم دیدن هم بیان کرد . چون شما نهایتا برای تفریح فیلم تماشا می کنی یا یک مسابقه فوتبال و ... رو ! صنعت گیم به اون عظمت معیار سنجش داره و اون معیارو بزرگان تایید می کنن . نه من و شما ! نه حسنعلی و ... اون 4 تا نمره ای که منتقد های بزرگ می دن ارزشش 100 برابر حرف هایی هست که قراره 4 تا فن و تازه به دوران رسیده اینجا مطرح کنن . در مورد gta هم اگر میانگین نمرات و تعداد جوایزش بیشتر از سایرین باشه بله به حق بهترین بازی تاریخ می شه .
فعلا که هنوز آخر سال نشده و اینقدر هم به خودت مطمئن نباش :دی
یعنی ببین، اگه این بازی GOTY نشه من میام اینجا تمام اینارو رو میکنم، بعد میگم اینم Sony Fans Logic. :دی
در ضمن من فن هیچ کنسولی نیستم و از بازی های انجصاری Xbox هم خوشم نمیاد (البته به جز Fable)
شما اصلا متوجه موضوع نیستی گویا ! من کی گفتم tlou قطعا بهترین عنوان سال می شه و ... ؟ من دارم می گم میانگیم 95 درصد بازی تایید می کنه این عنوان فوق شاهکاره . همین . پیش بینی مطرح نشده که شما داری از اینده و رو کردن صحبت می کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or